Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szatmáry kristóf az értinthetetlen zsidó és a 'rabszolgatörvény'

BelföldKértem egy emlékeztetőt a témakörben, hisz mi már ismerjük jól ezt a mocs-kos zsidó bandát...és itten van ni! Szerintetek mire játszanak? Kell az a "rendszerváltás" nem vitás, de hogy lehet lecserélni ezt a fos felhígult zsidó-cigány agybaxott csürhe népet? "Eleget írtunk erről, számtalan feljelentést is tettél...aminek a kamaraleaks szerintem az egyik gyümölcse, de más értelme nem volt, hiszen évek óta mocskosabbnál mocskosabb dolgokat tesznek és számonkérés nincs. A kiválasztott páholytagokra más törvények vonatkoznak, ez az elmúlt 10 év alapján elég jól látszik- Pár cikket azért összeszedtem, ha érdekesnek találod:Lebukott egy munkaügyi ellenőrzésen a Fidesz egyik politikusának és rokonainak cége, mert az egyik eladó feketén dolgozott az üzletben- írja a 24.hu. A politikus, akiről szó van, Szatmáry Kristóf, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara korábbi vezetője és a Fidesz egyik legbefolyásosabb, kiskereskedelemmel foglalkozó politikusa. A politikusé és szintén nagyon befolyásos anyjáé, Szatmáry-Jähl Angéláé a Szatmáry Kereskedelmi Kft., amelynek több zöldségese van Budapesten. Az egyik ilyenben, a Stadionok metrómegállónál lévő standban pedig egy próbavásárlás alkalmával találkoztak az ellenőrök egy be nem jelentett eladóval.

LinkDohányadó: az államtitkár családjának 12 trafikja van

Az új, dohányipart megsarcoló különadó épp a trafikosokat nem érintené. A javaslatot benyújtó Szatmári Kristóf családjának összesen 12 nemzeti dohányboltja van.

Link

Újabb meghökkentő mutyi derült ki Budapesten - ebből nagy baj lesz

LinkBotrány: elítélt csalót alkalmaz a BKIK mert államtitkár a rokona

Elítélt csaló intézi a Budapesti Kereskedelmi Ipara Kamaránál a hiteleket. B.A. Ákost nem kevesebb mint 939 rendeli csalásért ítélték el jogerősen. A gazdasági bűncselekményért elítélt férfi emellett a BKIK tagok Széchenyi kártya ügyintézéséért is felel. Úgy tudjuk B.A.Ákos csak azét kerülhetett a BKIK igen fontos pozíciójába mert élettársának a fia nem más mint a Fidesz országgyűlési képviselője és ex-államtitkára Szatmári Kristóf.

Link


A rakamazi pénzszivattyú: így égette el egy dörzsölt pályázatíró a kisváros uniós pénzeit

A 2006-os váltáskor a városnak nem volt adóssága, a pénzügyi helyzet stabil volt. A frissen megválasztott polgármester, Farkas Ernő viszont nagy terveket akart megvalósítani. Ennek az lett a sajnálatos eredménye, hogy 2013-ban a központi költségvetés 451 millió forint adósságot kellett, hogy átvegyen a várostól, úgy, hogy ekkorra már közel kétmilliárd fejlesztési forrást is elkötöttek – ma mindebből jó, ha százmilliónyi érték jelent valamiféle használható produktumot.

A 2007-13 közötti programozási időszakban Magyarországra mintegy 8 ezer milliárdnyi uniós fejlesztési forrás érkezett: ebből részesülve kellet volna megvalósulnia a rakamazi polgármester nagyralátó elképzeléseinek is.

Hogy az IPD Europe Kft. hogyan került kapcsolatba a frissen megválasztott Farkas Ernő polgármesterrel, azt az érintettek nem tudják, vagy nem akarják elárulni. A cég neve mindenesetre 2007 júniusában bukkan föl először a település önkormányzati jegyzőkönyveiben. Még ebben az évben Farkas polgármester és az IPD Europe tulajdonos-ügyvezetője 10 millió forint értékű szerződést kötnek az ipari park cím elnyeréshez szükséges pályázati anyag elkészítésére.

Az IPD Europe meghatározó tulajdonosa és ügyvezetője Janzsó Tamás, a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának általános alelnöke. Az egykori legendás Vállalkozók Pártjából kinőtt formáció a 90-es évek közepe óta a Fidesz egyik megbízható szatellit-alakulata. A párt elnöke Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselő, az NGM gazdaságszabályozásért felelős államtitkára, Janzsóval ketten a párt tényleges vezetői.

Link


Újabb meghökkentő mutyi derült ki Budapesten - ebből nagy baj lesz


Súlyos gazdasági visszaélésekre, gyanús számlákra és kifizetésekre, haveri kapcsolati rendszerben működő megbízásokra derült fény a BKIK belső átvilágítása során. A szervezet régi és új vezetése egyaránt érintett.

LinkElítélték, feketemunkást fogtak a cégében, de visszaegerészte magát egy fontos posztra a fideszes képviselő anyja

2018. 09. 21.

Link


A CIGÁNYOK EGYIK NYELVÉHEZ HASONLÍTOTTA KÓSA LAJOS A ROVÁSÍRÁST

LinkFiák István, Kósa Lajos fideszes politikus ügyvédje rakta le a Híd a munka világába nevű program jogi alapjait – közölte a birtokába került dokumentumokra hivatkozva a RomNet.hu. A program keretében 1,6 milliárd forint tűnt el.

LinkVilágraszóló fideszes botrány: eurómilliárdokat bíztak Kósa Lajos miniszterre

A lap ma újabb részleteket közölt, ezúttal Kósa Lajos “nem stróman” édesanyjáról: eszerint egy 2013. szeptember 26-án kelt dokumentumban az szerepel, hogy Kósa Lajosnénak, a miniszter édesanyjának utalnak pénzt a “megajándékozottal történt előzetes egyeztetés alapján”. A dokumentumban a miniszter édesanyjának banki adatai is szerepelnek, az összeg mintegy 800 millió forintról szólt.Link "

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018. december 15. 16:37:36
na ezt tudja meg a Tudja Meg! Micsoda részizmus!
A fidesz egyik fentesének a dolgozója "feketén" dolgozott!

Hát ha ilyen a bőrszíne !? ( emigráns)

Kós Alajos meg a "cigányok egyik nyelvét" pocskondiázza !


A cigányoknak több nyelvük is van ? (ez nagyon praktikus lehet !) Ezt irigyli a zsidó ?
Hát igen , ha az egyiket levágják . . .

Rabszolga törvény ?

Nem gond ! Az atévén a zsidó Bernadett már kiállt a magyar dolgozók érdekei mellett!

Relax !
Már nem is vagyok antiszemét !

Inkább a törvények legyenek rabszolgák , mint a magyarok !
267 #2 Perle
- 2018. december 15. 16:56:40
Kóser Lali is bemutatkozott alaposan ezzel a tiltással Tartok attól, hogy előbb lesz kiírva a debreceni vársrész neve "éberü"l, mint bármilyen más nyelven. Igaz, nem a Józsa rész, hanem a Nagyerdő környéke ,Az flancosabb hely.
Ilyen hozzáállással lehet valaki Magyarországon az első ember a talán a 3legnagyobb városban. Elképesztő!:o
267 #3 Perle
- 2018. december 15. 17:19:52
A " rabszolgatörvény", igaz, csak most lett hatályos, már régóta be van vezetve egy csomó munkahelyen. Megszólalhatnának végre a szinte éhbérért , havi 300 munkaóra felett teljesítő biztonsági őrök is. . Őket nem kérdezte senki, hogy akarnak-e túlórázni , egyfolytában 24 órát ledolgozni. Még abban sem bízhatnak, hogy lesz-e elég nyugdíjuk, mert sokan közülük még mindig nincsenek jelentve. Nem csak a 8 órás munkaviszonyra, hanem csak ( jóesetben) ennek a felére. Hányszor látok közülük a metrón a kimerültségtől elbóbiskolókat. Munkaruhában jönnek-mennek, mert még arra sincs lehetőségük, hogy a munkahelyen átöltözzenek.
A rabszolgatörvény lehet érvényben már régóta azokon a munkahelyeken is, ahol 3 ledolgozott hómap után felmondanak a munkavállalónak, azért hogy ne kelljen utánuk a járulékokat befizetni. Érdemes megfigyelni az útmenti élelmiszer árusító helyeket, büfélet, pizzázókat. Kétszer nem lehet találkozni ugyanazzal az eladóval, legfeljebb akkor, ha azonnal visszamegyünk hozzájuk reklamálni.
A munkaügyi felügyelet figyelmét valamiért elkerülik a fentiek hasonló esetek, vagy nem szabad piszkálniuk a munkadókat.
Lenne ebben az országban elég ok a tüntetésre, anélkül, hogy a karácsonyfába kötnének bele, és megfújnának néhány szánkót. Sőt anélkül is, hogy súlyosan megsebesítenének néhány kivezényelt rendőrt. Nem ők a problámák okozói.
Sajnos, rosszul döntüttünk, amikor gengszter váltottuk. Hiába tanították meg nekünk az iskolában, hogy az angol bányászok és a szövőnők napi 10-14 órát robotolnak éhbérért a múlt század elején. Sikerült hozzájuk "felzárkóznunk".
Akik most a tüntetések élére álltak csak a saját politikai karrierüket építgetik, tesznek magasan a túlórázó dolgozókra.
Ők nem szeretnek dolgozni, azért lettek politikusok Honnan tudnák, milyen az ,amikor valagi 8 órán túl a munkapad mellett áll,és közben fentről esetleg kamera figyeli minden mozdulatát.
8 #4 miskolcilaci
- 2018. december 15. 18:51:00
Az előttem szólóhoz csatlakozva. Volt életemben egy időszak, mikor még biztonsági őrként dolgoztam. 12-24 es beosztásban. A pihenőidő 12 ledolgozott óra után tizenkettő, 24 óra után huszonnégy óra pihenő. A biztosítékot végleg az verte ki, hogy kiadták utasításba az előző, valamint a bennünket váltó szolgálat az öltöző szekrényeinek vizsgálatát. Ez még 99-ben volt.
--------------------------------------------------------------
Milyen érdekes az is, hogy Miskolcon az Észak- újságon kívül más napi, és heti színes újságokat kézbesítők úgy vannak alkalmazva és úgy kézbesítenek Miskolcon, évek óta -mióta a Média Log ebből a régióból kihátrált- napi 4 órában, hogy senki sincs bejelentve! A vállalkozó, egy Debreceni tulajdonos, aki kereken elmondta, hogy ha be lennének jelentve, akkor lényegesen kevesebb jövedelmet kapnának! Szabadság-táppénz ott nem létezik helyettes nincs, ha valakinek dolga akad, legfeljebb megkéri a másik körzetben dolgozó munkatársát, hogy arra az időszakra helyettesítse. A helyettesítési időszakban a helyettes dolgozó jövedelmét a megbízó, vagyis a körzetben dolgozó, a SAJÁT jövedelméből kompenzálja! Ismerek olyanokat, aki heti négy órában, hétfőtől-szombatig tartó időtartamban a havi jövedelme nem haladja meg kapaszkodjatok- a huszonnyolcezer forintot! Ez még egy hivatalos helyen nem tűnt fel, sem a Miskolci önkormányzatnak, sem az adóhatóságnak!
www.kepfeltoltes.eu/images/2018/12/245mobuszkeplakat181214_0.jpg
146 #5 satu
- 2018. december 15. 20:40:39
Mindenki gyarmata vagyunk.
Idejön valaki megkeni a férgeinket és törvényt hoznak felettünk.

De ez a cikk kiverte a biztit:
Így nyúlja le a gyermekotthonokra szánt közpénzt a NER
Forrás: https://kuruc.inf...
Napi 600000-1 milla...
238 #6 bivaly
- 2018. december 16. 08:56:25
De hát Hölgyeim, és Uraim !

Már leírtam párszor, leírom megint, ez egy újbóli Rákosi rendszer !!! Rákosi Mátyás ( lánykori nevén Orbán Viktor), a mi nagy vezérünk, jótevőnk, értünk dolgozik éjjel és nappal. ( Sok másik jó elvtárssal együtt.) Ezért a henyélő pór népnek most utasításba adja, ( na nem személyesen, az olyan ciki lenne), törvénybe iktatva, hogy önként, ami azt jelenti hogy kötelező (!), dolgozhasson többet, ha nem akar, nem tud, akkor is !
Nem emlékeztem pubik ? Munkaverseny ! 110 %, meg a Szocialista Munka Hőse, meg felajánlás, meg a franc tudja mi ! Most majd kötelező lesz, abszolut önkéntes alapon, a munkaverseny ! Ja ! Megdöglésig !
Pár szót mondhatnék a miértekről is, csak hosszú lenne. Sok mifelénk a "Gerő, a hídverő", mostanában, na nem mint ha eddig is, híján lettünk volna belőlük. A "taláros hóhér" is meg van, csak a név nem azonos, meg az ÁVO is köszöni jól van, miután nevet változtatott, a többi meg minden a régi.
A Kossuth téren a "történelmi baloldali ifjúság" tör és zúz, hát ha beléjük lő már valaki !? Persze, ne tessenek felejteni, hogy a hátuk mögött a "reform kommunisták" állnak , ( anyuci, apuci, nagybácsi, nagynéni), akik ugye 56.-ban is "ott álltak", ahol kellett. Van itt bőven Gerő Ernő, meg Marosán, meg Szakasits utód, egy hétig sorolhatnám az elvtársakat, igaz-e Viktor, meg többiek ?
Ezt is leírtam már többször, mutassatok nekem a politikai élet vezetői közül egyetlen egyet, aki nem a múlt mocskos, kommunista szarából nőtt ki, akinek nem a "párt"-ból avanzsáltak "úrrá" az ex elvtársakból a szülei ?
De ne legyek én is ostobán felszínes, nem csak Orbán a gond, leginkább a mögötte lévő, és láthatatlan erő !!! Az a kéz öl leginkább, ami őt trónra tette, a többieket meg hivatalba. Bábok mind. Ez a törvény is báb törvény.
A báb nem mozog, a bábot mozgatják.
A Kossuth téri tömeg is báb, a felszólalók is bábok, és megint csak jól látható, hogy kilóra megvett, köpönyegforgatók is.
És, hogy kissé hű legyek a tegnap történtekhez, innen is köszöntöm Önt is, mint kilóra megvett bábot, aki most 180 fokkal fordult szembe korábbi önmagával, kedves Damm Andrea ! Esetleg, ez az igazi énje, a korábbi csak egy másik bábjáték része volt ? A kérdés költői, és igazából leszarom, Ön is leküzdötte magát ( sokakkal egyetemben), erkölcsileg minden képpen a bányász béka segge alá.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,386,598 egyedi látogató