Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Milyen beteg...

Tanácsadás'A napokban olvasni lehetett, hogy a Metoo mozgalom vezéralakja, Asia Argento, aki a nők elleni visszaélések leleplezésének kulcsfigurája és szószólója Weinsein Hollywoodi izraeli zsidó ellen, megrontott egy 17 éves srácot, aki ezért feljelentést tett. Az ember kételkedve fogadja az ilyen híreket, hiszen egy kamasz srácnak egy ilyen légyott egy szép, igaz idősebb színésznővel akár jó is lehet, meg egyáltalán visszavágás Weisteinék oldaláról, de nem.
A Vigiliant Citizen oldal már korábbi cikkében részletezte, hogy Asia Argento sátánista, hiszen magáról is a legsátánistább, vérsesebb, betegebb, sőt pedofil dolgokat posztol az instán, és a legutóbbi barátja is öngyilkos lett, amit sokan az ő számlájára írnak (elég csak a képeket megnézni):
Link
De ezen totál lehidaltam, milyen beteg, hiszen erre a "nőre" a megrontott srác - akit nevelőszülők neveletek- a második anyjaként, mentoraként tekintett, és nem csak azért, mert 7 évesen A szív csalfa vádjai c. filmben a prosti anyját alakította, hanem élete során végig addig mentora, tanítója, anyja helyett anyja volt:
Link

És ma még elolvastam ezt a levelet, ami bár hosszabb, de legalább magyarul van. Bayernek küldték, de mindenképp érdemes elolvasni, hogy összeálljon a kép, mifelé haladunk:'
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. augusztus 27. 20:11:13
Ferenc pápa: A szülőknek nem szabad elítélniük homoszexuális gyermeküket

Azt is mondta, hogy gyermekkorban még „sokat lehet tenni a pszichiátria segítségével”, de később a Vatikán pontosított: ezzel nem azt mondta, hogy a homoszexualitás mentális betegség lenne.

A szülőknek nem szabad elítélniük homoszexuális gyermeküket – vélekedett Ferenc pápa vasárnap, írországi látogatásáról hazafelé tartva.

Egy újságíró arról kérdezte az egyházfőt, hogy mit mondana annak az apának, akinek a gyermeke a saját neméhez vonzódik. Elsősorban az imát javasolta, de hozzátette:

Ne ítélje el. Beszélgessen. Értse meg, adjon teret a gyermeknek, hogy ki tudja fejezni magát....https://24.hu/kul...ermekuket/
116 #2 livia
- 2018. augusztus 27. 21:02:29
No, látni, mi felé haladunk. Irány a teljes önmegvalósítás helyett az önmegsemmesítés. No, azért még nem túl súlyos, még fogyasztható.
238 #3 bivaly
- 2018. augusztus 28. 05:07:48
Imre !

Ez a szexuálisan szándékosan beteggé tétel, szintén az uralkodó háttér hatalom fegyvere, lehet, hogy nem a legújabb, csak kezd nagyon hatni. Aki erre kapható nem ember, még ha ő a pápa, akkor sem, igaz, a pozícióról igen rég tudja, aki nem teljesen hülye, hogy maga a katolicizmus, "berendezési tárgyaival együtt", mind a Sátán kutyái !
Leszámítva a vasárnapi misén templom követ nyaló hívőket, akik szerint " minden le van írva a Bibliában". Meg a pestis terjesztőit is kivéve, akik hülye konteo elméleteknek hazudják a valóságot, jó pénzért, mivel önmaguk is a halál motor üzemanyag befecskendezői !
4 #4 Posta Imre
- 2018. augusztus 28. 06:17:32
Melyik a gyengébb nem?

Melyik a gyengébb nem? A férfiak sérülékenyebbek, mint a nők.
Ellentétben a kultúránkba ivódott feltételezéssel, miszerint a férfiak erősebbek a nőknél, valójában az emberi faj férfi tagjai alapvetően rendelkeznek bizonyos biológiai gyengeségekkel, amelyekkel a nők nem.

A fiúk a gyengébb nem? - TUDOMÁNYPLÁZA - Élővilág, EgészségEzek sebezhetőbbé teszik őket a nőknél az élet veszélyeivel szemben. Például nagyobb kockázatot jelentenek a férfiakra nézve a környezetünkben lévő szennyezőanyagok (például rovarirtók, lágyító adalékok), melyek agyukra és hormonháztartásukra lehetnek káros hatással. Mindezt számos tanulmány igazolja.

Ám, az anyatermészet felismeri és kompenzálja a férfiak törékenységét és gondoskodik arról, hogy több szülessen belőlük: 100 leány újszülöttre 106 fiú újszülött jut az emberiség története óta. Mellesleg, ebben az emberi faj nem egyedülálló, a hímnemű kismalacok nagyobb születési hányada kompenzálja azt, hogy gyakrabban halnak meg a születést megelőzően, mint a nőstények. Az utóbbi évtizedekben azonban az Egyesült Államoktól Japánig, Kanadától Észak-Európáig, mindenhol, ahol a kutatók vizsgálódtak, a fiú újszülöttek számának csökkenését mutatták ki. Az Egyesült Államok 1970 és 1990 között készült nyilvántartása szerint 1000 újszülöttből átlagosan 1,7-tel kevesebb volt a fiúk száma, mint a korábbi évszázadokban, míg Japánban ugyan ebben az időszakban a csökkenés 3,7 fő volt. A TudományPláza megvizsgálta a magyarországi adatokat is: a Magyar statisztikai évkönyv 2011 című kiadvány adatai szerint, amely az élveszületések számát vizsgálja az elmúlt években (1949 és 2011 között) bár csökkent Magyarországon a különbség a fiú- és lányszületések tekintetében, az élve született férfiak száma mindig is meghaladta a nőkét (2011-ben ez az arány 52-48 százalék volt a férfiak javára). A csecsemők világrahozatalának megfogyatkozása egyértelműen észlelhető az adatok vizsgálatakor, ez a visszaesés azonban közel egyenlő arányú. A magyar férfiak úgy tűnik, kevésbé veszélyeztetettek, mint külföldi társaik.

Ezen felül, a koraszüléseket tekintve is kétharmados a fiúk aránya. Az egészségügy fejlődése ellenére a fiúk az 1970-es években 30 százalékkal nagyobb valószínűséggel haltak meg az első születésnapjuk előtt, mint a lányok, míg az 1750-es években ugyanez a szám csak 10 százalék volt. (Akkor bizonyára fontosabb volt védeni a fiú utódot és az örököst.) A születendő kisfiúknak azonban más kihívásokkal is meg kell küzdeniük, hiszen magasabb a neurológiai zavarokra való hajlamuk is. Az autizmus is nagyságrendekkel gyakoribb a fiúknál, mint a lányoknál, közel ötször gyakoribb az előfordulása a fiúk körében (a U.S. Centers for Disease Control and Prevention kutatásai alapján). Ráadásul asztmás megbetegedésektől is gyakrabban szenvednek. (A légszennyezés és az autizmus között erős összefüggést mutattak ki egyes tudósok.)
Miért kell ennyi fizikai terheléssel szembenézniük a fiúknak ?

A válaszért egészen a fejlődés korai szakaszáig kell visszatekinteni, amikor a kisfiúk még az anyaméhben vannak: a fiúk fejlődése, genetikai felépítésük, hormonjaik működése sokkal komplikáltabb, mint a lányoké. A néhány sejtből csecsemővé történő átalakulás kilenc hónapja a komoly sebezhetőség ideje. Sok krónikus betegség már az anyaméhben kialakul.

Az emberi faj esetében a nőnem az alapvető modell: az anyaméhben az emberi fejlődés a nőnem jellegzetességeivel indul (ezért is van a férfiaknak mellbimbójuk). A bonyolult anyaméhbeli férfivé alakulás során a magzat sok speciális kockázatnak van kitéve. Amikor a terhesség nyolcadik hetében kifejlődnek az Y génből az első tesztoszteron hormonok, az addig uniszex agy átalakul férfi aggyá, kiiktatva ezzel bizonyos sejteket a kommunikációs központban, és új sejteket létrehozva a szexuális és az agresszióért felelős központokban. Az egyszerű női nemi szerv egy sokkal bonyolultabb férfi nemi szervvé alakul át, melynek során új szövetek alakulnak ki. Ezután hatalmas számban fejlődnek új sejtek a férfivé alakuláshoz, az új sejtek létrejötte pedig nagyobb hibalehetőséget jelent, nem beszélve a környezetszennyező anyagoknak való kitettségről.

Mindezen kihívásokat tetézve a férfiak XY kromoszóma kombinációja önmagában is sérülékeny. A nők XX kromoszómái némi védelmet jelentenek, hiszen olyan rendellenesség esetén, ahol az egyik X kromoszómának genetikai hibája van, egy másik páratlan X kromoszóma pótolhatja azt, létrehozva így egy egészséges XX kromoszóma párost. De a férfiak esetében, ahol csak egy X kromoszóma van, az egészséges gén hiányában a férfi kénytelen beérni azzal, ami van. Az X kromoszóma, ami sosem zsugorodik össze, eleve nagyobb, és „több információt hordoz, mint az Y kromoszóma” – állítja Hertz-Piciotto, a Kaliforniai Egyetem autizmus kutatója. Ezáltal az agy számára kulcsfontosságú fehérjék elvesztése is előfordulhat a fiúknál, ami okozhatja a körükben nagyobb számban előforduló autizmust is.

A nők erősebb immunrendszerrel rendelkeznek, ami az ösztrogénnek köszönhető. Az ösztrogénnek emellett az agy védelmében is fontos szerepe van. Herbert Needleman szerint a férfiak alacsonyabb ösztrogén szintje érzékenyebbé teszi őket a fejet ért sérülésekre, agyuk törékenyebb, érzékenyebb szinte az összes agyai sérülésre. A tesztoszteron magas szintje az anyaméhben, a terhesség kritikus szakaszában, felelős az úgynevezett „extrém férfi agy” kialakulásáért, mely alacsony empátia készséget, de magas rendszerező képességet biztosít, állítja Simon Baron-Cohen britt szakértő. Az Egyesült Államokban az utóbbi évtizedek kutatásai szerint szokatlanul alacsony ösztrogén és magas tesztoszteron szinttel rendelkeznek az autista fiúk.
Mi okozhatja a hormonegyensúly elborulását a férfiaknál?

Melyik a gyengébb nem?A kutatóknak több elképzelése is van. A New York környékén, a Columbia Egyetem Center for Children’s Environmental Health nevű intézetének közelében élő családok évekig rendszeresen használtak egy olyan rovarirtó sprayt, ami O-O-Dietil-difoszfátot tartalmazott, 2001-ben azonban betiltották használatát. A kutatók megfigyelései szerint a születés előtti veszélyeztetettség a kémiai anyagokkal szemben a fiúk esetében jobban növeli az IQ szint csökkenését, mint a lányoknál. A fiúk hormonjainak megzavarodása lehet ennek a nagyobb érzékenységnek az oka. A betiltott, rovarirtókban használt anyag zavart okoz az endokrin mirigyben, és elfojtja a sajátos nemi hormonokat. A várandós nők a ftalát vegyületekre is érzékenyek, amely gyermekjátékokban és tisztálkodó szerekben is megtalálható. Ez az anyag a babát agresszívabbá, figyelemzavarossá teheti, kiváltképp a fiúkat. De, emellett nőiesítheti a férfi nemi szervet.

A fiúk a biszfenol A-ra is érzékenyebbek a lányoknál, ezt az anyagot műanyaggyártásra használják, de ételek és üdítők csomagolásának is összetevője. A fiúk, a lányokkal ellentétben, magasabb BPA szintnek vannak kitéve születés előtt és koragyermekkorukban is, ezáltal fokozódik a hiperaktivitás, az agresszivitás kialakulásának veszélye a Kaliforniai Egyetem kutatása szerint. Állatkísérletek bizonyítják, hogy a kémiai anyagok hatása felelős a legtöbb magzati korban bekövetkezett károsodásért és mivel a fiúk eleve érzékenyebbek ezekre a hatásokra, náluk gyakrabban jelentkeznek majd az ebből adódó problémák.

Összegezve, tudományosan bizonyított, hogy a férfiak sok olyan gyengeséggel rendelkeznek, amelyekkel a nők nem vagy csak kevésbé. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a fiúk születésének csökkenő száma és születés előtti magasabb veszélyeztetettségük oda vezet majd, hogy lassan eltűnnek a Földről, de el kell fogadni, hogy a környezetszennyező anyagokkal szemben sérülékenyebbek a nőknél. Mivel a környezetszennyezés egyre nagyobb, megoldást kell találni arra, hogy megvédjük a férfiakat ezektől a károsító hatásoktól.
https://tudomanyp...ngebb-nem/
99 #5 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 29. 03:46:54
Imre! Még az Isten is az ősi vallásokban nőnemű. Csak a judaista vallások tették hímneművé. Hiába erősebbek testileg a férfiak, mert a nők simán lepipálnak minket lelki erőben! Persze kivételek mindig vannak.
238 #6 bivaly
- 2018. augusztus 29. 06:26:43
Mormota !

Csak magadról ! Csak magadról ! A "tudomány" meg sok tekintetben csak X-ek, és Y-ok számára megélhetési bűnözés egyik fajtája ! Legkirívóbb példa erre a pszihológia ! Mondom, csínján a férfi nő összehasonlításokkal úgy egyébként is, mert a kettő egység, és nem "amerikai tudósok" véleménye a mérvadó, hanem a természet adta valóságé ! Ne ott keresd az igazat, ahol nincs ! És még egy, megbocsáss, de soha ne önmagadból indulj ki ! Akkor ebben a rohadt életben soha nem leszel képes objektívnek lenni. Nem bántani akartalak most sem !

Na, dícsértessék !
267 #7 Perle
- 2018. augusztus 29. 14:33:56
Elolvastam ezt a kanadai beszámolót, behánytam tőle.
Fel nem tudom fogni, hogy mért jó a társadalom teljes elzüllesztése? Érdekes módon nem a szegényebb réteg korcsosodik el, hanem a jómódúak, akik unalmukban nem tudnak magukkal mit kezdeni, pénzért mindent, mindenkit megkapnak.
Egy kis fizikai munka elvenné a kedvüket a gyerekek és állatok megrontásától. Mondjuk napi 12 óra kukorica földön egyeléssel eltöltve.
99 #8 MORMOTA1968
- 2018. augusztus 29. 19:11:51
Kedves Bivaly! Megértettem! És nem sértődtem meg, mert nincs miért, ha egyszer igazad van, mint mindig! s_proszt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
2,486,317 egyedi látogató