Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha ők mondják!

KultúraAz a szépsegghiba, hogy ez a mocskos buzi zsidó horda csinálta ezt a gender-fasizmust is, ami tombol. Na akkor most mi is van? El kell takarítani a zsidónak még a nyomát is a bolygóról, demokratikusan!
Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!


Egy új, izraeli kutatók által folytatott genetikai tanulmány és kutatás igazolta, hogy egy férfi nem válhat nővé azáltal, hogy szimplán annak definiálja magát és ez fordítva a nők esetére is igaz.

Az Izraeli Weizmann Institute of Science genetikusai felfedeztek bizonyos géneket, melyek kizárólag nőkben vannak jelen, míg mások csak férfiakban.

Professzor Shmuel Pietrokovski és Dr. Moran Gershoni 20,000 gént tanulmányozott, nemek szerint szortírozva őket és a különbségeket keresték.
Találtak körülbelül "6500 gént olyan aktivitással, mely vagy az egyik vagy a másik nem irányába hatnak és hozzájárulnak a már amúgy is meglévő biológiai különbözőségekhez".

A legnagyobb különbözőségek közül néhány jelen volt olyan génekben, melyek a hajszínért, a zsírraktározásért, izomfelépítésért, a szoptatáshoz tejtermelésért felelősek.

A kutatók azt találták, hogy a biológiai nem szintén szerepet játszik bizonyos betegségek kialakulásának megelőzésében. Például bizonyos gének csak a szív bal kamrájára hatnak dolgozó nők esetében, hogy megvédjék a szívüket a betegségektől, amíg elérik a menopauza szakaszát. Egy másik gén a májban másfajta anyagokat (enzimeket) termel azserint, hogy milyen nemű az illető.

Lényegében a kutatásuk azt jelenti, hogy a teljes emberi genom több, mint 21%-a, mely körülbelül 30.000 génből áll, az NEMEK ALAPJÁN MŰKÖDIK - Ezt egy nem-változtató műtét és hormonok sem képesek megváltoztatni!

Mat Staver,a Liberty Counsel alapítója és elnöke elmondta mindez csak megerősítette azt, amit a jó Isten megteremtett: Férfit és Nőt.

"Ez a legfrissebb kutatás az Izraeli Weizmann Institute of Science részéről még tovább és jobban bebizonyítja, hogy nem lehet az Anyatermészetet bolonddá tenni."
Mat Staver azt is hozzáteszi: "A Gender-összezavarodás mentális probléma, nem fizikai vagy biológiai. Isten férfinak és nőnek teremtette az embereket és egyetlen tiltakozás vagy nem tiltakozás sem fogja és nem is tudja megváltoztatni a természet által létrehozott rendet."
Forrás: CBN.com
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017. december 02. 13:59:56
2 #2 gerry
- 2017. december 02. 17:28:01
YESSSS!!!!! (ugyse akartam nõ lenni csak nõvel...)

s_nezem....."a szoptatáshoz" - azér' ez nem biztos.

(bocs' de nem bírtam ki!)
267 #3 Perle
- 2017. december 04. 12:32:49
Nálunk is sugározzák ezt a gyerekeknek készített animációt, a Sam a tűzoltót::
https://www.indy1...paign=i100
Az ördög a részletekben rejlik.:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,501,931 egyedi látogató