Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Politikusok ellen készülő támadást számoltak fel a finn biztonsági erők

TanácsadásÚgy látszik, az ottani pintérsanyát is mozgósították egy kis síkosatóval, ahogy a debil germániásoknál, vagy itt, ezen a szutyok zsidótanyán. Politikusok ellen készültek támadást végrehajtani ismeretlenek Finnországban, a biztonsági erők tagjainak azonban sikerült megakadályozniuk őket tervük megvalósításában - adta hírül pénteken az Iltalehti nevű finn újság Seppo Kolehmainen országos rendőrparancsnokra hivatkozva.
Politikusok ellen készülő támadást számoltak fel a finn biztonsági erők
A finn főváros, Helsinki egyik fő utcája (Fotó: Reuters)

"Összességében annyit elmondhatok, hogy tudomásunkra jutott egy olyan támadás terve, amelyet politikusok ellen akartak végrehajtani" - mondta Kolehmainen, de semmilyen további részletet nem közölt. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy

a helyi rendőrség, a központi bűnügyi rendőrség és a biztonsági rendőrség együttes erővel hiúsította meg a tervet.

A finn távirati iroda jelentése szerint Jari Ylitalo, az ország nemzetbiztonsági szolgálatának vezetője nem kívánta kommentálni a tervezett támadásról szóló sajtóértesüléseket. Mindössze annyit közölt, hogy "a biztonsági helyzetet és a lehetséges fenyegetéseket folyamatosan figyelemmel követik" a hatóságok. A finn parlament biztonsági szolgálata közölte: semmit sem tudnak a meghiúsított támadásról.

atv.hu/MTI
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017. szeptember 16. 12:15:53
Egyre nő a rejtélyes betegséget kapó diplomaták száma Kubában

Amerikai szenátorok megtorló intézkedéseket sürgetnek Kuba ellen az amerikai diplomaták rejtélyes havannai megbetegedései miatt.

Öt republikánus szenátor követelt megtorló intézkedéseket Kubával szemben. Tom Cotton, Richard Burr, John Cornyn, Marco Rubio és James Lankford levélben sürgette Rex Tillerson külügyminisztert, hogy emlékeztesse a kubai kormányt a diplomaták iránti kötelezettségeire. Az öt politikus egyúttal azt is követelte az amerikai diplomácia irányítójától, hogy minősítse nemkívánatos személyeknek az Egyesült Államokban szolgálatot teljesítő kubai diplomatákat, s amennyiben Havanna nem tesz értékelhető lépéseket az amerikai diplomatákkal történtek teljes feltárására, akkor Washington zárja be a havannai amerikai nagykövetséget is.

Az amerikai külügyminisztérium először augusztusban hozta nyilvánosságra, hogy a havannai nagykövetségen dolgozó amerikaiak rejtélyes tünetekkel járó megbetegedésekben szenvednek: egyensúlyi zavarokkal küszködnek, jelentős halláskárosodásuk van, komoly fejfájások, agyduzzanatok, agykárosodások és kognitív zavarok gyötrik őket.

Az amerikai külügyi szóvivő, Heather Nauert kedden azt jelentette be, hogy eddig 21 amerikai diplomatánál észlelték a betegséget, amelyet mindazonáltal nem tudnak pontosan diagnosztizálni. A jelenleg is folyamatban lévő részletes orvosi vizsgálatok szerint a diplomatákat “akusztikus támadások” érték: vagyis fizikai károsodásokat okozó, különleges hanghatásoknak tették ki őket mind a munkahelyükön, mind az otthonaikban. A külügyi szóvivő szerdán a külföldi tudósítóknak tartott sajtóértekezletén azt is közölte, hogy a betegek száma várhatóan még növekszik.

Fulton Armstrong, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) egyik volt tisztségviselője, aki korábban Havannában dolgozott, az amerikai közszolgálati rádiónak (NPR) azt mondta: nincs ésszerű magyarázat a megbetegedésekre, “egyik rejtély a másikat követi”.http://kitekinto....f=hirstart
2 #2 gerry
- 2017. szeptember 16. 14:27:42
mindig mondtam, hogy a kubai lányok életveszélyesek - most tessék, láthassátok ti is.

Ez egyébként Ernesto Che Guevara bosszúja

Itt meg az egyik lány aki terjeszti:
cdn.shopify.com/s/files/1/2018/9567/products/3003-Che-Guevara-womens-short-sleeve-T-shirt_1024x1024.jpg
99 #3 MORMOTA1968
- 2017. szeptember 17. 11:32:40
Hát, vannak olyan hanghatások, amivel igen gyorsan kikészíthető bárki idegrendszerre, ilyen például a láncfűrész hangja, vagy a még annál is idegesítőbb fűkaszáé, vagy flex-é, ütve fúróé, stb...De itt gondolom, az amcsi diplomaták esetében olyan frekvenciájú hangfegyvert használtak, illetve használnak, ami emberi füllel nem is hallható, viszont egy idő után igen csak halálos, akár csak a HAARP besugárzás. Mi is ki vagyunk téve ehhez hasonló fegyverek hatásának, pl: mikor egy szomszéd lesz@rja a mások csendhez és nyugalomhoz való jogát, mert neki minden hétvégén bulizhatnékja támad, csutkára tekerve a hangerőt. Ilyenkor igazán sajnálom, hogy nincs nálam egy mesterlövész puska, hangtompítóval, hogy célba vegyem a zajládájukat és beledurrantsak, hogy azt se tudják mi is történt valójában. s_ratata

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,502,126 egyedi látogató