Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Filmajánló

TanácsadásHelló Imre! Egy "Nicolas Cage" filmet szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani! Talán már volt róla szó az oldalon, de ha nem, némi ajánló a film párbeszédeibõl, illetve röviden arról, mirõl is szól maga a film.A film címe: Az emberiség minisztérium. Nagyon fontos, hogy minél több ember tudjon arról, amirõl a film szól, mert pontosan ezt tervezik megvalósítani a nagyon is közeli jövõben velünk, átlagos állampolgárokkal a Föld urai!
Pontosan e felé haladunk!

A film hivatalos ajánlója: 2030-ban a világ gazdasága súlyos recesszióval néz szembe, a bolygó légköre pedig kezd egyre élhetetlenebbé válni a globális felmelegedés következtében. A sugárfertõzés beszennyezte Amerika nagyobb területét. A víz lelõhelyek szennyezettek, vagy kiszáradtak. Az állatok elpusztultak. A talaj már termõképtelen. Vagyis az emberiség fogytán van az élelembõl és a vízbõl, vagyis a kihalás szélén áll. Nagyhatalmak létrehoztak egy új kormányzatot, a Humán minisztériumot, mely mindent irányít. Nicolas Cage az egyik ügynökét alakítja ennek a kormányzatnak. "Humán Emberi Erõforrások Minisztériuma". Miért is cseng olyan ismerõsen nekem?

Az emberek, miután minden összeomlik, a saját vizeletüket iszák, amennyire tudják, tisztítva, egymás húsát eszik, mert nincs más!-Erre persze csak utalások vannak a filmben.

"EZZEL A SZÖVEGGEL KEZDÕDIK A FILM!

A nem túl távoli jövõben! A gazdasági katasztrófákat és a klímaváltozást éhínség, népvándorlás és polgárháború követte. A társadalom összeomlott, az élelmiszerek és javak ipari elõállítása és gyártása leállt. Amerika falakat emelt ország és városhatáraira. A kormány tejhatalmat adott egyetlen ügynökségnek, aminek feladata elfogni és elkülöníteni azokat a polgárokat, akik terhet jelentenek a "RENDSZER" számára! Az ügynökséget úgy hívják: AZ EMBERISÉG MINISZTÉRIUM! "Valójában ez a szervezet mind tudjuk már régóta létezik "FEMA" néven" Magyarországon is!

A film elején a bevezetõ szöveg után, egy út szélén álló táblát mutatnak, amin ez a szöveg áll: "ÚJ ÉLET VÁR RÁD AZ ÚJ ÉDENBEN!"

"Miért adod össze a számokat?-kérdezi a fõszereplõ 11 éves fiú Noah ügynöktõl, még az otthonukban a film elején. "Megnézem mennyire produktív az édesanyád. A polgárainknak az a feladatuk, hogy többet adjanak, mint amit elvesznek.-mondja az ügynök. A tanárnõ is ezt mondja.-válaszolja a gyerek. Ez a közös feladatunk.-mondja az ügynök. Ezt is mondta. A gazdag nem segít többet a szegénynél.-kérdezi a gyerek. Elméletben de, gyakorlatban ez ma nehezen kivitelezhetõ.-válaszolja az ügynök. Ezért kell elköltöznünk? Kevés pontunk van? Túl keveset adunk?-kérdezi a fiú. Szomjas lehetsz.-mondja az ügynök a gyereknek. A barátom Bobby Slon Új Édenbe ment. Azt ígérte ír, de nem, legalábbis nekem nem! Tuti új barátokat talált! Engem meg elfelejtett. Biztos sok limonádét iszik.-mondja a fiú. Ne légy ilyen szigorú vele.-mondja az ügynök.

Egy ember, akivel menekülés közben találkoznak, mondja az alábbi szavakat. "Nem bölcs dolog szarakodni a Földanyával! A sok szemétért, amit a vízbe és a levegõbe nyomtunk, most jól megkapjuk!"

A film egyik jelenetében az ügynökök fõnöke beletúr egy papírdobozba, ami fehéres színû porral van tele és kivesz egy fogat, ami egykor egy gyermeké volt. Innét már lehet sejteni valamit az "Új Édenrõl". Mire is jó a hamu, bármi is volt azelõtt, egy terméketlenné tett Földön?

Az egyik fõszereplõ, egy gyerek mondja az anyjának menekülésük során: Tudod mit meséltek az indiánok a táborban? Õk nem indiánok Lucas! Az "Új Éden" egy "HALÁLTÁBOR!" Hogyan!-Kiállt fel az anyja. Milliókat égettek ott, hamuvá! Ezért nem ír vissza onnan senki! Nincsenek karjaik és ujjaik! Szénné égtek! Borzalmas ilyesmit mondani-mondja az anyja. De igaz!-kiállt fel a gyerek. Elõbb "GÁZKAMRÁBA" zárnak, aztán jöhet a kemence! A happy end csak a mesékben létezik! AZ ÓRIÁS MINDIG ELTAPOSSA A KICSIT! Noah! Noah, nézzen rám!-Mondja a gyerek anyja. Odaszól a nõ a mellette ülõ, õket szöktetõ volt ügynökhöz. Mondja meg neki, hogy téved! Még az otthonában kérdezi az ügynök az okos telefonját, mit lát a kivetített hologramon?-Mi az amit látok? Új Éden. És ez mi? A hatos krematórium! "MIT TETTÜNK!" NINCS ELÉG ÉLELEM, SE VÍZ! A fia igazat mond.-mondja a volt ügynök a nõnek az autóban ülve, míg elbújva várják, hogy eltûnjön a fejük felett körözõ felfegyverzett katonai dron.

Az egyik Noah-ékat üldözõ ügynök beszélget a fõnökével: Szóljon ha készen áll! "Úgy látom Cros alkalmazkodott a vidéki élethez". A múltját kergeti. "Valami jobbnak az eszméjét". Nem jut sokáig uram! "Talán! Ha mind elfutunk, megmaradnak a "TITKOK!" TALÁN BIZONYOS TITKOK TÚLSÁGOSAN NAGYOK! "Egyet értek. NEM LEHET MEGÚSZNI 7 MILLIÓ EMBER KIVÉGZÉSÉT, ELÕBB-UTÓBB KIDERÜL! A történelem rosszabbik felén állunk!"

Noah Cros, volt ügynök, miután megtudta, hogy mi folyik az Új Édenben, készít egy videó felvételt még odahaza, amit egy pendrájvon juttat el egy emberhez, aki végül sikeresen lejátszatja azt a tévében. Ezt a szöveget mondja Cros ügynök a felvételen: "ÚJ ÉDEN, EGY HALÁLGYÁR! EGY HÚSZ HEKTÁROS GÁZKAMRA, AMIBEN HAT KREMATÓRIUM VAN! EZEK ITT AZ ÁRTATLANOK ARCAI! A 7 MILLIÓ ÁLDOZATÉ, AKIKET A KORMÁNYUNK GYILKOLT MEG! FÉLJETEK! RETTEGJETEK! LEHET, HOGY TI JÖTTÖK! KEZDÕDJÉK A FORRADALOM!

Tudjuk, hogy rengeteg FEMA tábor áll készenlétben az USA-ban is, már csak be kell indítani az események láncolatát.

Köztudott, legalábbis köztünk, hogy "MIÉRT IS ÉPÜL ENNYI STADION MA MAGYARORSZÁGON!" Hogy könnyedén átalakíthatók "HALÁLTÁBOROKKÁ!" Megtették ezt már Chilében és Afganisztánban, de a világ más részein is! Aki látott fotókat ezekrõl az új stadionokról, a magasban körbefutó rámpákról, amin néhány fegyveres körbejárva simán belõheti a stadion közepére terelt, összezsúfolt tömegeket! A bejáratok zárhatók. Kívülrõl a stadionok szögesdrót kerítésekkel körbekeríthetõk. És közben a zsidók még mindig a holokamujukon siránkoznak és az egész világot igyekeznek rávenni arra, hogy mindenki "CSAKIS ÕKET SAJNÁLJA!" Miközben köztudott, legalábbis az kellene, hogy legyen, hogy mindkét világháborút zsidó bankárok és cinkosaik pénzelték és látták el a háborúzó feleket mindennel! És ez vonatkozik több száz évre visszamenõleg minden háborúra, forradalomra, napjainkig bezárólag!

A Viva Natura televízión is foglalkoztak vele, Jakab István és Drábik János, hogy a Korda filmstúdió nem véletlenül épült közvetlenül egy szemétégetõ mellé! És nagyon furcsa, hogy a több méteres szögesdrót kerítésen befelé hajlanak a kampók, nem kifelé. És ott van az a széles út és mellette a magas domb, senki sem tudná mi folyik ott! A videót errõl meg lehet nézni a YouTube-on, ha még nem tüntették el! Senki ne higgye, hogy amit simán megtettek velünk 1918-19-ben, majd a második világháború után és teszik velünk mind a mai napig, csendben "NEM FOGJÁK MEGTENNI ÚJRA!" MEGFOGJÁK! Mert egy ennyire bealtatott, birka népséggel, ami ezt az országot lakja "SIMÁN" megtehetik bármikor! Aki úgy érzi ez rá nem vonatkozik, az ne vegye magára! MINDEN JEL, MINDEN TÖRTÉNÉS ARRA MUTAT, HOGY PONTOSAN EZT A FORGATÓKÖNYVET KÖVETI A VILÁGOT URALÓ ELIT! Hogy van e ellenállás valahol a háttérben, nem lehet biztosan tudni, de sejthetõ! A tényleges "HARMADIK VILÁGHÁBORÚNAK" már évekkel ezelõtt be kellett volna következnie, hisz tudjuk, hogy például Denverben létezik egy másik hatalmas repülõtér is, amire semmi szükség sem lett volna és ami alatt több szintes, mélyen fekvõ titkos bázis található, ahová évekkel ezelõtt próbáltak átköltöztetni minden szervezetet az amcsik. CIA, FBI, FEMA, stb...De "VALAKIK" ezt akkor sikeresen megakadályozták, állítólag berobbantva az oda vezetõ alagutakat. Talán ezek voltak azok a titokzatos hangok, amiket világszerte halhattak az emberek és amiknek forrását nem tudta senki sem beazonosítani. Az "FIX HD-ENIGMA" címû mûsor sorozatban is volt errõl szó, anno! Jól mondja az ügynök, a fentebb ajánlott filmben. "Elõbb-utóbb, de mindenre fény derül!" És aki a rossz oldalon áll, ne számítson kegyelemre! Még nem késõ kiszállni ügynökök! AMI FELÉ AZ EMBERISÉG HALAD, AZ A TOTÁLIS MEGSEMMISÜLÉS! Tényleg ennyire érdemes szolgálni, kiszolgálni a "PSZICHOPATÁK" uralmát, ügynökök? Hogy a végén ne maradjon semmi se? Már nagyon sokszor megkérdõjeleztem az emberiség "ÉPP ELMÉJÛSÉGÉT" és továbbra is vallom, az "EMBER" kevesektõl eltekintve "NEM TARTOZIK AZ ÉRTELMES FAJOK KÖZÉ!" Ez a film csak egy a hasonló témákat boncolgató filmek közül, de egyben közös minden ilyen film! A VALÓS JÖVÕT TÁRJA ELÉNK! EZT AKARJUK? MERT HA IGEN, PONTOSAN EZ IS FOG BEKÖVETKEZNI! Most talán még tehetünk ellene, bár erre az emberek hozzáállását tekintve "SZINTE SEMMI ESÉLYT SE LÁTOK!" Nem a pesszimizmusom íratja ezt velem, hanem a "REALITÁS" ami nagyon is "VALÓS!" Üdv csapat! Mormota.

Hozzászólások

99 #1 MORMOTA1968
- 2018-11-23 17:25
filmezek.com/onli...ty-bureau/ Ezen a torrent oldalon is meg lehet nézni szinkronosan. Nem a leglátványosabb film, nem is túl akciódús, eléggé lassú folyású, de vannak a filmben érdekes csavarok. A filmet a történet mondandója miatt érdemes megnézni. Nagyon is a valóságon alapszik. Pontosan ezt a célt szeretnék elérni a világ parazita urai! Hogy éhínség legyen, hogy szomjazzunk, mert mesterségesen megakadályozzák a normális esõképzõdést, bár máshol meg egész városokat moss el az esõ. Hogy terméketlenné váljon minden termõföld. Hogy kipusztuljanak a fák és minden más növény, de még az állatok is! Senki nem gondol bele, hogy egy háború miféle brutális környezet pusztítással jár! Az állatok és növények is ártatlan áldozatai az emberiség esztelen háborúskodásának. Megint egymást fogjuk ölni, pusztítani és persze még nagyobb kárt okozunk a természetben, mint amit eddig okoztunk. Pedig már az is rég túl van minden határon. Mikor pusztítjuk végre el a parazitákat? Az emberi ostobaságot látva erre semmi esélyt se látok, szinte! Napi szinten szívjuk be mindannyian a ki tudja miféle, a levegõbe kiszórt mérgeket, amik lassan mérgezik meg a testünket és csökkentik le értelmi szintünket is az agyba beépülve! Csak azt érzi az ember, hogy egyre fáradékonyabb, fásultabb, egyre kevésbé képes ellenállni a szervezete a különbözõ betegségeknek, de még egy egyszerûnek látszó náthának is! Szép lassan tizedelik meg a Föld lakosságát. Legtöbbünk tudomást se vesz róla, hogy szó szerint, mi folyik a feje felett. Eddig számunkra ismeretlen hangú repülõgépek zúgása hallatszik a fejünk felett, beazonosíthatatlan, semmiféle csíkot nem húzó, lassan szálló gépek húznak el az égen, amiknek talán még szárnya sincs! Én legalábbis nem látom, hiába meresztem a szemeimet. Ezek vajon milyen gépek lehetnek? Régi festményeken furcsa gömbszerû valamiket ábrázolnak az égen, amik valamit szórnak és aznap útjára indul a fekete halál Európában, a pestis, csúnyán megtizedelve a fehér lakosságot! Ne feledjük, hogy ahogy ma is vannak eldugott õsi szinten élõ törzsek a Föld különbözõ pontjain, a "civilizált népek" és modern civilizációs vívmányaik mellett, úgy már az ókorban és középkorban is lehettek technikailag jóval fejlettebb civilizációk, népek, hisz ismertek a fotók arról, hogy az Egyiptomi piramisok belsõ falán a falba vésve, vagy inkább lézerrel beleégetve, karcolva, láthatók deltaszárnyú repülõk, helikopterek és tengeralattjárók is. No meg a repülõmakettek, amiket találtak. Bármikor megtehetik újra, amit akkor megtettek a Föld lakosságával! A bealtatott emberiség könnyû préda számukra! És nagyon zavarja már õket az ébredezõk tömegei. Mármint a sátánfattya világuraló elitet. s_ezt-ni s_ratata
272 #2 Kameleon
- 2018-11-23 17:31
Üdvözlet Mormota! Nézd és érezd át ezeket összességében! Minden benne és a megoldás is. A történelem ismétli ön-mag-át.

Tele-vízió és képes(s)éged:
www.facebook.com/...1159626349

Az ellen:
1.) www.facebook.com/...7811936347
2.) www.facebook.com/...9776630154
3.) www.facebook.com/...6235860820

A jelen-múlt-jövõ egy "térben és idõben" lelhetõ fel, ha meg akarod jósolni a jövõdet, csak emlékezned kell rá! Az egésznek a magja az, ha a lelket és a szellemet felszabadítod, mert ez által a test is szabaddá lesz!

Nepos Magni Nemroth:
www.facebook.com/...0731806788

(k)Áldeus!
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-11-23 18:15
Helló Kaméleon! Mint ahogyan a pénzt, úgy a televíziót sem erre találták ki, de ahogy mindent lehet jóra, ugyan úgy rosszra is lehet használni. A "Mátrix" címû filmben nem véletlenül mutatják azt a jelenetet, ahol szó szerint
a sok százmillió, milliárdnyi mesterséges kómában tartott, rendszerre kötött ember látja el energiával, mint milliónyi "ELEM" az egész világot behálózó, mesterséges intelligenciát. Ezt ma még úgy hívják, hogy "INTERNET" meg "TELEVÍZIÓ" meg "MOZI" meg "SZÁMÍTÓGÉPES JÁTÉKOK!" Mindegy minek nevezzük, a lényege mindnek ugyan az! Hogy szó szerint kábulatba ejtsen, elvarázsoljon, hogy ne lásd meg a valóságot a káprázat mögött! Kedves Kaméleon! Sajnos nem mindenki képes arra, amire te és még sokan mások világszerte! A felébredésre és arra, hogy lásson is a szemével, ne csak nézzen! Hogy önmagában keresse az igazsághoz vezetõ utat, az "IGAZSÁG" egyetlen valós forrását! Ha ilyen egyszerûen menne a dolog, még ma összeomolhatna a körénk épített Mátrix világ. De csak igen keveseknek ment le az a bizonyos piros pirula a torkán. A többségnek a kék a nyerõ még mindig. Õk jól érzik magukat ebben a mesterségesen köréjük épített virtuális valóságban. Vagy ha nem, akkor sem vágynak igazán a piros bogyóra és a vele járó mellékhatásra, az ébredésre. s_Laptop
116 #4 livia
- 2018-11-23 21:25
Azt hiszem, holnap itt idõzök. Mára jó éjszakát.
116 #5 livia
- 2018-11-24 17:33
Szóval: Nem tudom megnézni, a számítógépem blokkolja. Tudom, csak egy szõke nõ vagyok. Majd tabon holnap. Ma egyébként is továbbképzésen voltam.
267 #6 Perle
- 2018-11-26 17:52
Amerikai katona fejezett le 15 éves iraki " iszlám harcost" és még bûszke is rá. Még civilek halála is van a rovásán.:o
Errõl nem is az itteni sajtó:
https://www.milit...-head.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
2,685,624 egyedi látogató