Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Patika-államosítás, ahogy azt megmondtam

BelföldSemmi vész, csak örömmel tudatom, hogy mások is kezdenek látni és még le is írják és még meg is jelenhet a "konteójuk". Bár a cikk kicsit felületes és nem jelzett egyéb folyamatokat, de az irány ettől még vektor. Az "állami patikák" gyógyszerészeit előbb tulajdonosi körbe cibálták, nehogy szétszéledhessenek, ha úgy hozza a "kollektivizáció". Márpedig úgy hozza. kamara kussol, mert ez a dolguk és persze a E-vényekkel van szívás bőven, de sebaj. Ez egy ilyen "ország", örüljünk, hogy van, illetve úgy tűnik, mintha, pedig tudjuk jól, hogy nincs és nem igaz a fele se! Jó nagy pénzek vándorolnak Lázár és más érintett strómanók zsebébe, erre mérget is adnék!


Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. január 13. 10:59:57
Állami mobilszolgáltató jöhet
Két opció lehetséges: új piaci szereplő létrehozása vagy valamelyik meglévő felvásárlása
Somogyi Orsolya
A magyarországi távközlési piacon túlságosan magasak a fogyasztói árak, a megoldást egy állami mobilvállalat létrehozásában látja a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Nem szabad lemondani az állami tulajdonú mobilszolgáltató létrehozásáról a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint. Lázár János Hódmezővásárhely-Szikáncson, egy lakossági fórumon beszélt a távirati iroda tudósítása szerint arról, hogy korábban a privatizáció miatt voltak óriásiak a gáz- és villanyszámlák, a rezsicsökkentést pedig azért lehetett végrehajtani, mert ezek a cégek részben állami tulajdonba kerültek. Fontos eredménynek nevezte, hogy sikerült állami kézbe venni az 1994 és 1998 között privatizált közműszolgáltatásokat.
Állami tulajdonban lévő mobilszolgáltató viszont nem működik, ami Lázár szerint azért volna fontos, mert a széles sávú internet közösségi alapszolgáltatás.http://magyaridok...t-2674264/
267 #2 Perle
- 2018. január 13. 12:02:15
Elővásárlási jog illetheti meg az államot a világörökségi ingatlanokra:
http://www.atv.hu...t-az-allam

Hogy aztán maguknak felújítsák, elprivatizálják, vagy eladják azokat gazdag araboknak.
Bár hinni lehetne abban, hogy ezek az ingatlanok a közé maradnak!
A gengszterváltás után is így mentek át állami ingatlanok az új vezetők részére.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,186,801 egyedi látogató