Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Spár Regnum és a tikos háttérpiramis esete

BelföldMost ilyen szatyorkákban osztja a javakat a hálózat. Ti mit láttok a képen és mit nem? A "regnum" csak "gyöngébbek kedvéért": Link Szabadkőművességhez semmi köze!

Hozzászólások

765 #1 Laplage
- 2018. december 10. 20:42:38
Alakul a királyság?
Vagy már van is csak nem publikus?! s_beszel
809 #2 megmondhatom-e
- 2018. december 11. 07:07:18
-mint láthatjuk , ez már jó világ lesz , mert itt még a híd alatt lakók is egészen jól öltözöttek , nem úgy ,mint az "orbán rendszerben" eltüntetettek "voltak".
267 #3 Perle
- 2018. december 11. 18:31:27
Az az igazság, hogy az osztrák áruházláncnak messze jobb a húskínálata, mint a többi multié. Árban is jobb, szinte mindig friss a tőkehús, a húskészítmények nincsenek műanyag fólia vagy gáz alatt aszalva hetekig. Kevesebb termék van, mint máshol , de éppen elég ahhoz, hogy egy háztartások igényét ellása a boltok kínalata. Lúdtalpat sem kap az ember lánya, ha végigszalad az üzleten, hogy összeszedje az aznapra való élelmet, vegyi árut.
Kár volt a reklámban a piramisos példát hozni, mert az ember a szabad vakolókra asszociál. Nem tudom, hol van ez a húsüzem, de valóban minőségi, állítólag csak magyar tőkehúst húskészítméneket kínál. A baromfihúsnál már az ár egy része osztrák. Azt nem is titkolják.
1201 #4 Titti
- 2018. december 18. 11:47:37
Párom eltöltött 6 hónapot ezen a kellemes, ja, nem, kellemetlen helyen (:D). No, nem a gyártásnál, hanem a húsüzemben, ahol embertelen a tempó a szalagon. Minden hétre jut 1 baleset (üzemi): hasbaszúrás, ujj bedarálás stb. Bejelentés természetesen minimálbéres, betegállomány nincs, fizetett szabi nincs. Aki kérni/szólni/véleményezni mer valamit, azonnal ki van rúgva. Akinek van jó szaktudása + ereje + esze, néhány hónap után továbbáll innen, emiatt nagy a fluktuáció, így, aki marad még inkább sanyargatott, főleg a lapockaszalagon, ahol minden hentesnek egészségügyi problémája van, mert gyakori, hogy a fagyott húst is olyan tempóban adja be a beadó, mint a normált. Sok fájdalommal teli éjszakát okozott nekünk Sanyi bácsi, és csicskái (kisfőnökök), pedig az emberemet nem puha fából faragták. A spar vezetősége vajon tudja ezeket a részleteket?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,386,495 egyedi látogató