Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Helló Imre!

KultúraA napokban bukkantam a Facebook-on a megosztások között egy rövid írásra, amit cseh nyelvről fordítottak magyarra és eléggé terjed a cigányság körében, legalábbis a szöveg alatti kommentekből ítélve. 2017 november 12-én konferenciát tartottak Jeruzsálemben "Izraelben" arról, hogy a "ROMÁK IZRAELITÁK ÉS NEM EGY INDIÁBÓL SZÁRMAZÓ NÉP!" A zsidók elismerik, hogy a romák "ELVESZETT IZRAELITA TÖRZSEK, SIMEON, JOSEPH ÉS MANASHE!" A Roma DNS egy "ZSIDÓ COHEN, ami "MEGERŐSÍTI" hogy a Romák "ZSIDÓK!" Kérjük oszd meg ezt az információt, hogy minden Roma tudja! "Mítoszok, hipotézisek és tények, a népek eredetével kapcsolatban-A Romák valódi eredete".

A cikk alatti kommentelők között akadt olyan, aki kételkedett a Romák izraelita eredetében, mire egy cigány asszony ezt válaszolta neki.

Istvánné Kolompár: Kedves József Dome! Egy nagyon fontos dolgot nem veszel figyelembe! Még pedig azt, hogy nekünk Romáknak mindig is csak egyetlen Istenünk volt és lesz, míg az Indiaiaknak több mint tíz Istenük van. Tehát soha semmi közünk nem volt hozzájuk! És meg lehet nézni a férfiak öltözetét is! Mikor hordtak a Roma férfiak olyan ruhákat, mint az Indiaiak? Soha! Viszont a "kalap és a bot" ami jelkép az izraelitáknál, az nálunk is jelkép!

Most a legszívesebben megint ideírnák egy idézetet "A szemiták bejövetele és népi kiléte-Küzdelem a nomád életformájú szemiták ellen" című nagyon tanulságos történelmi tanulmányból, de nem teszem. Olvassa el mindenki maga! Csak annyit fűznék hozzá mindössze, hogy több ezer év alatt is megmaradt a magyar ugyan olyan jóhiszemű ostobának, butának, mint voltak felmenő népeink! Minden általunk alapított ókori országot, birodalmat ugyan úgy veszítettünk el, ahogyan most egyetlen ősi hazánkat a Kárpát-medencét is "ELFOGJUK VESZÍTENI!!! Hagytuk beszivárogni, felszaporodni a szemita rasszokat minden árja "tiszta vérű" magyarul beszélő népek által fölépített ókori országban, birodalomban, sőt elkövettük "MÁSODIK LEGNAGYOBB HIBÁNKAT IS, HOGY KITANÍTOTTUK, FELOKOSÍTOTTUK ŐKET!" Most ugyan ezt tesszük! A végeredmény borítékolható! Ma, jelen korunkban hatalmas területekről, egész országrészekről szorítottak, pusztítottak már ki a fehér lakosságot az "óhéberek!" Számuk évről-évre rohamosan gyarapszik! A TÖRTÉNELEM FOLYTON FOLYVÁST ISMÉTLI ÖNMAGÁT! Vezető elitjük, már mint normális "nem börtönviselt" még nincs és valószínűleg soha nem is lesz, de erre nincs is szükségük, mert erre a feladatra már vannak jelöltek, az úgynevezett "aske-NÁCI-k" fehér zsidók! Ők fogják, sőt, képviselik már ma is, az "ELITET!" A cigányság nagy része megmarad "HŰSÉGES RABSZOLGÁNAK!" Mert azt már a cionisták bebizonyították, lásd: Gyűrűsféreg gyerekek!-Százezer szefárd iskolás gyermeken végrehajtott borzalmas kísérletsorozat" hogy számukra mennyit jelentenek a náluk barnább bőrű zsidók! Vagy még inkább a fekete bőrű zsidók, mint az Etiópiai falasák!

Irtsatok ki nyugodtan minket "CIGÁNYOK" ha tudtok! De készüljetek föl rá, hogy nektek kell majd a helyünkbe lépnetek! Ti lesztek azok a rabszolgák, akik kemény fizikai munkával megtermelitek a "FEHÉR ZSIDÓ ELIT" számára a napi betevőt! Ti fogtok dolgozni a gyárakban, üzemekben, bányákban, mint teszitek már most is útépítéseknél és egyéb a zsidók számára vallásilag sem megengedett területeken! Ők jól fognak élni, a ti általatok megtermelt javakból! Nem lesz több ingyen pénz, segély, csak kemény fizikai munka! Nem baj, ha makacskodni próbáltok, ha megtagadjátok a munkát, majd tesznek róla, hogy újra dolgozzatok! Meg van hozzá a megfelelő módszerük! Én annyira nem örülnék neki a helyetekben, hogy a zsidók elismerik, hogy ti Romák is izraeliták vagytok! Csúnya sors vár rátok így is, úgy is! A sulykot már rég elvetettétek, mikor elkezdtétek terrorizálni, gyilkolni a felmenőiteket befogadó népet és itt most legelső sorban a Magyarországi fehér rasszú állampolgárokra gondolok! Ha tudnátok gondolkozni, beláthattátok volna jó előre, hogy nagyon rossz úton indultatok el, mikor zsidó segédlettel elkezdtétek ezt az irtó hadjáratot a fehér lakosság ellen! Mit gondoltok ki fog mellétek állni a Kárpát-medence vagy Európa fehér rasszú népei közül? Az ostoba liberális elveket vallók, esetleg a keresztények a szeretett nevében, de ők is meddig? A fehér zsidók segítségére számítotok esetleg? Nem veszítek észre, hogy ti cigányok csak "FELHASZNÁLT ESZKÖZÖK VAGYTOK" a "ZSIDÓ ELIT" kezében? "ETNIKAI FEGYVEREK" mint Izraelben a "ZSIDÓ TELEPESEK!" Ha már nem lesz szükség a szolgálataitokra ezen a téren, más feladatot fogtok ellátni! Nyersanyagok lesztek, minden olyan feladat elvégzésére, amire a "fehér zsidók" nem lesznek hajlandóak! EGYIPTOM RABSZOLGÁI! Ágyú töltelékek lesztek, a feláldozható kategóriába tartozók! Mint ahogy a mostani Izraelben az "uzok!" Ti azt hiszitek, hogy ez a "KÁNAÁN" amiben most élhettek "SZABADON VADÁSZVA A FEHÉREKRE" örökké fog tartani? NAGYON FÁJDALMAS LESZ AZ ÉBREDÉS! Én szóltam jó előre! Üdv csapat! Mormota.

Hozzászólások

396 #1 Kujak
- 2018. augusztus 25. 06:38:58
Dikk mán!Hogy mik vannak s_azta
3 #2 Enid
- 2018. augusztus 25. 15:52:11
A zsidok nem monoteistak, hanem monolatrok.
... es tényleg...
60 #3 csaba
- 2018. augusztus 25. 18:51:25

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,488,552 egyedi látogató