Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A minisztérium is elégedetlen volt az Õrezreddel

TanácsadásHol van már a 12 évvel ezelõtt hû-hó... A rendészeti minisztérium a Köztársasági Õrezrednél folytatott elsõ vizsgálat eredményével elégedetlen volt, ezért felülvizsgálatot kértek, arról azonban már nem tudtak, hogy a lavinát elindító szakpszichológust kirúgták. Nem tudtak arról sem, hogy az ügyészség nyomozást kezdett hivatali visszaélés miatt, de az eljárás eredménye fényében elképzelhetõ, újabb vizsgálatot tartanak majd szükségesnek.

Tekintettel arra, hogy az ügyben nyomozás folyik, annak eredményétõl függõen kerülhet sor ismételt vizsgálatra, melynek lefolytatására - a hatályos szabályok szerint - az országos rendõrfõkapitány illetékes – ezt a választ adta az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium arra a kérdésünkre, szükségesnek látják-e újabb vizsgálat elrendelését a Köztársasági Õrezrednél történtek miatt. A múlt héten írtunk arról, hogy az Õrezred azóta kirúgott pszichológusa szerint az állami vezetõk védelmét is ellátó Köztársasági Õrezred morális válásgban van.
íp> Posta Imre és egyéb tanúvallomások szerint a kiemelt rendõri egységnél a bûncselekmény gyanúját felvetõ visszaélések, az In-Kal Securityvel való túlzott és biztonsági kockázatként értékelt kényszerû együttmûködés, a kiképzés elhanyagolása, a felszerelés elégtelensége és szakmailag megkérdõjelezhetõ beszerzése visszatérõ beszédtémái az állománynak.

A tárcánál elismerték: nem tudtak arról, hogy az ügyben nyomozást indított az ügyészség, ahogy arról sem, hogy a miniszterelnöknek írott levelével az ügyet elindító szakpszichológust, Posta Imrét fegyelmivel kirúgták.
Minden lépésérõl írt

A Miniszterelnöki Hivatalban viszont tudni kellett minderrõl, hiszen Posta Imre az elsõ, az Õrezred morális válságára figyelmeztetõ levele után többször is küldött tájékoztatást a miniszterelnök email címére. Sõt, a Kormányszóvivõi Iroda szerint ezek az iratok az IRM-ben is fellelhetõek. Az egyik, a fegyelmi eljárás elindulásáról szóló levélre adott válaszban Gyurcsány Ferenc személyi titkára, úgy fogalmazott, "az Önnel történt dolgok azért is kellemetlenek számomra, mert valamennyire látom, hogy sokan Önnel egyezõ véleményen vannak". Megkeresésünkre, hogy mit jelent ez utóbbi mondat, illetve ennek fényében miért nem történt semmiféle intézkedés, a Kormányszóvivõi Iroda – ugyancsak írásban – úgy válaszolt, "az idézett magán- (tehát nem hivatalos) levélben a miniszterelnök úr akkori személyi titkára személyes megjegyzést tett. Ebbõl azonban nem következik semmi más: a rendõrség illetékes szervezeti egységeinek a feladata, hogy kivizsgálják az ügyet".

Ahogy ez meg is történt, emlékeztetett a Kormányszóvivõi Iroda, hangsúlyozva: az elsõ levél alapján a MeH éppen azt tette, amit tehetett, a szolgálati utat betartva továbbította a levelet az IRM-be, ahol elrendelték a vizsgálatot.

A minisztérium egyhetes határidõt szabott az országos rendõrfõkapitánynak, aki ennek tartása érdekében voltaképpen már csak öt napot biztosított a vizsgálat lefolytatására Szabó Ferenc tábornoknak, az Õrezred parancsnokának.

A néhány nap után megszületett válaszban az volt, hogy a pszichológus leveleiben alaptalan állítások vannak, ellene fegyelmi vizsgálat indul. Az IRM-ig továbbított eredménybõl ez utóbbi kitétel a tárca már idézett válasza szerint kimaradt, ugyanakkor a minisztériumban általában is elégedetlenek voltak az eredménnyel. "A tájékoztató egyes kérdésekre nem adott megnyugtató választ, ezért az országos rendõrfõkapitánytól ezek felülvizsgálatát kértük. Az újabb intézkedések megfeleltek a vonatkozó szakmai követelményeknek, ezért azokat elfogadtuk" – írta válaszában az IRM, attól azonban pénteken elzárkóztak, hogy részletesen kifejtsék, mivel voltak elégedetlenek, és milyen további intézkedés nyugtatta meg õket.
Link

Hozzászólások

819 #1 rozsola
- 2018-09-28 12:14
Ejha ! Egyre híresebb lesz Imre !
5 #2 kincses
- 2018-09-28 15:12
Híresebb?? Na hagyjuk. A bocsánatkérés és rehabilitáció a minimum.
75 #3 talpi
- 2018-09-28 18:07
Tudjátok érdekes volna, ha a volt pk. kérne Imrétõl bocsánatot. Már csak azért is, mert roppant érdekes a "felemelkedése"
Ugyanis a készenlétinél volt jó ideig és amikor az egyik /=ma már nyugger tábornok/ 1986 ban a Lánchidon rommá gumibotoztatta az "elégedetlenkedõket" akkor került igazán képbe, valami oknál fogva.
Nem csak ez az egyetlen húzása volt, hogy a "kívánt" magasságokba emelkedhessen. Hiszen, volt arra is kísérllete, hogy egy teljesen tiszta embert bevádoltasson a Katonai Ügyészségen, úgy, hogy akit rá akartak venni erre az aljas játékra, annak, fût-fát megígértek, hogy vsszahelyezik eredeti beosztásába/ahonnan a már említett tábornokkal közösen eltávolították/ csak valljon hamisan. Szabályosan könyörögtek, viszont van még gerinces a földön.
Az, hogy Imrétõl bocsánatot kérjenek, hmmm, érdekes volna, csak tudjátok, ehhez Imre kell elsõsorban.
Ahogy én megismertem, lehet megbocsát, de felejteni nem fog. Konok, de neki is van gerince.
4 #4 Posta Imre
- 2018-09-28 18:45
Talpi, részemrõl nincs bocsánat. Elmúlt az az idõ és ez nem az a kategória. Egyébként is csak kis herezacsekok ezek a taknyok, semmirekellõk és pont azért is vannak tartva.
2 #5 gerry
- 2018-09-28 18:50
"...de neki is van gerince."
- Nem akarom Imrét dicsérni, de neki még van gerince! - és ezt kevés, a hatalom egyes lépcsöfokait megjàrt személyröl lehet àllitani.
8 #6 miskolcilaci
- 2018-09-28 19:40
No, azért érdekes lenne ha Imre visszakapná szolgálati fegyverét.
75 #7 talpi
- 2018-09-28 20:45
Imrém!
Tudom, nálam sincs, ezért vagyunk "ott ahol"
Gerry!
Tudom, és Imre is tudja, :)
Laci!
Ne akard. Neki sokkal nagyobb és jobb fegyvere van a becsülete és a gerince. :)
267 #8 Perle
- 2018-09-28 22:29
Bíróság elé kellene rángatni mindazokat, akik tudtak az Imre által jelzett visszaélésekrõl, mégis hagyták, hogy õt fügesszék fel állásából. Jogi segítséget kellene igénybe venni ahhoz, hogy Imrét rehabilitálják és anyagi kárpótlást kaphasson az azóta elszenvedett évekért . Egy jogállamaban végül is dícséretesnek kellene lennie egy javító szándékú bátor emberi kiállásnak, nem pedig büntetni azt munkahelyrõl való kírúgással.
24 #9 cigar-no
- 2018-09-29 03:33
Perlénél a pont. Azonkívül adják oda a nyögdíjat, és menjenek a 3,14-csába!
75 #10 talpi
- 2018-09-29 04:53
Ezek??? majd oda adják, no, meg kár-pótolnak? Eszükben sincs. Egyféleképp lehet a becsületet visszaszerezni ha becsületesen felelõsségre lesznek vonva, "demokratikusan"
4 #11 Posta Imre
- 2018-09-29 07:19
Laci, már rég nem van szolgálati fegyverem és ha lenne is mit kezdjek vele? A "lakosság" túlnyomó része, tetem-es zöme, kibaxott zombi, pont ugyanolyan erkölcsi nulla, mint a "vezetõik", akiket "megválasztanak" és ott tartanak, ahol. Szar van, máj meg éppen annyi, hogy fecseghetünk róla.

Perle, nem rossz ötlet. Melyik bíróság és ki az, aki nem volt ennek részese és az azóta eltelteknek? Nagyjából a teljes közigazgatási-politikusi és gazdasági zsidó-csürhe mehetne holokausztolni. Nem magam miatt tettem, amit, bár ez ebben a formában nem teljesen igaz, hogy a lelkiismeretem okán, de a köz érdekében nyomtam meg a "pánikgombot". És, ha "kártérítésrõl" van szó, ugyan mit? Családot is, asszonyt is, benneteket is? Eh, nem lehet ezt már "jóvá tenni" rég és semmivel. Megoldása sincs a kérdésnek, csak egy nagy válasz lehet minderre: eltakarítani a mocskot az utolsó szemitáig!
267 #12 Perle
- 2018-09-29 09:32
Imre! A mocsok szinte eltakaríthatatlan. Folyton van belõlük utánpótlás.

A Te sorsodra jutott a volt krimi fõügyésznõ is. Egyedül szavazott pártjában a nyugdíjemelés ellen és feladata volt a kéviselõk jövedelem bevallásának , vagyongyarapodásának ellenõrzése,
Bizonyára jól végezte a dolgát , ezért kilökték a képviselõk maguk közül .
https://360tv.ru/..._term=2018
4 #13 Posta Imre
- 2018-09-29 18:54
Perle, igen, valószínûsíthetõ, hogy Õ lesz a Cári Oroszország elsõ nõi pátriárkája. Ja, ez nem vicc. Oroszország is megérett a teljes takarításra, ez teljesen bizonyos és kár is mellébeszélni. Így termelik ki a "következõ" immár tiszta lelkiismeretû, sõt makulátlan "vezetõket". Azért én nem vagyok biztos benne, hogy nem FSZB-s a kis hölgy.
267 #14 Perle
- 2018-09-29 21:36
Magyar szálak a szlovák ujságíró és párja meggyilkolásában.
Ráadásul volt rendor a gyanúsított::o
https://parameter...usitottjat

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.73 másodperc
2,750,719 egyedi látogató