Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros -terv, avagy Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei

GondolatokUgye a Lugánói Tanulmány és a Liszaboni Szerződés se semmi és lehetne még sorolni...de ez itt volt és marad is alapmű!
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018. január 19. 09:49:59
, hogy első lépésként tartozásainkat a zsidóknak ki kell fizetnünk !
2 #2 gerry
- 2018. január 19. 13:05:07
megmondhatod-e ... hogy mi a fizettség? Tarkónlövés, Guillotine, akasztás, kerékbetörés, felnégyelés, sortüz, vizbe fullasztás /esetleg Pirahnakkal/, elég sok féle-fajta létezik, az emberi fantázia fenomenális (vagy kanális?), esetleg pízre gondoljak?

Ja, nekem nincs tartozásom. Semmise. Néha próbálkoznak ugyan, hogy nekem is fizetnem kell... csak nem tudom miért kellene, amikor így is létminimum alatt vagyok... vagy majdnem... de igen. Szóval; "Fizessenek a gazdagok"
60 #3 csaba
- 2018. január 19. 16:03:21
"A kormány csütörtökön nyilvánosságra hozta és társadalmi egyeztetésre bocsátotta a "Stop Soros" törvénycsomagot - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ."
http://www.korman...CSOMAG.pdf

https://kuruc.inf...
809 #4 megmondhatom-e
- 2018. január 19. 16:14:56
, hogy : gerry , remélem , "csak " - nem vagyunk közös plattformon -
azt mondod , ha jól értem - neked nincs tartozásod ?
Akkor Te nagyon kivételesen szerencsés goy vagy , mert én ebben az országban ilyennel még nem találkoztam . A fent "említett" társaság itt -szerintem- már mindenkinek ártott ( nem csak Sólymosi Eszter anyukájának) - bár tény , van aki nem akar tudni róla .
Nekem biztosan - bőven ! Tudok is róla és ezt soha nem is titkoltam sehol ! Családomat több generáción keresztül tönkre tették , volt aki életével fizetett a jegyzőkönyves gyilkosoknak !
Biztos vagyok abban , hogy nincs magyar család , akivel nem hasonlóan jártak el a jegyzőkönyvesek. (telaviviak) Vagy akad olyan is , aki még csak ezután következik ? ?
Meglepne !
Na neki - szerencséje volt eddig , de hamarosan , ha majd ő lesz a soros , - neki is lesz tartozása !
Azért most nagyon örülj , ha neked tényleg nincs !
33 #5 vizilo
- 2018. január 19. 19:10:25
Ez a kis népcsoport hogy tudott ennyi szenvedést elöidézni a világnak ?????
2 #6 gerry
- 2018. január 20. 06:40:14
megmondhatom-e - megmondom. Nem "ebben" országban élek hanem emebben:

c1.staticflickr.com/4/3748/33004390791_3c831de885_b.jpg
809 #7 megmondhatom-e
- 2018. január 20. 10:09:36
- meghallgatlak gerry -my dear mate - de megmondom:egyáltalán nem irigyellek. Én a kádár rendszerből disszidáltam - not as a refugge and not just for fun ! - majd 25 év alatt 7 országban éltem - minden fagypont feletti kontinensen - kivéve ahol a képed készült - ( oda és az Aqaba öböl feletti országba nem kívánom betenni a lábam de Aqaba városából ami Jordánia , a vízen túl meg Egyiptom -madártávlatból "beláttam" a bűnfészekbe ) - mielőtt végleg haza tértem. Láttam NZ hegyeit , tengereit , szigeteinek egy részét New Caledonia őzeit , átkeltem Ausztrál sivatagokon , de Cape Town és Durban cápáival is volt együtt töltött időm, találkoztam a sivatag szélén síró magyarral , akinek honvágya van , de soha nem volt//lesz pénze haza jönni , laktam Dubai "messze-látó hoteleiben - meg még sok fele . Haza térve egyszer az itthoni "biztonságiak" elvették útlevelemet (NZ) , mert abban több ország pecsétjére már nem volt hely - nem is mondom meg , kinek nézhettek a rettegő ajvékolók határon állói !
Aztán jó okból haza tértem és talán már Grazba sem megyek . Nekem szép képeket magam előtt látni nincs szükség fotókra. De olyanokhoz sem , amiket senki nem fényképez le .
Szóval nem irigyellek és a többi hazáját zsidók miatt elhagyni kényszerülő magyart sem - bármennyi /vagy semennyi pénze is van .
Dialektusom "magyar" maradt , nem is akartam soha megváltoztatni .
A fenti írásról már sok éve tudok , meg azt is hogy a világ népei mind ettől szenvednek ! Nem lehetnek e golyóbisnak szép tályai , amíg ezek mindent beszennyeznek!
Azért ha kedved van csak mássz fel oda a szikla tetejére,mert tény , hogy onnan messzebb ellátni ! Aztán ha messzebb is ugyanazt látod , gyere haza ! Van itt bőven tenni / látni való.
Meanwhile practice your english ! That's something too!
2 #8 gerry
- 2018. január 21. 08:05:34
Nem is szükséges, hogy irigyelj: Ahogy olvaslak, te sok mindent láttál, bebarangoltad a világot és a végén visszatértél oda ahol otthon érzed magad. Nincs ezzel semmi baj. 1981-ben jöttem el otthonról... ahol - ahogy érzem - a mai napig is a legszebb éveimet töltöttem. De azok az évek nem jönnek el a mába. Az a múltam. Emlék. Több mint a fél életemet itt töltöttem, itt születtek és élnek a gyerekeim, felnõttek, önállóak és - szerencsésnek mondhatom magam - most is jó velük a kapcsolatom. Szüleim már régen eltávoztak, rokonaim is elvétve vannak, bár némelyikkel még tartom a kapcsolatot, a gyerekkori barátok mostanra szétszóródtak, néhányan meghaltak... és az a Magyarország ahol megszülettem és felnõttem már nem létezik. Veled ellentétben - nem érzem szükségét, hogy fel kellene másznom egy magaslatra, hogy többet lássak ebböl a világból. Az egyetlen "magaslatom" ez a weboldal, amit Imre barátsága és (tudom, hogy nem szép dolog, de) önmagam miatt is üzemeltetek, ameddig Imre nem állítatja le. Az oldal az övé, nekem meg lehetõséget adott arra, hogy napi szinten olvashassak a jelenlegi magyarországi helyzetrõl... Az itt megismert emberek közül néhánnyal személyesen is megismerkedtem, sokuk beírt véleményébõl tanulhattam, egyesekkel vitába szálltam, másokat kiutáltam innen... Néhányan utálnak, sokan egyetértettek velem a múltban is és - talán - a jelenben is. Sokkal többet és sokkal több látószögbõl láthatom a magyar jelent. Talán - néhányotoknál reálisabban is, mert kevesebb érzelmi behatást élek át ebböl a távolságból, mintha ma is Budapesten koptatnám az aszfaltot. Az otthonom már itt van, nem tudom (de nem hiszem), hogy sikerülne-e újra otthon élnem. Nem is lenne értelme, mert túl régen itt élek és szerencsére egész életet. Nem a pénz miatt, hanem azért mert '81 óta megbecsülnek és én is megtanultam becsülni ezt a népet annak ellenére, hogy semmivel se jobbak vagy okosabbak mint a magyarok, ... és meg merem kockáztatni; a svájci átlagpolgár a saját hazájaban nem is gazdagabb mint a környezõ országokban élõk és az "életszinvonal" sem az amit a világ látni vél svájcról ... de ez már egy másik történet, nem szeretnék belemenni.

Ami a "tenni való"-mat illeti, lehetõségemhez képest próbáltam megtenni. A "látni való"-t pedig látom. Nem úgy mint te, de - egy kis "szabad akarat" maradvány - mindenki saját maga választja ki a neki megfelelõ szemüveget (nekem muszály mert anélkül már minden homályos lenne).

Szép vasárnapot.
809 #9 megmondhatom-e
- 2018. január 21. 11:43:10
Beismerem , hogy az én "látásom" a gyengébb , lehet , hogy a képi hely közelében többször is elmentem , mégis Canadának gondoltam ezt a tájat . A napsütötte csúcs meg kínálja a "jó látás " feltételezését és nem gondoltam , hogy az élet szintjén - mászás nélkül - rossz lenne a látásod.
Vöcklabruck - Salzburg között 87- től 4 évig laktam , bejártam a vidéket , látod , mégse ismertem fel a táj jellegét -talán neved vezetett észak-amerikai vidékre - ahova én nem mennék - épp a jegyzőkönyvesek extrém sűrűsége miatt . (a gyomrom ilyen finnyás)
Svajcban többször jártam , de csak az északi Innsbruck ,Zürich , Basel vonalon ,( Zürichben laktam 1-2 hetet) sőt Parizs , Cherbourg , majd vízen Rosslare - és Írország nyugati partjáig autóval az utolsó talán 400 km-t . Ott ugyanis 7 évig laktam , a szintén "gyönyörű Írországban" , de épp a "gyönyörűsége " miatt több időt töltöttem a vízen , meg a levegőben , mint az "írek földjén" ,- a zöld erdei leprechaun-ok , manók nem is olyan viccesek ! - melyet a fenti jegyzőkönyves maffiák tesznek számomra elviselhetetlenné . Az utolsó 7 évem volt ez hazatérésem előtt , de innen még bejártam Európa zegét - zúgát a Canary szigetektől a Bosporusig és Oslo partjaiig autóval is ( az évi km-em 100 ezer körül volt) . Aztán mikor a jegyzőkönyvesek elrabolták minden vagyonomat az írek országában , aminek összege annyi volt , mint itthon csak egy zsidó-kommunistáé szokott lenni - kórházi kezelésre szorulva , de élve haza jöttem .

( sosem hittem jóslatokban , de elmondom : 75- ös házasságom első évében - a kádár rendszer sűrűjében- munkahelyemen barátságba kerültem egy akkor 50 körüli grófi származású - segédmunkásként dolgozó igen jó emberrel , aki elmesélte családja zsidók általi barbár kiirtását , egykori boldog életét ( a zsidók előttit) - aki engedélyemet kérte , hogy jósoljon nekem.
Ennek nem örültem , de amit elmondott az igaz lett az utolsó szóig! Sátáni támadás fog érni , ami végül az életembe is kerülhet . Gyermekeim számát is előre megmondta , jelezve , akit a zsidók tönkre tettek -is!
Jóslatát már rég elfelejtettem , sose vettem komolyan , csak a kórházban lábadozva - megdöbbenve- jutott eszembe .
Szóval itthon vagyok , újra feleségemmel , családommal (25 év után - amennyi maradt belőle a zsidópusztítás után) , megfogható képeim sem maradtak , de ha a tv-t bekapcsolom , nem nagyon mutatnak helyet , ahol nem jártam volna - de a képek anélkül is "előttem" vannak .
Külföldön élő magyarokat féltek minden ottléttől , ahogy az itthon élőket féltem a betolakodott "jegyzőkönyvesektől" egészen addig amíg itt vannak !
Már 4 éve itthon vagyok - pénz nélkül - meglopva , de békében , a történteket azonban nem tudom "megemészteni " !
A látni való tehát a szemünk előtt van , a tenni való meg ebből következik .
Szeretettel üdvözöllek !
254 #10 mujko
- 2018. január 21. 20:26:30
Jó ez az ízé Cion jósólgatás .
De ez jobb .
http://mjjbaba-ne...bc-je.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,281,089 egyedi látogató