Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Örményország közeledik az oroszok felé

KultúraPatrubany (négy pénz) és a mogyorók világának szövetkezete pár másik tagja is "örmény", bár zsidónak mondanám, de állítólag Szálasi is az volt. Na? Ettől jobban közeledni? Távolodni kék inkább! Ezeket is kiirtották a török zsidók, aztán mindenhol mégis ott vannak. Olyan, mint az erdélyi szekus-magyar-zsidó. Örményország szorosabban szeretne integrálódni az Eurázsiai Gazdasági Unióba – jelentette ki Nikol Pasinján ügyvezető örmény kormányfő csütörtökön Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott tárgyalásán.

“A további integráció a szándékunk az Eurázsiai Gazdasági Unió keretében; nagyon komolyan vesszük képviseletünket a szervezetnél” – emelte ki az örmény miniszterelnök, akinek pártszövetsége, az Én lépésem a szavazatok 70,43 százalékát nyerte meg a december 9-i előrehozott választásokon.

Az Eurázsiai Gazdasági Unió Oroszországot, Kazahsztánt, Fehéroroszországot, Örményországot és Kirgizisztánt tömöríti.

Moszkva, 2018. december 27.
A munkalátogatáson Oroszországban tartózkodó Nikol Pasinján örmény miniszterelnököt fogadja Vlagyimir Putyin orosz elnök (j) a moszkvai Kremlben 2018. december 27-én.
MTI/EPA/AFP/Alekszandr Nyemenov

Pasinján nagyra értékelte a kétoldalú gazdasági kapcsolatok fejlődésének pozitív dinamikáját, különös tekintettel a turisztikai ágazatra. Egyben reményét fejezte ki, hogy a két ország parlamentek közötti kapcsolatokat is fog ápolni egymással.

Putyin szintén a kereskedelmi forgalom növekedését emelte ki Oroszország és Örményország között. Mint mondta, a kétoldalú kereskedelem tavaly majdnem 30 százalékkal, az idén októberrel bezárólag pedig 17,5 százalékkal bővült. “Meg kell őrizni ezt a lendületet, illetve a két ország más irányú együttműködését is, különösen a biztonsági szférában” – tette hozzá.

“Nem szükséges minősíteni kapcsolatainkat, mert azok valójában eléggé tartalmas, szövetségesi viszonyok” – húzta alá az orosz államfő.
Link

Hozzászólások

68 #1 kolpeny
- 2018. december 29. 15:02:40
Putyin atyuskához? Na, ná! ;)

https://www.youtu...p;index=46
1313 #2 zoli
- 2018. december 31. 08:01:22
Mit bántsam az örményeket?!A másik Magyarország területén terpeszkedő Örmények sosem voltak megbízhatóak.Mindég oda kucorodtak,ahol a legjobb baksist vélték.Lásd Erdélyben is jó volt nekik a román fennhatóság,Szálasinak is jó volt a német fennhatóság,meg Patrubánynak is jó a páholy kényelme!
Itt egy picit időzzünk csak! A napokban láttam a VNTV-ben http://www.vntv.hu/ Patrubányt beszélni Trianonról,a trianoni döntés századik évfordulójához közeli revíziójáról.Kell még aláírás,hogy a "magyar" országgyűlés foglalkozzon a dologgal.Nos a civil lakossággal akarják visszaállítani a Trianon előtti határokat,látszólag alulról kezdeményezve.Nosza,legyen meg az aláírás,történjen valami,mert az állóvíz sosem jó.Minden rosz utén jó szokott következni,ennek okán ebből is kisülhet még jó!Félelmetesen összecsengenek a dolgok:a honvédség 2020.ra fel kell legyen töltve,trianoni évforduló,"választások" előtti időszak....Ráadásul,ha lehet hinni a pletykának,Putyin nagyon támogatja a revíziót!Tán még segítséget is adna,valamiért cserébe!Mondjuk a Paks II.projekt biztonságban tudásáért,vagy még valami hozzá...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.32 másodperc
2,486,581 egyedi látogató