Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gerry tegnapi "vicce" után itt a mai

TanácsadásNem fogják kitalálni, mi jutott eszébe Szigetvárinak a „szabadkőműves” szóról!
Semjén Zsolt azonnali hatállyal mondjon le, mert antiszemita beszédet mondott a Kossuth Rádióban – közölte vasárnap Szigetvári Viktor. A nagyformátumú politikus szerint akkor történt a zsidózás, amikor a miniszterelnök-helyettes kiejtette száján a „szabadkőműves” szót. Szigetvári szerint ennek a történetnek „nemzeti tragédia lesz a vége”. Mi más lehetne?!

Vasárnap sem pihen az Együtt nevű mikropárt Folyamatos Antiszemitizmus-figyelő Szakszolgálata. Legalábbis erre utal, hogy Szigetvári Viktor röviddel a vasárnapi ünnepi ebéd után szórta meg a nyilvánosságot közleményével, amelyben haladéktalan lemondásra és szégyenkezésre szólította föl Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest. Az Együtt választmányi elnöke azon akadt ki, hogy – mint arról a PestiSrácok.hu is beszámolt – Semjén a Kossuth Rádió Vasárnapi Újságjában arról beszélt:

a migrációs válság kiinduló oka a szabadkőművesség, amelynek volt „jakobinus, bolsevik verziója”, és a „sokadik leágazása ez a Soros-féle szélsőliberális dolog”, amely „szívéből gyűlöli a keresztény hagyományokat”, és ha lehetséges, még jobban gyűlöli a nemzetállamokat.

Hogy mi a probléma Semjén eszmefuttatásával? Egy laikus számára nyilván semmi. Ám Szigetvári Viktor szeme éles, mint a sasé, füle, mint a rókáé: ő könnyedén dekódolja a kódolt zsidózást. Az orrturkálás mellett ez a másik szakterülete. Szerinte

a szabadkőművesezés egyértelmű gyűlöletkeltő és antiszemita beszéd. A harmincas-negyvenes évek stílusában a Fidesz-KDNP-kormány immár a nyílt gyűlöletkeltő beszédet és menekültellenességet használja kizárólag politikai eszközként.

És mi lesz mindennek a vége? Szigetvári Viktor természetesen erre is tudja a választ:

Ennek nemzeti tragédia lesz a vége.

Szigetvári „Monnyonle!” Viktor szerint egyébként a Fidesz-KDNP propagandája értelmetlen, „Európa-ellenes lázítás”, ám szerencsére a magyarok az európai együttműködés pártján vannak a „sikerek és nehézségek ellenére” is. A csecsen és azeri homoszexuálisok Magyarországra telepítésével is foglalatoskodó Szigetvári Viktor szerint a kormánynak inkább a valódi problémákkal (például: oktatás-egészségügy-szegénység) kellene foglalkoznia, Semjén Zsoltnak pedig azzal, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből „antiszemita beszéde miatt, és amiért csak arra képes, hogy istenére hamisan hivatkozva megossza és tönkretegye a politikai közösségünket”.
Amint Semjén Zsolt benyújtja lemondását, cikkünket okvetlenül frissítjük! (Ugyanakkor arra kérjük olvasóinkat, erre – mármint a lemondásra – ne kössenek komolyabb fogadásokat!)

Forrás: OS. Vezető kép: Horváth Péter Gyula/PS
Link

Hozzászólások

60 #1 csaba
- 2017. október 08. 19:08:54
99 #2 MORMOTA1968
- 2017. október 08. 20:30:22
És még mindig bőven akad olyan ostoba, aki beveszi ezt az antiszemita dumát hófehérkéktől! Mert hogy szemmel láthatóan semmiféle szemita színezék nincs ezekben, nem úgy mint az óhéberekben. Tudja! Ó, a fenébe tudja! Tudja, amit már mindenkinek illene tudnia, hogy a szabadkőművességet zsidók irányítják mióta is? Az illuminátus rend megalakítása óta vagy még régebben? Egyébként olyan értelmes györök, ahogy ippen bányászik. Meg olyan okos, rávilágít arra ami már minden értelmes ember számára amúgy is világos, hogy mi a baj ebben az országban. Mondjuk, minden! Főleg a ti uralkodásotok ezen a nemzet félén. Talán ha leszállnátok rólunk végre, egyenesbe kormányozhatnánk a hajót, mert ti folyton valamiféle zátony felé irányítjátok koma! Élnénk, ha hagynátok, de ugye nem szívtatok még ahhoz elég vért! Mint a fürkészdarázs lárvája, belülről zabáltok fel minden népet, rasszt, ha hagyják. "Ennek nemzeti tragédia lesz a vége" Mármint az "anti-zsidó utálatnak vagy inkább gyűlöletnek". Bár utóbbi tőlünk túlságosan is erős érzés lenne, maradjunk inkább az utálatnál. Ez most nyílt fenyegetés akar lenni kazár részről a valaha volt magyar nemzet felé, vagy a saját nemzet félétekre céloztál vajon? Mert hogy akkor tényleg igazad lehet. Nemzeti tragédia lehet a vége, de vajon melyik nemzet félé-é?
267 #3 Perle
- 2017. október 08. 21:29:57
Szigetvári "monnyon le"!!
Az itthoni politikai " elit" egyik tagja, a kommunikációs szakértő, az előző kormányokban számos magas pozíciót betölti személy bizonyítványa.

Ilyenek között kell választanunk a szavazásnál..:o
Én a helyében már akkor eltüntem volna a közéletből, amikor a fenti fotója megjelent a lapokban.. Feltéve, hogy az nem egy fotoshopos alkotás.
60 #4 csaba
- 2017. október 08. 21:49:04
Perle! Az alábbi videóból valóak a képek!
Videó: https://youtu.be/...
2 #5 gerry
- 2017. október 08. 22:32:55
https://youtu.be/...
"Ilyen hülye kurvák nézik ezt a műsort"

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
1,568,210 egyedi látogató