Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vágó István megerősítette: Nehezen viseli a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát

Tanácsadás2009 február elején tőke peti (ő d'rabik 'főnöke") csicskása hívott, hogy "pénz áll a házhoz", mert az atv-ben bizonyos vágó pityu a kurucinfon is hozott "Jelen helyzetünkben antiszemitának lenni hazafias kötelessége minden honvédőnek!"
Forrás: Link cikk okán lenáci-fasisztázott. Más ismerősöm is megerősítette, aki látta a műsort, hogy "habzott a szája". Na most akkor mi is van?
Facebook-kommentben jelentette ki a DK-s politikus, hogy nehezen viseli a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát. Eleinte nem hittünk a szemünknek, ezért felhívtuk az ex-műsorvezetőt, aki elismerte: valóban ő írta a szöveget.

A Demokratikus Koalíció politikusa, Vágó István a következő kommentet főzte hozzá egy poszthoz a közösségi médiában:

„Ateistaként nem érdekel a zsidók és az I.ten (kiírva vagy kipontozva, nagy- vagy kisbetűvel, nekem édesmindegy) viszonya, nehezen viselem a kaftános-pajeszos-kalapos zsidók látványát, nem hatnak meg szertartásaik, és semmi közösséget nem érzek velük. És nem is akarok”.

A Facebook-posztról elsőként a Magyar Hírlap számolt be, de mivel nem csatolták a cikkben a bejegyzés linkjét, megkerestük a korábbi műsorvezetőt, hogy valóban ő írta-e kommentet. Vágó megerősítette, és hozzátetette: fenntartja a véleményét, amit egyszerűen azzal magyarázott, hogy mint ateista, nem híve a „túlhajtott vallásosságnak”. Ezen azt érti, hogy a kaftános-pajeszos zsidók általában az Istennel való szövetségüket demonstrálják a ruházatukkal.

A DK-s politikus szerint nincs antiszemita felhangja a bejegyzésének, mert ateista, nem hisz Istenben, és nem mondhat mást, mint ha valaki, aki ennyire látványosan hisz Istenben, azzal neki „nagyon sok dolga nincsen”, mert az élet alapvető kérdéseiről sem fognak tudni diskurálni. Már csak azért sem, mert szombaton is szeret autózni, és szívesen fogyaszt disznóhúst is, „amit amazok nem néznek jó szemmel”. Arra a kérdésre pedig, miszerint ez vonatkozik-e a burkára, vagy rózsafüzérre, azt mondta, azok is beletartoznak, mint minden, ami a demonstratív vallásossághoz tartozik.

atv.hu
Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2018. február 09. 07:09:29
Vágó Pista !

B+, nem vagy egyedül !
267 #2 Perle
- 2018. február 09. 17:38:03
A látvány : Varjak a vetésen.
s_kot
99 #3 MORMOTA1968
- 2018. február 10. 18:41:44
Épp ez az emberiség legnagyobb tragédiája, hogy hagyták őket kijönni a saját maguk építette gettókból. Addig is veszélyesek voltak, de legalább mindenki tisztában lehetett vele, hová is tartoznak. Most meg szépen beépültek a legtöbb ország társadalmába, de a több ezer éves céljukat most sem tévesztették szem elől. "A rejtett zsarnokság" című két részes riport, ebből a szempontból is alapműnek kellene, hogy számítson. Azok a kaftános, pajeszos, kipás, kalapos zsidók legalább nem bujkálnak a befogadó nemzetek állampolgárai között, hanem bevállalják, hogy ők igen is minden más néptől különbözőek, ahogyan a vallásuk és céljaik is. Ellenben a cionista zsidók gyönyörűen betudnak olvadni a különböző nemzetek, népek tagjai közé, ami mindennél veszélyesebb és halálosabb a többségében mit sem sejtő államalkotó népekre nézve. Hisz nekik aztán tényleg megvan a maguk külön nagy célja, uralkodni minden nép és emberfaj, rassz felett, bármi áron. Ők titokban, még is egyre látványosabban pusztítják ki az őket befogadó népeket. A két világháború és az USA-ból elindított spanyolnátha járvány erre a legjobb példa, de már az ókor, középkor óta használják fel egymás ellen, a fehér rasszokat is, egymás gyöngítésére. Még egy ellen kereszténységet is adtak a fehér rasszú népeknek, de más rasszú, fajú népeknek is, Saul rabbi judeo kereszténysége által. Ez is mekkora segítség nekik? És a legszomorúbb az egészben, hogy mennyi ostoba gój barom segít ebben nekik, a saját fajtájuk kipusztításában, legyöngítésében. Például mikor évtizedeken keresztül szavazzák vissza a hatalomba ugyanazon izraelita célokat szolgáló fosztogató, rabló, pusztító bandákat. Pedig még Orbán is elmondta kik mellett áll ki, háta mögött az egyik oldalon az izraeli zászlóval, de hát a hülyébbeknek még ettől sem esik le a tantusz. Ők mind az izraeli érdekek szekértolói. Az izraeli és más zsidó betelepülőknek kell megvédetni a nem is oly nehezen ölükbe pottyant koncot, a Kárpát-medencei Édenkertet. Miért ragaszkodnának Izrahell-hez, mikor az csak elterelésnek kellett nekik, míg övék lesz a többségében vakok és süketek földje, a magyar föld. Ott sohasem érezhetik magukat biztonságban, ellenségektől körülvéve, de itt magyar területen már sok száz éve biztonságban élhetnek, hisz a nagy zsidó invázió, migrációs bevándorlás előtt is már jó néhányuk élhetett itt. Pont az ilyen köpönyeget váltott zsidók a legveszélyesebbek ránk nézve.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,486,263 egyedi látogató