Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pszichológusok elemezték Havas Henrik viselkedését

TanácsadásHestegeltek Mucikákok? Picológusok? Mintha bármi fogalmuk lenne arról, mi történik. Nem kizárt, hogy meg is beszélte a két média-ribanc a jelenetet, hogy érzékenyítse a bámulókat a következő még durvább felvonáshoz. Havas Henrik botrányosan viselkedett Kálmán Olgával élő adásban. A történtekről két pszichológus is elmondta a véleményét.


“Mucika, ne hülyéskedjél már” – torkolta le Havas Henrik Kálmán Olgát a Hír TV Egyenesen című műsorában kedd este, pedig az ATV-től nemrég átigazolt műsorvezető a zaklatási ügyekről kérdezte. Ha ez még nem lett volna elég, ezek után még kínosabb helyzetbe hozta Kálmán Olgát. A következő párbeszéd hangzott el élő adásban:

– Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál? – kérdezte Havas.

– Nem – válaszolta Kálmán.

– Te mocskos disznó…– így Havas.

– Ja… – vetette közbe Kálmán.

– Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban – vitte be a gyomrost Havas.

– Henrik, én ezt nem mondtam – jelentette ki erre Kálmán.

– De mondtad – replikázott Havas.

– Esküszöm, nem mondtam – fogadkozott Kálmán.

– De én meg tudom, hogy mondtad – mélyült el a vita.

– Na figyelj, engem nem raboltak el az ufók, én ezt biztosan nem mondtam neked – vélte Kálmán Olga.

– De mondtad – ismételte önmagát Havas.

– Akkor ezt majd utólag fogjuk megbeszélni – zárta le a kínos közjátékot Kálmán, akit szemmel láthatóan rendkívül rosszul érintett a beszélgetés alakulása.

A Bors szerette volna megkérdezni az érintetteket a Történtekről, de Kálmán Olgát nem érték el Havas Henrik pedig nem akart nyilatkozni. Megkérdeztek viszont két pszichológust Havas viselkedéséről. “A legjobb védekezés a tá­madás. Az interjú alatt végig a „mucikámozással” és az ellenőrizhetetlen történetek közlésével igyekszik a másikat érzelmileg kibillenteni, kiborítani, hogy a hírt a riporter reakciói, s ne pedig a róla szóló vádak jelentsék” – mondta el Dr. Hevesi Kriszta.

“Egy másik szakértő is hasonlóan vélekedik. Nyilvánvaló, hogy már az interjú elején felvette azt a szerepet, hogy neki ehhez az egész ügyhöz semmi köze, túlzott agressziója és indulatai azonban még a vele szimpatizálókból is ellenérzéseket válthatnak ki” – mondta dr. Rusz Edit.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018. január 04. 14:33:15
anélkül , hogy moderátor alá kerülnék ?
Mert ezt telavivban is olvassák ám . Én minden esetre nagy élvezettel és megelégedéssel olvastam és néztem. Itthon. Tetszett ! Őszinte volt , hamisítatlan . Tanulságos. Ez tananyag !
Eddig kikapcsoltam a tv-t , ha ez az alak jelent meg a képernyőn. Az olgáról nem is beszélve . Eztán másként lesz ! A jobbikos alanyoknak a figyelmébe is ajánlom , akiket a telavivi olga oly sokszor és oly könyörtelenül a falra kent a képernyőn. Levegőt venni se tudtak a telavívtól és annak kihelyezett olgájától való félelmükben . Nem úgy Henrick!
A "pszihológusok" nagyon mellé lőttek . (gyávaságból direkt . vagy így is gondolják? )

Most Henrick megmutatta ! Ellemezzétek pszihológusok!

Henrick eddig a telaviviek popóját nyaldosta és most , amikor bajban van ezt kapja- hálából- a telavivi olgától!

Na jobbikos nyilatkozók , olga alanyok ! Így nyaldossátok esztán olga telavivi popóját !

Ha még nézni tudnám agresszív olgit a képernyőn , megláthatnám , használt -e neki ez a téli , havas lecke.

Szerintem még egy telavivit is lehet tanítani , akit sarokba szorít , az képes erre .

Ne add fel Henrick ! Tanító vagy ! (lehetsz )
254 #2 mujko
- 2018. január 04. 14:59:26
Király mikor mihaszna Olga azt kérdi semmire kellő havastól (uszkve) 5 évvel ezelőtt felhívta Havast hogy őt miért nem környékezte meg azt hittem lemegyek Olgába .
Havas ócska strici .
2 #3 gerry
- 2018. január 04. 15:53:31
szókimondókám - megmondhatod, leírhatod... hol látsz te itt moderátort?

Ha valami nem tetszik az írásodban akkor se moder'atorokkal találkozol, hanem olyanokkal (és magamat ezek közé sorolom) akik ha úgy érzik, hogy nem stimmel valami akkor felveszik a kardot a földrõl.
Aztán mehet a csapkodás - elöször kardlappal, de késõbb akár élesbe és vérig.

Az ok amikor pl. Detonator nekimegy valakinek az, hogy hülyeséget olvas tõle. Ez nem jelenti azt, hogy biztos neki van igaza - csak ha már leírod védd is meg annak igazát. Szubjektív ez is meg az is... Majd eldöl kinek van igaza...

Kidobni csak akkor szoktam valakit - ez se moderál'as - amikor több embernek a vélemönyöt megtudom, valamint az enyém is hasonló és nem látok más lehetõséget. Ha erõszakos, vagy szemét módon letámad itt embereket, akkor elmehet.

Szerintem amit te írtál - az csak egy vélemény és aszt hiszem, hogy Olgán kívül (aki úgy tudom nincs nálunk beregisztrálva senkit nem sért

Ami meg Olga telavivi popóját illeti .... (de csak mer' felemlítetted!) azért 1997-ben /20 éve/ még gondolkoztam volna a dolgon, gyümölcsözõ lenne-e (persze csak teoretikusan) egy ilyesféle kapcsolatteremtés egy - ha jól értem, mert nem tudtam erröl - zsidó hölggyel.

i.ytimg.com/vi/apon0xMxeQ8/maxresdefault.jpg

mujko - azt írod; "Havas egy ócska strici...", de az vesse rá az elsõ követ....
267 #4 Perle
- 2018. január 04. 16:01:51
Ez gusztustalan eset Magyarországon most a fő téma. Az ész megáll. Addig is megfeledkezünk a korrupciós esetekről, a pénzosztogatásokról.
A történet szinte egyetlen szereplőjét sem lehet jellemnek nevezni. Médiaszereplők a rájuk rakódott mocsokkal együtt. A két lestrapált lotyó a legfőbb tanu, adják az interjúkat unos-untalan.
Most kellene abbahagyni az eset további mutogatását a főszereplők azonnali süllyesztőbe való helyezésével, de úgy hogy soha tobbé ne kerüljenek vissza a képernyőre, reflektor fénybe!
48 #5 ro-zsola
- 2018. január 04. 16:22:13
Perle te is ismered az " eljárást " . Manapság a rombolásé a szerep. A sok idióta mindent elhisz amit a TV-ben lát. Ezért lerombolják a tv-ben látható kretének " tiszteletét "
Fontos az " időzítés "
Izráelben elítéletek egy balfaszt amiért pofázni mert egy titokról.
A 60-as években Izrael be volt szarva. Egyiptom felől fenyegetés közelgett. Irán megegyezett Izraellel , egy titkos kőolajvezeték építésében. A vezeték meg is épült. Izrael titokban kapta Irántól az olajat. Fura , hogy éppen Száddám Husszein Irakja annak idején éppen Iránnal vívott háborút. 1978-79 környékén Irán felmondta a bulit. Száddám eltakarítása után a " felszabadító " amerikaiak nagyüzemben használták a vezetéket. Később az Iszlám Állam is.
Csak egy kérdésem van : mindez köztudott volt , miért kell ez a bolhacirkuzs éppen most ? Másik kérdés : Iránból indult , Irak érintett és utánna ? Hogyan került az olaj Izraelbe ? Teleportáták ?
Nemrég az izraeli média és talpnyalói szörnyülködtek amiért az oroszok " alagútakat és földalatti bunkereket " robbantottak be Szíriában . Vajon egy ilyen robbanás nem okozott kárt a vezetékben ?
Az angolok be vannak szarva ugyanis a kommunikációs kábelek a tenger alatt futnak. " Véletlenül " orosz tengeralattjárók kószálnak a vezetékek környékén. Szó sincs " ellenséges tevékenységről " . Ugyan dehogy ! Hiszen éppen Oroszország segítette ki Angliát földgázzal mert " véletlenül " az angoloknak gondjaik lettek a földgázellátással.
A franciák szintén izgulnak. A túlreklámozott Tigris helikoptereket azonnal modernizálni kell. A spanyolok és a németek egyetlen tigris helikopter se engednek felszállni. Olyan hírek jöttek Ausztráliából , a tigriseknek komoly gondjaik vannak. Volt hogy a vezetőfülkét elárasztotta a füst , leestek a felszerelt rakéták , sőt volt olyan amikor a rotor lapátjai egyszerűen leestek. Fura hogy ezek az események évekkel korábban történtek , mégis csak most kerülnek napvilágra. Fura módon 2017-ben minden nyugat európai ország hadseregének egyszerre rengeteg gondja van. A média pedig teli szájjal körbeordítja a világot.
809 #6 megmondhatom-e
- 2018. január 04. 17:10:30
Nem vagyok én szókimondó gerrykém , pl. azt a szókapcsolatot , hogy "zsidó hölgy" , ki sem merném mondani , rettegnék a rendre-moderálástól ebben a liberális világban at the moment .
Épp azért kellett azonnal beregisztrálnom hozzátok, (nem volt könnyű) mert meghatott ennek az "ócska strici"-nek(egyetértek) a szókimondása , még ha hazudott is - és megérte , mert "nacionalista hatása " is lehet bátorságának. ( (Vona Gabó mikor merte volna ezt megtenni egy telavivival ?)
Valljuk be : Henrick akaratlanul is jót tett értünk !
Aztán félnék leírni magát a "zsidó" szót is - rettegnék a liberálisok reakciójától : "zsidózik"!
"Zsidózni" - ma a legrettenetesebb rágalom ! Én csak telavivinek merem nevezni ezeket a pusztítókat .
Az olga hölgyet megsérteni - ó , dehogy merném . Sértse meg aztat a palesztin életben maradott tömeg !

Szóval nem nézhettem tovább , hogy senki nem reagált erre a vidám kis szóváltásra a telavivi "hölgy"-gyel . Ezért regisztráltam , közben rettegve a moderálástól . Miért ? Itt is rejtőzködhet egy álruhás telavivi , aki moderál ! Ha nincs ,- örülök .

Perle ! "ez gusztustalan eset" ?

Telaviviek esete lehet gusztusos is ?
Ez legalább tanulságos . A "hölgynek is , meg a behavazott henriknek is - de a Vonának is .

Ha nem foglalkozunk ezzel a párját ritkító esettel , a korrupció még nem fog megszűnni !

Emlékezzünk pl a demcsák névre hallgató telavivira ! A részeg , de nagyon erkölcsös zsidó "hölgyre " !

Igaz a korrupció még itt van , de a részeg telavivi "hölgy" egyelőre nem háborítja napjaink békéjét .

Ha eltűnik a telavivi hölgy ( olga nevű ) és a havasodott is , - már nem fecsegtünk hiába .

Vagy hallgatni még mindig bölcsebb ? A hallgatás többet ér ?Majd minden magától , vagy mástól rendbe jön ?


Nem menni szavazni ! az igen !
254 #7 mujko
- 2018. január 04. 20:37:57
Én vettem rá az első követ .
2 #8 gerry
- 2018. január 05. 06:07:32
mujko - én örülök, hog vannak köztünk erkölcsös emberek... (mire vetted rá a követ?-Jó lehet a rábeszélõ képességed!:D)

ezt csak neked: https://youtu.be/...
s_Laptop
254 #9 mujko
- 2018. január 05. 14:23:43
gerry csak egy ajánlás indul jel Hajdú-Guinea
és gondolkodj .
2 #10 gerry
- 2018. január 05. 14:48:09
mujko - ereszd el! Nem b@szogatlak, csak virgonckodom ;) - Gondolkodjak? - hogy megfájduljon a fejem? A múltkor egy haver azt mondta, ha olyan feje lenne mint nekem akkor neki is állandóan fájna :| Azóta nem is állok vele szóba.

(Hidd el a komoly gondolatok búskomorrá nyomorítják az embert! Nem akarok az lenni erre a maradék 30-40 évemre)
254 #11 mujko
- 2018. január 05. 15:01:36
Nem is azért csak a barátság kedvéért .
4 #12 Posta Imre
- 2018. január 06. 06:28:51
Mi történt? Adás közben állt fel az ATV műsorvezetője

Fiala János azt mondta a Civil a pályán felvételén: nem ért a témához, beszéljék meg nélküle a vendégek.

Benyó Rita, a Heti Napló riportere, Borgula András rendező, Kukorelly Endre, író, költő és Szakonyi Péter újságíró beszélgettek az év legfontosabb eseményeiről az ATV Civil a pályán című műsorának évadzáró adásában, melyet szombaton ismétel az ATV.

A nyolc tervezett téma közül egy kimaradt, mert a Weinstein-féle szexuális zaklatások, majd az azt követő botránysorozat elvitte az időt, az asztaltársaság tagjai képtelenek voltak abbahagyni az időnként asztalcsapkodásig erősödő vitát.

Fiala János műsorvezető azonban ezt követően is képes volt fokozni a hangulatot, amikor a Budapest-Belgrád vasútépítés kapcsán bejelentette, hogy nem ért a témához, majd kisétált a stúdióból, mondván, vitázzanak nélküle a többiek.

A szerkesztő az alábbi témák mentén vette végig az idei évet: Nolimpia; Tüntetések a CEU mellett; Gyermekek tömege éhezik; Storck távozott; Weinstein és társai; Kínaiak pénzelik a Belgrád-Budapest vasutat; Simicska nyíltan a Jobbik mögé állt.

A műsort a „sírjunk vagy nevessünk?” életérzés uralta, de voltak részek, például a gyermekéhezés, amikor Kukorelly szinte kiabált tehetetlen dühében.http://www.atv.hu...orvezetoje

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,486,598 egyedi látogató