Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Elképesztõ és félelmetes

TanácsadásBayor a zsidó-faxcopó hulladék, de végsõ soroson õ is csak egy az akasztani-való tetvedék kollaboráns "értel-miéskbõl".
Az alábbi levelet egy ismerõsöm küldte. Elképesztõ és félelmetes anyag! Sok minden kirajzolódik belõle, többek között az is, hogy mi ellen kell harcolni, minden eszközzel. Továbbá az - és talán ez a legfontosabb! -, hogy nagyon kell ügyelnünk, nehogy ezek a rohadék gazemberek ellenünk tudják uszítani és félelembe tudják kergetni a tisztességes, normális hazai zsidóságot.

Nos, akkor olvassák, úgy, ahogy kaptam, a fordítási ügyetlenségekkel és nyelvtani hibákkal együtt.

(P.s.: Erõsen megfontolandó, hogy ezeket a rohadék gazembereket örökre ki kell tiltani Magyarországról.)

Barbara Lerner Spectre
Barbara Lerner Spectre

Svédországban EU-s pénzen "nemzet ellenes" bevándorláspárti (magyar) civileket képeznek

Tisztelt Bayer Úr,

Svédországban állami és EU-s forrásokból, nemzetállam-ellenes, bevándorláspárti, zsidó gyökerû magyar „civileket” képeznek, akik egyik feladata éket verni a magyar zsidóság és nem zsidók közé.

A 10 napos tavaly nyári továbbképzés 17 részvevõjébõl 3 magyar + 1 Magyarországon élõ román lány volt!!!

Miközben õk magukat a demokrácia élharcosainak kiáltják ki, addig Barbara Lerner Specter az intézet alapítója és jelenlegi tanára, igaz „demokrataként”, azért lobbizik, hogy választások nélkül átruházzák rájuk Svédország, majd utána Európa vezetését. Ez nem fikció, anno Barbara Lerner Specter maga mondta el a svéd TV-ben.

Barbara Specter Amerikában született, ahol a Columbia egyetemen filozófiából diplomázót, majd a hatvanas évek végé Izraelbe költözött, ahol folytatta tanulmányait, és letelepedett. Egészen 1999-ig, amikor is gondolt egyet, hogy õ most „megváltja” Európát, vagyis létrehozza Pán-Európai közöséget, amelyet egy (valószínûleg általa kiválasztott) zsidókból álló elit réteg fog vezetni. Svédországba költözött, ahol 2001-ben a svéd állami és EU-s pénzekbõl megalapította a Paideia nevû oktatási intézményt, amely eredetileg a zsidó kultúra újbóli felélesztését és a különbözõ EU-s Országokban élõ zsidóság közti kapcsolatok kiépítésé lett volna a névleges cél. (http://www.paideia-eu.org/)

A valóságban viszont mindig is egy Pán-Európai vezetõ elit kiválasztása és egy „civil” képzõ volt. Errõl bõvebben írt egy tankönyvben társiróként. (Educating Jewish Leaders in a Pan-European Perspective).

Még 2015-ben az intézet saját holnapján is az volt kiírva, hogy itt nevelik Európai eljövendõ vezetõit. Ez lekerült a honlapról, miután a 2015-ös migrációs válság hatására újra elõkerült az az interjú, ami 2010-ben készült Barbara Spectre-vel. Ebben az interjúban Spectre az egyre romló helyzetért, legfõképpen a zsidók elleni erõszakért és erõsödõ antiszemitizmusért nem mást tett felelõsé, mint AZ EURÓPAI EMBERT. (Egészen pontosan az európai keresztény embert. Specter véletlenül se mondja ki, hogy keresztény. Viszont egyértelmû, hogy a keresztény emberekrõl beszél, hiszen kényesen ügyel arra, hogy a zsidóságot és az európai embereket két külön csoportként kezelje.). Ennyivel nem érte be, hanem rögtön elõállt a megoldással is: Miután szerinte az európai (keresztény) ember nem elég fejlett a közös együttéléshez, ezért a vezetést át kell adni a zsidóságnak. Spectre szerint csak a zsidóság képes minket átvezetni a multikulti Europába, és amennyiben nem hagyjuk, akkor Európa elpusztul!

„Úgy gondolom, hogy az antiszemitizmus újraéled, mert ma még Európa nem tanulta meg, hogyan legyen multikulturális. És én úgy gondolom, hogy részesei leszünk annak a fájdalmakkal teli átalakulásnak, amelynek be kell következnie. Európa többé nem azokból a monolitikus társadalmakból fog összeállni, mint amilynek a múlt században voltak. A zsidó fognak ennek a (folyamatnak a) központjában állni. Ez egy nagy változás, amin keresztül kell mennie Európának. Most egy multikulturális módba (világba) kell belépniük, és nehezményezni fognak a zsidókra, a vezetõ pozíciónk miatt. De ez a vezetõ szerep, és ez a változás nélkül Európa nem fog túlélni.”

„I think there’s a resurgence of anti-semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.”

Szóval Spectre szerint nem Allahu Akbart kiálltó, magát felrobbantó, a holocaustot túlélõ zsidó nénit felgyújtó, a nyílt utcán kipát viselõ zsidókat összeverõ, zsidó lányokat vallásuk miatt megerõszakoló muszlimok felelõsek megújuló antiszemitizmusért. Hanem a (keresztény) európai ember, amely egy olyan utópia miatt gyûlöli a zsidókat már jó elõre, ami csak Spectre fejében létezik (legalábbis egyelõre).

Egyébként Spectre keresztények iránti szeretete a közel 800.000 lemészárolt örmény áldozat elbagatellizálásban és törökök mentegetésen is erõsen megmutatkozik.

http://www.tc-america.org/files/news/pdf/blerner_nro.pdf

Spectre azt nem fejti ki, hogy mi kvalifikálja a zsidóságot erre vezetõ szerepre, hiszen az embernek Izraelrõl nem épen az idilli, multikulti békesziget jut eszébe.

Hiába változatták meg a Paideia eredeti honlapján a szövegeket, hiába már nem a régi fõoldal fogad, hogy Európai jövõ vezetõit képezzük ki. Pechjükre az egyik szintén EU-s pénzelt civilképzõ csoda honalapján, még feltüntetnek olyan tevekénységeket a Paideia-ról való leírásba, amit 2015 óta a Paideia maga már nem ver nagydobra. A fõbb projektek/tevékenységek (Main Projects/Activities) alatt lehet mazsolázni.

Olyan fogalmak tûnnek fel, mint „összekötõ a filantróp szektorral”, „szociális vállalkozok és civil társadalmi szervezettek (ki)képzése és támogatás”, „a végzõsök az európai integráció aktivistái lesznek”, „demokratikus társadalmak”, „kisebbségek”.

http://www.annalindhfoundation.org/members/paideia-european-institute-jewish-studies-sweden

Abba már mélyebben bele se menjünk, hogy miközben Spectre Európában Pán-Európa címszó alatt a kultúrák, hagyományok, országok, népek, gyökerek, illetve a kereszténység eltörlésért, illetve felszámolásáért küzd. Addig Izraelben és Amerikában pontosan a zsidó hagyományok, gyökerek megõrzését fenntartását kutatta, tanította, írt újságokba, publikált magazinokba róla, sõt még egy könyv társszerzõje is a témában. (A Different Light: The Hanukkah Book of Celebration/ https://www.amazon.com/Different-Light-Hanukkah-Book-Celebration/dp/1930143257 ).

Gondoljunk bele mi lenne, ha ezt egy keresztény ember mondana ilyeneket a zsidokról és Izraelrõl, vagy a pedig a holokauszttal kapcsoltban, azzal mentegetné a németeket, hogy õk is éheztek. Ebben az estben máris a világ egyik legnagyobb antiszemitájának kiáltanák ki, sõt valószínûleg holokauszt tagadásért még el is ítélnék.

Mindenki eldöntheti maga, hogy Spectre csak szimplán zártosztályra való, vagy pedig anyagi vagy más alantas megfontolásból csinálja ezt az egészet.

Nem is ezzel van baj, mert, ha otthon csöndben a négy fal között csinálja, kit érdekel a felsõbbrendûségi komplexusa, a vádaskodásai stb.? Senkit.

Itt az az igazi baj, hogy mindezt az EU és Svédország pénzeli, sõt idén februárban még a svéd király is kitüntette. Ezzel teret biztosítanak Spectre-nek, hogy a beteges rögeszméit és nevezzük a nevén rasszizmusát terjessze, demokrácia és együttélés címszó alatt! Ez a nõ faji/származási alapon felsõbbrendûnek tartja magát és más zsidókat. 800.000 keresztény a halálát bagatellizálja el, olyan „mentségekkel”, hogy 1915-ben éheztek a törökök…

http://www.paideia-eu.org/2018/02/02/paideias-founding-director-barbara-spectre-receives-the-kings-medal/

A svéd állam és az EU egy ilyen nõt fizet, hogy többek között „magyar civileket” képezen a gonosz Orbán rezsim ellen.

Ezzel el is érkeztünk a magyar vonatkozáshoz.

Szerencsére a Paideia is annyira büszke a semmire, hogy mindébõl PDF-et csinálnak és kirakják az internetre, úgyhogy nyilvánosan elérhetõ.

http://www.paideia-eu.org/wp-content/uploads/2009/11/PI2017-Participants-Catalogue1.pdf

A 2017-es nyári 10 napos kurzuson 17-en vettek részt a résztvevõ 9 országból érkeztek, közülük 4-en érkeztek Magyarországról.

Ezután már csak be kell írni a résztvevõi katalógusba szereplõ magyar neveket a google-be, és lás csodát mik ki nem derülnek.

Most jön az a rész, amin egyébként senki nem fog meglepõdni, a CEU, ELTE és a Paidea hallgatok között erõ átfedés van… Sõt az igazán menõk CEU-ra, ELTE-re és Paideia-ra is jártak… Többen jelenleg olyan munkahelyen „dolgoznak”, amit a CEU pénzel…

Egyébként Barbara Spectrehez hasonlóan, miközben õk is ránk erõltetnék a multikultit, a nyílt társadalmat, sõt a politikai elképzeléseiket is, utóbbit akár erõszakkal is (az internet nem felejt)!!! Addig a zsidó kultúrát, örökséget ápolják és védik. Láthatólag nem zavarja õket ez a kettõsmérce.

A legfõbb közös a „kiválasztottakban”, az Orbánfóbia. Ne felejtsük el, ahogy Barbara Spectre írásának címe is mondja (Educating Jewish Leaders in a Pan-European Perspective), õk a zsidó vesztõket képzik ki. Ráadásul az általuk irányítót projekteket és közösséget erõsen megtámogatják pénzügyileg, ezzel elõnyhöz juttatva õket.

Az két magyar hölgy, jelenleg többek között a hellónyúz-nál dolgozik, amely magát úgy írja le, mint egy tiniknek készült hírcsatorna amely érzékenyít a fiatalokat társadalmi kérdések politika felé.

Magyar lefordítva, egy fiataloknak szóló Fidesz ellenes propaganda. Nem kell félni 11 hónap alatt kemény 7 videot sikerült kihozniuk, és 6 feliratkozóval rendelkeznek. A 7 videó migrásnsimogatás a TASZ tolmácsolásában, vagy éppen felvilágosítás, hogy mennyi drogot tarthatsz magadnál úgy, hogy még megúszad.

Természetesen az egyik támogató a CEU…

Az már más kérdés, hogy a PDF dokumentum tanúsága szerint, az egyik hölgy kifejezetten ez projekt miatt lett hivatalosan meghívva Svédországba egy éve… Ebbõl azért arra következtetek, hogy talán mégse a feltüntet projekten volt a hangsúly…

A második hölgynek tavaly azért jutott ideje arra is, hogy rettegjen egyet a migráns gyerekek oktatásáért.

A harmadik hölgyrõl sokat nem lehet tudni, csak azt, hogy évek óta a CEU-n dolgozik, és hogy õ van kinézve a romániai zsidóság „vezetõjének”

Az fiatalembertõl pedig szó szerint idéznék, jó tanítványa lesz Spectrenek, a vérszomj és a felsõbbrendûség már megvan:

A jövõbeli zsidó közösségekrõl:

„Olyat, ami globálisabban lát és saját sérelmeit és céljait jobban összeköti az országéval. Sok az áskálódás, a kibeszélés, a képmutatás. Ez persze természetese, a zsidók is emberek, sõt magyar emberek. Mármint, ha itthon élnek.”

, „…. hogy a fizetõs Facebookkal való riogatáson túl semmi másra nem mozdul a nép, leszámítva a minden tüntetésen jelen lévõ pár ezres értelmiséget, ami az oktatás kapcsán több tízezerre nõtt, de jólneveltségünkbõl kifolyólag nem remélhetünk nagy változásokat, ha csak nem folyamodunk radikálisabb eszközökhöz. Az apátia a szélsõségeknél is veszélyesebb, itthon pedig remek táptalaja nõ. Milyen kihívások vannak itthon, biztos elkezdjem? Ismét a 3 millió koldus hazája lettünk, romokban az oktatás, az egészségügy, tombol a korrupció, tudatos népbutítás és hergelés folyik, az 1 milliós cigány kisebbség helyzete kilátástalan, a többség fáradt, kiábrándult, jövõkép nélküli, kevés a mosoly és a türelem, empátiát a magyar társadalom pedig csak nyomokban tartalmaz. …”

Ennyit a nagy svéd demokráciáról, már maga Barbara Spectre pénzelési is több min kétes, de otthon azt csinálnak, amit akarnak, amig minket békén hagynak vele. Viszont milyen alapón pénzelnek, olyan embereket, akik szembe mennek a társadalom többségének akaratával, ráadásul mindezt úgy teszik, hogy lehetõleg ne csak rájuk, hanem a felekezeti társaikra is megharagudjanak, igy egy elszigetelõdst kiváltva.

Sõt még ennél is tovább mennek, és egy olyan ember „továbbképzését” fizetik, aki akár erõszakkal is fellépné a jelenlegi kományi ellen.
Link
Link
Link

Link


Tisztelettel:

K. G.
Link

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018-08-14 07:02
Ez is csak azt bizonyítja, hogy az amcsi zsidók állnak minden szarkavarás mögött, meg persze azt, hogy minden országot õk akarnak uralni, sõt uralnak is. Állandóan csak róluk van szó, az õket egykor befogadó népekrõl meg semmi. Egyre veszélyesebbek lesznek ezek minden népre nézve. Hisz már a nevükben is benne van, aske-nácik. És akkor mi vagyunk a nácik!
4 #2 Posta Imre
- 2018-08-14 17:43
Mormota alapvetõen semmi nem bizonyít már semmit. Aki akarja, látja, hogy nincs "jó zsidó", pláne nem "nemzeti", de ezt akarják nyilvánvalóvá tenni. Bayor dolga az antiszemitizmus gerjesztése, majd a holokauszt beindulásakor jelezni, hogy "szóltunk elõre". Ez a figura a "kiválasztott" megmondó.
4 #3 Posta Imre
- 2018-08-14 18:46
Hazazavarták az izraeli diákokat, akik a feneküket mutogatták az egykori koncentrációs táborban
Lengyelországban akár börtönre is ítélhetõ, aki megszentségtelenít egy történelmi emlékhelyet.


A Newsweek írta meg annak a két diáknak a történetét eléggé megbotránkoztatóan viselkedtek az egykori majdaneki koncentrációs táborban, ahol biztonsági kamerák rögzítették, hogy a tizenkettedikes gimnazisták meztelenül táncolnak, és a The Times Of Israel szerint egyikük mutogatta a fenekét is.

Arról nem szól a fáma, hogy a többi meztelen diák hogyan tudta nem mutogatni a fenekét, az eset viszont kiderült, és az emlékhely dolgozói értesítették a hatóságokat.

Az egyik fiúval pénzbüntetést fizettettek, a másikat figyelmeztetésben részesítették.

Az iskolát fenntartó regionális tanács súlyos magatartási kihágásnak minõsítette az esetet, és közölte: kivizsgálják a történteket, hogy ilyen ne forduljon elõ többször. Az izraeli oktatási minisztérium pedig arról tájékoztatott, hogy rendkívül komolyan veszik az ügyet, ami rossz fényt vethet az izraeli iskolák lengyelországi kirándulásaira. Közölték, hogy a diákok ellen fegyelmi eljárás indult.

Lengyelországban pénzbírságra, vagy akár börtönre is ítélhetõ, aki megszentségtelenít egy történelmi emlékhelyet.
ttps://www.szeret...-taborban/
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-08-14 19:16
Imre! 1867-es kiegyezés utáni évben kezdõdött el a zsidók tömeges bevándorlása Magyarország területére. Eltelik 50 év, és mire kettõt pislogna a magyar, már zsidó kézben van a nemzeti vagyon 70%-a és a magyarság szellemi életének irányításának 90%-a. És jön az elsõ próbálkozás 1918-19-ben, 51 évvel azután, hogy megkapták a magyar állampolgárságot, arra, hogy Magyarország helyén megalapítsák az õ hõn áhított "ÚJ IZRAELJÜKET!" MÁR AKKOR, AZOK UTÁN AHOGY KIFEJEZTÉK HÁLÁJUKAT A BEFOGADÓ NÉP, A MAGYAR FELÉ, AZONNALI HATÁLLYAL KI KELLETT VOLNA ÕKET TILTANI AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉRÕL! De nem ez történt, a "magyar" megbocsájtó nép! No meg nem minden zsidó vett részt benne, úgy hogy õket nem lehet bûnössé nyilvánítani, ugye? Csak hogy nem is tettek ellene semmit, azok a zsidók, akik nem voltak benne nyíltan a patkány lázadásban! Ma se tesznek semmit! Hallgatólagosan mindegyikük benne van! Meg persze tudják, hogy ahogy magyar magyarnak a farkasa, úgy a zsidónak is leginkább egy másik zsidótól kell tartania. Harold Rosenthal és Aaron Russo, ezt úgy látszik elfelejtették, meg is gyilkolták õket fajtestvéreik. Minden zsidó csak a maga érdekét nézi, a maga vagyonának gyarapítása érdekli, össze csak akkor fognak, ha nagy a baj! Harold Rosenthal is megmondta. De azért nekik legalább van mûködõképes világszervezetük, nem is egy! És van na-cion-al-ista érdek védelmük, amit az egész világra kiterjesztettek. Nekünk mink van? Egymást öljük, pusztítjuk, pártoskodunk, aki pedig ki szeretne mászni a magyarok alatt fortyogó forró vízzel teli üstbõl, azt tucatnyi magyarnak mondott kéz rántja vissza azonnal! Ez a mi legnagyobb bajunk! Nem tudom szoktad e nézni a TLC tévé mûsorait? Már ha nálatok fogható? Én néha bele-bele nézek, például a napokban is épp egy tanulságos sorozat ment. "Bazi nagy roma lagzi" no meg a másik sorozatuk "Amcsi cigány lányok". Mindenkinek erõsen ajánlóm, hogy nézzék és tanuljanak! Cigány "roma" nem mehet hozzá feleségül, férjül gádzsóhoz! Aki megteszi, örökre kitagadják! KI IS AKKOR A RASSZISTA? Zsidóknál ugyan ez általában! Feketék, latinok lakta negyedekbe más rasszú nem igen járkálhat be, ha élni akar még egy kicsit. No meg az amcsi romák viselkedése! De nem csak ott. A külsõségek mindennél fontosabb számukra, Istenük a "PÉNZ" életcéljuk minél nagyobb vagyon összeszedése. A mostani részben a cigány csaj csak olyan ruhában volt hajlandó oltár elé állni, amire egymillió dollár volt rávarrva. Valószínûleg nem volt rajta annyi, de ez nem lényeges, nagyon hülyén nézet ki benne. A másik lány anyja cigány volt, az apja fehér gádzsó. Azt látni kellett volna, milyen drága ruhát adtak a lányukra a tizedik szülinapi bulijára! Mikor a lány anyja mondta a férjének, hogy roma fiuk fogják körbevenni a 10 éves lányukat, mert náluk romáknál már 10 évesen eljegyzik a lányt és 14 évesen már szülnek, a gádzsó apa nagyon csúnyán kiakadt. Nem tudta mivel jár, ha egy cigány nõt vesz feleségül? Kegyetlen, hogy mennyire rasszisták a nem cigányokkal szemben! A nõ szülei nem mentek el, se a rokonságuk a 10 éves unokájuk szülinapi partijára, mert a lányuk elárulta õket, mikor egy fehér gádzsóval állt össze. Erre a nõ is megtagadta a cigányságát. Mától nem vagyok cigány!-mondta! Na errõl ennyit! s_Laptop
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-08-14 19:32
Imre! Csak ki akarták fejezni kegyeletüket a maguk módján, az ott raboskodó és esetleg elhalálozott fajtestvéreik elõtt, visszamenõleg. Ez náluk a kultúra, a színt, amit megütnek. Szerintem, ha ott hagyják az akkoriban elhunytak csontjait, szuvenírként, vagy különbözõ szertartások kelékeként, még haza is vittek volna magukkal néhány csontot. Ezektõl még az is kitellett volna! Elég megnézni a filmjeiket, tele vannak a zsidó kultúra gyöngyszemeivel. Csak azt nem tudja bevenni a gyomrom soha, hogy hogyan szerepelhetnek ilyen filmekben, amúgy kiváló színészek? Mint pl: Robert De Niro is. Erõsen ragályos a zsidók kultúrája.
267 #6 Perle
- 2018-08-14 21:35
Zsótti kimutattta a fogafehérjét. Smúzol az övéinek.:|

Itt egy nagyon jó írás a multikultis zsidó Barbiról, benne az alábbi riport riport egy értelmes svéd újságírõnõvel.aki látja, mi folyik a multikulti törekvés mógött.i

https://www.youtu...HvfBtwspPM
-----------------------------
https://www.youtu...diq_YcIzg0
2 #7 gerry
- 2018-08-15 06:32
Perle - az értelmes svéd ujságírónõ videója svájc területén nem nézhetõ - le van tiltva.
:D
Valami csúnyát mondhat amit nem szabad.
4 #8 Posta Imre
- 2018-08-15 20:25
Minisztériumi támogatást kapott a Heti TV egyik mûsora

Minisztériumtól kapott anyagi támogatást a Heti TV-t mûködtetõ Breuer Press Production Kft. 2016-ban. Ez derül ki abból az írásbeli válaszból, amelyet a Miniszterelnökség adott Ungár Péter LMP-s parlamenti képviselõ kérdésére. A válasz szerint

az akkor még Lázár János által vezetett Miniszterelnökség a Heti szakasz címû kulturális magazint támogatta meg 20 millió forinttal, amelyet kérelemre hozott egyedi döntés alapján ítéltek meg. Az azonban nem derül ki, hogy miért, pedig Ungár erre is rákérdezett.https://24.hu/med...relnokseg/
51 #9 Skorpio58
- 2018-08-15 20:57
N É Z Z É T E K a HÍRADÓT 2200-kor. Lezárták a reptér 2B terminálját, Vészhelyzet miatt!!
267 #10 Perle
- 2018-08-15 21:24
Gerry, azt mondta az újságírónõ, hogy a svédországi zsidó szervezetek megzsarolták a svéd kormányt, hogy adjon a Paideia zsidó oktatási intézmény megalapításához 40 millió svéd koronát. Az indok az a rágalom volt, hogy a svéd nemzeti bank együttmûködott a nácikkal a zsidó aranyak elrablásában, ami nem volt igaz. Megfenyegették a svéd kormányt, hogy ha nem adja a nagy öszegû támogatást, akkor szétkürtölik a világban, hogy a svédek antiszemiták.
Az újságírónõ szerint az õslakos svédek nem zsióellenesek, azok a muszlimok , mégis az ottani zsidó szervezetek harcolnak a svéd és az európai multikultiért. Együttmûködve a muszlim szervezetekkel.Ez pedig egy agyrém.

Itt a cikk, amelyben ez le is van írva.
http://blog.balde...
99 #11 MORMOTA1968
- 2018-08-15 22:32
Kedves Perle! "A MUSZLIMOK ÉS ZSIDÓK TERMÉSZETES SZÖVETSÉGESEK A RÉGI EURÓPAI REND LEROMBOLÁSÁBAN!"-Pinchas Goldschmidt rabbi-tól idézve. Egy a sok rabbi közül, akik bevallottan részesei Európa idegen fajú, rasszú és vallású népek elárasztásának gaztettében. s_Laptop
267 #12 Perle
- 2018-08-16 12:52
Itt egy film a fõként a zsidók általi rabszolgakereskedelemrõl kezdetektõl fogva. Elképesztõ és félelmetes a hasonlóság a mostani Európába terelt afrikaiakkal, muszlimokkal. Talán nekik is ugyanaz a sors van eltervezve?
Barbarácska multikultija voltaképpen egy rabszolgatartó társadalom lesz az európai fehér ember, mint a benszülött indiánok kiirtása után?
https://www.youtu...Aa3Wu6ocV0

Ahogy a svéd ujságírónõ, én sem tudom elképzelni, hogy a feketéket ezért terelik Európába, hogy jobb életük legyen. Most még egy ideig....
Nézem a fiatal rabszolgákat szállító és a mostani menekülteket szállító csónakokat. A különbség csak annyi, az utóbbiban
mentõmellényt viselnek .
Afrika egyszer már ki lett, ill folyamatosan ki van zsákmányolva nyersanyagából. Úgy tünik, hogy elnéptelenítés után van mire rátelepedni mégegyszer.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
2,742,948 egyedi látogató