Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gal Gadot lett a Huawei új kampányarca

TechnikaA büszke és következetes nacionalista Kína miért is ne egy zsidó pi-csával reklámozná a hüvelyét? Ez így logikus és Konfúciusz se lelne benne kifogást. Nem igaz, hogy nincs elég kínai csinibaba, aki nem lenne hitelesebb hüvely, mint ez a valami. A csodanõ mostantól új szerepben, a Huawei márkanagyköveteként tündököl, amit egy exkluzív sajtóeseményen, Párizsban jelentett be a vállalat.


Gal Gadot a modern nõ megtestesítõje, aki egyszerre sikeres színésznõ, kétgyermekes édesanya, azaz igazi „csodanõ”. Gal kiáll az elvei mellett, és egy személyben testesíti meg mindazt, amiben a Huawei elhivatottan hisz: a kifogástalan eleganciát, a tökéletességre való törekvést, az erõt és a kitartást, ezért is lett a Huawei legújabb csúcskészülékeinek, a P20 Prónak és a P20-nak a kampányarca.

A színésznõ és a Huawei hisznek a mindennapok harcosaiban, a tökéletességre való szüntelen törekvésben, és mindenekelõtt hisznek a saját álmaikban, amelyek eléréséért keményen dolgoznak minden egyes nap. Igazi „csodanõ”, aki reggel elkészíti a család reggelijét, délben sikeres üzletasszonyként tárgyalások sorozatát bonyolítja, este pedig a vörös szõnyegen, ünnepelt filmcsillagként tündököl. „Számomra az okostelefonom nem csak egy egyszerû eszköz. Segít megmutatni, ki vagyok valójában, tükrözi a stílusomat, és megbízható társam a mindennapi kihívásaim során. A fotózási képességei mellett P20 Pro gyorstöltési funkciója az egyik legnagyobb segítségem a mindennapokban: magabiztosságot ad, hogy a körülményektõl függetlenül bárhol, bármikor képes vagyok gyorsan és biztonságosan elintézni a legfontosabb teendõimet” – hangsúlyozta a színésznõ.

„A P20 Pro használatakor nem kell aggódnom azon, hogy tökéletesre sikerül-e a kép, amit a közösségi média oldalamra töltök fel, a megfelelõ beállításokat a készülék magától ajánlja fel és állítja be számomra.” Az új P20-széria számtalan lehetõséget rejt a mesterséges intelligenciának köszönhetõen, amellyel nem kell profi fotósnak lenni ahhoz, hogy lenyûgözõ képek készüljenek.

A Huawei csodálatos reklámfilmet is készített a kampányhoz Gal Gadottal: Link
Link

Hozzászólások

896 #1 PirX
- 2018-04-18 09:26
www.kephost.com/images/2018/04/18/lagherta.jpg
4 #2 Posta Imre
- 2018-04-18 10:40
Antiszemitizmussal vádolja Orbánt közel kétszáz nyugati értelmiségi

Közel 200 nyugati professzor, újságíró és közszereplõ írta alá azt a nyílt levelet, amely nemrég jelent meg a Politico oldalán, és Angela Merkel felelõsségét firtatja a magyar választásokkal kapcsolatban. A levél küldõi keményen nekimennek a német politikusnak, amiért hallgatásával elõsegíti a magyar demokrácia leépítését.

A meglehetõsen kemény hangvételû levélben olyan állításokat fogalmaznak meg az Orbán-kormányról, mint hogy

a közmédiát a propagandagépezet szolgálatába állította;
átvette az uralmat a fontosabb intézmények felett;
akadályozza a független intézmények és civil szervezetek munkáját;
a választási bizottságba a saját embereit ültette be;
és úgy írták át a választási szabályokat, hogy azok a Fidesznek kedvezzenek.

Az említett pontok miatt a szakértõk szerint a mostani magyar választás kevésbé volt szabad és igazságos.

A levélben a kormányt antiszemitizmus terjesztésével és közpénzbõl folytatott propagandával vádolják, és itt különösen a Soros György elleni lejárató hadjáratra utalnak. Szerintük Orbán egy kampánygyûlésen is a zsidók ellen uszított.

Politikai szakértõk hiába figyelmeztetnek régóta, hogy a magyar demokrácia a túlélésért harcol, Angela Merkel kancellár egyelõre nem emelte fel hangját Orbán antiszemita retorikája és a demokratikus intézmények elleni támadásai miatt. Arra is kitérnek, hogy a Merkel vezette CDU a Fidesz szövetségese az Európai Parlamentben, politikusai pedig folyamatosan legitimálják Orbán akcióit, és egyelõre Merkel sem tett semmit annak érdekében, hogy ebben változás álljon be.

Ez a hallgatás bûnrészessé teszi. A tétlensége antidemokratikus és antiszemita erõk szövetségesévé tette

– írják a levélben, kitérve arra is, hogy a németországi zsidók és más európai kisebbségek ezek után hogyan érezhetik azt, hogy a politikai vezetõik nem árulják el õket. Arra is figyelmeztetnek, hogy Orbán rossz példát mutathat más európai vezetõknek, és a demokrácia leépítése más országokra is átterjedhet.

Végül azzal zárják: a minimális becsület is azt kívánná, hogy Merkel határolódjon el nyilvánosan Orbán politikájától, és szólítsa fel az Európai Néppártot a Fidesz kizárására soraiból.

A 184 aláíró között vannak professzorok és oktatók a Harvardról, a Rutgersbõl, több író, politikai szakértõ, illetve publicisták a német Spiegeltõl és a Washington Post konzervatív blogjától.
https://index.hu/...ilt_level/
2 #3 gerry
- 2018-04-18 11:35
A 184 aláíró között vannak zsidók ...
146 #4 satu
- 2018-04-18 12:22
Itt a teljes lista:

https://docs.goog...ested=true

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,742,999 egyedi látogató