Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vágó István megerõsítette: Nehezen viseli a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát

Tanácsadás2009 február elején tõke peti (õ d'rabik 'fõnöke") csicskása hívott, hogy "pénz áll a házhoz", mert az atv-ben bizonyos vágó pityu a kurucinfon is hozott "Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédõnek!"
Forrás: Link cikk okán lenáci-fasisztázott. Más ismerõsöm is megerõsítette, aki látta a mûsort, hogy "habzott a szája". Na most akkor mi is van?
Facebook-kommentben jelentette ki a DK-s politikus, hogy nehezen viseli a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát. Eleinte nem hittünk a szemünknek, ezért felhívtuk az ex-mûsorvezetõt, aki elismerte: valóban õ írta a szöveget.

A Demokratikus Koalíció politikusa, Vágó István a következõ kommentet fõzte hozzá egy poszthoz a közösségi médiában:

„Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetûvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok”.

A Facebook-posztról elsõként a Magyar Hírlap számolt be, de mivel nem csatolták a cikkben a bejegyzés linkjét, megkerestük a korábbi mûsorvezetõt, hogy valóban õ írta-e kommentet. Vágó megerõsítette, és hozzátetette: fenntartja a véleményét, amit egyszerûen azzal magyarázott, hogy mint ateista, nem híve a „túlhajtott vallásosságnak”. Ezen azt érti, hogy a kaftános-pajeszos zsidók általában az Istennel való szövetségüket demonstrálják a ruházatukkal.

A DK-s politikus szerint nincs antiszemita felhangja a bejegyzésének, mert ateista, nem hisz Istenben, és nem mondhat mást, mint ha valaki, aki ennyire látványosan hisz Istenben, azzal neki „nagyon sok dolga nincsen”, mert az élet alapvetõ kérdéseirõl sem fognak tudni diskurálni. Már csak azért sem, mert szombaton is szeret autózni, és szívesen fogyaszt disznóhúst is, „amit amazok nem néznek jó szemmel”. Arra a kérdésre pedig, miszerint ez vonatkozik-e a burkára, vagy rózsafüzérre, azt mondta, azok is beletartoznak, mint minden, ami a demonstratív vallásossághoz tartozik.

atv.hu
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018-02-09 07:09
Vágó Pista !

B+, nem vagy egyedül !
267 #2 Perle
- 2018-02-09 17:38
A látvány : Varjak a vetésen.
s_kot
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-02-10 18:41
Épp ez az emberiség legnagyobb tragédiája, hogy hagyták õket kijönni a saját maguk építette gettókból. Addig is veszélyesek voltak, de legalább mindenki tisztában lehetett vele, hová is tartoznak. Most meg szépen beépültek a legtöbb ország társadalmába, de a több ezer éves céljukat most sem tévesztették szem elõl. "A rejtett zsarnokság" címû két részes riport, ebbõl a szempontból is alapmûnek kellene, hogy számítson. Azok a kaftános, pajeszos, kipás, kalapos zsidók legalább nem bujkálnak a befogadó nemzetek állampolgárai között, hanem bevállalják, hogy õk igen is minden más néptõl különbözõek, ahogyan a vallásuk és céljaik is. Ellenben a cionista zsidók gyönyörûen betudnak olvadni a különbözõ nemzetek, népek tagjai közé, ami mindennél veszélyesebb és halálosabb a többségében mit sem sejtõ államalkotó népekre nézve. Hisz nekik aztán tényleg megvan a maguk külön nagy célja, uralkodni minden nép és emberfaj, rassz felett, bármi áron. Õk titokban, még is egyre látványosabban pusztítják ki az õket befogadó népeket. A két világháború és az USA-ból elindított spanyolnátha járvány erre a legjobb példa, de már az ókor, középkor óta használják fel egymás ellen, a fehér rasszokat is, egymás gyöngítésére. Még egy ellen kereszténységet is adtak a fehér rasszú népeknek, de más rasszú, fajú népeknek is, Saul rabbi judeo kereszténysége által. Ez is mekkora segítség nekik? És a legszomorúbb az egészben, hogy mennyi ostoba gój barom segít ebben nekik, a saját fajtájuk kipusztításában, legyöngítésében. Például mikor évtizedeken keresztül szavazzák vissza a hatalomba ugyanazon izraelita célokat szolgáló fosztogató, rabló, pusztító bandákat. Pedig még Orbán is elmondta kik mellett áll ki, háta mögött az egyik oldalon az izraeli zászlóval, de hát a hülyébbeknek még ettõl sem esik le a tantusz. Õk mind az izraeli érdekek szekértolói. Az izraeli és más zsidó betelepülõknek kell megvédetni a nem is oly nehezen ölükbe pottyant koncot, a Kárpát-medencei Édenkertet. Miért ragaszkodnának Izrahell-hez, mikor az csak elterelésnek kellett nekik, míg övék lesz a többségében vakok és süketek földje, a magyar föld. Ott sohasem érezhetik magukat biztonságban, ellenségektõl körülvéve, de itt magyar területen már sok száz éve biztonságban élhetnek, hisz a nagy zsidó invázió, migrációs bevándorlás elõtt is már jó néhányuk élhetett itt. Pont az ilyen köpönyeget váltott zsidók a legveszélyesebbek ránk nézve.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.34 másodperc
2,679,670 egyedi látogató