Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Botrány a berlini rendőr-akadémián

Tanácsadás A helyzet ugyanaz, mint "nálunk", csak itt tetvedék cgány-zsidó és faxkalap hulladék aljamagyarral töltik fel a soraikat, mert a zsidó-cigány maffia álpintér sanyája még mindig lélegezhet. Na és? Zavar ez valakit? Egyre dagad a múlt héten kirobbant botrány a berlin-spandaui rendőr-akadémián, miután a német nyilvánosságban immár a riporthoz egy, a nevét is adó rendőri illetékes mondta ki: egyértelmű nyomai vannak, hogy az akadémiára arab bűnözői csoportok férkőznek be. – Érdekük fűződik ahhoz, hogy pontosan tudják, hol és hogyan működik az állam – mondta Bodo Pfalzgraf, a Német Rendőrszakszervezet elnöke a ZDF közszolgálati televízióban, úgy vélve: a klánok bűncselekmények alól is tisztára akarják mosni a tagjaikat.

A bevándorlók integrálását a rendőrség soraiba az ország vezetése is támogatja

A botrányt a Berliner Zeitung című lap robbantotta ki, egy hangfelvétel alapján idézve az akadémia egy vendégtanárát, aki – nevét elhallgatva – azt mondta: „Órát tartottam a rendőriskolában. Soha nem éltem át még ilyet. Az osztályterem valami borzalom: a fele arab és török, pimaszok, mint az állat. Idió­ták. Nem tudták kifejezni magukat. Ezek nem kollégák, ez az ellenség. Ez az ellenség a sorainkban.” A rendőr-akadémia ezt azzal igyekezett bagatellizálni, hogy egy mentőtisztről van szó, aki először állt a rendőr-akadémia hallgatói elé. De megszólalt – nevét szintén elhallgatva – a tartományi bűnügyi rendőrség egy hivatalnoka is, és úgy fogalmazott: „ez a beférkőzés az arab nagycsaládok részéről már megkezdődött”.

Tegnap pedig a Süddeutsche Zeitung arról számolt be: egy másik főiskola arab származású hallgatónője, aki a rendőrségre kérte magát gyakorlatra, belső nyomozati anyagokat fotózott le, majd osztott meg egy internetes csoporttal. A fotókon állítólag egy arab klán (nagycsalád) látható.

Berlin nemcsak Németország 3,5 millió lakosú fővárosa, de a 16 szövetségi tartomány egyike is, amelynek lakosságát – a hivatalos statisztika szerint – 31 százalékban bevándorlók alkotják. A rendőr-akadémia 1200 növendékének 45 százaléka rendelkezik – a bevett német fordulat szerint – „migrációs háttérrel”. De Klaus Kandt, Berlin rendőrfőnöke és Andreas Geisel, a város belügyi szenátora – gyakorlatilag tartományi belügyminisztere – egyértelműen visszautasította, hogy arab klánok, illetve bűnözői csoportok emberei épülhetnének be a rendőrség soraiba. – Ez az állítás feltétlenül hamis. Egy panaszos sem tud semmit bizonyítani – mondta Kandt a berlini képviselőház belügyi bizottságának rendkívüli ülésén, amelynek összehívását az ellenzék kezdeményezte. (Berlint a szociáldemokraták, a radikális baloldal és a zöldek kormányozzák.)

Geisel bírálta az anonim hangfelvételen hallható oktatót a „rasszista hangnemért”, amelyet megütött, és közölte, nem tűri az idegenellenes megnyilvánulásokat. De egyúttal jelentést kért a rendőr-akadémián történtekről; ez négy héten belül elkészülhet. A rendőrség ugyanakkor elismerte: olyanok is jelentkeztek az akadémiára, akik fegyelmezetlenek, nem tudnak jól németül, illetve büntetve is voltak.

Fotó: Reuters

Német rendőrök a Bundestag épülete előtt. Kockázatot jelentő vendégek

A bevándorlók integrálását a rendőrség soraiba ugyanakkor támogatja a politika, annál is inkább, mert sok helyütt az a probléma: a zömmel született németekből álló rendfenntartók sem kulturálisan, sem nyelvileg nem tudnak szót érteni egyes bevándorlóövezetek lakóival. Egy további szempont a politikai korrektség. A német krimisorozatok ideológiai „szörnyszülöttje” a Gyilkossági csoport – Isztambul, amelynek szerzője és főszereplője is németül tökéletesen beszélő németországi török, ám Özakin felügyelő Isztambulban kénytelen üldözni a török bűnt, mert ha ezt német földön tenné, az sértő lenne – vélik.
Óriási kihívás

Korábban volt Európában egy olyan logika, hogy legyenek bevándorlók a rendőrök soraiban, mert ez segíti a járőrözést a bevándorlók lakta területeken. Ez azonban még egy olyan viszonyrendszerben érvényesült, amelyben nem volt egyértelmű, hogy a bevándorlásnak – mint azt az elmúlt két év megmutatta – márpedig van egy erőszakos, az európai törvényeket figyelmen kívül hagyó vetülete – mondta lapunknak Földi László. A titkosszolgálati szakértő szerint jelenleg háború van Euró­pában: egyes bevándorlók a társadalmunkat akarják megváltoztatni, mégpedig egy iszlamista logika alapján. – Ezt a háborút mi kezdtük, amikor az arab országok megtámadásával szétdúltuk a szülőföldjüket. Most azt várnánk, hogy befogadva hálásak legyenek, de sokan bosszúvágytól fűtve érkeznek – mondta Földi László, hozzátéve, „ha száz fiatal német rendőrből csak kettő lesz, aki nem a saját esküjét, hanem a dzsihádot tartja szem előtt, akkor Isten óvja Németországot! Óriási kihívás ez biztonsági szempontból. Akármennyire is leellenőriznek valakit, az agyát nem tudják ellenőrizni”.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017. november 20. 15:59:21
Egyre több nőt erőszakolnak meg a német katonák

Az év folyamán több nemi erőszakkal kapcsolatos botrány is kirobbant a Bundeswehr soraiban, és a botrány hatására egyre több bejelentett eset történik. A védelmi miniszter Ursula von der Leyen szerint ez bíztató jel, ami azt mutatja, hogy a Bundewehr kötelékében szolgáló nők jelezni merik, ha áldozattá válnak.

Nagy mértékben megnőtt a német fegyveres erők kötelékében elkövetett szexuális zaklatások száma az utóbbi egy év során; szeptember 30-ig összesen 187, a Bundeswehrben szolgáló nő tett bejelentést arról, hogy szexuális zaklatás áldozatává vált, ami jelentős növekedés a tavaly egész évben regisztrált 128 esethez képest.

A Bundeswehr szerint az idei adatokba beleszámít hét olyan, korábban történt bűncselekmény is, mellyel kapcsolatban a büntetőeljárás már lezárult, de az áldozat nem volt megelégedve annak eredményével, ezért megkezdték az újratárgyalását.

A nemi erőszak esetek száma szintén növekedést mutat; 2017. november 14-ig 11 ilyen eset történt, a tavaly év egészében regisztrált öt esettel szemben.

Ursula von der Leyen védelmi miniszter a Bild napilapnak nyilatkozva azt mondta, ezekre a számokra “pozitív jelként” kell tekinteni.

“A társadalomban büntetendő a szexuális zaklatás, és ennek megfelelően a Bundeswehr is bünteti az ilyen eseteket. Olyan környezetet akarunk teremteni a fegyveres erőknél, melyben bárki bizalommal jelentheti, ha erőszak áldozatává válik. Pozitív jelként értékelhető, hogy egyre inkább jelentik az ilyen eseteket” – mondta.

Szerdán nyilvánosságra jutott, hogy két fiatal nőt megerőszakoltak egy észak-németországi laktanyában, Schleswig-Holstein tartomány területén. A Spiegel szerint a 18 és 22 éves áldozatok, illetve a 29 éves elkövető és az esetet végig filmező másik katona egyaránt a Flugabwehrraketengruppe 21-hez tartoznak, ami többek közt olyan fegyverrendszereket működtet, mint a Patriot rakétakomplexum.

Az év folyamán nem ez volt az első ilyen eset: korábban több olyan botrány is kirobbant, melynek során kiderült, hogy a Bundeswehrbe jelentkező nőket feletteseik különböző megaláztatásoknak vetik alá, és gyakran nemi erőszak áldozatává válnak.
http://www.hidfo....t-katonak/
99 #2 MORMOTA1968
- 2017. november 21. 20:23:50
Mindennek nem kellett volna bekövetkeznie, ha bizonyos vallású, vagy mifene népség nem kapja meg Európa és nem csak Európa szerte a teljes jogú állampolgárságot. Ha nem paktál le velük a régi arisztokrácia és uralkodó osztály soraiból oly sok gazember, haza és fajáruló, segítve hatalomra jutásukat még a szabadkőművességen belül is. Persze a dolgok még ennél is összetettebbek. Hisz sok mindennek kellett itt összeforrnia, érdekszövetségeknek kötődnie, hogy kitörhessen két, a fehér fajú népeket végzetesen legyengítő világháború, nem egy forradalom, USA-ból elindított spanyolnátha járvány, középkori inkvizíció, pestis járvány, ki tudja valójában honnét, hogyan és sok egyéb felesleges ember irtás Európában. Jelenkorunkban meg az emberek ezerféle módon történő mérgezése, abortusz törvény bevezetése, szingli élet, meleg kapcsolatok köztudatba vezetése, olyan liberális mozgalmak működésének megengedése, ami teljesen szembemegy a természetes fajfenntartási és önvédelmi ösztönökkel. És persze egy birkásító vallás, amely szerint minden ember egyenlő és szeresd felebarátodat, bocsáss meg az ellened vétkezőknek és egyéb tanítások, amik felülírják a természetes életösztönöket. Soha nem fogom megérteni, (bár tudom, hogy miért lett ilyen ez a világ) miért nem védekezünk a jól látható ellenségeink, a minket egyre nyíltabban eltörölni kívánó gonoszok ellen? Mire várunk? Csodák csak a mesékben vannak!
267 #3 Perle
- 2017. november 22. 19:14:20
Iszalmista sofőrök eu-s szolgálatban:
http://magyaridok...n-2481415/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,486,218 egyedi látogató