Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fideszes képviselő: 'Megdöglessz zsidó, kommunista geci'

KultúraMost mé' csinálják ezek is? Képviselők? Szúr, lő..., de jó lenne már likvidálni a bandát, demokratikusan! Lövések dördültek, állítólag kés is előkerült, s felharsant egy „megdöglesz zsidó, kommunista geci” kijelentés is egy szocialista és fideszes politikus szentendrei vitájakor – írja a 24.hu.

Vasárnap éjfélkor még a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó is. A lap szerint mindketten a másikat mentek feljelenteni a rendőrségen.

A 24.hu idézi Rédei Facebook-oldalán közzétett posztot:

„Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.”
Szerelemféltés állhat az ügy hátterében

A lap kiderített, hogy Rédei elszerette Dombay volt élettárását, aki többször megfenyegette már őket. Vasárnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása szerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek.

A 24.hu Rédei azt mondta: Kést láttam Dombay kezében, ekkor visszaültünk az autóba és elhajtottunk.
Pénteken talált „játékpisztoly” is elsült

A szocialista politikus később telefonon azt nyilatkozta a lapnak, őt órákig nem hallgatták ki, míg Dombay egy nyomozóval elvonult. Rédey megjegyezte: szerinte Dombay is feljelentést tenni érkezett, valószínűleg arra hivatkozva, hogy két lövés is dörrent az attak során.

Merthogy, árulta el ekkor Rédei, volt nála egy „patronos játékpisztoly”, amit, mikor meglátta Dombaynál a kést, előkapott az autóból. Kétszer a levegőbe lőttem, így sikerült elmenekülnünk. Rédei azt mondja, a „fegyvernek látszó tárgyat” péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfőn leadja a rendőrségen.
Link

Hozzászólások

128 #1 bogyo
- 2015. november 10. 12:35:25
Nagyon jó műsor ez a qurvarángatásos, fegyveres műbalhé.

2.bp.blogspot.com/-XOu0M8xMC1s/UCZoiFJzZ5I/AAAAAAAACIk/lEDVlpCeazk/s1600/A+negro+racist_laughing.gif

Mire megy ki a játék vajon? Sok a fegyver odakint?!
82 #2 Satori
- 2015. november 10. 22:04:25
Bar-csak kivegeztek volna egymast!

Az lett volna csak az igazi orom szamomra. ;)
2 #3 gerry
- 2015. november 11. 10:08:04
bard - csak azért mert jobb volt a struktura!!!
:D
Olvss Hunyady Sándort! (Bródy Sándor fia volt,
Sajnos nekem könyvben van meg az összes, amit nem találtam meg az interneten, de részletek azért megjelentek a MEK-ben. Szerintem jól írt!
s_huh

http://www.mek.os.../11166.pdf

- itt van még egy, a "Bakaruhában" (novellák)

http://www.mek.os.../11512.pdf
2 #4 gerry
- 2015. november 11. 15:51:01
"1889-ben a Budapesten már elismert huszonhét éves író és újságíró, Bródy Sándor az Erdélyi Híradó meghívására leutazott Kolozsvárra, hogy beszámolót írjon egy színházi bemutatóról, amelynek női főszerepét a szép és tehetséges Hunyady Margit játszotta. A színésznő láttán aztán Bródy rövidre tervezett kolozsvári vizitje tizenöt hónaposra duzzadt, s ebből a viharos szerelemből született meg törvénytelen gyermekként 1890-ben ..."

na tessék egy zabigyerek! :) (A zabigyereket nem illik büntetni az apa dolgai miatt! s_olvas)

https://hu.wikipe...%C3%A1ndor

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,488,366 egyedi látogató