Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A lélekpusztítás gyakorlata

BelföldMivel a zsidó lelketlen, így pusztítani sem lehet, de kár összekeverni a magyarok lélekpusztulásával, mert az sikeresen kivégezték már. Kár is róla beszélni. Nyomor a köbön. A kormány választási gyűlöletkampányát nem érdekli a magyar jellem lezúzása, tönkretétele. Vélemény.

A heves migránsellenesség, a menekülők pusztító hétfejű sárkánnyá mitizálása, az ellenségesség, a félelem, a pánik elhintése nem csak azért baj, mert a földönfutó emberek, asszonyok és gyermekek életén nem segít, hanem mert elhinti az intolerancia magvait, és a szolidaritás tagadásával részben vagy egészben kiirthatja a lélekből az együttérzés képességét.

Nem csak a menekültekkel való együttérzés hiányáról beszélek, hanem a totális érzelmi sérülésről, amely következtében a kormánypropagandától elkábult magyar akkor sem ismeri a szolidaritás érzését, ha a saját elesett, szegény, öreg vagy éppen beteg honfitársairól van szó. Sőt, szerény tapasztalataim alapján meggyőződésem, hogy akiben a szolidaritást félelemmé torzította a médiából, a plakátokról és a nemzeti konzultációból ereikbe szivárgó méreg, az a saját családtagját, családtagjának az övétől eltérő értékeit, véleményét, viselkedését is ellenségesebben, értetlenebbül figyeli.

Véletlenül sem vetném össze a két rendszert, de amikor a nácizmus idegengyűlölete átszőtte a német nemzetet, a Hitler-hívők nem csak a zsidókat utálták engesztelhetetlenül, hanem az angolokat, franciákat, oroszokat és minden más nemzetbelit. Sőt a saját honfitársaikat is megfojtották volna egy kanál vízben, ha azok nem értettek velük egyet. Tény: a nácizmust elutasítók kevesen voltak, és akik voltak, talán azok többsége is némán, cinkosan tűrte a történteket.

Ez Magyarországon sincs másképpen. A méreg hat. Már a tisztességes emberek térde is megremeg, ha egy iszlám hitűre gondolnak. Az ember esendő állat. Nem mentem fel, bár el sem ítélem.

Érdemes eljátszani azonban azzal a gondolattal, mi lett volna, ha a mintegy ezerkétszáz ellenőrzött menekültet befogadja az ország? Mi lett volna, ha a média meg a plakáterdő (no, meg újabban az óvodáktól és az iskoláktól kért terrorellenes intézkedési terv) nem a félelmet, a gyűlöletet meg a pánikot sugározza, sugalmazza, hanem bemutatja a befogadottakat, sőt gyűjtést szervez nekik, és elviszi őket a falvakba, a városokba, azaz közel az emberekhez, hogy szemtől szemben elmondhassák, hol éltek, hogyan éltek, és miért kellett ott hagyniuk a lakásukat, a boltjukat, a munkájukat, élő és halott rokonaikat szülőhazájukat – az életüket? Miért kellett elmenekülniük?

Ezeken a – feltételezhetően – katartikus találkozásokon, valamint a – tegyük fel − együttérző média támogatása segítségével országosan kialakulna a szolidaritás érzése. A szolidaritás, amely ugyanúgy totális lenne, és a menekülteken kívül a honfitársainkat, a családtagjainkat is érintené, amiképpen most a szolidaritás hiánya, az ellenérzés.

Erről a lehetőségről azonban momentán lekésett a nemzet. A kormány választási gyűlöletkampányát nem érdekli a magyar jellem lezúzása, tönkretétele, amint Hitlert sem érdekelte a német jellem elpusztítása, amelyet „soha ily ördögi kegyetlenséggel sárba nem tapostak” (Erich Kästner, 1946).

Nem ez az első alkalom a történelemben, hogy az ország vezetése farkasokat nevel a legártatlanabb bárányokból is. Ismerjük a műsor végét. Jön a bukás, az összeomlás, lelki trauma, amint az első és második világháború után.

Tény: nagyobb idiotizmust, megterhelést is kibírt már ez az ország.

Ámbátor ez nem vigasztal. Ideje volna abbahagyni az önsorsrontást. Úgy tudom, megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt.

Vagy nem?

(A szerző író)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. január 21. 09:03:23
A magyar fiatalok közösségi média függőségéről ír a BBC

Magyar fiatalok közösségi média függőségéről ír a BBC. A Bergen Social Media Addiction Scale (Közösségi Média Függőségi Skála) egy, a közösségi médiától való függés mérésére használt skála amit a norvég Bergeni Egyetemen fejlesztették ki, majd az ELTE és a Corvinus egyetem oktatóinak bevonásával elkészítették az első országos felmérést. Ennek eredménye, angolul ide kattintva olvasható. http://168ora.hu/...-ir-143939


Gyarmathy Éva: Ha valamire biztosan felkészít a magyar oktatás, az a sumákolás

Ha megtanulhatatlan a tananyag, akkor mégis, hogy a csudában tud érettségit tenni a diákok egy egész jelentős része? Mindenki tudja: a kiskapuk miatt. Vélemény.

Bence kereskedelmi szakközépiskolába jár, ahol egy kísérleti program részeként év végén 11, azaz tizenegy tantárgyból kell érettségiznie. Bence közölte, hogy öngyilkos lesz.

Nem tudom mi a szakközépiskolai kísérlet célja. Lehet, hogy a fiataljaink mentális terhelhetőségét vizsgálják. A kutatás kérdése lehet például: A tizenévesek hány százaléka roppan össze a teljesíthetetlen feladat miatt? Ebből hányan lesznek öngyilkosok?

Vajon mekkora öngyilkossági arány esetén nevezhetjük majd sikeresnek ezt a kísérletet?http://hvg.hu/ele...%22)sid%7D
819 #2 rozsola
- 2018. január 21. 10:32:54
Há má' a gyerekek kerültek a cékeresztbe ? Süllyed a szint ?
684 #3 atacama
- 2018. január 21. 10:36:17
Bence,kemence... vajon kinek a fia Ben? valakinek?
bélák, béláim, Bencék.... valakinek a fiai....
fiataljai.
írtani a az eredendőt a logikai gondolkodást minél hamarabb/i/...
és akkor.. még... A lélek súlya.. a higany fajsúlya,,,
az oltó anyag... a Furcsán nyerenc féle..
10Xes tartalommal meghát egyébként is... lélek gyilkosság a köbön....de amig csak egy fényszikra is van addig a magyar nemzet él.....
80 #4 monguzking
- 2018. január 21. 10:36:42
Csak az a baj hogy akik segitettek migransokat azzok tobbsege magyar gyulolo s sohasem segitene egy elesett magyaron marpedig rengeteg melyszegenysegben tengodo ember van magyarorszagon mig egy masik szinten tobb millios reteg pedig probal talpon maradni s viszonylag elfogadhato eletszinvonalon maradni amit felt menekultektol....de ha felreteszem az lelket akmor vegso soron nem marad valasztas vagy mi elunk vagy behatolo mindegy hogy nevezem s az sem szamit hogy menekult vagy honfoglalo...korlatozott a tulelesi forrasok
809 #5 megmondhatom-e
- 2018. január 21. 15:44:13
Jól látod m király !
E cikk írója csak zsidó lehet, de minimum egy liberális .(liberális meg pénzért lesz az ember . a zsidó meg eleve az) Ez egy zagyvaság. Tudjuk , miért nem mutatják be nekünk őket ( a bevándoroltatott illegális zsidót bemutatják?) Nem kell elmondaniuk hol éltek , hogyan éltek . Mert mi tudjuk . Mi is ugyanolyan zsidó kizsákmányolás alatt élünk , csak a mi környezetünket még nem bombázták le a telaviviak . (liberálisok) Mit nem tudunk még?
Tudjul , a soros zsidók főnökei miért akarják ide telepíteni őket . Pontosan tudjuk !
Ez a liberális cikk itt fönt egy soros pénz terméke.
monguz - ezektől nem várunk segítséget , de a Szél fútta' bernadetti zagyvaságai sem szabad hogy érdekeljenek!
99 #6 MORMOTA1968
- 2018. január 21. 20:49:37
Facén olvastam. "Orbán lebukott! Már 2300 bevándorlót fogadott be titokban! Még segélyt és lakást is kaptak! Csak kár, hogy 70 ezer millió forintot költöttek eddig idegengyűlöletre." No meg a letelepedési kötvény biznisszel mennyit telepítettek le, méghozzá úgy, hogy ez nem is az ő földjük, hazájuk. Ők is csak migránsok, akár hány száz éve is szivárgott ide be a sivatagi (szemita-héber-kazár) fajtájuk. Egyik előadásban is gyönyörűen elmondják, hogyan is folyik a lakosságcsere és hogy ezt már Vajk halála után is eljátszották velünk, hát még az ókori Egyiptomban, ahol az egyiptomiak kerültek saját földjükön zsidó fogságba és nem úgy, ahogy azt a judeo Biblia állítja, hazudja. Sok ezer éves taktika ez a kiszorítósdi, bár Palesztinában ennél sokkal nyíltabban és durvábban alkalmazott módszer. Minket sokkal alattomosabban lehetetlenítenek, űznek el és pusztítanak őseink földjén. De mit lehet tenni, ha a nép, az áldott nép vak és süket, az ébresztő kakas szóra? Bele vannak merülve a legújabb zsidók által kreált csereeszköz nyerő játékokba, a valóság show-ok, tele novellák, zenei vetélkedők világába.
267 #7 Perle
- 2018. január 22. 02:13:05
118 #8 keepfargo
- 2018. január 22. 16:19:57
...öm tele van már a "gyülölet" szó állandósult és ugyanígy indokolatlan használatával. Ezek mást nem tudnak elörángatni a cilinderböl, csak mindíg ugyanazt a nyulat?
Ha én nem akarok, mondjuk, török szomszédot az utcámban, de mégis odaköltöztetnék, akkor automatikusan gyülölnöm kell, hogy ez megfeleljen a "logika szabályainak"? Kinek a logikája ez, és miféle szabály érvényesül benne? Ha nem járok a Tecsó-ba vagy a "madaras tecsó"-ba (Auchan), mert nekem nem kell a szemetjük, akkor már gyülölnöm kell azokat is?

Tudják mit, kentek, még azt a gyülöletet se gyülölöm, ami ezekböl az "ószövetségiekböl" meg a csahosaikból szivárog, folydogál, árad és ömlik - csak egyszerüen útálom - de azt egyre inkább.

A cikk írójához pedig lenne egy hozzászólásom: az elidegenedés, az elembertelenedés, a közöny és a ne szólj szám, nem fáj fejem-mentalitás NEM a migrációs v. migrációellenes propaganda folyománya, ezt tudhatná kend, ha már, iró létére, társadalmi ügyek is foglalkoztatják. Sokkal inkább köszönhetö ez az (egyébként nem csupán magyar ) elidegenedés és önzö közöny a 45 óta tartó hol fékeveszett, hol sunyi, lappangó terrornak; annak, hogy már akkor és azóta is folyamatosan a társadalom megosztása, elemeire szaggatása volt a cél - hogy ember az emberrel ne foghasson össze, hogy sose tudhassuk, mikor kit, miért súgnak be, hogy sose lehessünk biztosak abban, mi is kell az "elömenetelhez" ebben a velejéig romlott kommunista diktatúrában, ahol mindenki "egyenlö" csak "egyesek" még egyenlöbbek. Én 49-ben születtem, abban az évben, amikor Kina bekebelezte Tibetet. Itthon pedig a még gondolkodó értelmiség "kirívó" egyedeit kebelezte be (ill. küldte Recskre, Márianosztrára, Kistarcsára stb. átnevelésre v. likvidálásra) ez a magyarságra eröltetett marxi-lenini-trockiji elmebaj és a végrehajtói. Az hogy most O.V. "eröltet" valamit, ami ráadásul az emberek eddig is megfélemlített és alultájékoztatott többségének egyetértésével találkozik, az ne legyen már ennyire gyomorforgató liberális uraiméknak.(ha eddig nagyobb disznóságok miatt nem sajnálkoztak)... Vegyenek be valami gyomorerösítö ( nem nyomorerösítö!) gyógyszert ellene, vagy ha nem tudják egyszerüen bevenni, akkor csak kapják be...
238 #9 bivaly
- 2018. január 24. 05:14:54
Ez csak a szokásos !

Tessenek vissza emlékezni bizonyos Kornis úr-elvtársra ! "Nagy nagyar író" ! ( Van tolla, papírja, meg kiválasztott is egyben.) Az SZDSZ fénykorában írta, mondta, hogy " mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket..." Ettől mi a kézenfoghatóbb gyűlölet ? Nem kampány, nem fikció ! Valóság, meg ami mögötte van. A dolgok nem változnak, csak a módszer, és a hangnem. A cél a hatalom mindenáron, bármilyen eszközzel, és nekik annál jobb, ha nekünk minél rosszabb.
Fejtegethetném, de a lényeg, hogy ők azért gyűlölnek minket, mert megvetjük őket, mert hazudják a mi gyűlöletünket, és tagadják a sajátjukat. Kornis elvtárs ( SZDSZ-es korában már "úr";) nem bírt a pofájával és kiköpte ezt a mondatot. Nincs egyedül, mert az "értelmiségi elit" pozsonyi úti különítménye ,( irodalmi Lenin fiúk), már néhányszor adott hangot ( folyamatosan), zsigeri magyar gyűlöletének. Ezek minél jobban csacserolnak a toleranciáról, meg a másság elfogadásáról, annál jobban gyűlölnek mindent és mindenkit önmagukon kívül.
Azt mondják, ne legyünk előítéletesek ! Vazze, mi az előítélet ? Csak nem a tapasztalatok összegzése ? De ! Akkor most megint mi a kérdés ?
A szokásos ! Ide a hatalmat a húsostállal együtt !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
2,386,720 egyedi látogató