Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lemondott az Interpol vezetője

TanácsadásPintér Sanya klón a helyzet magaslatán, semmi pánik! Az Interpol vasárnap esti tájékoztatása szerint lemondott a szervezet vezetője, Meng Hung-vej. A bejelentést Twitteren tették közzé.

A közlemény szerint a pozíciót mostantól a dél-koreai Kim Jongjang veszi át, addig, amíg novemberben Dubajban az Interpol közgyűlése új vezetőt nem választ.

Az Interpol még szombaton kért hivatalos információt Meng Hung-vejről Kína államától, miután a férfiről csütörtök óta nem lehetett hallani. Nemzetközi rendőri segítséget is kértek.

Peking vasárnap közölte, hogy hazájában - pontosabban nem ismertetett - törvénysértés miatt indult vizsgálat Meng ellen, írja az MTI. A kínai állampárt fegyelmi ügyekkel foglalkozó testülete honlapján azt írta: Menget Kína új korrupcióellenes hatósága, a Nemzeti Felügyeleti Bizottság megfigyelés és vizsgálat alá vonta.

Meng Hung-vej eltűnését felesége jelentette be csütörtökön, miután tíz napig semmit nem hallott a férfiról. Egy kínai lap szerint az Interpol most már csak egykori igazgatóját korrupcióval vádolták. Meng 2016-ban került az Interpol élére.
Link

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2018. október 08. 23:28:28
egyik hires szinésznöjük is eltünt--komolyan veszik csalást,korupciot de mégsem tapsolok mert totál orwelli világ mai kina....
819 #2 rozsola
- 2018. október 09. 00:16:50
Monguz !
238 #3 bivaly
- 2018. október 09. 07:46:52
Kína sokkal inkább, sőt, alapvetően "Állatfarm", kiegészítve a turbo orwelli ellenőrzéssel. Mert ugye, a négy láb több mint két láb, és egyébként is mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. Kína "társadalmi berendezkedése", a legelnyomóbb, és egyben a legsovinisztább valami, milliárdos elvtársak, és a nyomorban rothadó szegények keveréke, kommunistának mondott államvezetéssel. Ez a legtipikusabb négyszögletes kerek erdő ! Gyakorlatilag hazugságra, elnyomásra, kizsákmányolásra épül, természetesen óriási szemfényvesztéssel kiegészítve. Utóbbi szeparáltan , van ami kifelé, van ami befelé. Azt hiszem, nem állok távol az igazságtól, hogy ehhez képest Észak-Korea valódi, tényleges demokrácia.
267 #4 Perle
- 2018. október 09. 10:22:53
Na, ez is megvolt a XXI század elején. Csúcs bünüldözö szerv üldözhette saját főnökét. Szép új világ!:o
80 #5 monguzking
- 2018. október 09. 11:49:23
bivaly azért sose haggyuk ki azt hogy kina egyben gyilkos rendszer is--messze itt ölik le a legtöbb embert-sokkal többet mint a világ többi országa együttvéve ukránostul,burmástol-----tibetieket,ujgurokat s kelet türkméneket millioszámla gyilkolják le
75 #6 talpi
- 2018. október 09. 21:58:03
Nyugi bele, hamarosan ki fog derülni/?/, hogy nyakig benne volt egy igen komoly gazdasági csalásban, és az usan-nal dolgozott. Mondjuk ez még a héten napvilágot lát, ne aggódjatok. Majd a "vasárnapi matinén" valamely stadion gyepén "térdelni fog" de Kína sem felejt mint Vászka. :)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,482,695 egyedi látogató