Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Milyen beteg...

Tanácsadás'A napokban olvasni lehetett, hogy a Metoo mozgalom vezéralakja, Asia Argento, aki a nõk elleni visszaélések leleplezésének kulcsfigurája és szószólója Weinsein Hollywoodi izraeli zsidó ellen, megrontott egy 17 éves srácot, aki ezért feljelentést tett. Az ember kételkedve fogadja az ilyen híreket, hiszen egy kamasz srácnak egy ilyen légyott egy szép, igaz idõsebb színésznõvel akár jó is lehet, meg egyáltalán visszavágás Weisteinék oldaláról, de nem.
A Vigiliant Citizen oldal már korábbi cikkében részletezte, hogy Asia Argento sátánista, hiszen magáról is a legsátánistább, vérsesebb, betegebb, sõt pedofil dolgokat posztol az instán, és a legutóbbi barátja is öngyilkos lett, amit sokan az õ számlájára írnak (elég csak a képeket megnézni):
Link
De ezen totál lehidaltam, milyen beteg, hiszen erre a "nõre" a megrontott srác - akit nevelõszülõk neveletek- a második anyjaként, mentoraként tekintett, és nem csak azért, mert 7 évesen A szív csalfa vádjai c. filmben a prosti anyját alakította, hanem élete során végig addig mentora, tanítója, anyja helyett anyja volt:
Link

És ma még elolvastam ezt a levelet, ami bár hosszabb, de legalább magyarul van. Bayernek küldték, de mindenképp érdemes elolvasni, hogy összeálljon a kép, mifelé haladunk:'
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-08-27 20:11
Ferenc pápa: A szülõknek nem szabad elítélniük homoszexuális gyermeküket

Azt is mondta, hogy gyermekkorban még „sokat lehet tenni a pszichiátria segítségével”, de késõbb a Vatikán pontosított: ezzel nem azt mondta, hogy a homoszexualitás mentális betegség lenne.

A szülõknek nem szabad elítélniük homoszexuális gyermeküket – vélekedett Ferenc pápa vasárnap, írországi látogatásáról hazafelé tartva.

Egy újságíró arról kérdezte az egyházfõt, hogy mit mondana annak az apának, akinek a gyermeke a saját neméhez vonzódik. Elsõsorban az imát javasolta, de hozzátette:

Ne ítélje el. Beszélgessen. Értse meg, adjon teret a gyermeknek, hogy ki tudja fejezni magát....https://24.hu/kul...ermekuket/
116 #2 livia
- 2018-08-27 21:02
No, látni, mi felé haladunk. Irány a teljes önmegvalósítás helyett az önmegsemmesítés. No, azért még nem túl súlyos, még fogyasztható.
238 #3 bivaly
- 2018-08-28 05:07
Imre !

Ez a szexuálisan szándékosan beteggé tétel, szintén az uralkodó háttér hatalom fegyvere, lehet, hogy nem a legújabb, csak kezd nagyon hatni. Aki erre kapható nem ember, még ha õ a pápa, akkor sem, igaz, a pozícióról igen rég tudja, aki nem teljesen hülye, hogy maga a katolicizmus, "berendezési tárgyaival együtt", mind a Sátán kutyái !
Leszámítva a vasárnapi misén templom követ nyaló hívõket, akik szerint " minden le van írva a Bibliában". Meg a pestis terjesztõit is kivéve, akik hülye konteo elméleteknek hazudják a valóságot, jó pénzért, mivel önmaguk is a halál motor üzemanyag befecskendezõi !
4 #4 Posta Imre
- 2018-08-28 06:17
Melyik a gyengébb nem?

Melyik a gyengébb nem? A férfiak sérülékenyebbek, mint a nõk.
Ellentétben a kultúránkba ivódott feltételezéssel, miszerint a férfiak erõsebbek a nõknél, valójában az emberi faj férfi tagjai alapvetõen rendelkeznek bizonyos biológiai gyengeségekkel, amelyekkel a nõk nem.

A fiúk a gyengébb nem? - TUDOMÁNYPLÁZA - Élõvilág, EgészségEzek sebezhetõbbé teszik õket a nõknél az élet veszélyeivel szemben. Például nagyobb kockázatot jelentenek a férfiakra nézve a környezetünkben lévõ szennyezõanyagok (például rovarirtók, lágyító adalékok), melyek agyukra és hormonháztartásukra lehetnek káros hatással. Mindezt számos tanulmány igazolja.

Ám, az anyatermészet felismeri és kompenzálja a férfiak törékenységét és gondoskodik arról, hogy több szülessen belõlük: 100 leány újszülöttre 106 fiú újszülött jut az emberiség története óta. Mellesleg, ebben az emberi faj nem egyedülálló, a hímnemû kismalacok nagyobb születési hányada kompenzálja azt, hogy gyakrabban halnak meg a születést megelõzõen, mint a nõstények. Az utóbbi évtizedekben azonban az Egyesült Államoktól Japánig, Kanadától Észak-Európáig, mindenhol, ahol a kutatók vizsgálódtak, a fiú újszülöttek számának csökkenését mutatták ki. Az Egyesült Államok 1970 és 1990 között készült nyilvántartása szerint 1000 újszülöttbõl átlagosan 1,7-tel kevesebb volt a fiúk száma, mint a korábbi évszázadokban, míg Japánban ugyan ebben az idõszakban a csökkenés 3,7 fõ volt. A TudományPláza megvizsgálta a magyarországi adatokat is: a Magyar statisztikai évkönyv 2011 címû kiadvány adatai szerint, amely az élveszületések számát vizsgálja az elmúlt években (1949 és 2011 között) bár csökkent Magyarországon a különbség a fiú- és lányszületések tekintetében, az élve született férfiak száma mindig is meghaladta a nõkét (2011-ben ez az arány 52-48 százalék volt a férfiak javára). A csecsemõk világrahozatalának megfogyatkozása egyértelmûen észlelhetõ az adatok vizsgálatakor, ez a visszaesés azonban közel egyenlõ arányú. A magyar férfiak úgy tûnik, kevésbé veszélyeztetettek, mint külföldi társaik.

Ezen felül, a koraszüléseket tekintve is kétharmados a fiúk aránya. Az egészségügy fejlõdése ellenére a fiúk az 1970-es években 30 százalékkal nagyobb valószínûséggel haltak meg az elsõ születésnapjuk elõtt, mint a lányok, míg az 1750-es években ugyanez a szám csak 10 százalék volt. (Akkor bizonyára fontosabb volt védeni a fiú utódot és az örököst.) A születendõ kisfiúknak azonban más kihívásokkal is meg kell küzdeniük, hiszen magasabb a neurológiai zavarokra való hajlamuk is. Az autizmus is nagyságrendekkel gyakoribb a fiúknál, mint a lányoknál, közel ötször gyakoribb az elõfordulása a fiúk körében (a U.S. Centers for Disease Control and Prevention kutatásai alapján). Ráadásul asztmás megbetegedésektõl is gyakrabban szenvednek. (A légszennyezés és az autizmus között erõs összefüggést mutattak ki egyes tudósok.)
Miért kell ennyi fizikai terheléssel szembenézniük a fiúknak ?

A válaszért egészen a fejlõdés korai szakaszáig kell visszatekinteni, amikor a kisfiúk még az anyaméhben vannak: a fiúk fejlõdése, genetikai felépítésük, hormonjaik mûködése sokkal komplikáltabb, mint a lányoké. A néhány sejtbõl csecsemõvé történõ átalakulás kilenc hónapja a komoly sebezhetõség ideje. Sok krónikus betegség már az anyaméhben kialakul.

Az emberi faj esetében a nõnem az alapvetõ modell: az anyaméhben az emberi fejlõdés a nõnem jellegzetességeivel indul (ezért is van a férfiaknak mellbimbójuk). A bonyolult anyaméhbeli férfivé alakulás során a magzat sok speciális kockázatnak van kitéve. Amikor a terhesség nyolcadik hetében kifejlõdnek az Y génbõl az elsõ tesztoszteron hormonok, az addig uniszex agy átalakul férfi aggyá, kiiktatva ezzel bizonyos sejteket a kommunikációs központban, és új sejteket létrehozva a szexuális és az agresszióért felelõs központokban. Az egyszerû nõi nemi szerv egy sokkal bonyolultabb férfi nemi szervvé alakul át, melynek során új szövetek alakulnak ki. Ezután hatalmas számban fejlõdnek új sejtek a férfivé alakuláshoz, az új sejtek létrejötte pedig nagyobb hibalehetõséget jelent, nem beszélve a környezetszennyezõ anyagoknak való kitettségrõl.

Mindezen kihívásokat tetézve a férfiak XY kromoszóma kombinációja önmagában is sérülékeny. A nõk XX kromoszómái némi védelmet jelentenek, hiszen olyan rendellenesség esetén, ahol az egyik X kromoszómának genetikai hibája van, egy másik páratlan X kromoszóma pótolhatja azt, létrehozva így egy egészséges XX kromoszóma párost. De a férfiak esetében, ahol csak egy X kromoszóma van, az egészséges gén hiányában a férfi kénytelen beérni azzal, ami van. Az X kromoszóma, ami sosem zsugorodik össze, eleve nagyobb, és „több információt hordoz, mint az Y kromoszóma” – állítja Hertz-Piciotto, a Kaliforniai Egyetem autizmus kutatója. Ezáltal az agy számára kulcsfontosságú fehérjék elvesztése is elõfordulhat a fiúknál, ami okozhatja a körükben nagyobb számban elõforduló autizmust is.

A nõk erõsebb immunrendszerrel rendelkeznek, ami az ösztrogénnek köszönhetõ. Az ösztrogénnek emellett az agy védelmében is fontos szerepe van. Herbert Needleman szerint a férfiak alacsonyabb ösztrogén szintje érzékenyebbé teszi õket a fejet ért sérülésekre, agyuk törékenyebb, érzékenyebb szinte az összes agyai sérülésre. A tesztoszteron magas szintje az anyaméhben, a terhesség kritikus szakaszában, felelõs az úgynevezett „extrém férfi agy” kialakulásáért, mely alacsony empátia készséget, de magas rendszerezõ képességet biztosít, állítja Simon Baron-Cohen britt szakértõ. Az Egyesült Államokban az utóbbi évtizedek kutatásai szerint szokatlanul alacsony ösztrogén és magas tesztoszteron szinttel rendelkeznek az autista fiúk.
Mi okozhatja a hormonegyensúly elborulását a férfiaknál?

Melyik a gyengébb nem?A kutatóknak több elképzelése is van. A New York környékén, a Columbia Egyetem Center for Children’s Environmental Health nevû intézetének közelében élõ családok évekig rendszeresen használtak egy olyan rovarirtó sprayt, ami O-O-Dietil-difoszfátot tartalmazott, 2001-ben azonban betiltották használatát. A kutatók megfigyelései szerint a születés elõtti veszélyeztetettség a kémiai anyagokkal szemben a fiúk esetében jobban növeli az IQ szint csökkenését, mint a lányoknál. A fiúk hormonjainak megzavarodása lehet ennek a nagyobb érzékenységnek az oka. A betiltott, rovarirtókban használt anyag zavart okoz az endokrin mirigyben, és elfojtja a sajátos nemi hormonokat. A várandós nõk a ftalát vegyületekre is érzékenyek, amely gyermekjátékokban és tisztálkodó szerekben is megtalálható. Ez az anyag a babát agresszívabbá, figyelemzavarossá teheti, kiváltképp a fiúkat. De, emellett nõiesítheti a férfi nemi szervet.

A fiúk a biszfenol A-ra is érzékenyebbek a lányoknál, ezt az anyagot mûanyaggyártásra használják, de ételek és üdítõk csomagolásának is összetevõje. A fiúk, a lányokkal ellentétben, magasabb BPA szintnek vannak kitéve születés elõtt és koragyermekkorukban is, ezáltal fokozódik a hiperaktivitás, az agresszivitás kialakulásának veszélye a Kaliforniai Egyetem kutatása szerint. Állatkísérletek bizonyítják, hogy a kémiai anyagok hatása felelõs a legtöbb magzati korban bekövetkezett károsodásért és mivel a fiúk eleve érzékenyebbek ezekre a hatásokra, náluk gyakrabban jelentkeznek majd az ebbõl adódó problémák.

Összegezve, tudományosan bizonyított, hogy a férfiak sok olyan gyengeséggel rendelkeznek, amelyekkel a nõk nem vagy csak kevésbé. Persze, ez nem jelenti azt, hogy a fiúk születésének csökkenõ száma és születés elõtti magasabb veszélyeztetettségük oda vezet majd, hogy lassan eltûnnek a Földrõl, de el kell fogadni, hogy a környezetszennyezõ anyagokkal szemben sérülékenyebbek a nõknél. Mivel a környezetszennyezés egyre nagyobb, megoldást kell találni arra, hogy megvédjük a férfiakat ezektõl a károsító hatásoktól.
https://tudomanyp...ngebb-nem/
99 #5 MORMOTA1968
- 2018-08-29 03:46
Imre! Még az Isten is az õsi vallásokban nõnemû. Csak a judaista vallások tették hímnemûvé. Hiába erõsebbek testileg a férfiak, mert a nõk simán lepipálnak minket lelki erõben! Persze kivételek mindig vannak.
238 #6 bivaly
- 2018-08-29 06:26
Mormota !

Csak magadról ! Csak magadról ! A "tudomány" meg sok tekintetben csak X-ek, és Y-ok számára megélhetési bûnözés egyik fajtája ! Legkirívóbb példa erre a pszihológia ! Mondom, csínján a férfi nõ összehasonlításokkal úgy egyébként is, mert a kettõ egység, és nem "amerikai tudósok" véleménye a mérvadó, hanem a természet adta valóságé ! Ne ott keresd az igazat, ahol nincs ! És még egy, megbocsáss, de soha ne önmagadból indulj ki ! Akkor ebben a rohadt életben soha nem leszel képes objektívnek lenni. Nem bántani akartalak most sem !

Na, dícsértessék !
267 #7 Perle
- 2018-08-29 14:33
Elolvastam ezt a kanadai beszámolót, behánytam tõle.
Fel nem tudom fogni, hogy mért jó a társadalom teljes elzüllesztése? Érdekes módon nem a szegényebb réteg korcsosodik el, hanem a jómódúak, akik unalmukban nem tudnak magukkal mit kezdeni, pénzért mindent, mindenkit megkapnak.
Egy kis fizikai munka elvenné a kedvüket a gyerekek és állatok megrontásától. Mondjuk napi 12 óra kukorica földön egyeléssel eltöltve.
99 #8 MORMOTA1968
- 2018-08-29 19:11
Kedves Bivaly! Megértettem! És nem sértõdtem meg, mert nincs miért, ha egyszer igazad van, mint mindig! s_proszt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
2,679,776 egyedi látogató