Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Új frizurája van a várandós Katalin hercegnének

TechnikaA harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné jobban van, és újra jár nyilvános eseményekre.
Bár nem számítottak rá, de újra megjelent a nyilvánosság elõtt Katalin hercegné. Egy jótékonysági eseményre kísérte el férjét a londoni Paddington állomásra hétfõ reggel, melyet a Paddington 2. címû mesefilm közelgõ bemutatója kapcsán rendeztek mintegy 130 gyereknek.

Mint ismeretes, a harmadik gyermekével várandós Katalin hercegné hyperemesis gravidarummal, vagyis vészes terhességi hányással küzd, emiatt hetekig távol maradt a szereplésektõl. Terhességének bejelentése óta elõször a múlt héten vett részt egy fogadáson a Buckingham-palotában.

Europress

A hercegné a hétfõi eseményen egy fáradt rózsaszín Orla Kiely-ruhát viselt, és bár nem drasztikusan, de azért láthatóan változtatott a megszokott frizuráján is.

A brit sajtó egy része a ruha színe alapján máris arra tippel, hogy Katalin hercegné ezzel üzeni: újra kislánya lesz. Az érvelés ugyanakkor azért nem állja meg a helyét, mivel a múlt heti fogadáson világoskék ruhában volt, amivel pedig ennek alapján azt üzenhette, hogy kisfiút vár.

Az udvar továbbra sem közölte hivatalosan, hogy a hercegné várhatóan mikor fog szülni, de a legvalószínûbb, hogy márciusban vagy áprilisban.

Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.25 másodperc
2,750,723 egyedi látogató