Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Éjszaka a dobozban: lepisálnak a színpadról

KultúraNem ennek a klubbnak kellett volna leégnie (is), de úgy telt házzal túlélők nélkül? New York híres éjszakai klubjairól, vad partijairól. Jelenleg a város legfelkapottabb helye a BOX – Varieték Színháza. Bejutottunk. Jászberényi Sándor jelentkezik Manhattanből, kőgazdagok szardobálós bulijából.

Épp sikerül kihevernem a kilencórás repülőút és a hatórás kihallgatás fáradalmait, amikor házigazdám, az időközben menő ügyvéddé avanzsált Cathrine Keys feldobja a labdát, hogy ugorjunk le valamelyik klubba. A legmenőbb hely jelenleg a The Box, oda lenne jó bejutni, ez azonban egyszerű földi halandónak nehéz. A helyfoglalás ezerkétszáz amerikai dollárnál kezdődik, a New York-iak mégis meg vannak veszve a sötét hangulatú, snuff-filmeket és szadomazóklubokat idéző színháztól, a hírhedten beteg előadásoktól. Miközben készülődünk, Cathrine törperevüvel riogat, majd hozzáteszi, reméli, nem sajnálom az öltönyömet, mert elképzelhető, hogy egyszerűen le fognak minket pisálni a színpadról, már, ha bejutunk.

box, New York, Jászberényi Sándor
Oké az orosznak kinéző csávó

Manhattan felé kiokosítom magam a Box történetéről: Londonban és New Yorkban működik a varieték színháza, mindkét helyen óriási érdeklődéssel övezve. A felső tízezer tagjainak sok pénzt megér, hogy hétvégén sokkolják és megalázzák őket. Az előadások éjjeli egykor kezdődnek; a show sötét utazás az emberi természet mélyére, vér, húgy és egyéb testváladékok kíséretében. „Minden fétisre választ ad” – írták a helyről londoni kritikusok, ők pedig nem viccelnek ilyesmivel.

Játszanak persze drogok is, ezek elengedhetetlen kellékei a New York-i partiszcénának: nincs ember, kinek ne lapulna a zsebében kokain, oxycodone vagy molly. Ez utóbbi a legfelkapottabb cucc a partizók körében, az extasyrobbanás óta.

A BOX szigorú dresszkóddal és a mobiltelefonok teljes tilalma mellett működik. Senki sem fényképezheti sem a műsort, sem a belső teret, a próbálkozás azonnali kitiltással és a készülék elkobzásával jár. Nem is nagyon találni a neten komolyabb fotót a BOX-ról, leszámítva néhány kicsempészett szelfit.

Természetesen nem foglalunk asztalt, hisz’ nincs rá ezerkétszáz dollárunk. A tizenegy órás nyitásra megyünk oda, hátha beengednek az elején. Cathrine nem sok reményt fűz a dologhoz, igaz, nem veszíthetünk semmit.
Fotó: Jászberényi Sándor
Fotó: Jászberényi Sándor

A BOX a Chrystie utcában található, Manhattanben. Nincs neonfény, semmilyen jelzés, csak a raktárépületre hajazó bejárat előtti álldogáló fekete kidobók jelenléte jelzi, hogy megérkeztünk.

„Van foglalásuk?” – kérdezi az egyik öltönyös.

„Nincs.” A fickó arcáról lehervad a mosoly, int, hol álljunk sorba. Előttünk két ázsiai lány kisestélyiben.

„Most mi lesz?”- kérdezem Cathrine-t.

„Várunk, míg döntenek rólunk.”

Úgy tíz percet dekkolunk az éjszakában, amikor kilép egy férfi, és mutatja, hogy az egyik ázsiai lány oké, és oké az orosznak kinéző csávó (én) a barátnőjével.

A BOX belső tere Michelle Santiago elmeszüleménye: horrorfilmeket idéz falra szerelt gyerekjátékokkal, sötét képekkel. A pultban szadomazoszerelésbe öltözött fiúk és lányok szolgálják ki az embert. Lépcső vezet az emeleti páholyokba, ahol Wall Street-i farkasok pihenik ki a munkahetet, a színpad előtt is asztalok állnak a leggazdagabbaknak. Iszogatunk és terepszemlézünk, miközben a DJ-k Ace of Base-t mixelnek Depeche Mode-dal.

A közönséget állítólag mindenbe bevonják az előadások során – mondja Cathrine.

A ruhatárost arról kérdezem, merre a mosdó, és azt a választ kapom, hogy „az egyszerűek a felső szinten találhatók, az unisex az alagsorban”, de oda magammal vihetem a barátomat, barátnőmet is.

Megindulunk Cathrine-nel a pincébe. A falon bársonytapéta, dekorációként vitrinekből dunsztos üvegben kiállított állatpreparátumok figyelnek. Az unisex mosdó tíz szeparált helyiség. A vécékagyló csupán dísz, ide dugni és kokózni jár le az úri közönség. A mexikói vécésnéni csak akkor borul ki ránk, amikor külön-külön fülkébe vonulunk pisilni.
Leszarunk titeket, és sokat fizettek érte

Éjjeli egyre óriási tömeg gyűlik össze, de így sincs zsúfoltság. A férfiakon öltöny, a nőkön kisestélyi. Mindenki iszik, mint a kefekötő vagy hülyére csapja szét magát kokainnal és/vagy bármi más cuccal.

A show lassan kezdetét veszi, igaz, a függöny még nincs elhúzva. Aranycsillámmal lekent, ragyogóarcú fiú villantja meztelen testét hófehér ruhába öltözött, fehér hajú királynak/királynőnek öltözött shemale társaságában.

Mivel nincs asztalfoglalásunk, a terem bejáratától nézhetjük a műsort.

Letekerik a fényt, a színpadon egy dominának öltözött, felnyírt hajú, feltűnően szép fekete lány, Ashley. „Mi újság, picsák?” – búgja a mikrofonba, ováció fogadja, majd Depeche Mode-ot énekel.

Négy, szintén BDSM-re hajazó félmeztelen lány kezd táncolni, finoman paskolva egymást. Ashley a dal közepén odalép az egyik asztaltársasághoz, kézen fog egy öltönyös fiút, és felvezeti a színpadra. A függöny egy pillanatra lemegy, majd amikor ismét felgördül, a srác székhez kötve, bekötött szemmel, feltépett inggel ül, és az előbbi táncosok verik rendületlenül. A közönség tombol. Ez az első szám. Látunk még egyebek mellett maszturbáló lányt táncolni, meztelenül gyűrűt ugrani.A nyers szexualitás sokkoló, simán kinézed a fellépőkből, hogy orgiába fajul a show.

Rövid szünet következik, ezalatt a felajzott közönség levonul az unisex mosdókba, ezután jön a műsor második része. Egy vécé áll a színpadon, oldalára erősített amerikai zászlóval. Hajnali kettő felé járunk, a vendégek előtt gyűlnek az üvegek, asztalonként tíz-tizenötezer dollárra saccoljuk a fogyasztást. Jogászok, brókerek kipirult arccal, minimum évi háromszázezer dolláros fizetéssel.

A színpadi vécé előtt egy piszkos hajléktalanra maszkírozott transzvesztita guggol háttal a közönségnek. Széttárja lábát, és konkrétan szarik, mindenki jól láthatja, ahogyan kipottyan belőle az ürülék. A közönség tombol. A méretes fekáliadarabbal egy hímlány megkenni hatalmas mellét, majd a zene ütemére játszani kezd a péniszével. A pokol akkor szabadul el, amikor szarral kezdi dobálni New York krémjét, melynek tagjai tapssal és rajongással üdvözlik a gesztust.

Az összes szám a szexszel van eladva, látunk akrobatikus táncot és törzsi emberáldozatot, ahol a bálványt játszó nőnek a közönség előtt szélesre tárt nemi szervéből egy emberi nyelvre hasonlító valami csúszik elő.
Jennifer. Miamiből

Két szám között megemlékezünk egy születésnapos társaságról. Ashley odalép egy a húszas éveinek elején járó lányhoz.

„Mi a neved, napsugár?”

„Jennifer.”

„És honnan jöttél?”

„Miamiból.”

„És nyaltál már fekete puncit?”

„Nem.”

„Nem” – imitálja cincogó hangon Ashley a lányt, majd visszasétál a színpadra.

„Jennifer – cincogja megint. – Miamiből.”

Majd a rendes, érces hangján folytatja: „Hát, kisangyalom, ez itt New York. És itt fekete puncit fogsz nyalni.”

Háromkor véget ér a színpadi show, a DJ-k veszik át a terepet, a közönség táncol. Az alagsori mosdókban orgia, többen is berántanak, hogy szívjunk kis kólát, vagy vegyünk részt az éppen alakuló csoportszexben, vagy tudja az ördög, éppen miért.

„Igazán szerencsések vagyunk, hogy bejutottunk – mondja már kifelé egy Wall Street-i bróker, közben üdvözült pofával törölgeti a szart Hugo Boss-öltönyéről. – A jövő héten is jövök.”

Dohányzunk odakint, hímlányok vesznek körbe, lelejmolnak cigarettával, csevegünk.

„Csodás vagy”- mondja az egyik szőke.

„Te vagy csodás” – felelem.

„Mi a helyzet Budapesten?”

„Változatlan.”

„Jaj, szívecském, majdcsak lesz valami.”

„Hát igen.”

„Ne aggódj, te is megtalálod a hercegedet, jó nagy fasszal.”

„Vagy a hercegnőmet.”

„Igen. A hercegnődet. Jó nagy fasszal.”

Hajnali négyre érünk Lexington Avenue-i szállásunkra.
Link

Hozzászólások

66 #1 9323elitelt
- 2015. november 11. 14:17:30
Igen, az ürülék központi szerepet játszik egyes népcsoportoknál...
129 #2 VaLa
- 2015. november 11. 14:37:12
Ezzz.., most Ezzzz.. Mi vót EZZZ???
Hát itt tartunk??!!
Posta Imrénél???!!!
No de............
Akkor EZ NEM MAGYAR VOLT...
Ugyibár*
52 #3 kuka7
- 2015. november 11. 14:47:16
Nekem ilyenkor ATLANTISZ,pusztulása,és PUTYIN mondása jut eszembe,hogy erkölcstelen/züllött nyugat-megérett a pusztulásra,remélem el is pusztul.-üdv.
44 #4 LOVAGINA
- 2015. november 11. 16:24:50
Újkori Szodoma és Gomora - törlés következik.
Vajon a hétmilliárdból mennyi az emberinek tekinthető lény? Van-e még valahol egy tiszta sziget tiszta szívűekkel ?
15 #5 porcica
- 2015. november 11. 17:13:13
"A Sátán a mennyországban lakozik!" Prédikálta Németh Sándor a HIt - gyüliben. A pokol már régen kiürült, és minden mocskos, alantas teremtménye itt leledzik a Földön, emberbőrbe bújva. Akik ilyen szórakozásokat tartanak megfelelőnek, azokról lehet tudni, hogy ők a nem emberek, akik embernek álcázzák magukat. Csak hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa, így nem rejthetik el magukat a látó emberek elől! Mindet ki kellene pusztítani a világunkból ne szennyezzék itt az életterünket!s_ezt-ni
27 #6 etele
- 2015. november 11. 18:42:43
Ezen a 'libás' napon, ez a hír lehet, hogy kacsa!? :o

"A lány, akit 43.200 alkalommal erőszakoltak meg"
http://rd.hirkere.../hirkereso
s_nezem
116 #7 livia
- 2015. november 11. 19:04:49
jobb, ha megtartom a véleményemet.
2 #8 gerry
- 2015. november 11. 19:57:33
csak úgy...

10-töl éjfélig az annyi mint ... 14 óra.
Tegyük fel nem volt se beteg, se nem szült, négy év az 3 x 365 nap + 366... az annyi (azannya) mint 1461 nap.
Napi 14 órával megszorozva... 20'454 óra...

Ez annyi mint; 20'454 osztva 43'200-al annyi mint 0,473 óra azaz (60 x 0.473= 28 perc 23 mp.

Nos gratula a lánynak akit 4 éven keresztül átlagban 28 és fél percenként megdugtak. Közben WC-re is ment, zuhanyozott röptében, evett, ivott... nem is betegedett bele esetleg náthásan is melóznia kellett...

...de az is lehet, hogy csak nem tud számolni.
75 #9 talpi
- 2015. november 11. 20:37:52
GERRY
Biztos lehetsz abban, hogy van olyan aki ugyan ennyi idő alatt leszippant bárkit és max fogat mos. Előtte és utána, mert fő higiénia, ezt hozta a családból, na meg a "féktelenséget", mert ugye mit is tanul a g gyerek,/?/ amit a szülőtől lát. Tehát ez a 28 perc akár kettőre is elég neki. :) Hogy bele betegedett volna? na ne hülyülj, már eleve beteg, a kjis nyögdévcselős. :D Agyilag.
75 #10 talpi
- 2015. november 11. 20:41:19
Porcica!
A "sátán" a földön lakozik, csak kevesen ismerik fel, mire pedig felismered, pokollá teszi az életed, de bárkiét, így van kitalálva, :(
75 #11 talpi
- 2015. november 11. 20:47:05
Ez akár történhetett volna akár a Keceli discóban is, nmeeeem ?
4 #12 Posta Imre
- 2015. november 11. 20:51:21
Nemi erőszakos vita borította be Új-Zélandot

Az ausztrálok lecsuktak egy csomó új-zélandi bűnözőt, a szigetország ellenzéke felháborodott. Erre John Key kormányfő közölte, az ellenzék a nemi erőszakolók pártján áll. Óriási botrány lett.

Nagy botrány forr a távoli Új-Zélandon. Az egész azzal kezdődött a Guardian cikke szerint, hogy Ausztrália úgy döntött, kiutasítja a különböző bűncselekmények miatt elítélt új-zélandiakat, sőt már őrizetbe is vették őket. Az ellenzék ezért nekirontott a kormánynak a parlamentben, mondván miért nem torolja meg az ausztrál lépést, ami sok évek óta Ausztráliában élő új-zélandit érint.http://24.hu/kulf...-zelandot/
80 #13 monguzking
- 2015. november 12. 00:19:06
én biz isten megprobáltam mert annyira irigyeltem fiatalokat hogy önkivületi állapotban tombolnak én meg csak bambulok--igy elmentem pár hete a legnagyobb buliba thaiföldi koh phanganra a fullmoon partira(-telihold) tényleg probáltam-ittam több vödör piát is-még ladyboynak melliit is fogtam de végül is nem sikerült pedig tényleg állati jo buli volt-az állati szo szerint értendö s én sajnos nem tudok állat lenni-képtelen vagyok arra hogy elveszitsem kontrollomat igy csak néztem pedig fiatalok még azután is örjöngve táncoltak tovább hogy hajnali három körül megérkezett vihar s ümlött esö de a tánc folyt tovább---valamiért ugy érzem hogy velem is baj van mert talán néha tényleg jo lenne elvesziteni elme önkontrolját s tombolni önfeledten----
48 #14 ro-zsola
- 2015. november 12. 11:17:45
Nem is tudom melyikkel kezdjem.
A burzsoá-kapitalista nyugat elmebeteg " velejéig romlott értelmiségéről " már megvan a véleményem.
Vajon mi lenne a célrevezetőbb ?
1. Szocialista erkölcs
2. keresztényi erkölcs
3. valami más
A lényeg ami lényeg , kedves " ámerikaimádó " balfaxok ugye nem akarják ebben is " ámerikát majmolni " ?
Az ilyen " csodabogarakkal " nem kell foglalkozni. Néhány kézigránát vagy egy-két Kornet-E esetleg a " pokol tüze " vagyis Buratino megoldja a " problémát "

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,485,366 egyedi látogató