Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Világháborúval fenyeget a terrorizmus az olasz államfő szerint

KülföldEz is antiszemita lett? melyik páholy melyik tagja? Egyébként szép szavakkal azt mondja el, amit úgy fogalmaztunk: a sz@rt vissza kell lapátolni a tehénbe! Nos, ez zajlik és a 99% tényleg nem vesz ebből semmit sem fel és észre. Úgy kell biztonságot teremtenünk, hogy emiatt ne kelljen lemondanunk megszerzett szabadságunkról Sergio Mattarella olasz államfő szerint, valamint attól tart, a terrorizmus globális háborúval fenyeget.

Sergio Mattarella olasz államfő szerint a terroristák "az új évezredet eltorzító" globális háborút igyekeznek kirobbantani, mégpedig teljesen új módszerekkel. A köztársasági elnök hozzátette, hogy "a terrorizmus keltette rettegés ki akar bennünket forgatni természetünkből, de mi nem hajlunk meg előtte! Nnem hagyjuk, hogy elrabolják eddigi életvitelünket és jövőnket, meg fogjuk védeni életminőségünket".

Sergio Mattarella szerint a terrorizmus fenyegetésével szemben biztonságot kell teremteni anélkül, hogy az eddig szerzett szabadságokról lemondanánk. Az olasz elnök úgy vélte, Európának egységben kell fellépnie a terrorizmussal szemben, éppen ezért "még több Európára van szükség".

Matteo Renzi olasz miniszterelnök a SkyTg24 olasz hírtelevíziónak adott interjúban szintén azt hangsúlyozta, hogy a biztonsági intézkedések megerősítése nem jelentheti "a szabadságunkról és identitásunkról való lemondást". A kormányfő hozzátette: nem szabad alábecsülni a helyzetet, de nincsen szükség sem rendkívüli törvények bevezetésére, sem felesleges hisztériára. Matteo Renzi szerint a Ferenc pápa által meghirdetett és decemberben kezdődő szentév többek által szorgalmazott elhalasztása szóba sem jöhet.
Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2015. november 18. 20:53:25
No, az olaszok megnyilatkozásai sem egyértelműek. Bocsánat, csak az olaszok megvezetőinek. Engem se vegyen egy kalap alá senki, egy szarjankó felkapaszkodott kis négyéves senki véleményének kinyilvánításával. Az utóbbi időben ők is támadták a magyarságot. Mi lenne, ha egy sértés miatt a vezetőknek párbajt kéne vívni a nemzet tiprott becsülete miatt. Miért ne? Majd meggondolná a köcsög, hogy minket korgó gyomrúaknak titulál. No, meg a többi szarházi hazaáruló, no azok is visszavennének az arcukból. Persze, ezek már nem lovagok, csak segédmunkások: vakolók.
48 #2 ro-zsola
- 2015. november 18. 23:38:09
Valamit elfelejtett ez az " olasz "
Idézem : " Izrael léte különösen fontos mert Izrael az EU előretolt helyőrsége amely megállítja az arab terrorizmust ". ( ej de sokszor hallottuk ! )
No. khhm
arab az iszlamista ? Helytálló az " analógia " ? Ha igen akkor már nincs többé szükség Izraelre mivel képtelen megállítani a terrorizmust. Na. OK. HA már Izrael nem kell többé , van egy javaslatom : bombázzuk xarrá Izraelt hátha az iszlamisták hálából leállnak a terrortámadásokkal Európában. Ugyan nem vagyok " kockázatelemző " mégis úgy gondolom " fifti-fifti " az esély rá. De , ha nem bombázzuk szét Izraelt sohasem fogjuk megtudni.
75 #3 talpi
- 2015. november 19. 03:42:59
Biztos úgy volna Ro-zsola, mert nem volna aki támogatja és gyógyitgatja őket. Nosza, Vászka egy-egy gépe eéltévedhetne, :) de nem teszi, mert annyira nincs alul táplálva annak legénysége, s mostanában nem is isznak mint egykor.
154 #4 kakas
- 2015. november 19. 17:18:23
40.media.tumblr.com/5b11d0b4a5a47caee4d778ebbaea9bd3/tumblr_ny2kigk6bq1rp7u6ro1_500.jpg
12 #5 spartakusz
- 2015. november 20. 05:21:21
#173 | spartakusz - 2015.11.20. 06:17:18
#19
2015-11-20 06:51

SZEVASZTOK!
UGYAN AZOK OKOK MIATT - PÓTLÓM MULASZTÁSOM ITT IS -
IDE IDÉZEM MAGOM:
"....
Tiszteletem!
Aláírtam - holott tudom, hogy egy felmérés arra vonatkozóan, hogy hányan vannak akik tükör-tisztán látják a jövőt! Tudom, hogy felhasználják ellenem - de már mint hiába, mert nem félek mert egész vagyok! Azért írtam alá, hogy tudd , hogy én is tudom, ismerem szándékod a más ok szándékát - de ismerem a magyar ok szándékát is - akik nem e világból valók! SOHA NEM GYŐZŐD LE - MERT A TUDÁS AZ HATALOM! ID. KISS LÁSZLÓ..."

ÚGY BIZONY ÉS KÉREM AZ 5 MILLIÓ MAGOT ITT BELSŐ MAGYARORSZÁGON, HOGY ÍRJA ALÁ EZT IS ÉS A MÁSIKAT IS!
TISZTELETTEL:
ID. KISS LÁSZLÓ

itt:
1. http://www.petici...7/start/25
2. http://www.petici.../141626#19

tisztelettel küldöm nektek is ide: id. Kiss László
ui: terjeszd légyszí!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
2,487,469 egyedi látogató