Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy szerb lap szerint "Dél-Bánát kivételével Vajdaság Magyarországhoz kerülhet"

BelföldHát hova a bánatba alakul ez a Trianon-vissza ajvékolás. Egyetlen puskatusolás nélkül, mert ez a zsidó-cigány impotens "magyar" csürhe mára hűbammeg micsa tehertétel-keresztény és izompacsirta lött? Hamarosan bekebeleztük Erdélyt és még Moszkvát is, mert Londont meg elfoglaltuk, de Oszló is a miénk! Magyarország jobban teljesít! Erős és büszke ország...értitek ugye? Rohadt Soros és legyőztük Brüsszelt? Goebbels meg forog a nyárson! Az Informer napilap úgy tudja, az amerikaiak nagy nyomást gyakorolnak majd Szerbiára, hogy legkésőbb 18 hónapon belül ismerje el Koszovó függetlenségét.

Ellenkező esetben be kell fagyasztani az EU forrásaiból eredő támogatásokat, szugerálják (állítólag) az amcsik.

Az USA adminisztrációja emlékeztet arra a tényre, miszerint Koszovót, mint független államot 114 ország elismerte. Ahhoz, hogy teljesen ki tudjon bontakozni, Szerbia is meg kellene, hogy tegye az említett lépést.

A CIA egyik terve szerint Koszovón kívül Délvidék kérdése is megoldásra kerülne. Az amerikaik úgy vélik, Dél-Bánát kivételével Délvidék Magyarország részét kellene, hogy képezze.

Ezt állítja az Informer, amely persze nem egy megbízható médium, de a fenti felvetések mindenképpen érdekesek.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2017. szeptember 11. 06:45:40
Még hisztek a mesében ???
254 #2 mujko
- 2017. szeptember 11. 17:31:26
Nem hiszek a mesében ezért volt Nati utána Putyin hogy ezt lepapírozzák más hogy a fidesz nem tud választást nyerni csak ha vissza csatol terülteket lásd annak idején Horthy mestert így állította maga mellé a magyarok jó részét . Lásd zsidók konzerválását majd mikor gyökeret vertek jött az akasztás.
60 #3 csaba
- 2017. szeptember 12. 07:34:36
"A magyar holokauszt, aminek nincs emlékéve, emlékművei és állami megemlékezései"

" A XX. század legfényesebb temetésében volt része Josip Broz Titó kommunista vezetőnek, aki délvidéki magyarok tízezreinek kínhaláláért felelős.

Fogóval tépték a körmöket, szó szerint megpatkolták az áldozatot, vagy kettéfűrészelték, és kedvelt módszer volt a karóba húzás is. Arra is volt példa, hogy egy egész családot kötöztek egymás mellé, és lassan csúsztatták őket a fűrészgép fogai közé.

Három évtizeddel ezelőtt egész Jugoszláviát letaglózta, amikor 1980. május 4-én meghalt az ország első számú vezetője, Josip Broz Tito. Vasárnap volt, az állami televízió épp a Hajduk Split és az FK Red Star meccsét közvetítette, amikor a 41. percben leállították a mérkőzést és a hangosbemondón közölték a hírt. A tömeg és a játékosok is zokogásban törtek ki.

Mindenki kedvence

Utolsó útjára saját luxusvonata, az úgynevezett Kék Vonat szállította Ljubljanából Jugoszlávián keresztül Belgrádba. Az állomásokon, ahol a vonat elhaladt, gyászoló tömegek búcsúztak vezetőjüktől a zuhogó esőben. Temetése hatalmas politikai és médiaesemény volt: soha korábban nem vett részt egyszerre ennyi magas rangú politikus, államfő gyászszertartáson. Összesen 127 ország 209 delegációja jelent meg Perutól Szudánon át Venezueláig. A temetésen 4 király, 31 államelnök, 22 miniszterelnök, 47 külügyminiszter és ismert személyiség vett részt. Magyarországot Kádár János pártfőtitkár képviselte. A belgrádi Képviselőházban felállított ravatala előtt százezrek rótták le kegyeletüket.

A Balkánon ma is úgy vélik, "Titót mindenki szerette". Országába egységet és jólétet hozott, külpolitikájában elhidegült a Szovjetuniótól és az el nem kötelezettség volt az irányadó, amiért Jugoszláviát a második Svájcnak is nevezték. Előszeretettel fogadták a nyugati országokban is, találkozott John F. Kennedyvel és Jimmy Carterrel, közben rendszeresen közös kongresszusokon vett részt Fidel Castroval is.

Mészárlás Újvidéken és a vérbosszú

harcunk.info/images/delvidekimeszarlas.jpg

Josip Broz Titót ennek ellenére nem lehet feddhetetlenséggel vádolni. Ha közvetlen parancsot nem is adott rá, partizánjai mindenképpen az ő tudtával gyilkoltak meg több tízezer bácskai magyart a második világháború végóráiban. A történet viszont 1941 áprilisában kezdődik, amikor a Magyar Királyság ismét birtokba vette a Trianonban elszakított déli területek egy részét. Komoly partizánháború kezdődött, amely év végére már-már a magyar közigazgatás működését veszélyeztette. Ezért rendelték el januárban a hírhedtté vált razziát, amely a végletekig elfajult. A magyar hatóságok két hét alatt több mint háromezer, többségében szerb civilt gyilkoltak meg.

Alig telt el két év az értelmetlen újvidéki mészárlás után, megkezdődött a bosszú. 1944 októberében a délvidéket a Vörös Hadsereg és a nyomában érkező, Tito vezette Népfelszabadító Hadsereg foglalta el. A kommunista pártvezetés pedig a kollektív bűnösség elve alapján a sváb és a magyar lakosságot kiáltotta ki legfőbb ellenségnek. Borzasztó öldöklés kezdődött 1944-45 telén: Tito partizánjai lakóhelyükön vagy gyűjtőtáborokban magyarok és németek tömegeit kínozták és gyilkolták meg.

www.vilaglato.info/tthirek/wp-content/uploads/2017/09/delvideki-meszarlas-a-magyar-holokauszt-aminek-nincs-emlekeve-emlekm%C5%B1vei-es-allami-megemlekezesei.jpg

Elképesztő kegyetlenség

Az úgynevezett délvidéki mészárlásnak a becslések szerint mintegy 40 ezer magyar esett áldozatul. Egyszerre volt ez etnikai tisztogatás, bosszú az újvidéki gyilkosságokért és a gyűlölet, a kegyetlenség tobzódása. Volt, hogy tíz-tizenöt embert acélhuzallal egymáshoz, majd gyűrű alakban egy szénakazal köré kötöztek és a szénát meggyújtották. Élve nyúztak és sütöttek meg embereket, a papok hátából kereszt alakban nyúzták le a bőrt, nemi szervüket tépték és taposták.

Fogóval tépték a körmöket, szó szerint megpatkolták az áldozatot, vagy kettéfűrészelték, és kedvelt módszer volt a karóba húzás is. Arra is volt példa, hogy egy egész családot kötöztek egymás mellé, és lassan csúsztatták őket a fűrészgép fogai közé. A felnőtt férfiak mellett nők, gyerekek, csecsemők és aggastyánok is tömegesen estek áldozatul – a tragikus eseményekről Cseres Tibor: Vérbosszú Bácskában című könyve az interneten is olvasható illetve letölthető, ezen a LINKEN:http://mek.oszk.h...300/03393/
http://www.vilagl...lekezesei/
60 #4 csaba
- 2017. szeptember 12. 07:50:34
"Áder egymás tiszteletére szólította a szerbeket és a magyarokat"

Az államfő Zentán járt, ahol a helyi magyarság és a szerb államfő is szívélyesen fogadta. Áder János 2013-ban vívta ki magának ezt a fogadtatást.
Áder egymás tiszteletére szólította a szerbeket és a magyarokat

"Egymás tiszteletére szólította fel a szerbeket és a magyarokat Áder János Zentán. A köztársasági elnököt a szerb államfő fogadta a vajdasági magyarok egyik központjának számító városban, ahol a törökök leverésével zárult zentai csata 320. évfordulójára szerveztek ünnepséget.

Zenta mellett 1697. szeptember 11-én vívták azt a véres csatát, amely véget vetett a másfél évszázados török uralomnak Magyarország területén.

Alekszandar Vucsics kifejtette, hogy a két ország kapcsolata soha korábban nem volt olyan jó, mint most. A szerb elnök szerint a zentai csata is azt bizonyítja, hogy "közösen mindenre képesek vagyunk, de ha nem vagyunk egységesek, minden harcot elveszítünk."

Az április óta elnöki posztot betöltő Vucsics egyébként Orbán Viktorral is szívélyes kapcsolatot ápol. A két ország viszonyábban áttörést jelentett, amikor 2013-ban Áder János bocsánatot kért Belgrádban azokért a bűnökért, amelyeket a II. világháború során magyarok követtek el ártatlan szerbek ellen a Vajdaságban. (:@) Azóta javult a szerbiai magyar kisebbsége helyzete is. A szerb kormány a határkerítés miatt sem orrolt meg Magyarországra. Vucic akkor azt mondta: nem örülnek a kerítésnek, de ez nem ronthatja el a sok energiával kialakított jó viszont a két ország között. Szerbiának ugyanis különösen fontos, hogy Magyarország támogatja a volt jugoszláv állam uniós csatlakozását.

Áder János kedden a horvát elnököt fogadja Budapesten."
(Euronews/MTI)
http://hu.euronew...magyarokat
40 #5 bulcsu
- 2017. szeptember 13. 16:43:49
Ukrajnában is elkezdtek "Nagy-Magyarország"-ozni. Biztos (nem) véletlen ez is...

Az ukrán TV szerint hamarosan visszacsatolják Kárpátalját Magyarországhoz és a Trianon előtti határok lesznek érvényben

http://utcaembere...rosan.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
1,515,675 egyedi látogató