Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Wass Albert mint cionista zsidómentő ügynök?

BelföldTi értitek ezt? Én igen! Ha igaz, ha nem, akkor is.

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018. március 13. 07:46:35
- értjük-e hogy a zsidó milyen szorgalmas amikor munkát végezhet ellenünk ?
Értjük, mert tapasztaljuk , ez igaz.
A cigány is szorgalmas , amikor lopni indul.
A munka ezeknek nem számít , ha árt valakinek.
Milyen szorgalmasan rakják a képünkbe szinte naponta a furcsa szemű , kanyar-látó német nevű (?)Smidt Mária "offspring"-jét , aki , ha lehet , még borzasztóbb látvány anyjánál - hogy irritáljanak minket és növeljék bennünk az antiszemitizmust , hogy undorodjunk a zsidótól !

Én sem értek ám azért mindent !
Ez a karácsonyi Gergely legény - ez a fejlődésnek indított új csillag - húsvétra - ez magyar gyerek ?

Magától "dolgozik" ilyen szorgalmasan ellenünk , vagy a soros zsidó pénzéért ?

Mert ha a Gergő nem magyar , hanem csak egy mocskos zsidó , - akkor értem . ( mondjuk azért , mert nem keresztbe állnak a szemei - még lehet zsidó . lehet , hogy csak nem egy anyai / családias "offspring" kapcsolat eredménye )
267 #2 Perle
- 2018. március 13. 09:16:58
Nem tudom honnan szedhette a szerző az " embermentést", de most olvastam át az író életútját a viki angol nyelvű tájékoztatójában, de egy sor sincs erről.
Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy valakiket nagyon zavar Wass Albert egyre növekvő népszerősége, és úgy kíván ellene harcoln , hogy cioinistának állítsák be őt.
5 #3 kincses
- 2018. március 13. 13:04:12
Perle, akár meg is menthetett sok erdélyi zsidót a román legyilkolástól, mert itt önként aggatták a kicsi zsidókat vaskampókra, mert csak (megmaradt a vagyon Romániának. Meg lehet nézni, itt mennyi zsidó vagyont adtak vissza). Tehát, az itteni, egyszerű embereket meg is menthette (a cionisták vajon hova vihették őket? Lásd a Black Book c. holland örökérvényű alkotást). Ami furcsa, hogy mióta kiment Amerikába, azóta sem szállnak le róla, holtában sem. Leírja, hogy amikor kiment, megkeresték őt a zsidók, és felajánlották neki, hogy ha ajnározza őket, akkor híres lesz és sikeres, ha pedig nem, a könyveit sosem fogja kiadni és saját ellenségüknek tekintik. Ja, és ne írja meg, hogy mi az igazság Trianonról, meg a zsidók szerepéről abban. Nem vállalta Wass Albert ezt a feladatot, a kipusztítását pedig végignézhettük, szép lassan. A románok soha nem fogják rehabilitálni, mert mindenét elvették, és így nem kell visszaadni abból a hatalamas vagyonból egy fogpiszkálót sem. Ja, így könnyű országot szervezni...Amit látunk tehát, egy 75 éves program része, éppen zajlik. A magyar ne emelje fel a fejét, ne követelje a jogait és örüljön, hogy alattvaló gén jutott neki...s_huh
254 #4 mujko
- 2018. március 13. 17:48:26
Magyar szellem jegyében lehet hogy mentett zsidókat.
De úgyebár kínos lenne ha kiderülne mert hát minden magyar Isten adta ember kicsiny zsidóinknak böszmeség lenne hiszen már annyit gyilkoltak hogy ne derüljön ki az igazság .
267 #5 Perle
- 2018. március 13. 22:14:07
Kincses, igaz is lehetne, de ha megmentett volnat 2X 6000 ezer főt, már a csillagokban lenne feljegyezve a neve, mint a világ igaza és korábann kiderült volna mindez.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,059,239 egyedi látogató