Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy rendőr vallomása!

BelföldOlvastam az állítólagos rendőr állítólagos levelét, de ha igaz, ha nem, nem csigáz már fel. Konkrétan lexarom a 2018-ban "rendőröket", ahogy a többit is. Ha igaz, küzdjön! Ha nem megy, nem baj! Ha megy, akkor annak sincs jelentősége. Nincs bennem empátia.
"Szia Imi.
Nem tudom i-gaz e.

Egy rendőr vallomása!

"Kedves honfitársaim, kedves magyarok!
Tegnap kimertem tenni az internetre egy őszinte posztom, melyben valóban megmertem nevezni a rendszer aljas és emberellenes működését. Írásom végén vállaltam, hogy a rendőrség kötelékéből, mint Rendőr zászlós a mai nappal benyújtom felmondási szándékom. Nos, erre semmi szükség nem volt, ugyanis ma reggel 8.00-ra berendeltek a BRFK épületébe és azonnali hatállyal felmondtak nekem, amit a feletteseim is aláírtak. Így nyomták már a kezembe a felmondási szerződést. Őszinte leszek, valahol azért meglepett a dolog, mert jobb szerettem volna én magam távozni ebből az undort keltő rendszerből.

Azt természetesen mondanom sem kell, hogy a Rendőr főkapitány ellehetetlenítette további munkám az ország bármely pontján mint rendőr.

Tehát búcsút inthetek a hivatásomnak, ami talán nem is baj, csupán mint jelzés érték mondom el ezt is. Ezenkívül bírósági eljárás is kezdetét veszi ellenem amiért állítólag belső titkokat szivárogtattam ki. Ez ma Magyarország. Ez ma a "DEMOKRÁCIA"?! Köszönöm hazám! Köszönöm "kedves kormányom" Köszönöm a kilóra megvett Magyar rendőrségtől is a szíves közreműködést. Ezennel kérem minden honfitársamat, NE hagyja magát, merje vállalni szavait, mert lehet, hogy én egyedül kevés vagyok, de ha összefogunk eltudjuk hozni a megérdemelt változást! Arra kérek minden magyar lelkű honfitársam, ossza meg ezen írásom! Köszönöm! Nevemet ezennel már bátran vállalva. Kollár Attila."

Minden tiszteletem Kollár Attila!"

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018. december 15. 15:19:46
Az idióták nem értik, hogy bárkit el is visznek és nem biztos, hogy vissza is fog jönni. Persze a "rendőr" sem biztos, hogy rendőr, de az biztos, hogy embernek nem ember. Ez meg a játék része, nem kell szipogni!

Szerdán lement kutyát sétáltatni, bevitték a rendőrök, pénteken jutott haza


A Klauzál térre ment le kutyát sétáltatni szerda este Péter Ottó Ádám, de haza csak péntek este jutott. A rendőrök igazoltatták, majd jelezték neki, hogy garázdasággal gyanúsítják.

Mondtam nekik, hogy én ott sem voltam, mire azt válaszolták, hogy majd a kamerafelvételek eldöntik. Megkértem őket, hogy hadd vigyem haza a kutyát, kísérjenek el a kapuig, de azt válaszolták, nem fognak sétálgatni. Így a kutya is jött velünk, aztán amikor a rendőrségre értünk, akkor azt mondták, hogy a kutya megy a sintértelepre, én pedig a fogdába. Erősen tiltakoztam ez ellen, végül a recepciónál egy székre ültettek le. 12 órát vártam itt a kutyával együtt. Végül egy barátom megérkezett, elvitte a kutyát, én pedig mentem a fogdába. Soha életemben nem voltam még tüntetni, fel vagyok háborodva az intézkedés miatt

– nyilatkozta lapunknak.

Ádámmal egy időben vitték be Balázst is, aki valóban részt vett a tüntetésen, de a 24.hu-nak azt mondta, semmilyen törvénytelen dolgot nem tett, a rendőrség mégis garázdasággal vádolja. Ő így emlékszik vissza:

34 és fél órát töltöttem egy előállító helyiségben. Ez egy olyan hely, ahol törvényileg maximum 12 órát lehetne egy embernek tartózkodnia. A 15-18 négyzetméteres szoba tele volt ágyi poloskával, hideg volt, egy lámpa folyamatosan világított, így aludni sem lehetett. Igaz, nem is nagyon tudtunk volna, mivel itt a fogdával ellentétben nincsen ágy, csak két pad. Itt kellett másfél napot eltöltenünk

– mondta Balázs, akit a decemberi 12-ei tüntetés után vittek be a rendőrök hat másik, számára addig ismeretlen emberrel. Ahogy a fentiekből is látszik, a rendőrségen aztán volt idejük megismerkedni, így már azt fontolgatják, hogy közösen jogvédőkhöz fordulnak az intézkedés miatt.

Balázst és Ádámot együtt vitték be Tamással, aki hasonlóan komoly megpróbáltatásokon ment keresztül az elmúlt napokban. Szerda este ment ki a túlóratörvény elleni tüntetésre, de csak péntek este 7 körül ért haza. Gyújtogatással gyanúsították, de elmondása szerint ő semmi ilyet nem tett, a rendőrök a telefonját elvették, családjával sem tudott beszélni, édesanyja már bejelentette eltűntnek. A fogdában ágyi poloskát szedett össze, ezért fertőtlenítésre is elvitték az ÁNTSZ-hez. Az ő történtéről részletesebben itt olvashatnak:...https://24.hu/bel...gatorveny/
684 #2 atacama
- 2018. december 15. 15:42:39
érdekesek és meghatóak ezek a történetek..
https://hvg.hu/el..._tomi?s=hk
80 #3 monguzking
- 2018. december 15. 16:19:14
érdekes szinte minden volt csak éppen akiket érintett a munkás isztály akik nem tüntettek...mondjuk ilyen csülevész libsi bandával biztos hogy nem
8 #4 miskolcilaci
- 2018. december 15. 20:18:30
A titkosszolgálatok egyeztethetnék a listát. :)
https://hirtv.hu/...
Aki dolgozik, annak nincs ideje tüntetni! Sőt még nem volt időm bevásárolni sem.
Akit érdekel: Kék lény főcímzene.
https://www.youtu...o7IcUHkTVU
Mikor még OTT dolgoztam, minden héten volt leszerelés.
684 #5 atacama
- 2018. december 15. 20:30:57
érdekes hogy pont most szalad le mindeggyik ide-oda..kisbótba, és belekeveredik önhibáján kívül..összefogdossák őket..ésanya nem tudja hol a kisfia..eltüntet jelent..bezzeg mikor eltűnnek egy hétvégi dorbézra romkocsmák és egyéb helyekre és két -három nap után beesnek haza kiütve ,beszarva,behuggyozva akkor ésanya nem jelent eltüntet rájátszásiból.. lesznek itt megint tízmillás kártérítések... a fasz tele ezekkel a libsi parazitákkal..
116 #6 livia
- 2018. december 15. 20:32:59
No, az itteni tüntetők csak csőcselék, mivel randalíroztak, loptak, ráadásul rasszisták is, no, meg jó ízlést sértettek, idáig btk...?! Szerintem felforgató patkányok. Szeretnék felidézni a 19-est, de már a magyar munkás se hülye. Érdekes, a rendőrség tényleg csak ál-felforgatókat kapcsolt le? A kiváltságosokhoz még paprikasprével se mert nyúlni? Ejnye, kilóg ja"hve patája!
765 #7 Laplage
- 2018. december 16. 09:34:16
Szombaton nem tüntizett senki, ja nem dolgozhatnak egyesek s_nezem
684 #8 atacama
- 2018. december 16. 09:41:07
SABBATH volt.. tegnap a romkocsmákban megbeszélték ki volt a faszábbnál -faszább gyerek meghát felvették a javadalmazást a hitközségeknél a baksist..
765 #9 Laplage
- 2018. december 16. 09:48:39
Hála én nem zsoldert teszem a dolgomat. Fizetést kapok napi 12-13 óra munkáért ami annyi amennyi. Lehetne több is, de sajna nem lesz.
De meg várom amíg ezek ütik egymást!
Már van tartalék tartós élelmiszer a spájzban :)
Nem árt ha az ember tesz egy kicsit félre. A pénzt meg enni nem lehet

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,386,488 egyedi látogató