Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól egy tartomány tanárai

KülföldMi a fax van? A liberálzsidó agyhalott "germán" tantestüreg muszlimiszonyodott homofób? Ezek engedély nélkül köhögni sem mernek, baxák mekk! Pornót persze lehet gendereztetni már a bölcsiben is? Mindenki egyenlő, meg vallás-bőrszín-faj-nem...teljesen mindegy már? A németországi Szász-Anhalt tartományban dolgozó gimnáziumi tanárok szakszervezetének (PHVSA) vezetői eltanácsolják a német diáklányokat a muszlim vallású férfiaktól.

Az egykori NDK területén fekvő, 2,2 millió lakosú tartományban működő pedagógus-szakszervezet Gymnasium in Sachsen-Anhalt (Gimnázium Szász-Anhaltban) című lapjának legutóbbi számában az érdekképviselet elnöke és elnökhelyettese, Jürgen Mannke és Iris Seltmann-Kuke Menekültvita – megkövetelendő az igazodás alapértékeinkhez címmel közölt vezércikket, amelyben egyebek között úgy vélekednek, hogy „Németországot teljesen elözönlötték a bevándorlók”.

Hozzátették, hogy „sok fiatal, erős, többnyire muzulmán férfi” érkezik az országba. Megjegyezték: „Teljesen természetes, hogy ezeknek a gyakran képzetlen fiatalembereknek is van igényük a szexualitásra”.

„Már most lehet hallani sok helyről ismerősökkel folytatott beszélgetésekben, hogy előfordul szexuális zaklatás a mindennapi életben, legfőképpen tömegközlekedési eszközökön és szupermarketekben” – ismertették értesüléseiket. Úgy vélték: „felelősségteljes pedagógusként” fel kell vetniük a kérdést, miként „tudjuk úgy felvilágosítani 12 éves kortól fiatal lányainkat, hogy ne bocsátkozzanak felszínes szexuális kalandba” ezekkel a „bizonyára gyakran vonzó muzulmán férfiakkal”.

A Bild című lap online kiadásában pénteken megjelent beszámoló szerint a szakszervezeti vezetők írása felháborodást keltett bizonyos politikusok körében. A tartományi kormány kulturális minisztere, Stephan Dorgerloh, a konzervatív CDU-val kormányzó szociáldemokrata párt (SPD) politikusa a Mitteldeutsche Zeitung című lapnak azt mondta, szerinte a szakszervezet „felerősít pletykákat, féligazságokat terjeszt, és furkósbotként használja értékeinket”. Az SPD-től balra álló, a tartományi gyűlésben (Landtag) ellenzékben lévő Baloldal tartományi szervezetének vezetője, Birke Bull úgy vélte, a szakszervezeti vezetők írása „az uszítással határos”. Az ugyancsak ellenzéki Zöldek Landtag-frakciójának vezetője, Claudia Dalbert annak a véleményének adott hangot, hogy az írás „színvonala a földszintet sem éri el, és erősíti az előítéleteket és a szélsőjobboldalt”.

Jürgen Mannke visszautasította a bírálatokat. A Mitteldeutsche Zeitungnak azt mondta, hogy a vezércikk nem „rasszista ellenérzéseket” erősít, hanem a szakszervezet aggodalmait fejezi ki, és az igazságot tartalmazza. „1989 előtt sem hagytam, hogy befogják a számat, és most sem hagyom” – hangoztatta a PHVSA elnöke.
Link

Hozzászólások

48 #1 ro-zsola
- 2015. november 07. 17:22:36
Nagyon helyes ! Az NDK a barátunk , támogatni kell őket az NSZK libeális zsidajaival szemben
4 #2 Posta Imre
- 2015. november 07. 17:41:25
Berlinben megint lesz fal. Megosztják egymás közt és lesz Jekatyerinburgi autonóm köztársaság, Berlintől Varsóig.
4 #3 Posta Imre
- 2015. november 07. 17:57:36
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TAZFl9pBN2A[/movie]

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,482,831 egyedi látogató