Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Annyira népszerűtlen a német hadsereg, hogy külföldről toboroznának

TanácsadásJelentkezzek tanácsadónak? Háttér-hatalom elemezőnek? Úgy látom ez a fos-zsidó "magyar" hadnarancs elvan az FSZB-moszaddal még egy drabik. Eberhard Zorn egyelőre ötletként vetette fel, mi lenne, ha a hiányzó területekre külföldieket vennének fel a német hadseregbe. Elsősorban katonai orvosi vagy informatikusi pozíciókra keresnének embereket.

Egyre nagyobb a baj a német hadseregnél, hiszen komolyan felvetették annak az ötletét, hogy a Bundeswehrbe, azaz a német hadseregbe külföldieket vegyenek fel, amely eddig példátlan Európában. Eddig a tagfelvételnél az egyik legfontosabb kikötés az volt, hogy a katonának jelentkezni vágyó személy német állampolgár legyen, azonban ezt elsöpörhetik.

A Bunderswehrbe rendkívül kevesen jelentkeznek, a negatív tendencia 2011 óta tart, a keletkező űrt pedig ilyen módon töltenék be. Eberhard Zorn, a hadsereg magas rangú tagja a Funke médiacsoportnak adott interjújában azt mondta, hogy a létszámhiány miatt kénytelenek bizonyos lépéseket végrehajtani, hogy újoncokat tudjanak toborozni.

Az uniós állampolgárok felvétele csak egy példa jelenleg. Leginkább katonai orvosok és informatikusok kellenének"

– mondta.

A német statisztikák szerint félmillió 18 és 30 év közötti külföldi munkavállaló él jelenleg Németországban, őket próbálnák meg elsősorban rábírni arra, hogy csatlakozzanak. Az egyelőre kérdéses, hogy német felségjelzéssel ellátott egyenruhát kapnának-e a katonák, vagy más lobogó alatt teljesítenének szolgálatot.
Link

Hozzászólások

267 #20 Perle
- 2018. december 29. 09:22:22
2019 januártól a Bundásver katonáii vezetik az észak atlanti gyors reagálású erőket . Más hadgyakorlatokban ezért nem vesznek részt. Azonnal bevetik őket ott, ahol szükséges.
https://regnum.ru...46718.html

Talán ez az oka annak, hogy a született németek nem vágyódnak oly nagyon a csatamezőre. Pusztuljanak a bevándorlók ? .:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.31 másodperc
2,486,844 egyedi látogató