Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A hetven éves Izrael Államot ünnepelték a Szigeten

KultúraA liberálbzi "sziget" és a fostalicska zsidajok, ugye milyen meglepő? Sok drogos alkesz hulladék. Izrael Állam fennállása 70. évfordulója alkalmából tartottak fogadást mintegy huszonöt ország budapesti misszióvezetőjének részvételével pénteken a Sziget fesztiválon. A rendezvényen jelen volt Joszi Amrani izraeli nagykövet és Fekete Péter kulturális államtitkár is.

„Nagyszerű ötlet volt, hogy együttműködési megállapodást kötöttünk a Sziget fesztivállal Izrael Állam 70. születésnapja alkalmából. A rendezvényen egy hét alatt több százezer fiatal vesz részt a világ szinte minden tájáról, hogy a szabadságot, a békét és a szeretetet ünnepelje” – mondta Joszi Amrani a meghívott vendégek előtt, akik között a hazai közélet számos ismert személyisége is ott volt.

„Nagyon fontos számunkra, hogy elhozhattuk az izraeli kultúrát Magyarországra, és nagy örömmel tölt el, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nemrég tett hivatalos izraeli látogatása nyomán jövőre a magyar kultúrát ünnepeljük Izraelben. Ez ajándék annak a rengeteg magyar gyökerű zsidónak, aki a mi országunkban él, és ajándék Izrael Állam számára is” – fogalmazott Joszi Amrani.

Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkára kiemelte: nagy megtiszteltetés, hogy Izrael Állam fennállása 70. évfordulója alkalmából a Szigeten beszélhetnek a két ország művészetéről, barátságáról, az egyensúlyról. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője arra hívta fel a figyelmet, hogy a fesztiválra több mint száz országból érkeznek. Kiemelte a Sziget idei legfőbb üzenetét, a Love Revolution kampányt, amelynek céljai közé tartozik az erőszak- és félelemnélküliség, az élhető Föld, az alapvető emberi jogok érvényesülése, illetve az előítéletek, a kirekesztés megszüntetése.

A Sziget és Izrael Állam közötti együttműködési megállapodás eredményeképpen a fesztivál egy hete alatt számos izraeli művész lép fel. Közöttük van mások mellett a Borgore és Asaf Avidan az A38 színpadon, a Jewish Monkeys a Világzenei színpadon, az Európa Színpadon Omer Netzer, a Paz Band, Sol Monk & Jenny Penkin vagy a Karaván Sátor fellépői között a tádzsikisztáni zsidó kisebbséget képviselő Alaev Family. A fogadáson bemutatta produkcióját egy magyar születésű brit cirkuszi artista, miközben az államtitkár a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű népdalt énekelte. A vendégek egy népszerű izraeli séf által készített finomságokat kóstolhatták meg.

(MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. augusztus 11. 06:43:14
"Ma találkoztam egy ismerősömmel és szó került a Sziget Fesztiválra. Mondta, hogy egy komoly ügyész az ismerőse, és elmondása szerint már a kapunál a biztonsági őrök is be vannak drogozva, olyan szinten megy ott az ipar. Mesélte, hogy most is a kisstílű dealereket kapcsolják le (mint most ezt az olaszt a pár száz tablettájával), és azokat direkt, hogy valamit felmutassanak. Az ügyész szerint 5 tonna kokain (!) volt egy korábbi Szigeten -az évet nem mondta-, amit egy kutya kiszagolt, és a kutyára tűztek ki vérdíjat, nem is a gazdájára, de persze az egész ügyről egy vak hang sehol, elsikálták és minden megy azóta is a legnagyobb rendben. "
4 #2 Posta Imre
- 2018. augusztus 11. 06:44:51
Aggódik a Zsidó Világkongresszus a németországi antiszemitizmus miatt


Mély aggodalmának adott hangot pénteken New Yorkban a Zsidó Világkongresszus (WJC) a Németországban megszaporodott antiszemita incidensek miatt.

Közleményében a szervezet méltatja a német kormányt, hogy antiszemitizmus elleni kormánybiztosi posztot hozott létre Felix Klein irányítása alatt, amit a helyes irányba tett lépésnek nevez.

„Mindazonáltal világos, hogy széleskörű, átfogó erőfeszítésekre van szükség meg lehessen fékezni az erőszakos incidensek és a zaklatás kitartó szaporodását, biztosítandó, hogy a német zsidók biztonságban és német állampolgárként megbecsülve érezhessék magukat” – nyomatékosítja a WJC.
https://www.hirad...zmus-miatt
99 #3 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 11. 14:42:26
Tényleg nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki az ilyen zsidó megnyilatkozásokból se tudja levonni a tanulságot, vagy inkább "TÉNYT" hogy Európa és nem csak Európa "ZSIDÓ URALOM ALATT LELEDZIK ÉS SZENVED, MÁR MIÓTA IS?" A HATALMUK OLYANNYIRA NYILVÁNVALÓ, HOGY EGY ÁLLÍTÓLAG ÉPESZŰ ÉS SZEMŰ EMBERNEK KI KELL HOGY VERJE MINDKÉT ÉPP SZEMÉT! És mégsem! Nem csak a zombis horrorfilmek vannak tele zombikkal. Világunkban, múltunkban, de még inkább jelenünkben százmillió és milliárd számra nyüzsögnek az agyhalott zombik! s_hee s_franc
80 #4 monguzking
- 2018. augusztus 11. 20:03:37
zsidok is emberek bár meglehet hogy egy kicsit több hüllögénnel rendelkeznek de azért ök is csak rabszolgák--messze nem ök irányitják a bolygot s benne embereket--zsidok bábuk s nem bábosok---nem az ember az elsö lény a földön s nem is az utolso---sok mindent tudok de hogy mi az igazság vagy egyáltalán van abszolut igazság-e nem tudom mert még az sem biztos hogy akkármi is valodi lenne mert az sem zárhato ki hogy csupán egy számitogépes játékban lévö bitek vagyunk
99 #5 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 12. 17:30:32
Kedves Monguzking! Lehet, hogy őket is csak felhasználják céljaik elérése érdekében, de ők legalább profitálnak is ebből és nem keveset. Mindenhol ott nyüzsög már a fajtájuk, leginkább a stratégiai pontokon, média, sajtó, oktatás, vallás, kereskedelem, politika, törvényhozás, erőszak szervezetek élén, titkosszolgálatok, stb...No és belőlük áll az itthoni elit java-része is. Celebek, stb...Uralkodnak rajtunk, élősködnek és egy morzsányi hatalmat se hajlandók átengedni az őket befogadó államalapító rassznak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,486,510 egyedi látogató