Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bőnyi rendőrgyilkosság: nyilvánosságra került a segélyhívásról készült hangfelvétel

Belföld legalább megtudatták, hogy Dr. Dudás Kata az NNI-től az elkövető. Már ez is egy eredmény. Megdöbbentő hangfelvétel került elő a bőnyi rendőrgyilkosságot követő pillanatokról: a vádlott Győrkös István feleségének a hangja is hallható a felvételen.

A 78 éves Győrkös Istvánt, aki a hungarista Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezet alapítója, lőfegyverrel való visszaéléssel, valamint azzal vádolja a rendőrség, hogy 2016. október 6-án egy házkutatás során lelőtt egy rendőrt. Most egy hangfelvétel is napvilágot látott az incidens utáni segélyhívásról. A lövöldözést követően a Nemzeti Nyomozóiroda egyik munkatársa, dr. Dudás Kata tárcsázta a segélyhívó központot, majd elmondta a diszpécsernek, hogy egyik kollégáját lelőtték. Azonnal a győri rendőrség ügyeletére kapcsolták a hívást.

Később Győrkös feleségét is hallani lehetett a felvételen. „Jaj, mondtam, hogy ne csinálja” –mondta a vádlott neje, majd megkérdezték őt a lelőtt rendőr állapotáról. „Fekszik és vérzik. Habzik valami a száján” – mondta Győrkös felesége, mire a hatóságiak megkérdezték, ki vérzik. „A férjem meg a fiatalember, akit lelőtt” – hangzik a felelet az asszonytól. Ezután arról érdeklődtek a hatóságiak, hogy lélegeznek-e, mire a következőt mondta a feleség: „Honnan tudnám?”

A bíróságon feltették a kérdést Győrkösnek, miszerint felismeri-e a felesége hangját. „Igen, azt hiszem, hogy ő” – szólt el a válasz, ám a vádlott úgy gondolja, felesége szavainak az ügyben nincs jelentősége. Link

Hozzászólások

99 #20 MORMOTA1968
- 2018. december 15. 08:35:10
Kedves Talpi! Hát igen, nehéz az emberi koponyát leutánozni, a zselé meg csak zselé, de a múltkor volt egy önként jelentkező, aki kiállt a párkányra tesztbábunak, még sem élt a lehetőséggel senki, sajna! Remélem tudod kire gondolok? Nem tudom egy disznókoponya mennyivel keményebb, mint egy emberé, de azon is ki lehetne próbálni mennyire veti szét egy egyes lövés vagy egy sorozat gépfegyverből. Vagy várjuk meg, míg beáldozásra ítélnek egy újabb rendőrt.
99 #21 MORMOTA1968
- 2018. december 15. 08:36:53
Kedves Satu! Eltudom képzelni!
83 #22 Sbert
- 2018. december 27. 17:35:41
Imre! Mikor mondtam, hogy baráti tűz volt? Két napra rá? Ki közel van a Tűzhöz......
Ez most gyanús nekem, úgyvolt a "Dr"-nőt is elsüllyesztik, mostanra mindenki emlékezetzavarral küzd?
Mi folyik itt?
Az elején is visitottam, nem ketten mentek Imrét vegzálni, hanem két férfi és egy nő.
Érdekes, már képeken is megjelenik a "szöszi", aki most épp nem az......
Lesz itt még meglepetés, Imre tudja, (mint ahogyan jópáran....) a kiképzetlen ügyésznő pánikba esett a kalas láttán.... a patthelyzetben pedig elsült a pisztolya......
És a kérdésem, amit itt még nem is feszegettem:
Mit keres egy ügyésznél fegyver? (lehet, nem ez a kérdés, de ennek is lesz Huzata, de láthassuk majd ezt élőben.....)(( Bár erre, egyre kissebb az esély....))
Ugyanis, folyamatos Cseleményi hibákat vétettek az "Eljárás" közben.....
Ezt is hallani fogjuk, nyugi......
Hivatalosan, az Ügyész jelen lehet az azonosításnál is, de nem ilyen kiemelt ügyek szintjén, amíg a helyszín nincs "Biztosítva", miszerint, nincs kéznél életellenes eszköz....
Már itt is hibáztak az Urak, ugye?
Szerinted, Imre, hogy lötte le hátulrol egy AK-val a Nyomozót.......
Akinek a fejsérülését egy 9mm-es Para lövedék okozta???????????
Messze nincs ez az Ügy még a csúcson, sajnos.
Esedékes lesz hamarosan a hírzárlat, illetve a titkosítás.....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,386,606 egyedi látogató