Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kína megduplázza repülőtereinek számát

BelföldEnnek a világnak sosem lesz vége? Ó, csak most Kelet lesz Nyugat. Kína azt tervezi, hogy mintegy duplájára növeli repülőtereinek számát 2035-re, amikorra a világ legnagyobb légiközlekedési piacává válik, megelőzve az Egyesült Államokat - írta a China Daily című kínai napilap keddi számában.

Kína megduplázza repülőtereinek számát

Az angol nyelvű újság a polgári légiközlekedési hatóságtól úgy értesült, hogy a jelenleg működő 234 repülőtér mellé 216 új légikikötőt építenek fel. 2035-re a légiközlekedés iránti kínai kereslet teszi ki a globális igények egynegyedét, amivel túlszárnyalja az amerikai piacot.

Tavaly a kínai repülőtereken 552 millió utas fordult meg, és ez a szám 2020-ra eléri a 720 milliót. Az erős növekedés miatt a jelenlegi repülőterek már nem lesznek képesek kielégíteni az igényeket, így fel kell gyorsítani az új repülőterek építését.

"A szolgáltatások sokat javultak, de a jelenlegi repülőterek színvonala messze nem megfelelő, ráadásul egyenlőtlenül vannak szétszórva az országban" - mondta Tung Fa-hszin, a légiközlekedési hatóság fejlesztésekért és tervezésért felelős igazgatója, hozzátéve, hogy világszínvonalú reptereket fognak építeni a Jangce folyó deltájának térségébe, a Peking-Tiencsin-Hopej régióba, a Kuangtung-Hongkong-Macao Nagy Öböl térségbe, valamint Csungking és Csengtu városok közelébe.


A kínai polgári légi közeledés fejlődését két fő motor hajtja. Egyrészt több nemzetközi járatra van szükség olyan viszonylatokban, amelyeket nem lehet nagysebességű vonatokkal kiváltani. Másfelől az ország délnyugati és északnyugati részén több kis- és közepes méretű reptérre van szükség.

A polgári légiközlekedési hatóság fontosnak tartja a szorosabb együttműködést a nagysebességű vasutak üzemeltetővel, hogy fejlesszék a "repülőgép plusz nagysebességű vonat" néven futó közlekedési rendszert, amely megkönnyíti és a meggyorsítja az átszállásokat, valamint hatékonyabb utazást tesz lehetővé.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018. december 11. 19:22:04
Nem elég szennyezet náluk is a levegő, még rátesznek egy lapáttal.:|

Norvégiában pedig hidat építettek. Sarkköri-selyemúti ?? hid lett.
https://www.euron...tic-circle
809 #2 megmondhatom-e
- 2018. december 11. 20:08:48
- látom , a kínaiak se beszélték meg a dolgot a háttér-zsidókkal ,mert akkor tudnák , hogy 2035-re nem terveznek sorosék annyi kínait - összesen - , amennyi repülőterük van ma.
Addigra csupa zsidóból lesz itt már minden !

Magyarországon pl mindenkinek a család-neve Orbán lesz - pont ezért fog az utak mentén mindenütt eldobott pelenkahegy tornyosulni.

Ezeket meg csak magánrepülőkkel lehet átrepülni.
Orbán már készül .
75 #3 talpi
- 2018. december 11. 20:35:52
#2 megmondhatom-e
- 2018. december 11. 21:08:
s_hee
299 #4 i_gazember
- 2018. december 12. 12:17:10
#2 megmondhatom-e
" eldobott pelenkahegy ", azt az elkövetője meg állítólag turisztikát tanult. Svájcban? Nem tudom elképzelni, hogy pont ott azt tanították, hogy hogyan kell útközben porontyunk sz@ros pelenkájától megszabadulni, vagy ha mégis, biztos nem úgy, ahogy az megtörtént. OV még a lányát sem tudta illemre nevelni, de van képe Magyarország miniszter elnökének lenni!?

No comment! (Vagy mégis! A sok seggfejnek -én sem vagyok más- jó egy cigány /zsidó?/ vajdára bízni az országot? Lásd Emberi Erőforrások Minisztériuma, meg a jó k***********, azt!
Magamnak vagyok az erőforrása, és az EEMI-t nem csak szóban nem fogadom el, de tettekben is igazolni tudom. Belőlem nem eszik senki, csak az akinek megengedem. Uff! Jól megmondtam, ide írtam a magamét, a "Barátok között" körnek, de annak se legyen kétsége, aki ezt így határozta meg, hogy ő kívül álló lehet. )

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,386,496 egyedi látogató