Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Együtt: a rejtélyes Kósa-szerződés a fideszes pénzkimentés része volt a brókerbotrányok idején?

BelföldMilyen cukik, csak ezek nem "olajos ügyek"...mert van itt pénz és egyik zsidó másik eb! Berkecz Balázs Együtt-politikusnak gyanús, hogy épp a brókerbotrányok idején bízta meg a rejtélyes megbízó Kósát az állampapírok vásárlásával.

Berkecz Balázs, az Együtt politikusa szerint a Fidesz által megszerzett pénz lehetett az az 1300 milliárd forintnyi euró, amelyet valaki Kósa Lajos kezelésére bízott a Magyar Nemzethez eljutott állítólagosan hiteles közjegyzői dokumentum alapján. Kósa úgy emlékszik, egy német nő próbálta rábízni öröksége kezelését. De állítja, sosem vásárolt állampapírt. És elismerte, járt már Tóth Ádám közjegyző irodájában, aki a szerződést megkötötte. A szerződés 2013-ban készült, a 2015. februári módosítás az állampapír-vásárlásról rendelkezik.

Berkecz felhívja a figyelmet, hogy 2015 elején épp a Buda-Cash- és Quaestor-féle brókerbotrányok zajlottak. Berkecz elmélete szerint, mivel a kormány már hamarabb tudott egyes brókerházak csődjéről, megindulhatott bizonyos pénzek kimentése. Az Együtt úgy számolja, a Fidesz 12 ezer milliárd forint közpénzt síbolt el 2010 óta, ennek egy része lehet a letéti számlán a párt szerint.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. március 13. 16:50:47
809 #2 megmondhatom-e
- 2018. március 13. 17:04:56
-ezek a zsidók milyen tehetségesek , meg szorgalmasak , meg szépek is azért , no meg okosak , meg nem is keltenek gyűlöletet , meg a vért is szeretik - egyszóval kellenek is ide , meg csak hozzanak magukkal muszlimokat is ! (ugye ez egy ?! )
4 #3 Posta Imre
- 2018. március 13. 17:15:48
Dehogyis! Simicska, meg soros, meg az ensz, meg a háttérhatalom az oka mindennek, amúgy semmi gond. Vagy nem?
Ejnye no, az egész politikus csürhét, holdudvarát belelűni a meszesgödörbe családostó, kutyástó, macskástó, verebestő...demokratikusan!

Simicska elkezdett bombázni, tart is tőle a Fidesz

Négy évet várt az Orbánnal összeveszett üzletember, és most Kósa és Semjén sztorijával vág vissza. Ez csak a kezdet lehet.
Korábban a témában:


Évek óta, de legalább a G-nap óta beszélnek arról a sajtóban, hogy a 2014 előtt Fidesz-bizalmas Simicska Lajosnak van egy atombombával felérő információcsomagja a kormánypártról, sőt egyenesen Orbán Viktorról. A választások közeledtével úgy tűnik, atombomba nem bitos, hogy van, de kisebb bombák igen. Ezekről írt az Index kedden.

A lap szerint ugyanis több jel utal arra, hogy Simicska akcióba lendült, hogy tőle kerülhetnek ki sorra a Fidesznek kínos, kellemetlen, káros ügyek. Ez azon is látszik, hogy akire a Fidesz-központ rásütötte Simicska bélyegét (Hír TV, Magyar Nemzet, Lánchíd Rádió, sőt az Index), annak politikusaik nem nyilatkoznak.
Semjén és Kósa

Az első bomba Semjén Zsolt kormányfőhelyettes svédországi, helikopteres vadászata volt, amiről összevissza hablatyolt a kormányoldal az első sokkot követően. Maga Semjén régi svéd szokásnak nevezte az elejtett nagyvad helikopteres elszállítását.

Kedden pedig egy másik bomba detonált a Magyar Nemzetben, miszerint Kósa Lajos tárca nélküli miniszter 4,353 milliárd euró felett rendelkezhetett, valamint megbízták, ebből a summából vegyen államkötvényeket. Kósa az ezt igazoló közjegyzői okirat létét nem tagadta le. A lap szerint furcsa, hogy a Kósa-cikk szerző nélkül jött le a Nemzetben, ráadásul Kósát meg sem kérdezték benne.

A Fidesz szerint így egyértelmű, hogy Simicska áll a háttérben. A támadások pedig folytatódni fognak.

Erősíti a Simicska-szálat az ügyben, hogy mindkét fenti történet akkor indult, amikor az üzletember még jóban volt a Fidesszel. Azonban sok történetben ő is értintett lehet, így mindent nem fog borítani. Ezt maga Simicska is elmondta tavaly decemberben.

A Fidesz felvette a kesztyűt: Kocsis Máté, a párt budapesti elnöke maga ment oda a Hír TV-hez nemrég és közölte vele, „Simicska ellopta a jobboldaltól a csatornát és a polgári konzervatív médiát, úgyhogy szégyellje magát.” Hozzátette, Simicska egy tévét, egy rádiót és egy újságot is nyert az Orbánnal való összeveszésen. Kocsis mondandója persze nem volt véletlen, tudatosítani akarja mindenkiben a Fidesz, ki áll a támadások mögött.https://24.hu/bel...-a-fidesz/
60 #4 csaba
- 2018. március 13. 18:31:09
"Öngyilkos lett a nő férje, akiről Kósa azt állítja, hogy átverte"

"A 168 Óra azt írja, hogy két héttel ezelőtt öngyilkos lett annak a csengeri nőnek a férje, akiről Kósa Lajos azt állítja, hogy átverte őt. A fideszes politikus azután kényszerült magyarázkodásra, hogy kedden a Magyar Nemzet nyilvánosságra hozott egy közjegyzői okiratot arról, hogy 4 milliárd 353 millió euró kezelésével bízták meg. Azt mondta: egy csengeri háztartásbeli fordult hozzá segítségért, aki azt állította, hogy hihetetlen vagyont örökölt.

Kósa állítása szerint a csengeri polgármester azt mondta neki, hogy a nő csengeri magánszemélyektől kért kölcsönöket az örökségre hivatkozva, emiatt feljelentés is született. A lap pedig úgy tudja, hogy a nő férje, aki vélelmezhetően tettestársa volt, valamivel több, mint két hete véget vetett életének, a feleséget pedig a NAV nyomozói őrizetbe vették, és házi őrizetben van.

Kósa azt állítja: azért nem jelentette fel a nőt, mert őt nem károsította meg. Az viszont még legalább kérdéses, hogy a politikus jogászai miért nem leplezték le a csalást, és egy ilyen történettel hogyan rángathattak többször is ügyvédhez és közjegyzőhöz egy polgármestert és országgyűlési képviselőt. A Magyar Nemzet azt ígérte, szerdai lapszámában újabb információkat közöl.

A kormánypárti sajtó előbb a közjegyzői okirat létezését is kétségbe vonta, majd arról írt, hogy hamisítványról van szó, pedig Kósa Lajos elismerte a dokumentum létezését."
https://24.hu/bel...y-atverte/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,059,098 egyedi látogató