Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Botrány a berlini rendõr-akadémián

Tanácsadás A helyzet ugyanaz, mint "nálunk", csak itt tetvedék cgány-zsidó és faxkalap hulladék aljamagyarral töltik fel a soraikat, mert a zsidó-cigány maffia álpintér sanyája még mindig lélegezhet. Na és? Zavar ez valakit? Egyre dagad a múlt héten kirobbant botrány a berlin-spandaui rendõr-akadémián, miután a német nyilvánosságban immár a riporthoz egy, a nevét is adó rendõri illetékes mondta ki: egyértelmû nyomai vannak, hogy az akadémiára arab bûnözõi csoportok férkõznek be. – Érdekük fûzõdik ahhoz, hogy pontosan tudják, hol és hogyan mûködik az állam – mondta Bodo Pfalzgraf, a Német Rendõrszakszervezet elnöke a ZDF közszolgálati televízióban, úgy vélve: a klánok bûncselekmények alól is tisztára akarják mosni a tagjaikat.

A bevándorlók integrálását a rendõrség soraiba az ország vezetése is támogatja

A botrányt a Berliner Zeitung címû lap robbantotta ki, egy hangfelvétel alapján idézve az akadémia egy vendégtanárát, aki – nevét elhallgatva – azt mondta: „Órát tartottam a rendõriskolában. Soha nem éltem át még ilyet. Az osztályterem valami borzalom: a fele arab és török, pimaszok, mint az állat. Idió­ták. Nem tudták kifejezni magukat. Ezek nem kollégák, ez az ellenség. Ez az ellenség a sorainkban.” A rendõr-akadémia ezt azzal igyekezett bagatellizálni, hogy egy mentõtisztrõl van szó, aki elõször állt a rendõr-akadémia hallgatói elé. De megszólalt – nevét szintén elhallgatva – a tartományi bûnügyi rendõrség egy hivatalnoka is, és úgy fogalmazott: „ez a beférkõzés az arab nagycsaládok részérõl már megkezdõdött”.

Tegnap pedig a Süddeutsche Zeitung arról számolt be: egy másik fõiskola arab származású hallgatónõje, aki a rendõrségre kérte magát gyakorlatra, belsõ nyomozati anyagokat fotózott le, majd osztott meg egy internetes csoporttal. A fotókon állítólag egy arab klán (nagycsalád) látható.

Berlin nemcsak Németország 3,5 millió lakosú fõvárosa, de a 16 szövetségi tartomány egyike is, amelynek lakosságát – a hivatalos statisztika szerint – 31 százalékban bevándorlók alkotják. A rendõr-akadémia 1200 növendékének 45 százaléka rendelkezik – a bevett német fordulat szerint – „migrációs háttérrel”. De Klaus Kandt, Berlin rendõrfõnöke és Andreas Geisel, a város belügyi szenátora – gyakorlatilag tartományi belügyminisztere – egyértelmûen visszautasította, hogy arab klánok, illetve bûnözõi csoportok emberei épülhetnének be a rendõrség soraiba. – Ez az állítás feltétlenül hamis. Egy panaszos sem tud semmit bizonyítani – mondta Kandt a berlini képviselõház belügyi bizottságának rendkívüli ülésén, amelynek összehívását az ellenzék kezdeményezte. (Berlint a szociáldemokraták, a radikális baloldal és a zöldek kormányozzák.)

Geisel bírálta az anonim hangfelvételen hallható oktatót a „rasszista hangnemért”, amelyet megütött, és közölte, nem tûri az idegenellenes megnyilvánulásokat. De egyúttal jelentést kért a rendõr-akadémián történtekrõl; ez négy héten belül elkészülhet. A rendõrség ugyanakkor elismerte: olyanok is jelentkeztek az akadémiára, akik fegyelmezetlenek, nem tudnak jól németül, illetve büntetve is voltak.

Fotó: Reuters

Német rendõrök a Bundestag épülete elõtt. Kockázatot jelentõ vendégek

A bevándorlók integrálását a rendõrség soraiba ugyanakkor támogatja a politika, annál is inkább, mert sok helyütt az a probléma: a zömmel született németekbõl álló rendfenntartók sem kulturálisan, sem nyelvileg nem tudnak szót érteni egyes bevándorlóövezetek lakóival. Egy további szempont a politikai korrektség. A német krimisorozatok ideológiai „szörnyszülöttje” a Gyilkossági csoport – Isztambul, amelynek szerzõje és fõszereplõje is németül tökéletesen beszélõ németországi török, ám Özakin felügyelõ Isztambulban kénytelen üldözni a török bûnt, mert ha ezt német földön tenné, az sértõ lenne – vélik.
Óriási kihívás

Korábban volt Európában egy olyan logika, hogy legyenek bevándorlók a rendõrök soraiban, mert ez segíti a járõrözést a bevándorlók lakta területeken. Ez azonban még egy olyan viszonyrendszerben érvényesült, amelyben nem volt egyértelmû, hogy a bevándorlásnak – mint azt az elmúlt két év megmutatta – márpedig van egy erõszakos, az európai törvényeket figyelmen kívül hagyó vetülete – mondta lapunknak Földi László. A titkosszolgálati szakértõ szerint jelenleg háború van Euró­pában: egyes bevándorlók a társadalmunkat akarják megváltoztatni, mégpedig egy iszlamista logika alapján. – Ezt a háborút mi kezdtük, amikor az arab országok megtámadásával szétdúltuk a szülõföldjüket. Most azt várnánk, hogy befogadva hálásak legyenek, de sokan bosszúvágytól fûtve érkeznek – mondta Földi László, hozzátéve, „ha száz fiatal német rendõrbõl csak kettõ lesz, aki nem a saját esküjét, hanem a dzsihádot tartja szem elõtt, akkor Isten óvja Németországot! Óriási kihívás ez biztonsági szempontból. Akármennyire is leellenõriznek valakit, az agyát nem tudják ellenõrizni”.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-11-20 15:59
Egyre több nõt erõszakolnak meg a német katonák

Az év folyamán több nemi erõszakkal kapcsolatos botrány is kirobbant a Bundeswehr soraiban, és a botrány hatására egyre több bejelentett eset történik. A védelmi miniszter Ursula von der Leyen szerint ez bíztató jel, ami azt mutatja, hogy a Bundewehr kötelékében szolgáló nõk jelezni merik, ha áldozattá válnak.

Nagy mértékben megnõtt a német fegyveres erõk kötelékében elkövetett szexuális zaklatások száma az utóbbi egy év során; szeptember 30-ig összesen 187, a Bundeswehrben szolgáló nõ tett bejelentést arról, hogy szexuális zaklatás áldozatává vált, ami jelentõs növekedés a tavaly egész évben regisztrált 128 esethez képest.

A Bundeswehr szerint az idei adatokba beleszámít hét olyan, korábban történt bûncselekmény is, mellyel kapcsolatban a büntetõeljárás már lezárult, de az áldozat nem volt megelégedve annak eredményével, ezért megkezdték az újratárgyalását.

A nemi erõszak esetek száma szintén növekedést mutat; 2017. november 14-ig 11 ilyen eset történt, a tavaly év egészében regisztrált öt esettel szemben.

Ursula von der Leyen védelmi miniszter a Bild napilapnak nyilatkozva azt mondta, ezekre a számokra “pozitív jelként” kell tekinteni.

“A társadalomban büntetendõ a szexuális zaklatás, és ennek megfelelõen a Bundeswehr is bünteti az ilyen eseteket. Olyan környezetet akarunk teremteni a fegyveres erõknél, melyben bárki bizalommal jelentheti, ha erõszak áldozatává válik. Pozitív jelként értékelhetõ, hogy egyre inkább jelentik az ilyen eseteket” – mondta.

Szerdán nyilvánosságra jutott, hogy két fiatal nõt megerõszakoltak egy észak-németországi laktanyában, Schleswig-Holstein tartomány területén. A Spiegel szerint a 18 és 22 éves áldozatok, illetve a 29 éves elkövetõ és az esetet végig filmezõ másik katona egyaránt a Flugabwehrraketengruppe 21-hez tartoznak, ami többek közt olyan fegyverrendszereket mûködtet, mint a Patriot rakétakomplexum.

Az év folyamán nem ez volt az elsõ ilyen eset: korábban több olyan botrány is kirobbant, melynek során kiderült, hogy a Bundeswehrbe jelentkezõ nõket feletteseik különbözõ megaláztatásoknak vetik alá, és gyakran nemi erõszak áldozatává válnak.
http://www.hidfo....t-katonak/
99 #2 MORMOTA1968
- 2017-11-21 20:23
Mindennek nem kellett volna bekövetkeznie, ha bizonyos vallású, vagy mifene népség nem kapja meg Európa és nem csak Európa szerte a teljes jogú állampolgárságot. Ha nem paktál le velük a régi arisztokrácia és uralkodó osztály soraiból oly sok gazember, haza és fajáruló, segítve hatalomra jutásukat még a szabadkõmûvességen belül is. Persze a dolgok még ennél is összetettebbek. Hisz sok mindennek kellett itt összeforrnia, érdekszövetségeknek kötõdnie, hogy kitörhessen két, a fehér fajú népeket végzetesen legyengítõ világháború, nem egy forradalom, USA-ból elindított spanyolnátha járvány, középkori inkvizíció, pestis járvány, ki tudja valójában honnét, hogyan és sok egyéb felesleges ember irtás Európában. Jelenkorunkban meg az emberek ezerféle módon történõ mérgezése, abortusz törvény bevezetése, szingli élet, meleg kapcsolatok köztudatba vezetése, olyan liberális mozgalmak mûködésének megengedése, ami teljesen szembemegy a természetes fajfenntartási és önvédelmi ösztönökkel. És persze egy birkásító vallás, amely szerint minden ember egyenlõ és szeresd felebarátodat, bocsáss meg az ellened vétkezõknek és egyéb tanítások, amik felülírják a természetes életösztönöket. Soha nem fogom megérteni, (bár tudom, hogy miért lett ilyen ez a világ) miért nem védekezünk a jól látható ellenségeink, a minket egyre nyíltabban eltörölni kívánó gonoszok ellen? Mire várunk? Csodák csak a mesékben vannak!
267 #3 Perle
- 2017-11-22 19:14
Iszalmista sofõrök eu-s szolgálatban:
http://magyaridok...n-2481415/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
2,743,041 egyedi látogató