Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Földi: Kétségbeesetten próbálnak jelezni a szolgálatok

BelföldKétségbeesve páran már jelzünk nekTEK mocskos tetvedékek, de hát a "muszlimok" beszerveződtek a legmagasabb körökbe és zsidó-cigánynak, szabadkőművesnek, jezsuitának, máltai valagrenddesnek, politikusnak álcázva szarnak a képünkbe és adnak nektek jó kis pénzeket a kussolásért. Vicces nem? Nem az! Úgy látom a tesztüzemmódnak lassan vége, a látszatbéke megmihálylik. Előbb-utóbb Németország is megtapasztalhatja az egyes svéd- és franciaországi elővárosokban uralkodó állapotokat, ahogy azt a rendőrökkel szembeni szilveszter éjszakai erőszak fokozódásából sejteni lehet – írta kommentárjában a Die Welt című országos német napilap. Erről is kérdezték a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában Földi Lászlót, a magyar polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatóját.

A berlini, brémai, dortmundi, lipcsei és stuttgarti incidensekről a Spiegel Online hírportál is beszámolt. Ezekben a német nagyvárosokban a migránsokból álló bandák rendőröket, mentőket, tűzoltókat és vasutasokat is megtámadtak, azaz, szinte mindenkit, aki a német állam rendeltetésszerű működésében szolgálatot teljesít. A német napilap azt írta: ha valaki mindezt elszigetelt eseményeknek vagy „protesztfolklórnak” tekinti, nem ismeri fel a veszélyt. Mert az állami szervek támadásával, megingatásával, a társadalmi együttélés egyik alapja rendül meg.

Illusztráció. (MTI/EPA/Xcitepress/Christian Essler)

Már kipróbálták a tűrőképességet

Földi László úgy vélekedett: „azokban az országokban, ahonnan a bevándorlók jöttek, fel sem merül bennük, hogy ilyeneket tegyenek. A migránsok a saját országukban, a diktatúra éveiben egy rendőrre ránézni sem mertek, nemhogy verekedni vele. Ezek a kísérletek, amelyeket látni lehetett szilveszterkor, összefüggenek a tavalyival, hiszen akkor kipróbálták a tűrőképességet, amely rendkívül gyengén vizsgázott, hiszen az elkövetőknek a jelentős része gyakorlatilag a bíróságig sem jutott el, nemhogy valamiféle következményük lett volna”.

A szakértő hozzátette: látható, hogy még bátrabban próbálnak ma már a meglévő rend, hatalom, és törvény ellen fellépni, hiszen ezeknek az embereknek – ahogy fogalmazott – a jelentős része katona, akik azért jöttek Európába, hogy cirkuszt és zűrzavart csináljanak a mi világunkban.

Jelezni próbálnak a szolgálatok

Ennek titkosszolgálati vetületével kapcsolatban Földi László elmondta: a titkosszolgálat átadta az információt a politikának, de az láthatóan rosszul kezeli, ezért a titkosszolgálatok vezetői kétségbeesésükben szólalnak meg a médiában. Nem értik, miért nem az történik, amit ők szakmailag megalapozottnak tartanak.

Úgy látják, hogy esetleg a közvélemény nyomására változhat a politika, hiszen „a bűnbakot nyilván a rendvédelmi szervek között fogják keresni, még azok a politikusok is, akik nem teszik lehetővé a normális törvények fenntartásának a lehetőségét” – magyarázta.

Szintén a Spiegel arról számolt be, hogy egyes svéd városok peremkerületeiben a rendőrök hívatlan vendégeknek számítanak, akiket Molotov-koktélokkal fogadnak, sőt az álarcos banditák még a civilek autóit is eltulajdonítják. Emellett átlagosan három rendőr hagyja el a hivatását, a legtöbben 40 év alattiak.
Érdekes lehet számodra:
Bedrogozva ölhetett az Újlak utcai gyilkos
megosztás
Kurz szelet vetett, Olaszországban vihart aratott
megosztás
Ki sem mennek az utcára – így vészelik át az ítéletidőt az amerikai magyarok
megosztás

Erre reagálva Földi László kifejtette, nyilvánvaló, hogy a védelem gyengítése a cél, ami alapvetően egy biztonságpolitikai kérdés és kihívás ma Európában. „Ez egy invázió, és akár tetszik, akár nem, ez a lényege” – fogalmazott. A szakértő úgy vélte, az, hogy elbizonytalanodik egy társadalom, hogy a rend őrzői eltűnnek a rendszerből – húszezer rendőr kérte Berlinben az áthelyezését vidékre, mert azt mondják, nem tudják teljesíteni, amire felesküdtek –, és azért mennek el, mert a politika egyértelműen ellenük dolgozik.

„A törvényeket be kell tartani, és nincs kivétel. Ebben az értelemben pedig komoly gondot jelent a no-go zónás párhuzamos társadalmak világa, azt mondja a társadalom, hogy zárjuk el őket, hogy össztársadalmi problémává ne váljon ez a magatartás. Azonban ez szét fog robbanni és gyakorlatilag szétveri a társadalmat” – tette hozzá.

Milliók állhatnak mögöttük

A magyar polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatója szerint a legnagyobb gond az ügyben, hogy nem volt még olyan háború, amelyben az ellenséget támogatók létszáma nagyobb lenne, mint a támadó hadseregé. Földi kifejtette, meggyőződése, hogy ennek a pár százezer „muszlim katonának” millió számra van támogatója.

Úgy vélte, olyan erők jelentek meg Európa átalakításában, a meglévő rendszerek, a vallások, a kultúra átszabásában, amelyek „valamiféle humanitárius okokra” hivatkoznak, és azzal nyugtatják a többségi társadalmat, hogy „ez egy átmeneti zűrzavar, és minden rendben lesz, de ez nem igaz” – tette egyértelművé.

Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018. január 08. 11:11:30
Meghallhatná már Földi tökéletes a helyzetelemzését Európa vezetése is. Bár lehet, hogy tisztába vannak azzal, de valamiért nem cselekszenek. De miért? Ez a kérdés.

Amikor a Keleti pályaudvaron csinálta a felfordulást a migráns tömeg, akkor sejtettem, hogy nem mindegyikük menekülő. Látszott a frissen borotvált tarkójú , szinte azonos korú fiatalemberekről, hogy nem vándoroltak, heteken, napokon át idáig. Aki menekül, befogadó helyet keres, nem viselkedik ellenszenvesen, állatok módjára, nem követel semmit feleslegesen, próbál beillesztkedni az áhított társadalomba..
7 #2 virag
- 2018. január 09. 09:32:59
Mi lesz Izraellel, ha az USA-ban több muzulmán lesz zsidónál?
http://lovasistva...-zsidonal/
60 #3 csaba
- 2018. január 09. 11:55:51
"A fehér ember cserével végleg kiáll?" (Lica oldaláról)
http://lica.magya...eadmore=54
267 #4 Perle
- 2018. január 12. 19:32:49
Már Trampli is jelezte, hogy jobben örülne a norvég bevándorlóknak, mint a mindeféle szar helyekről érkezőknek.:D
https://www.reute...SKBN1F11QK
Dunsztja sincs, mennyi setét bőrű van már Norvégiában is.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
2,386,553 egyedi látogató