Hungarian Real News

Magyar Mátrix - HUN UNIÓ

PJP Egyesület

Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy demokrata politikus szerint a zsidó bankárok az időjárást is manipulálják

TanácsadásIlyen hülyeséget. Látszik, hogy az "amerikai" és főleg a "demokratata" honmicsodák, ott se teljesen degenerálatlanok, de honnan veszik ezt a marhaságot. Remélem, ti nem hisztek ilyen lököttségekben! Istent nem befolyásolhatja egy rotschild. Na jó, kettő-három már lazán, de az meg már összeesküvés-elmélet. Masszív zsidózásba fulladt a demokrata Trayon White Sr. múlt hét pénteki Twitter-videója. Bocsánatot is kért miatta.

Trayon White Sr. (a Demokrata Párt fekete politikusa) valószínűleg nem gondolta komolyan azt az antiszemita monológot, amit a politikus egy washingtoni autópályán haladva produkált.

A demokrata politikus szerint a Rotschildok ármánykodása áll a washingtoni zord időjárás mögött. Trayon White Sr. azt állította: az egész arról szól, hogy az időjárás manipulációjával a zsidók természeti katasztrófákat generálnak, amely nekik komoly profitot termelnek.

Az amerikai közvélemény érthetetlenül állt Trayon White Sr. videója előtt. A The Washington Post meg is jegyezte: a Rotschildok gyakran kerülnek antiszemita támadások kereszttüzébe, sokszor merül fel a nevük különböző világösszeesküvés-elméletekben.

A demokrata politikus két nappal később, vasárnap kért bocsánatot a fenti videóért.

Mint mondta: nem akart zsidózni, hiszen (afroamerikaiként) minden nap a kirekesztés, a rasszizmus és az előítéletek ellen küzd. Nem akarta megbántani a zsidó közösségeket, ezért elnézést kér.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018. március 20. 09:01:17
A Haarpról akart beszélni, de eltévesztette a nevet, most így járt.:|
Harcolhat most már a kirekesztés ellen, ő lesz kirekesztve, mint az ausztrál énekesnő, aki nem lépett fel Izraelben. Most a kutya sem megy a koncertjeire..
99 #2 MORMOTA1968
- 2018. március 20. 15:53:36
Úgy bírom, ahogy évezredek óta folyamatosan fosik mindenki a zsidóktól és ha véletlenül vagy készakarva még is sikerül megsérteni őket, nem győznek bocsánatot kérni! Kik ezek a zsidók, miféle nem emberi faj, hogy ennyire a nyakára nőhettek minden népnek, fajnak, nemzetnek? Mindössze két fő fegyverükkel a sokat emlegetett vallásaikkal és bankár-jegyeikkel, pénzükkel. (John Perkins) Egy gazdasági bérgyilkos vallomása. "Tanáraink nem mutattak rá, hogy a pénz puszta "KÖNYVELÉSI ADAT!" amelynek az emberi értelmen kívül nincs saját léte, sem értéke! Hogy a pénz egy hatalmi rendszert képvisel és hogy minél jobban függünk a pénztől, mint a hatalmi viszonyok közvetítőjétől, annál inkább használhatják rosszra azok, akiknek hatalmukban áll megteremteni és eldönteni, hogy ki kaphat belőle és ki nem (és persze mennyit.) Az a hiedelem, hogy a papír pénz, vagy az elektronikus pénz valódi gazdagság és nem egyszerűen egy kupon, amely beváltható olyan javakra és szolgáltatásokra, amelyeknek önmagukban is valódi értékük van, "ÖSSZEKEVERI AZ ILLÚZIÓT A VALÓSÁGGAL!" Ugyanebből a forrásból egy másik idézet, valószínűleg egy zsidótól. "ÓRIÁSI HATALMAT AD NEKÜNK, HOGY PÉNZT NYOMTATHATUNK! TÖBBEK KÖZÖTT LEHETŐVÉ TESZI, HOGY FOLYAMATOSAN OLYAN KÖLCSÖNÖKET NYÚJTSUNK, MELYEKET NEM FOGNAK VISSZAFIZETNI, (ÉS MÉG SEM MEGYÜNK TÖNKRE EKÖZBEN, HISZEN A "SEMMIBŐL" ELŐÁLLÍTOTT, ÖNHATALMÚLAG NYOMTATOTT PÉNZT (BANKÁR-JEGYEK) ADTUK KÖLCSÖN.-LHA-ÉS MI MAGUNK ÓRIÁSI ADÓSSÁGOT HALMOZUNK FÖL! És csak ezt és a lelkek, értelem feletti vallási, ideológiai hatalom lényegét kellene felfogniuk, megérteniük az embereknek, hogy végre felszabadulhasson mindenki az adós rabszolgaságból, egész életre szóló lelki terror fogsága alól, mikor vallásinak álcázott gazemberek hülyítik emberek milliárdjait mennyel és pokollal, ha nem úgy él, nem azt teszi, amit parancsolnak neki, amit elvár tőlük a mindenkori hatalom!
896 #3 PirX
- 2018. március 20. 18:05:49
www.kephost.com/images/2018/03/20/CZQ7BV_WcAEpubW.jpg
60 #4 csaba
- 2018. március 20. 18:26:56
"A hivatalos agymosás 10 pontban!"
(a zsidó okosság) :@
http://illuzio.ca...0-pontban/
154 #5 kakas
- 2018. március 21. 08:43:33
Tudt-átok,hogy tegnap beköszöntött a csillagászati tél?A zsidó ezen a téren is jobban teljesít!Mesterségesen levezény-lik a zészaki sarkról-tól-ból a sarki hideget,Európára zúdítva.
267 #6 Perle
- 2018. március 21. 15:22:32
Annyira jól teljesítenek, hogy azonnal észreveszik, ha a neten ántiszemita gyanus dolgot tapasztalnak. Mindenki le van figyuzva
Itt van ez a osztrák -izraeli diplomáciai botrány-féle történet. Az izraeli osztrák követségen az attaché állitólag egy náci inget vett fel,amib en ostoba módon fel is tette magát a fassbukra..
Most hívták éppen haza
https://www.thelo...zi-t-shirt
267 #7 Perle
- 2018. március 22. 20:36:55
Egy 19 éves ,lengyelországi tábor látogatáson járt izraeli ifjú levizelte az ottani emlékmű falát. Megúszta lazán 1500 dollár leperkálásával. Csak Vízenék meg ne tudják!
https://www.times...auschwitz/
238 #8 bivaly
- 2018. március 22. 20:43:00
Kicsit későn jött rá ! De legalább rájött! És ki is mondta ! Fehér ember ez a fekete !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
2,502,030 egyedi látogató