Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Farkas Flórián sem szeretné ha bevándorló ország lennénk

BelföldVégül is itt már ennek a rossz buzi magyar csürhének ők parancsolnak rég. Akinek nem tetszik, el lehet menni! Vagy kiirtani ezt a mocskos bandát. Persze demokratikusan! A Baranya megyei Mohács település volt a Lungo Drom kampányának következő állomása február 11-én.

Farkas Flórián, a Szövetség elnöke kiemelt helyszínnek nevezte Baranya megyét a választások szempontjából, hiszen az ott élő cigány népesség száma meghatározó. Beszédében kiemelte, senki nem engedheti meg, hogy otthon maradjon a választás napján és másokra bízza az ország sorsát, hiszen az idei választások legnagyobb tétje, hogy Magyarország bevándorló országgá válik vagy sem.

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár, Baranya megye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője beszédében kihangsúlyozta, hogy a romákat szervesen érintő és jövőjüket meghatározó felzárkózási programok folytatásának garanciáját a Fidesz kormányban látja.


Csizi Péter, Baranya megye 1. számú választókerületének országgyűlési képviselője felhívta a figyelmet, hogy a roma lakosság szavazatain több múlik, mint azt elsőre gondolnák, fontos tudatosítani, hogy a magyarországi családok jövője az ő kezükben is van.

Az eseményen a Lungo Drom szövetséges szervezeteinek vezetői, valamint a térség polgármesterei is tiszteletüket tették. A Lungo Drom és a szövetségesei kiállnak a kormány felzárkózás-politikájának folytatása mellett. Annak érdekében, hogy a hazai cigányság tagjai a Fidesz-KDNP pártszövetséget a lehető legtöbb szavazattal támogathassák, a Lungo Drom és szövetségesei a cigány választói névjegyzékbe való felvételt kizárólag az országgyűlési választásokat követően szorgalmazzák.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. február 13. 18:14:20
Polt Péteréknek 3 év sem volt elég, hogy megtalálják Farkas Flóriánt

Hiába érdeklődött tíz uniós pénzes-korrupciós ügy állásáról Hadházy Ákos, tíz ügyben összesen három gyanúsított van a legfőbb ügyész szerint. Természetesen egy kiemelt ügy sincs köztük, se Farkas Flóriáné, se Simonka Györgyé, se az NKE-é.

Nem találja a gyanúsítottakat az ügyészség az LMP által feltárt korrupciós ügyekben, pedig egyes esetekben már több mint három éve folyik a nyomozás. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke 10 ügy állásáról kért információkat Polt Péter legfőbb ügyésztől. A parlamenti kérdésbe azt írta: eddig azt tapasztalta, hogy a nyomozó hatóságok nem sietnek aktivizálni magukat, ha az eljárás a fideszes elit, vagy azok jó ismerőseinek érdekeit érinti.

Néhány esetben azonban örvendetes módon elindult a büntető eljárás, noha felelősségre vonást még nem láttunk.

Polt válaszából az derült ki, hogy ezekben az ügyekben is tovább kell várnia, mert hiába van szó sok esetben immár közismert történetről, az hatóságoknak évek óta nem sikerült megtalálni a gyanúsítottakat.
Híd Öveges világába

A Híd a munka világába elnevezésű 2013-as programban például már 2016-ban bebizonyosodtak a szabálytalanságok, az Emberi Erőforrások Minisztériuma vissza is kérte a pénzt az Országos Roma önkormányzattól, 1,6 milliárd forintos költségvetési csalás gyanúja miatt elindult a nyomozás, és bár egyértelmű, hogy az elsődleges felelős a program kitalálója, Farkas Flórián fideszes képviselő, egykori ORÖ-elnök, az ügyben a mai napig nem történt gyanúsítotti felelősségre vonás. Polt ráadásul „a nyomozás érdekeire” hivatkozva megtagadta a további információk kiadását.

Szóba került a 14 milliárdos Öveges-program is, aminek lényege a kormány által mostohán kezelt természettudományos oktatás megújítása lenne. Rengeteg felesleges kifizetés történt meg, 2014-ben pedig nyomozás indult. Polt szerint ezt a nyomozást is a NAV folytatja, ráadásul különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt. Gyanúsított még itt sincs, a nyomozási határidő július 18., további infót sem adott az ügyész.
Simonka, NKE, helyi ügyek

Simonka György Békés megyei ügyeskedése se maradt ki: a fideszes képviselőhöz köthető szervezetek uniós pénzeket nyertek el, de rejtély, mire költötték azokat el. A NAV nyomoz az ügyben versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz. Se gyanúsított, se további információ nincs.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem uniós pénzzel való bánásmódjával lapunk is sokat foglalkozott, Hadházy feljelentést is tett. Polt válasza szerint a NAV nyomoz az ügyben költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények miatt. Eddig senkit sem vontak felelősségre ebben sem.

Kisebb ügyek is előkerültek még Hadházy kérdéssorában. Ilyen volt a Provital Zrt. ügye, aminek kétszer fizethetett ugyanazért a munkáért a szekszárdi önkormányzat, az OLAF ajánlása miatt nyomoznak, gyanúsított, további információ nincs. Az Államreform program keretében is elfolyt a pénz, nyomoznak, gyanúsított, információ nincs.

A Türr István Képző és Kutató Intézet három igazgatósága alaposan túlárazta a síkosságmentesítést, 25 milliót akasztott le. Gyanúsított, információ nincs. A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. ügyében a BRFK különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt nyomoz, március 6. a nyomozás határideje, gyanúsított, információ nincs.

A logisztikai parkok építésére pénzt elnyert, de pár kapavágáson túl semmit sem végző Ökogroup Zrt. a kivétel, két gyanúsított is van, április 26. a nyomozás határideje. A Hunvestor Kft. kisteleki logisztikai centrumából se lett semmi 543 millióért, itt viszont van egy gyanúsítottja az ügynek.

https://24.hu/bel...-floriant/


Egy csatát már megnyertek a bűdi cigányok


Neuberger Eszter, Abcúg


Nincs könnyű dolga annak, aki kiszolgáltatott szegények körében akar közügyekben aktív, a saját érdekeiért kiálló állampolgárokból álló közösséget szervezni. Az még nehezebb pálya, ha ezek a szegények romaként egy olyan városban élnek, ahol a jelenlegi városvezetés nemrég önjelölt rendcsináló alakulatot küldött a cigánytelepek lakóira, akik bármiféle jogi felhatalmazás nélkül járőröztek a város két szegregátumában. A tiszavasvári Haladjunk Csoportnak már az is nagy siker, ha néhány közmunkásnak van bátorsága felállni, és elmondani, mi nem tetszik neki. Az Abcúg riportja.
https://index.hu/..._ciganyok/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,281,031 egyedi látogató