Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jelentősen emelkedik jövő évtől a holokauszt-túlélők járadéka

TanácsadásMennyi elszegényített, eladósított, kilakoltatott, kisemmizett és öngyilkosságba kergetett mondhatja el, hogy "üldözött" és valóban az a zsidók által ennek a tetvedék gyáva "magyar" csürhe által és ez mind rendben, bezzeg a tudományos fantasztikum megérdemli a cécót. A Claims Conference és a német kormány új megállapodása szerint több mint ötven százalékkal kapnak majd több járadékot a holokauszt túlélői az elkövetkezendő három évben. A rejtőzködni kényszerült gyerektúlélők támogatása is megváltozik.

A német kormány úgy döntött, hogy 75 millió euróval (24,4 milliárd forinttal) megemeli a holokauszt-túlélők szociális juttatásainak támogatását. Ezzel a túlélők segélyezésével foglalkozó Claims Conference közleménye szerint a Németország által erre a célra szánt összeg 2019-re eléri a 480 millió eurót (155,8 milliárd forintot).
Roman Kent holokauszt-túlélő egy marhavagonban osztja meg személyes emlékeit a német delegációnak a washingtoni Holokauszt Emlékmúzeumban

Az amerikai székhelyű Claims Conference és a német kormány képviselői a napokban folytattak tárgyalásokat Washingtonban, ahol a német tisztviselők ellátogattak a helyi holokauszt múzeumba és túlélők személyes élményeit hallgatták meg. Julius Berman, a Claims Conference elnöke szerint a tárgyalásokon biztosított juttatások jelentős növekedése lehetővé teszi, hogy a zsidó túlélők a jövőben több támogatásban részesüljenek.

Ennek következményeként az 55 ezer közép- és kelet-európai holokauszt-túlélő járadéka 53,6 százalékkal fog emelkedni az elkövetkezendő három évben. Így az emelést követően a magyarországi túlélők is az eddigi 352 euró (114 250 forint) helyett 541 eurót (175 600 forintot) fognak kézhez kapni. Az első emelés 2019 január elsejével várható, ekkor 415 euróra (134 700 forintra) növekszik a járandóság összege.

További változás, hogy most már azok számára is előehetővé válik majd a Claims Conference gyermektúlélők segélyezési alapja, a Child Survivor Fund, akik gyerekként legalább négy hónapot voltak kénytelenek rejtőzködve vagy hamis személyazonossággal eltölteni a holokauszt idején. Eddig ez a minimális időszak hat hónapban volt meghatározva.

Korábban a Mazsök döntött úgy, hogy százmillió forintot különít el a holokauszt-túlélők második generációja szociális és egészségügyi problémáinak megoldására:
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018. július 12. 07:04:09
Épp ma olvastam bele egy igen hosszú írásba, ami szerintem inkább könyv, az Ukránok elleni népirtásról az 1930-as években. 7 millió szerencsétlen ukránt ítéltek éhhalálra a zsidó szovjet komcsik. A sok gabona, krumpli volt amikor a vasútállomáson hagyott vagonokban rohadt el, miközben ukránok milliói pusztultak el hosszas agónia közepette. Nem is tudom eldönteni, vajon Sztálin és csürhéje lelkén szárad szerencsétlen ukrán parasztok borzalmas halála, vagy inkább azokén, akik a parancsokat végrehajtották és lelkesen részt vettek benne? Hol van ehhez képest, vagy amit más országokban, népek földjén tettek a zsidó komcsik, cionisták, a zsidó holokamu? A Vörös Keresztes adatok alapján néhány százezer zsidót áldoztak csak be cionék, a későbbi nagyszerű üzletük érdekében. És azok se az éhezésbe haltak bele többnyire, hanem a tífusz járványba. Vajon értelmesebb zsidók mikor hozzák fel, merik leírni, hogy kik is a valódi felelősei, kitervelői a zsidók második világháborús deportálásának és üldözésének, kivégzésének? Szerencsétlen németek és magyarok, ti és mi mikor kapunk kárpótlást azért, hogy két világháborúba is belerángattak minket cionék és cinkostársaik, szabadkőművesek, jezsuiták, stb....? Aztán még minket hurcoltak, hurcolnak meg mind a mai napig! Egyébként mi újság Gázában, a világ legnagyobb koncentrációs táborában, amit zsidók tartanak fent palesztinok és arabok részére? Legutóbb azt láttam, hallottam egy videóban, hogy lassan azok is úgy járnak, mint szerencsétlen ukrán parasztok, anno! A tökém ki van már a holokamutokkal!
159 #2 vanyusha
- 2018. július 12. 14:42:46
az 1930-as években. 7 millió szerencsétlen ukránt ítéltek éhhalálra ...
Beszél helyet szavak nyelv csere 2000 év ez csak blokkolás.
Durván 100 év sem volt elég adott tipusu populáció kiírtására közép eu ukrán kárpátok belaruss poruss buruss szász rasna- russ ami nem igényel specíális kosar-halal certifacat tömeg kaját ,gyógyó szert rendszert saját szer van nekik ,élő belső interdimenzió, éli - énki, kiáradó tehát veszélyes
8 #3 miskolcilaci
- 2018. július 12. 21:24:59
Csak azon gondolkozom, ha elfogy a "pénz" akkor miből?
116 #4 livia
- 2018. július 12. 21:52:18
Laci! Amíg a magyar él, addig nem fogy el a pénz. Majd , mint írják, kiirtattunk, akkor el kell gondolkodniuk. No, meg a németeket se értem, nem kéne egy perújrafelvétel? Biztos vannak dokumentumok.A Putyin tudom , hogy ül a ..., szerintem talán okosan, de hol itt, hol ott, de keveri a kártyákat, amit ellene szeretnének kijátszani, de kezében az adu. No, és az ász is.Vanyusha! Él még egyáltalán ukrán Ukrajnában, vagy csak a zsidók őrjöngenek a szedett vedett, lopott népesség felett.
267 #5 Perle
- 2018. július 13. 12:52:42
Volt kolléganőm Svájcban" rejtőzködött" a háború alatt.. Az alakjára később kínosan ügyelő asszony gyakran emlegette, hogy mennyire felhizlalták az ottaniak. hazatérve a családja sem ismert rá. Neki jár a kárpótlás, nem úgy, mint azoknak, akik óvóhelyen, pincékben, romos házakban élték meg a háború végét, és csak akkor ettek húst, ha valahol megdöglött egy ló, és 5 perc múlva kiabalt a virsli eladó.:o
238 #6 bivaly
- 2018. július 14. 06:45:07
Ahogy elnézem nem csak a kárpótlás összege növekszik folyamatosan, de a holokauszt-túlélők száma is növekszik folyamatosan , minél távolabb van időben, annál nagyobb a létszám !? Érdekes hely ez a "Magyarország".

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
2,486,217 egyedi látogató