Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gúla (érvértékel ő)

GondolatokTudjátok, sokat morfondíroztam a gondolaton, hogy jégvirág-csokorba szedjem-e, így a tavasz kellős közepén, vagy tél derekán – kinek-kinek ízlése, vallása, hite szerint- az eseményláncolatok, csődületek okát, okait, következményét, következtetéseit, vagy se. Vallom, értelmetlen, hisz újabbat nem tudok írni, mint amit már sok éve írok, mondok, de mivel az oldalt megint birizgálja a hatóság (valamelyik szolgálat, vagy az összes egyszerre :-)) így az ő kedvüknek eleget teszek, csak a tesztelés miatt.

Hol is kezdjem, vagy folytassam?

Klímamanipuláció versus klímaváltozás? Jó, legyen. Ma még kinek kérdéses, hogy manipulálják és már nem is csinálnak belőle titkot, hogy ebben benne van az összes „nemzeti” kormány, kivétel nélkül. Kezd körvonalazódni, hogy maga a klímaváltozás tény és egy periodikus jelenségről van szó, mely 1200 földi évenként a precesszió megváltozásával (Föld imbolygó mozgásából eredően) átrendeződnek a pólusok, zónák, áramlatok és bizony ez nem fölmelegedést, vagy lehűlést takar, hanem mindent egyszerre, míg stabilizálódik a helyzet, majd visszarendeződik, és újra és újra...amíg nem tojik mást Jahve-nyuszi, vagy Odin, vagy Krisna...vagy amit akartok. Nem bonyolítom, majd meglátjátok. Ettől még persze „permeteznek” és megy a méreg szórása, de hát valahogy az átmeneti helyzetet is zsilipelni kell. A következményekkel számolnak az „okosok” és Trump nem véletlen dobta be a „büdös zoknit” a klímaegyezményes zsidó pénznyelőgépezetbe. A felmelegedés egyszerűen hülyeség és pont. Bár ezt most január 7-én + 16 Celsiusban kimondva igen bátor kijelentés, ám tekintsetek kicsit messzebbről a horizontra és alá, meg fölé is. A naptárunkra is ráférne egy újabb „Gergelyes” kiigazítás, de nyilván kivárnak véle, míg egyértelműbb lesz az új klíma-konstelláci és az, hogy nagyjából másfél hónappal vagyunk elcsúszva. Gondoljatok erre majd a májusi havazásnál, bár úgy tűnik, hogy országokat, népeket érint a folyamattal járó „migráció”, melynek nem a háborúkhoz van igazából köze, azt gazdasági és globalizációs mechanizmusok erre a jelenségre bazírozva mesterségesen lettek generálva. Szóval élvezzétek, bármi is jön! A témában az elmúlt években az előző oldalainkra folyamatosan tettem fel híreket, információkat, értékeléseket. Szerintem nincs mit szégyenkeznünk az „előrejelzéseinkkel” és jelentem, még mindig nem van elmenve az eszem, vagy ki tudja. Áder szerepe is főleg a „klíma” és a „természetes közeg helyreállítása” kommunikációjában merül ki, mert ugye ha a Földön átrendeződnek az erőviszonyok (ez valójában csak ámítás) azt is jelenti, hogy gondolati, érzelmi szinten is meg kell nyerni az elkerülhetetlen változásokkal járó jelenségeknek a populációt. Ebben egy deka politika sincs, csak szimpla szükséghelyzet.

Legyen a migráns-helyzet a következő lábjegyzet. Igen, ma már nem kérdés, hogy volt egy régi-régi terv a Föld népeinek genetikai állományával történő kísérletezésére, mely az ide telepített fajok közt és a köztünk járó gazdatestek összevagyválására irányult. Na jó, talán nem egészen, de a helyzet jelen pillanatban az, hogy bizony sikeresen megalkották az emberiség címkével ellátott genetikai moslékot és mire észbe kapott az a bizonyos „jóisten” (vagyis az itt is ugrabugráló, majmok bolygóját befolyásoló és felügyelő ilyen-olyan „fejlettebb” fajok és „istenek” felett álló humanoid felügyelő szervezet, melyet mi csak „csillagközi föderációnak” becézhetünk) addigra már a program illuminátus, jezsuita, szabadkőműves, cionista-zsidó összeesküvés cím alatt remekül fel lett vezetve a „köztudatba”.

Elég bonyolult helyzet adódott, mert ahhoz, hogy ezzel a csürhével bármit is érdemes legyen kezdeni, szét kell válogatni, viszont a vallások ebben igen nagyon gátló szereppel bírnak, ugyanis eddigi kontroll-szerepük mára teljesen gazdasági hitványsággá, perverz szexuális parazitizmussá aljasította le az egykor nyomokban még emberlélek-őrző, szellemi útmutató szerepüket. A mai megszemélyesített egyházak mindegyikét érinti a „reform”, ugyanis emberellenes és bűnös mivoltuk mára józanul gondolkodók számára nem kétséges, ugyanakkor a humanoidok zömében mára önkritikátlan zombikká aljasított masszává váltak. Szó sincs már igaz hitről és szeretetről. Egyszerűen silány selejtet termel az erkölcsi minőséget biztosítani hivatott társadalmi mechanizmus. Aljas „politikai bűnöző” rendszerrel, egyház-maffiával és anyagiassá lett, tett genetikai hulladék-masszával kell most már zöld ágra vergődni, miközben az igazi értékek és valódi „kincsek” ritkaságszámba mennek, mentésüket úgy kell megoldani, hogy közben a látszat ne változzék. Felejtsétek el az ilyen „fogalmakat”, hogy „nemzet”, „haza”...na jó, meg „isten”, mert mindezt teljesen újra kell fogalmazni, alkotni, mert mára kipukkadt, mint a lufi és a tartalom...hát az siralmas. Határok is átrajzolódnak, mintha maguktól történne és semmi köze lenne ehhez „politikának”, vagy „haderőnek”...minden mára „megegyezés” tárgya. Miért? Na nem az „emberi bölcsesség” okán, melyet a „világunk ismert vezetői” már rég kapzsisággal azonosították. Már nem azok „vezetnek”, de a bábok megmaradtak, mert lassan kifogytak az utánpótlásból.

A „migránsozás” azért jó, mert kiderül, mindenki a Földön egykor „migráns” volt, illetve előfordulhat, hogy bizonyos fajokat itt kísérleteztek ki, vagy próbáltak fejleszteni. Igen, a zsidóról is van szó. A migránsozás másik vetülete a „tiszta fajok” bekeverésével eltüntetni az eredeti forráshoz vezető nyomokat, elveszejtve az emlékezetet az ősök még tudattal, funkcióval bíró szerepéről ebben a földi és multidimenzionális közegben.

A nemzetgazdaság, ahogy a nemzet is megszűnt létezni sok-sok évvel ezelőtt és amerikai szabadkőműves mintára „népek kohójaként” egy identitás-nélküli, hamis programozott tudatú biorobot-gyártásba lehetett kezdeni, mely tömegeket jelszavakkal, médiával és gazdasági eszközökkel irányítva ennek a földi paradicsomnak összeesküvő urai már rég globalizálták, csak sokáig ezt nem vettük észre. Valójában semmi ellentét nincs már itt Oroszország és a „terrorista” USA, esetleg Izrael, vagy India (kaszt-rendszer), vagy Kína, Uganda, esetleg a zsidó-cigány paradicsommá lett Magyarország közt. Ezek a határok valójában nem léteznek azoknak a köröknek, amik itt bábjátékot játszatnak a sok kis csupasz majommal. A globális elit teljesen összhangban teszi a dolgát, bár „megengedem”, hogy némi zsidó dögöket most látványosan gyömöszölgetnek (Rotschild, Soros…), de ez komolytalan és a színjáték szerves része.

A migránsok valójában az „EU” hatalmi struktúrájának átszervezésére irányuló törekvés. A „demokráciás” színjátéknak vége és jöhet a következő fázis, az autokrácia, mely egy rövidebb és durvább szétválogatásos szakaszt követően az „archaikus struktúra” felé veszi az irányt, mely „nemesi” kiváltságokat élvezők, királyság, császárság felé vezeti el a társadalmi feszültséget. Ehhez kell a „káosz”. Az embereket mozgatni kell, jelszavakkal megetetni, fegyverkezni, „nemzetet” hazudva hadba állítani a liberális agyhalott bandát, de az ember nem változik. A címke igen. Az irányítók jól tudják ezt. Nem állítom, hogy ami zajlik az rossz. Okosan, sumák módon lépésről-lépésre cselekszenek, mert építhetnek az emberi butaságra, jóhiszeműségre és félelemre.

A „muszlimok” a legjobban szervezetten mozgatható és dogmákkal megetetett agresszivitásra hajlandósított tömeget képviselő tényező. Velük szedetik szét Európát és illesztik újra a „régmúlt” királyságokat, gazdasági övezeteket, a „feljebbvaló” akaratának megfelelően. Nem érzelmi kérdés. A muszlim nem tudja mit cselekszik (na jó, a vezetőik tisztában vannak azzal, hogy csak eszközök, de nincs jelentőség, hisz csak bábok). A kvóták viszont már egész másról szólnak. Világunk vezető „baja” nem is a klímaváltozás, hanem a zsidók. Tőlük való megszabadulást kell levezényelni az átalakulás folyamatában úgy, hogy közben nem dől dugába a pénzügyi-gazdasági rendszer, mely globálisan már régen beerezte a földi létet, sőt már alappá lett. Mit gondoltok miért Hitlereznek, náciznak, holokausztoznak...egyre jobban? Antiszemitizmus? Piha! Izrael, Jeruzsálem? Valahogy le kell rendezni ezt a bandát és jahvé ez ellen már nem tehet semmit. Apropó, tudtátok, hogy az egyiptomiak a Holdat Jah-nak nevezték? Tán innen jön a „Holdvallás”, sátánista talmudista zsidó mesemondás is. Na mindegy, ezt a csontot is már ezerszer lerágtuk. Rágja más is.

Hibrid háború
Mindenki látványosan mindenkivel szövetséget köt. Ősi ellenségek nagy s látványos ökölrázások után „békülnek” és visszaáll az ősi rend. A fajok szét lesznek válogatva és a hulladék mehet rekultivációra. Ez így túl tömény volt? V4-ek, szkyta-hun népek szövetsége, germán-frank-szász csapatösszerántás? Ázsia, Afrika is saját népei közt keresi a vérségi vonalat és néha még talál is. Na csak Európa szinten gondolkodjatok! Oroszország, az Orosz Birodalom átszervezésben van legalább annyira, mint a Magyar Királyság 64 vármegyéje, mely szinte már csak arra vár, hogy legyen egy „király” és önkán betagozódik újra a „Szent Korona” alá, mint egykor, a szabadkőműves cionista zsidók „forradalmai” előtt. Nehogy úgy véljétek, hogy Oroszországban a „fehér faj és a keresztény hit utolsó bástyájában” egyszerű az élet. Ugyanolyan nemzeti tudati harcok zajlanak ott is, mint itt az FSZB irányításával. Kínától féltik a hazát, akik féltik, meg az araboktól és persze a zsidóktól. Szerintetek van okuk erre, hisz Putyin egy nemzeti vezető, pont úgy, mint Orbán. No meg ahogy egyre „nemzetiebbek” a többi „nemzetvezetők”. Lásd a lengyel Szidlo lemondását és a zsidó miniszterelnök kinevezését, aki máris Orbánnal tárgyal, mintha Netanjahu lenne...és közben mindegyik valami bűncselekményes nyomozásos korrupciós hivatalos üggyel fogott, pedig korrupcióról szó sem lehet.

Szóval az orosz helyzet nem kicsit cifra. Miközben nálunk a vármegyerendszert kezdték köztudatba hozni, sőt „alkotmányosították” és Vidékfejlesztési Minisztériumot is alkottak hozzá, az oroszoknál ugyanez megy, csak nagyban. Ott a 2014-es törvény a köznyelvben Zakon a TORax-nak nevezik. Nem vicc. A TORA törvényének, hogy érthetőbb legyen és regionális fejlesztés címszó alatt a nép most azt érzékeli, hogy kínai, arab és zsidó „befektetők” nyíltabban garázdálkodhatnak szerte a nagy ázsiai régióban. De van egy másik olvasat is. Zakon a TOR-ah, vagyis TOR isten törvényei. Igen, a zsidónak is azt kell hinni, hogy, meg a szkítának is. Nyalunk ide, oda és közben lesz, aminek lennie kell. Pár fotó a netről, had rágódjatok rajt.


Ha a klímaváltozás olyan átrendeződéssel jár, hogy Grönland ismét zöld lesz és a Szahara kivirágzik, értelemszerűen más területeken lehet egy kis gubanc. Kína sok-sok város épített már szellemeknek, amik várják a lakosságot! Csak tessék! Szükségszerű lesz az az Selyemút is, hogy a kevésbé ellátható területekre is szállíthassanak élelmiszert, portékát, mert néhol túl zsúfolt lesz placc. Mi lesz, ha Kanada lefagy és Szibéria kiolvad? Emberi ésszel még felfoghatatlan összefüggő dinamika, társadalmi következményekkel. Afrika kulcsszerepet kap és az innen visszaáramoltatott, itt már a civilizációra felkészített személyeken sok múlik majd. Ki kell lépniük a törzsi, primitív kizsákmányoló felfogásból és le kell állítaniuk a szaporodásukat! Kína és Oroszország ebben már kulcsszerepet kap, de persze ez egy folyamat és túl sok a szemét és túl ritka az érték.

Legutóbbi 007-esben az MI-6 központot felrobbantották és elhangzott, hogy nem országok, nemzetek ellen kell harcolni, hanem érdekcsoportok „ellen”, és nehéz eldönteni ki az ellenség, mikor melletted áll. Nos, a szétválogatás elkerülhetetlen, és valóban központi irányítással kell szétválogatni az „antiszemitákat” (kritikus gondolkodók) és az álhírek gyártóit, terjesztőit (zsidó, Sorosos cégnév alatt futtatott polkorrekt manipulátorokat) és az őket ajnározó agyhalottakat. Egy valódi ortodox keresztény nem alkuszik! Hua!

Tényleg, hogy álltok a nemi inzultussal, abúzussal, perverziókkal, elhajlásokkal, bedőlésekkel, pedofíliával, többnejűséggel és gender-bizgurával? Ki szereti a puncit, fel a kezekkel! Nők is! Szeressétek a testeteket és legyetek egészségesek! Mozogjatok és mozgassátok a potrohos még hellyel-közzel férfinak is nevezhető partnereiteket, párjaitokat, mert az egészséges életmód is kötelező lesz a jövőben és egyáltalán: rengeteg „tabu” dől meg és lesz megvilágítva, hogy át vagyunk verve. Na jó, ne szaladjunk ennyire előre, csak szépen lassan, mert az átlag emberi tudat nem terhelhető az igazsággal, csak sulykolható, dozírozható, nehogy hirtelen sokkot kapva azon kapja magát, hogy minden amiben hitt, tudni vélt, merő marhaság. Lehet itt abba is kellene hagynom az írást, mert kezd túl sok szó gyűl(öl)ni és ugye ebben a nagy látszatbékességben a lappangó, de egyre erősebb indulat ha szárba szökik, …, de nem fog. A szolgálatok tesznek róla, hogy ne durranjon akkorát a váltás, hogy gyökeresen változhasson a képlet, éppen csak akkorát, hogy kontroll alatt maradjon a jól előkészített globális „restart” operáció.

De ha már „kalandoztam” kicsit, akkor „jósolok” is. A jövőben az előtérbe tolják az „embert”. Igen, bármilyen hihetetlen. A kicsi, szutykos, rettegő, szerencsétlen, agyhúgyköves és bamba, eddig csak szavazóbirkának használt „állampógár” lesz az új kor „keresztény” hőse. Tudom, tudom...ez annyira hihetetlen mint a többi hülyeségem, de hát azért az eddigiek is zömükben bejöttek (mármint ami a globális folyamatokra utalt, nem a saját „karrieremre” és az MFNK-ra, meg ilyesmi, de erről majd később, vagy talán később se.

A „politikus-maffiáról” és hamarosan a zsidó-összeesküvésről is átkerül a súlypont a jövőtervezésre, a „hogyan továbbra”. Egyszerűen luxus lenne levadászni egyszerre ezt a sok hulladékot, mely rekultivációra érett rég, de nincs „helyettük” más. Az egyszerű dolgos, vagy lusta agyatlan, vagy gondolkodó átlag embere olyannyira éretlen, hogy kár rájuk szót is vesztegetni addig, míg a „felső vezetés” át nem állította a váltót és zöld utat adnak a tisztának és „jónak”…, de ehhez le kell vadásszák a most működő és az átálláshoz elengedhetetlen saját maffiahálózatukat. Ugye milyen egyszerű? A „jó” csak úgy győzhet, ha a „rossz” feladja. Márpedig fel! Ámen!

De hol is tartottam? Európa újraszerveződik, nemzetállamosodik, elszakadások, kiválások, újabb paktumok, szövetségek...ripsz-ropsz és máris megkapjuk a bő száz évvel ezelőtti régiókat, ahol nagyjából azonos génállományú populáció még nemzetet alkotott, vagy legalábbis a látszatát. Határok újrarajzolódnak és minden látszólag előröl kezdve, de lényegében változatlan működés fenntartása mellett a világ nem csak nem esik szét (mármint a gazdasági-pénzügyi rendszer), hanem megerősödve egy fenntarthatónak nevezhető, a bolygót nem felégető mechanizmusra áll át. Mindez természetesen nem csak Európát érintő folyamat, hanem a teljes Terrát időutaztatják és át is rendezik a klímaváltozásnak megfelelően, kínai-orosz békefenntartók biztosítása mellett.

Ugye nem várjátok el, hogy „államokra” bontva vázlatoljam, miképpen alakul vissza V4-ek nick alatt a Varsói Szerződés, vagy köt újra hivatalosan is államszövetséget és lesz Csehszlovákia (Felvidék nélkül) valósággá, esetleg a baltikumi államok miképpen akarnak önként és dalolva az Eurázsiai Unióhoz csatlakozva Szovjetunió 2 tagállamai lenni, és azt se kérjétek, miképpen oszlik fel a NATO és az ENSZ...bár ezek már lényegében megtörténtek, csak a név alatt mára dinamikusan változó tartalommal kezd feltöltődni.

Az anunakik sírva röhögnek ezen a kapkodáson és a látszólagos zűrzavaron, pedig teljesen tiszta a képet. Teljes hardver csere, új szoftverekkel, applikációkkal, és ebből az átlag-paraszt egy nyikkot sem ért és még csak fel sem tűnik neki, mert közben nem lesz sokkal drágább a sör és a tv-ben még mindig megy a foci. Bár akkor majd elkezd gyanakodni, mikor az új stadionokba kötelező jelleggel kell oktatásra megjelennie és szerintem lesz pár nyilvános kivégzés is megint (a többi nem nyilvános, de abból sok lesz).

Mire vagytok még kíváncsiak? Energetika? Atomerőművek szerte a világban, ahol esetleg nagy fejlesztések lesznek és ehhez kell némi „kakaó”, vagy mert az új környezeti zónák megkívánják az erősebb „betápot”? Paks 2, mint Nagy Magyarország energia-forrása, miközben azért itt halad át Ázsia árukészletének Európába tartó mennyiségének zöme, gáz, olaj és persze a vízről is szó van, de nagyon! Kérdezzétek csak Ádert, mert újabban nem csak lovas, de vízilovas nemzet is lettünk, csak a lecsapolt mocsarakat kell újra elárasztani és a magyar szürke marhája, gulyája, nyája, ménese, kecsegéje elláthatja a világelitet egészséges szénhidráttal. Igaz, a magyar név egyelőre zsidó-cigány fertőzéstől prüszköl, de ha nem haltunk bele eddig, csak sikerül némi antibiotikummal szeriálisan immunissá tenni magunkat ezen nemzetpróbatétel és bibliai hét csapások ellen!

Nem viccnek szántam, mert remekül halad minden. Ugyan személyesen mindezt nem minden esetben élem meg jól, de hát ez meg magánügy. Magasabb rendű, piramidális hierarchia irányít, épít és bont egyszerre. A politikainak látszó szabadkőműves rendszereket bontják szét és szabják újra a kaftánt. Ha figyelitek, a diplomácia lényegében már vicc kategória és az eddig legtiszteletbenállóbb „politikusok” is lassan csak szexmacerás kis buzeránsokká, „gecikké” hitványulnak a közbeszédben. A „királysághoz” már nem kellenek, de az államosítás, visszaállamosítás folyamatát remekül le lehet velük bonyolítani, miközben a normális ember kedve már elmegy a „demokratikus szavazósdi” bohóckodás gondolatától is. Igazatok van, nagyon sok a hülye degenerált, de ezzel nem tudok mit kezdeni, sőt a többivel sem. Mehetne a változás gyorsabban is, de a hülyék (értsd: a nép) szintje olyan mélyre süllyedt, hogy művészet onnan felrázni őket, ha egyáltalán lehet. Szerintem nem is számolnak velük, csak néha kellenek majd a színjátékhoz statisztának, de jobb is így, ha már máshogy nem lehet. Az bizonyos, hogy a népből mára csak úgy nem válogathatnak „embert”, mert ugyan divatba fog jönni a becsület meg minden, de semmi nem garantálja, hogy a jelenleginél gerincesebb banda választható ebből a silány bandából, akit nem fektethet meg a szolgálat, zsidó tekergők zsarolással és egyéb módon. Ebben látom a legnagyobb veszélyt. Értelem még csak-csak akadna, de gerinc már nem annyira, sőt még annyira sem. És ha az nincs, bizalom sincs. Hogy lehet így „rendszert váltani”? Gerinctelenül? A „rendszer marad”, most éppen embervadászat, illetve „fejvadászat” zajlik úgy nagyban, mint kicsiben.

Kezdek nagyon hosszúra nyúlni, így be is fejezem. Talán még pár mondat beleférhet. Személyes. Miért? Pár éve már kokettálok a gondolattal, hogy „törlöm magam” a hálóról, de belátom, teljesen felesleges és tán értelme sem lenne, haszna meg már sem úgy, hogy itt vagyok, sem úgy, hogy „nem vagyok itt”, nincs. Minden paraméter meg van adva a szolgálatoknak, hálózatoknak, érdeklődörgőknek és aki akar „tudni”, vagy legalábbis „orient”-álódni, az megtehette eddig is az előzőekben összerakott mentális darabkákból. A folyamat színtiszta pszichológia. Ha érdekelne még, érdekesnek is tartanám, de már nem érdekel. Lassan és biztosan megerősödtem ott belül, ahová mindenki csak maga juthat el. Jó, vagy rossz, ne kérdezzétek, nincs is jelentősége. Valójában az eddigiek, mint fázisok, próbák állnak döntési láncolattá össze és ezt is számba véve jól vagyok. Jól vagyunk. Veronikával, asszonyommal szeretjük egymást, sőt szerelmesebbek vagyunk most, mint 20 éve, mert a megélt nehézségek összeérleltek, s mert – be kell valljam- sorsunk összeforrt. Gyermekeink okosak, szépek, fegyelmezettek, nincs szégyenkeznivalónk sem azon pár ember előtt, aki még van, sem isten előtt, sőt egyik isten előtt sem, aki vagy van, vagy nincs, de leginkább zsák a foltját. Nem tartok már beszédeket, előadást, nem kihívás, sőt tehernek, gátnak tekintem, ezért nézzétek el, hogy nem jelenek! Elmúlt az ideje. A honlap még úgy-ahogy „kordában tart” és ösztönöz, hogy morzsákat szemezgetve megállapítsam: az ember nem változik, csak teherbírása csökken, vagy növekszik. Ezzel is minden rendben van, hisz elődeink is megélték már ezt, mert meg kellett éljék és feltették a kérdést: mi jön eztán?

Ta-lányosan annyit mondhatok: bármi jön, a szolgálatok éppúgy mint én is felkészültem. Jöjjön! Majd elmegy!

Kitartást kívánok mindenkinek a továbbiakhoz és higgyétek csak bátran el, ez még semmi nem volt ahhoz, aminek eztán kell jönnie! És jönni fog!

Hozzászólások

30 #20 osmagyar
- 2018. január 11. 05:48:24
Imre! Az evolúciós elmélet mindig is sántított számomra, ahogyan az egyházi színjáték is. Maradhatunk annyiban, hogy a "Teremtő" sokallt be és indítja újra a földi rendszert? Mi lesz az eddigi rendszer földi kiszolgálóival, bábjaival? Mert ha azok közül egy is marad, akkor előbb-utóbb ugyanez lesz a vége. Én igazából ezt a mostani rendszer haszonélvezőitől való megszabadulást nem érzékelem.
2 #21 gerry
- 2018. január 11. 07:14:24
osmagyar - meg kell várnunk (megint) amikor az Jé-az-US újra feláldozza magát az emberiségért ... de addig is valahol, pálmafák alatt szürcsölgeti a Pina Colané-ját és arra vár, hogy ... hogy Pilatus is megérkezzen a repülõvel. Aztán kezdõdhet a buli... Ha vége ... akkor még három nap amikor indul a gépe és máris jöhet a bünösök-bocsánata. Azt viszont tudnunk illik, hogy Mózes - már nem kötáblába véste az uj parancsait, hanem iPad-on osztogatják (egyenlöre Soros segítségével) az informáCIONokat. De ez is ki fog alakulni mint Mariban a gyerek (Azt is tudnotok kell - mert most elárulom 20 ezüstért - hogy ez a "közmondás" volt amelyik elöször amortizálta a tiszta lelkü emberek sok-a-seggét ugyanis a Szüz Mariról terjesztették - lerombolva a férfi és nõ öszinte szerelmét, kapcsolatát. (Gondolhatjátok kik voltak!)

...ezt csak azért pötyögtettem ide be, hogy ti is okosodjatok meg sokasodjatok.... de semmiféle genderkeveredést meg ne lássak, mert akkor írok a pájucinak a vatikánba és elvisz magához minden elferdültet.

(Lucifer - aki most szintén valamelyik Tró-puszi szigeten csajozik, kölcsönadta (neem, nem a szárnyát) hanem a liftkulcsot a pokolhoz és bárkit le tudok küldeni oda... szóval vigyázzatok, mert a gonosz (itt én) sose aluszik!

Na végre megcsinált a laptopom 93 updatet (egy órát megint ellopva az életemböl - de eme írásommal valamit kompenzálni tudtam) és kikapcsolt, így végre mehetek dolgozni...

Rettegjetek és Évák!... ne egyetek almát mert férges(!) oszt' ha jön hozzád a kígyó, és az Ádámod épp' nincs ott akkor elöször ellenõrizd le hosszúfarkut, hogy nem operáltatta-e át magát nõbõl egy ekkora farokká /ebböl is látszik, mekkora baromság volt az operáció, ha aztán csak egy almával közösülhetett - per os - Éva/ ... és poróbáld megmagyarázni sziszegõnek, hogy most legyen igazi farok...
(Magánvéleményem az, hogy amikor Isten azt látta, hogy Évának jobban ízlik az Alma mint amit küldött neki kígyózó (forma, csupa izom, nagy...) rájött, hogy idióta és ezért rúgta ki Ádámmal együtt a paradicsomföldrõl. (Ádám csak rosszkor volt rossz helyen és mulya is lehetett.)

Szóval - amikorra indul a következõ menet, készüljetek fel emberiség!

szép napot!
30 #22 osmagyar
- 2018. január 11. 09:14:30
gerry! Csak aztán nehogy az legyen belőle, hogy most még össze kell húzni a nadrágszíjat, de jövőre/öt év múlva/gyerekünknek már jó lesz. Ha nem lesz mindenre kiterjedő, igazságos elszámoltatás, akkor csak szarpofozás lesz az egész.
7 #23 virag
- 2018. január 11. 12:42:57
Mit mondtak híres emberek a zsidókról
Ma azt tanítják az iskolákban, hogy az “antiszemitizmus” Németországban kezdődött az 1930-es években, aminek során a zsidókat deportálták. Amiről nem beszélnek az az, hogy bármelyik történelmi időszakot nézzük, minden Európai nép valamikor kiutasította a zsidókat!
http://magaspart....zsidokrol/
267 #24 Perle
- 2018. január 11. 17:15:17
Trampli és a norvég kormányfő sajtótájékoztatója. Az amerikai elnök " igen felkészülten" félre tájélkoztatott, a norvég asszony jómodorúan bólogtott hozzá,:D
http://www.indepe...53126.html
4 #25 Posta Imre
- 2018. január 12. 19:37:44
"Ausztráliában47 fok van..New York mínusz 40.

El vagyunk itt középett..Golf kitért,,cápák megfagytak = hihetetlen.ugye.

Kanada a sarkkörtől ,,le New Orleansig egy vályú..Ez most telik meg összehúzódott hideg levegővel ..Aztán eljön a Tavasssz.
Napsütés,,és elkezd kitágulni...!????...Hány darab Tornádót parancsol Poim úr.?
na,,100 alá ne adja.Ne legyen kicsinyes.!
+ indiánok Tudtak valamit..Nem véletlenül költözködtek állandóan..."
267 #26 Perle
- 2018. január 12. 19:40:51
Imre, nem csak az indiánok, az indiaiak is, akik Calcuttából Túrkevére vándoroltak. Azóta is jönnek mennek.;)
4 #27 Posta Imre
- 2018. január 12. 19:46:41
Perle, ez egy ilyen "zsidó"-hajkurászós migráncsellenes kamu-kampány, melyre fel van ültetve a klímacsencselés is. Cegléden szaúdi turista rendőrök..., de hol van az már mikor 2006-ban izraeli "rendőrök" flangáltak, lődözTEK, ütöttek judapesten! Tán igaz se vót, vagy még igazabb, csak most lassan borítani lehet és kell a trágyát.
4 #28 Posta Imre
- 2018. január 12. 19:48:59
Fékezett a kivándorlás, egyre többen jönnek haza nyugatról

A régióban ma már csak Romániában nő a kivándorlás, miközben a visegrádi országokban nem csak a kitelepülők száma csökken, hanem egyre többen is térnek haza nyugatról – legalábbis erről árulkodnak a rendelkezésre álló statisztikák. A magyarok egyébként a régió többi országához képest jóval kisebb arányban költöznek más országokba.

Óriási társadalmi és politikai hatása volt annak, hogy a kelet-közép-európai, balkáni és balti országokból munkások százezrei költöztek át a gazdagabb nyugati országokba. Elég csak arra gondolni, hogy a Brexit kampány egyik fő témája a keleti munkavállalók korlátozásának kérdése volt. A lengyel vízvezeték-szerelőkkel Franciaországban is riogatták a választókat még néhány éve, és Emmanuel Macron elnök egyik legfőbb feladatának a szociális dömping, azaz az olcsóbb keleti munkavállalók kiszorítása elleni harcot tekinti.

A kelet-közép-európai országok állampolgárai számára a kivándorlás a 2004-es, illetve Románia és Bulgária esetében a 2007-es uniós csatlakozás után lett könnyebb. Korábban bonyolult bürokratikus ügyintézés után lehetett csak a jobban fizető nyugati államokban munkába állni, így kevesen vállalták az ezzel járó tortúrát és költségeket.

Az unióba való belépéskor azonban nem lett rögtön könnyebb a külföldi munkavállalás, mivel a régi tagállamok, ha akartak, hét évig még korlátozásokat tarthattak fenn. A magyarok számára legfontosabb Németország, Ausztria és Svájc tartotta fenn legtovább a korlátokat: 2009-től egyszerűsödtek a szabályok, de csak 2011 májusára szűntek meg teljesen. Svédországban, Írországban és az Egyesült Királyságban viszont már a csatlakozás időpontja, 2004 májusa óta szabadon lehetett dolgozni. 2006-ban Finnország, Görögország, Izland, Olaszország, Portugália és Spanyolország, 2007-ben Hollandia és Luxemburg, 2008-ban Franciaország, 2009-ben Belgium, Dánia és Norvégia tette egyszerűvé a munkaerő beáramlását.

Az adatok azt mutatják, hogy a keleti munkavállalók gyorsan megindultak a nyugati országokba, de az egyes térségbeli országok kivándorlási hullámának kezdeti időpontjában és nagyságában is jelentősek a különbségek. A nyelvtudásnak, illetve a kulturális kapcsolatoknak fontos szerepe volt abban, hogy kik melyik országot részesítették előnyben. A lengyeleknél hamar beindult a kivándorlás, ami főként Angliába és Írországba irányult. A magyaroknál sokkal később és lassabban indult be a külföldi munkavállalás, már csak azért is, mert a fő célországok, Németország és Ausztria csak később nyitották meg a munkaerőpiacukat előttünk. A legtöbben ugyanakkor egyértelműen Romániából indultak más országokba munkát vállalni.

Ugyan a magyarok nagyon nehezen kezdtek kivándorolni, így is a második legnagyobb növekedést tudtuk felmutatni mind az elmúlt nyolc, mind az elmúlt három évben. A többi térségbeli országhoz viszonyítva azonban nálunk még mindig viszonylag alacsony a kivándorlók aránya.https://g7.24.hu/...nyugatrol/
48 #29 ro-zsola
- 2018. január 13. 08:07:37
Sokan nyafognak az ámerikai jégkoszak miatt.
Nemrég Ámerika még Észak-Koreát fenyegette , Kanada fegyvereket ajándékoz UKrajnának stb
Trombita csávó még viccelődött is , az ő piros gombja nagyobb.
Most viszont " véletlenül " Ámerika xarráfagyik
" Véletlenül "
De mi van akkor ha " ISTEN " nem akar megengedni egy Észak-Korea elleni agressziót ? Észak és Dél Korea jelenleg tárgyalnak. Miről is ?
Meglátásom szerint " ISTEN " azért küldte a jégkorszaki hideget Ámerikára , nehogy " huncutkodjanak " Kína közelében.
" Háborút akartok ? Ok. Xarrá fogtok fagyni , nem lesz kedvetek háborúzni ! "
A szíriai orosz bázis elleni dróntámadás okán a " jóindulató földreszállt angyalokból álló ámerikai-nato " faxkalapok be akarták sározni Törökországot. Azt ugye az első perctől jelezték az oroszok , néhány kecskebaxó analfabéta arab nem képes ilyesmit végrehajtani. " Egy magasszintű technologiával rendelkező ország " a felelős.
A NATO köcsögjei azonnal bemártották a törököket.
Az orosz viszont jól tudja ki hajtotta végre az " iszlamistaterrorista " támadást
2018 izgalmasan indul
819 #30 rozsola
- 2018. január 15. 15:01:17
Mielőtt behalna a placc , egy kis vérfrissítés : [url][https://www.rt.com/usa/415848-hawaii-missile-alert-panic-shelter//url]
Nem elég a kemény fagy , még a radarok is megzavarodnak. Vagy mégsem ?
Közben Putyin újabb C-400 ütegeket küldött a Krímbe. A Pantsir S1 és a Kashtan modernizálása elkezdődött. A Kashtan egy teljes átalakításon fog átesni , a Pantsir rakétáinak hatótávát 20km-ről 40-re növelik. Emellett fejledtebb radart is kap
Összenő ami összetartozik : http://orientalis...kurdokhoz/ ami nem meglepő : http://yournewswi...-in-syria/
60 #31 csaba
- 2018. január 15. 15:38:54
4 #32 Posta Imre
- 2018. január 15. 19:05:43
Kijárat az Adriára: kiderült, mit kérnek a magyarok Szlovéniától

A szállítási bizniszből, a projektcégből, illetve a vasúti pálya hasznosításából és építéséből is részt kérne Magyarország a koperi kikötőbe vezető második vágány megvalósulásakor – derült ki az eddig titkos tárgyalásokról. Szlovéniában egyre erősödnek a hangok, hogy Ljubljana a magyar követelések foglyává vált, miután az EU-pénzek lehívásával is összefüggnek a kétoldalú tárgyalások.

A koperi kikötőbe vezető második vágány (Drugi tir) megépítésére létrehozott 2TDK nevű projektcég 49 százalékát akarja megszerezni Magyarország – írja a szlovéniai parlamenti bizottsági vitákról a Delo című lap. Ezzel a tulajdonrésszel döntési jogok és a bevételekből való részesedés is járna.
https://24.hu/koz...oveniatol/

A Világbank tekert egyet a gépezetén, és a mélybe taszított egy országot


Valószínű, hogy a világ egyik legfontosabb rangsorát, a világ országait az üzleti környezet alapján listázó Doing Business felmérést félrevezető és tisztességtelen módon változtatták meg az elmúlt években. A rangsort összeállító Világbank fő közgazdásza Paul Romer a Wall Street Journalnek azt mondta, legalább négy évre visszamenőleg újra kell számolni az egyes országoknak kiosztott pontokat.

Magyarország nem áll jól ezen a listán, jelenleg a 48. helyen található, miközben a régióból még Moldova is megelőzi négy hellyel, Lengyelország pedig sok kört ver rá a 27. helyezésével. A mostani botrány hátterében azonban Chile áll, amely ide-oda ugrált az elmúlt években, most úgy tűnik, hogy nem véletlenül.

Kapcsolódó cikk Még mindig nem javult a magyar versenyképesség, pedig törvényt is hoztak rá Úgy látszik ez sem elég, mélyebb gondok vannak.

A listán azok az országok kerülnek előre, ahol könnyű és gördülékeny az üzleti ügyek intézése, és ennek felméréséhez a cégbírósági bejegyzések időigényességétől kezdve a földhivatali eljárásokig nagyon sokféle tényezőt vesznek figyelembe.

Chile 2015-ben a 33. helyen állt abból a szempontból, hogy milyen könnyű az adókat befizetni, ám 2016-ban kicsit módosítottak a számolási módszeren, és hirtelen a 120. helyre zuhant vissza.https://g7.24.hu/...-orszagot/
4 #33 Posta Imre
- 2018. január 15. 20:41:57
Gyerekek, hogy is van az a "külföldi támogatás" egy másik állam területén Soros-sztori? Ja, hogy a "magyar állam" már visszavette (jüanért, rubelért, sékelért...?) Bácskát, Erdélyt, Kárpátalját, Felvidéket...?


Már épül Eszéken a horvát Felcsút, a magyar adófizetők pénzéből

Mészáros Lőrinc 2-2,5 milliárd forintos eszéki utánpótlásképző komplexumába nagyjából 1 milliárd forint közpénzzel szállt be a magyar állam.

Lassan egy hónapja letették a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó eszéki futballklub új akadémiájának alapkövét, írja a G7. A hat-nyolcmillió eurós (2-2,5 milliárd forintos) komplexumot javarészt nem a horvát, hanem a magyar adófizetők pénzéből húzzák fel. A magyar kormány ugyanis 3,3 millió euróval (nagyjából egymilliárd forinttal) szállt be a projektbe, de a lap szerint Mészáros is mélyen a zsebébe nyúlva adakozik a csapatnak. http://mfor.hu/ci...zebol.html


Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam Székelyudvarhelynek

Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára (k), Gálfi Árpád polgármester (B) és Tóth László, Magyarország csíkszeredai főkonzulja a székelyudvarhelyi városházán tartott sajtótájékoztatón 2018. január 14-én. Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam székelyudvarhelyi projektekre. MTI Fotó: Veres Nándor

Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam székelyudvarhelyi projektekre – jelentette be vasárnap a székelyudvarhelyi városházán tartott sajtótájékoztatóján Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára.

A legnagyobb összeggel a római katolikus egyházat támogatja a magyar állam. Másfél milliárd forintból újulhatnak meg a Tamási Áron Gimnázium egyházi tulajdonban levő épületei, 441 millió forinttal támogatja a magyar állam a Székelyudvarhelyi KC kézilabdaklub akadémiájának a létrehozását, 200 millió forintot kap a református egyház a főtéri temploma felújítására, és további – egyelőre nem számszerűsített – összeget pedig az egyik olyan épületének a felújítására, amelyben diakóniai központot hoznak létre. A városi önkormányzat által működtetett Tomcsa Sándor Színház is 70 millió forintos támogatáshoz jut.
http://www.erdely...arhelynek/
4 #34 Posta Imre
- 2018. január 16. 15:43:54
Milliárdok mennek turistaházak megújulására

A kormánynak fontos a természetjárás feltételeinek javítása, ezért újít meg 12 turistaházat hárommilliárd forintért országszerte.

Sajtótájékoztatót tartott a legviccesebb titulusú kormánybiztos Révész Máriusz Fazekas Sándorral. A kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelős kormánybiztos és a földművelésügyi miniszter közös sajtóeseményén azt jelentették be, hogy hárommilliárd forint értékben újulnak meg turistaházak, erdei szállások.http://hvg.hu/itt...lasara#rss
4 #35 Posta Imre
- 2018. január 16. 19:10:05
Nagyon divatos lett ez a THORA mostanába és nem beka-galambok viselik a nevet.

THOR A1
topwar.ru/uploads/posts/2017-12/1514265831_pic9.jpg
819 #36 rozsola
- 2018. január 17. 15:07:38
Nemhiába szoktam mondani : " Az Orbán rezsimet nem lehet leváltani "
30 #37 osmagyar
- 2018. január 17. 17:11:38
ÁSZ: megtámadták a magyar jogállam független ellenőrző intézményét, azaz őket https://444.hu/20...-azaz-oket A kommunikációs vezető hogy nem röhögte el, amikor ilyet nyilatkozott? Vagy elhiszi amit mond?
116 #38 livia
- 2018. január 17. 21:02:28
Imre! Sokszor próbáltam elolvasni végig, most sikerült. Szerintem a lényeg! A család a legfontosabb, és örülök, hogy meg fogjátok érni minimum az aranyat, és én kívánok Nektek nagyon sok boldog együttlétet egészségben, sőt szaporodásban, mert tehetséges fiataloktól, tehetséges, egészséges utódokat várunk a Világra. Bocsánat, de a politikát rá bízom másra, bár van véleményem, de szerintem azt is már leírták.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
2,486,733 egyedi látogató