Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bocsánatot kért a zsidókra tett megjegyzései miatt a palesztin elnök

TanácsadásIgen, jól tette! Ennyi! Minden 1000 megölt palesztin után érdemes egyszer bocsánatot kérni a gyilkostól a holokausztot emlegetve hazugnak titulálva az egyébként notórius hazudozót. Ezt a technikát már a kínai szofisztika-tanára javaslatára teszi. Én is várom a tanaramat Kínából, de még csak kínlódás van, tanar mög Nin Csen! Mosolyog, bocsot kér, majd leszúr. Átbasz jó tanuló. Bocsánatot kért a zsidókra tett, nagy felzúdulást keltõ megjegyzései miatt Mahmúd Abbász palesztin elnök pénteken.

„Bocsánatot kérek azoktól, akiket megsértettem a Palesztin Nemzeti Tanács elõtti kijelentésemmel, fõleg a zsidó vallásúaktól” – írta közleményében Abbász. „Szeretnék mindenkit biztosítani arról, hogy nem ez volt a szándékom” – tette hozzá.

Abbász egyúttal elítélte az antiszemitizmust, és egy 2014-es kijelentését megismételve a „történelem legaljasabb bûncselekményének” nevezte a holokausztot. A palesztin vezetõ megerõsítette, hogy tiszteletben tartja a zsidó vallást, ahogy más egyistenhívõ vallásokat is.

Avigdor Liberman izraeli védelmi miniszter visszautasította Abbász bocsánatkérését.

„Megátalkodott holokauszttagadó, aki holokauszttagadásból doktorált, és késõbb könyvet is adott ki a holokauszttagadásról” – írta a Twitteren Liberman. „Ennek megfelelõen kell kezelni. Nem fogadjuk el a bocsánatkéréseit” – nyomatékosította.

Mahmúd Abbász bírálatok kereszttüzébe került hétfõi parlamenti beszéde miatt, amelyben azt állította, hogy a zsidókkal szembeni ellenségesség oka nem a vallás, hanem társadalmi szerepük volt, amely az uzsorássághoz és bankokhoz kötötte õket. Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök antiszemitának és holokauszttagadónak nevezte a palesztin politikust.

„Úgy tûnik, hogy aki egyszer már tagadta a holokausztot, az örökre holokauszttagadó marad” – írta a Twitteren az izraeli miniszterelnök. „Felszólítom a nemzetközi közösséget, hogy ítélje el Abu Mazen (Abbász) súlyos antiszemitizmusát, amelynek már régen ki kellett volna vesznie ebbõl a világból” – tette hozzá.

A palesztin elnök kijelentéseit az Egyesült Államok, az Európai Unió és jogvédõk is elítélték.

A pénteken újraválasztott palesztin elnököt többször vádolták holokauszttagadással doktori disszertációjára hivatkozva, amelyben azzal vádolta meg a cionista mozgalmat, hogy összejátszott a nácikkal. A palesztin politikus szerint Izrael egy történelmi alapokat nélkülözõ, európai gyarmati projekt volt. Abbász emellett túlzónak nevezte azokat a széles körben elfogadott becsléseket, amelyek hatmillióra teszik a holokauszt halálos áldozatainak számát.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-05-04 17:31
- Abbasz bocsánatot kér .
Én is tervezem .

- Abbasz - nabe !
888 #2 ebtelep
- 2018-05-04 19:34
Abbász szalonna. Vagy szappan?
33 #3 vizilo
- 2018-05-04 19:54
Ez várható volt!!
4 #4 Posta Imre
- 2018-05-04 20:08
Õ már tudja, hogy izraelnek vége van, ezért úgy köll csinálnia, mintha béke lenne, nehogy antiszemita holokoszt-szörnyetegnek ajvékolják a tetvek. Csak õk lesznek egyedül a hibásak saját holokosztjukért!
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-05-04 21:54
Imre! Ha Izrahellnek vége, nekünk is meszeltek! Már készen várja õket az Új Haza, az igazi Kánaán, ahol már lassan száz éve vagy több õk terelik a birka nyájat. Nem tudom a középkor mitõl volt sötét, most sokkal sötétebbek az em-birkák, mint akkor voltak, tisztelet a keveseknek, most mikor az interneten már simán tudnának tájékozódni a megfelelõ helyeken. Ami nagy baj, hogy nekik van harcedzett hadseregük, atom és egyéb fegyvereik, nekünk meg nincs. Nekünk csak filoszemitáink, párt birkáink és zsidó csahosaink vannak, de azok dögivel!
146 #6 satu
- 2018-05-04 23:01
Mormota!
Kapcsold össze a kilakoltatási moratorium lejáratával.
Úgy játszottak cinkelt lapokkal, hogy a többség észre sem vette, nem is veszi észre. Ez a borzasztó.
Ha a központot megszerzed Tied minden.
(föleg két évvel a centenárium elõtt...)
A világon az egyetlen állam, ami önmagával határos...
4 #7 Posta Imre
- 2018-05-05 06:20
22 palesztint meglõttek, összesen százhetvenen sérültek meg a gázai határnál

Százhetven palesztin sebesült meg a gázai határ mellett a sorozatban hatodik tömegtüntetésen, közülük 22-en éles lövedéktõl, egyikük súlyosan – jelentette az izraeli média pénteken.http://propeller....m=referral
99 #8 MORMOTA1968
- 2018-05-07 06:24
Satu! Ez egy kiba..ott malom játék, csiki-csuki. Biztos ismered? Addig tologatják a bábjaikat, míg az ellenfél már semerre se tud lépni és vége, minden kulcspozícióban zsidókat fogsz találni vagy velük cimborálót. Errõl szól a zsidóság emancipációja. Így foglaltak el szépen sorban minden Európai és más földrészeken elterülõ országokat. John Carpenter filmje, "Az elpusztíthatatlanok" amit az éjjel néztem meg újra vajon kikrõl is szól? A behülyítettek a migráns áradattól fosnak, miközben észre sem veszik, hogy a nagy hazafijaink is migránsok és már réges-régen átvették a hatalmat felettünk. Épp a napokban néztem meg egy rövid videót, ahol Vukics Ferenc próbál összeszervezni valamiféle magyar mentõ mozgalmat néhány emberrel, miután a "Magyarok Szövetségét" mint az várható volt, szépen elintézték a beszivárgók. Vergõdünk a mindent behálózó héber csapdában, de amíg akad olyan ember, akinek még van munkája, bármennyi pénzért is, addig marad minden úgy, ahogy van. Néha egy kis tüntetéssel azért, hogy lecseréljék a mostani parazitáinkat egy másik parazita társaságra. Rohadtul semmi értelme már ennek az egésznek! Épp eszû ember nem szeretne háborút, de egyszerûen nem látok más olyan lehetõséget, ami eléggé megrázó lenne ébresztõnek. Bár az ukránok, oroszok se nagyon ébredeznek, legalábbis a többség még mindig nem látja kiknek is köszönheti minden szenvedését Ukrajnában. Izrael nem fog nyíltan bevonulni Magyarországra, ha csak nem adunk rá okot, amúgy meg a többség úgy sem ébred rá, hogy már rég másfajta megszállók ülnek a nyakunkon.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.51 másodperc
2,685,589 egyedi látogató