Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gerry ajánlásával

KultúraAlig néhány napja említettem ezt a párost - francia svájci kapcsolataim miatt már tudtam erröl, - a franciáknál igencsak "kiborult a bili" - persze a könyvben ennek a hírnek a tartalmánál sokkal vadabb dolgok is vannak, de elért ide is a hír: Link

YSL- a divatvilág apostola egy nyomorult korcs volt, mégis védett személy egy életen át. Ezekhez képest egy Hollywood-i producer csak homokban játszadozó kisfiú.

A világ oly' elképzelhetetlenül deformált, hogy ha az "egyszerü emberek" tudnának erröl, nyomban zártosztályú orvosi felügyelet alá kerülnének "MIMÓZA Objekt" Dosszié cím alatt.

Azokról beszélek, akik itt is sivalkodnak, amikor valaki durván beszél "szemük hallatára"

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2017-11-21 20:02
A cikk nem található.
3 #2 Enid
- 2017-11-22 13:58
Mestersegesen krealt "igenyek" egyike a divat.
Mesterseges "mester-seggel" kielegitve.

Az embernek mi-haszna. ?
267 #3 Perle
- 2017-11-22 16:14
Vannak olyan megrontással gyanúsítottak, akikre valamiért nem rontanak rá olyan mértékben, mint a többiekre. Vajon miért? A kettõs álompolgárság miatt?http://www.origo....latas.html
2 #4 gerry
- 2017-11-22 16:32
Mormota - ott a link, bár a tartalma sokkal "szolídabb" mint ami a valóságban történt.
4 #5 Posta Imre
- 2017-11-22 16:44
Véletlenül pedofil szobrot avatott egy ausztrál katolikus iskolaNincs szükség különösebb éleslátásra ahhoz, hogy az ember már elsõ pillantásra észrevegye, valami nem stimmel Porres Szent Márton szoborával, amit az ausztráliai Adelaideben, a Blackfriars katolikus iskola elõtt lepleztek le, alig egy hete.

Az alkotáson a XVI. századi, spanyol szerzetes csípõbõl nyújt át, egy a csuhájából elõhúzott, hosszúkás cipót egy elõtte térdeplõ kisfiúnak.
24.p3k.hu/app/uploads/2017/11/pedofil-szobor-407x660.jpg
http://24.hu/elet...us-iskola/
2 #6 gerry
- 2017-11-22 19:17
Imre - rosszindulatú vagy. Ez csak véletlen.

...mármint, hogy a cipót húzta elõ ... bár az is metszett!s_hihi
4 #7 Posta Imre
- 2017-11-22 20:18
"Vagy a kifli, vagy a bot, melyiket választod kis kasztrált mini-stráns?" Ezek a véletlenek...

Gerry ezek már rég nem "véletlen" utalások, hanem olyan közvetlenek, hogy az isten le is cophatja magát a zélvezettõl.
3 #8 Enid
- 2017-11-22 20:34
Ha a vizzel valo keresztelesrol netán valami elvetemult ertelmezonek a mind controll jutna a zeszebe (jogosan) - es tenyleg csak a viz miatt - akkor vajon itt a betevo falat temakort kell revizionalni!?

Egy iskola elott... Nem semmi!
A ministrans ma mar mini s trans' ...
4 #9 Posta Imre
- 2017-11-22 20:38
Enid ez egy transzgender szobor? Szerintem olyan takarítás néz itt ki, mint be! Errefelé a fiúk pálinkával kereskednek, vagy "keresztelnek" - akarom mondani..
3 #10 Enid
- 2017-11-22 21:14
Ez minden konnyezo Madonnat lekoroz mondandojat illetoleg.

A fiucska (kicsike, tudatlanka, gyamoltalan) jobb oldalon helyezkedik el. Lent. Nem hierarchikuss utalas, dehogy. A pap latszolag jobb kezes.
A Szellemileg elkotelezett ember nem epp felhotlen jovokepe.
A vallas elso vallalasa a Viz-keresztelo ( ugy fogsz gondolkodni, ahogy azt az "Isten" eloirja ) Ez a szobor beillik a Tuz-kereszt fogalmaba, a fiu/ferfi, mint Szellemi alkotoelem(!) lekenyerezese.
Nem a ferfie, hanem (a Szentharomsagban/ Egysegben) az abban megjeleno Szellemi reszrol van szo.
Lemardt a "galambocska, angyalka" ... Neha gondolom odaszall egy es tojik az egeszre :), mert o ilyen.

Szerintem. En igy ertelmezem.
[img]http://it.telefonoazzurrofans.wikia.com/wiki/Chiesa_Cattolica_e_pedofilia[/img]

[img]http://vignette.wikia.nocookie.net/telefonoazzurrofans/images/7/76/Chiesapompa2.jpg/revision/latest/thumbnail-down/width/340/height/304?cb=20110302172151&path-prefix=it[img]

[img]https://vignette.wikia.nocookie.net/telefonoazzurrofans/images/7/76/Chiesapompa2.jpg/revision/latest/thumbnail-down/width/340/height/304?cb=20110302172151&path-prefix=it[/img]
Csak az ablakuveget szerettem volna ideilleszteni, de nem sikerul, igy masolom irasostol.

http://it.telefon..._pedofilia

Az egyhaz bevallja buneit. Megteheti, ez nem veszelyezteti direktben letet. Lekoti a hivek es nem hivok figyelmet, megoszt es szorakoztat.
Ettol meg "pont", hogy a Teremto az Emberben "lakozik" es nem azon kivul horizonton tul marad. Egy ilyen kijelentes nem megingatná, hanem automatikusan es gyorsan felszamolna az osszes vallasi felekezetet strukturastol mindenestol, egyszeruen igeny hianyaban.

Vilagos, hogy ezt nem ok fogjak kezdemenyezni.
A pedofilia az utanpotlast biztositja.
267 #11 Perle
- 2017-11-24 13:59
KInában is zaklatják a gyerekeket. Itt az alábbi cikkbem ovodás , iskolaelõkészítõs gyerekekek molesztáltak . Több gyermekintézményben is hasonló esetekrõl számoltak be a szülõk. A RYB nevû ( tõzsdén lévõ) intézményben pucér óvóbácsi "vizsgálgatta" a szintén a levetköztetett kicsiket.:o
http://www.scmp.c...hild-abuse
Tele van a világ degenerált hulladékkal.
60 #12 csaba
- 2017-11-24 20:15
"HND: A vén kecske nyilvánosan megnyalta és nem reklamált senki!"

"Abban a reményben hagytam ki azt az internet-kutatók számára egyébként régóta ismert személyt a PEDOkrácia hatalma címû három részes tanulmányomból - akirõl ma végleg lehullt a lepel -, mert éreztem, hogy végre történni fog valami. Igen, nem csalódtam! Mert mi, internetes felfedezõk, akik közé magamat is sorolom, figyelünk és a többség számára sokszor követhetetlennek tûnõ módon kooperálunk is. Mi SOSE írunk ki semmit a (bolse)Wikipédiából, maximum ha Felsõ-Volta legújabb focieredményeire vagyunk kíváncsiak Hátsó-Guinea ellen, de ilyen ritkán szokott elõfordulni. Paul Joseph Watson, az Infowars brit származású fenegyereke robbantott. Megint.

A frenetikus humorú politikai kommentátor mondta nem is oly rég: Populism is the new punk - ami azt jelenti, hogy a populizmus, az új "punk", azaz az új fiatal, nonkonformista forradalmár, amely egy haldokló, magát liberálisnak nevezõ, az egykori frankfurti iskola neo-marxista emlõin csüngõ, az amerikai kommunális aktivisták Saul Alinsky fogatókönyvébõl agitáló, jobb sorsa érdemes új-bolsevik klónok komplett ellentéte. Nos, Paul Joseph Watson nem igazán ismert hazánkban, mégis érdemes megnézni legújabb videóját az egykori amerikai elnök, Barack Husszein Obama helyettesérõl, ami korábbi youtube videók összevágott és koncentrált változata. A rövidfilm megtekintéséhez definitív nem kell tudni angolul. Sõt! Akár a hangot le is lehet venni. Joe Biden, aki 2009-tõl 2017-ig az Obama adminisztráció helyettes elnöke volt, akinek egyik fia a legzsírosabb ukrajnai gázkitermelõ vállalat, a Burisma Holding elnöki posztját kapta meg a majdani puccs után, a már korábban is ismert, de most összefoglalt videón mutatja meg igazi arcát!

A PolgárPortál a napokban egy rövidhírt közölt a #metoo mozgalom kieszelõjének képével. Nem a fotón bemutatott személy kinézetével van baj, hanem a hipokrita, azaz álszent kampányokat, viselkedést akartuk illusztrálni. Biden ellen nyolc évig senki nem kampányolt.

Kedves Olvasó! Koncentráljon legyen szíves a kislányok arcára, spontán mozgására! Nézze meg a szülõk zavart reakcióját, akik NEM MERNEK az Egyesült Államok helyettes elnökével ujjat húzni. Az arrogancia csimborasszója, ha egy ilyen magas, sõt, nagyon magas beosztású politikus kis gyerekek fülébe súgja:

"Ha fiatalabb lennék..." és "Ne randizzál harminc évesnél fiatalabb fiúkkal!"

Képzeljük el, ha ilyen videók Donald Trump elnökkel kapcsolatban özönlenék el az internetet. Arról a Trumpról beszélünk, aki ellen a januári feminista felvonulás, a Women's March irányult, amely SOHA nem vette figyelembe a Fehér Ház vén kecskéjét, aki megnyalta ugyan, de senki sem háborodott fel miatta.

Az már csak mellékzönge, hogy Biden a szolgálatára felesküdött biztonsági embereket is zaklatta, ha nem férfinak születtek, továbbá a hadsereg hajós egységének katonái kénytelenek voltak elrejteni elõle nõi bajtársaikat...

Azért van abban valami extrém perverzió, hogy nyolc éven keresztül ilyen figurák diktálták a világnak, azon belül Magyarországnak is, mit kell gondolniuk az emberi jogokról és mik is egy jogállam alapvetései."
Videó: https://youtu.be/...s_nezem
http://polgarport...alt-senki/ s_franc
267 #13 Perle
- 2017-11-29 18:12
Lappföldön is erõszakoltak, gyerekeket is.s_olvas:o
https://www.thelo...in-lapland

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.88 másodperc
2,679,756 egyedi látogató