Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A zsidó-cigány maffia-rendőrség és a 'puccs' előszele

GondolatokMár jó két hónapja hallottam egy közeli ösmerősömtől, akinek párja rendőr, és alig várja, hogy leszerelhessen, mert nem bírja a belső mocskot és azt, amit neki ebben a maffia-szervezetben végre köll hajtani, hogy rebesgetik a belső 'elhárítás'szigorítását és mindenkinek minden percével, anyagiakkal, költésekkel, el kell számolni tudni, de még ha elmennek valami szállásra, ott is minden adatot lejelenteni...szóval teljes körű ellenőrzésre számíthatnak. Erre tegnap azt hallom, hogy pl. Komáromban a nyomozók leszerelnek, mert tele a hócsuka és annyi'kormányzati' maffiózót, 'diplomata-útleveles' köcsögöt, NBH-s drogdílert kell szabadon futkározni hagyniuk, hogy már semmi értelme semmilyen 'rendőrséget' hazudni önmaguknak sem. A 'jó hír', hogy sokan a honvédelemnél képzelik el, vagy éppen képzeltetik el velük a jövőjüket.
Erre most olvasom Hajnal Jani írását a fészen. Reagálni nem tudok még pár napig, ami maradt a legutóbbi hónapos tiltásom miatt, de érdemes olvasni az okfejtését.

FIGYELEM!
Fideszes rémhír-propaganda van terjedőben!
SENKI NE DŐLJÖN BE!
Ez terjed privát üzenetben, mint valami vírus:
###############################
CSAK IDÉZEM. VÉLEMÉNY,. INFÓK??????
"IGEN MEGBIZHATÓ RENDŐRSÉGI HÍRFORRÁSBÓL KAPTAM TÁJÉKOZTATOT, HOGY PINTÉR SÁNDOR A RENDŐRSÉG BERKEIN BELÜL MAGÁN RENDŐRSÉGET HOZ LÉTRE. MIVEL PINTÉR SÁNDOR IS MEGGYÖZÖDÖTT, HOGY A MAGYAR RENDŐRSÉG RADIKÁLISABB PARANCSOT NEM FOG TELJESÍTENI. EZ A MAGÁN RENDŐRSÉG ORSZÁGOS LESZ ÉS IGEN KEMÉNYEN MEG LESZEK FÍZETVE. ÉRTESÜLÉSEM SZERINT NAGYON SOK MAGYAR RENDŐR VÁLLALTA EZT A FELKÉRÉST.MIVEL JÖNNEK A SZTRÁJKOK ÉS A TOTÁLIS ORSZÁGOS BLOKÁDOK, EZEKET A MAGÁN RENDŐRSÉGET VETIK BE A NÉP ÉS A PARANCSOT MEGTAGADÓ RENŐRÖK ELLEN. EZ AZT JELENTI, HOGY ORBÁN POLGÁR HBORURA KÉSZÜL, HA ÚGY ALAKUL A HELYZETT."
messengeren adhatod tovább csak!
###############################
1) Pintér egy maffiózó, aki bármire képes, de arra nem hogy külön jogi intézményt hozzon létre, SŐT!
2014 óta olyat csak a magyar nép tudna, még a kamu-kormány vagy kamu-OGY sem.
2) A rendőrség egy jogi intézmény, amit (pontosabban, aminek a személyi állományát) az érvénytelen joggal és a 2011-es ORFK kapitány árulásával "csapdába csaltak".
3) Orbánék sosem bíztak a magyar rendőrségben, mert a "kisrendőrök" között túl sok a tényleg magyar, és a jogi szabályozása elég összetett és kiforrott ahhoz, hogy egy bűnszervezet kezében ne lehessen stabil.
Ezért hozták létre a TEK-et, ami az illegális diktatúra magánhadserege.
4) Pintér közvetlen kezében van az NVSZ, ami eredetileg arra hivatott, hogy a rendőrség belső ellenőrzése legyen, hogy a rendőrség jogszerűségét vizsgálja. - Igen, ez totálisan nevetséges egy eleve illegális rendszerben, és éppen ezért le is lepleztem már 2016-ban, csak a magyar nép tudati szintje annyira alacsony, hogy nem lepleződik le, mivel nem osztjátok eléggé az információkat.
A 2016-os eredeti nyílt leleplező levél jelenleg itt érhető el ideiglenes tárhelyen:
http://agytroszt-com.1-click.hu/hj20160614/
5) A jelen törvénytelen rendszerben a Pintér kezében működő NVSZ nyilvánvalóan arra szolgál, hogy a rendőrség vezetését zsarolja, emiatt nem lehetséges a magyar rendőrség foltokban történű átállítása a magyar nép jogtudatlan tüntetői oldalára.
6) A "belső-rendőrség" jól láthatóan szükségtelen, emiatt a hír maga egyértelműen HOAX, ami a funkcióját tekintve semmi más nem lehet, csak megfélemlítő FIDESZ-propaganda
7) A jelen törvénytelen rendszerben a magyar rendőrség a teljesen speciális helyzet miatt csak és kizárólag KOMPLETTEN, szervezeti szinten állítható át és nem a nép oldalára, hanem a TÖRVÉNYESSÉG OLDALÁRA, amit a 100.000 jogtudatos hazafi tud megtenni békés, törvényes JOGI ESZKÖZÖK felhasználásával OTT HELYBEN a helyszínen (nem a diktatúra hivatalaiban). Helyzetbe kell hozni ehhez őket.
8) A rendőrség egy esetleges kamu-kormány (kamu-)váltása esetén, ha a jogtudatlan nép mellé állna, azzal csak elmélyítené az alkotmányos válságot, de a diktatúra RENDSZERÉT nem érintené, emiatt így nem más történne, mint A TÖRVÉNYTELEN HATALOM ÁTMENTÉSE, de semmiképp sem A NÉP ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁNAK A HELYREÁLLÍTÁSA!
Kérném OSZTANI!
János Hajnal
www.nepszuverenitas.hu
Link

Nos, hogy mit képvisel Pintér Sándor (az egyébként halott maffiózó alteregója) és a szabadkőműves zsidó összeesküvők ebben a párt-hozammal működtetett bűnöző körben mára egyértelművé kellett, hogy váljon. A 'rendőrség' zsidó-cigány magán-végrehajtó szervezetté aljasult. Aki ezt benyeli magyarként, az megpecsételte a sorsát és cionista zsidóvá aljasult. Nincs lényeges különbség a kóhn béla, vagy rákosi mátyás elvtárs-pajtás zsidó diktátorai és orbán (orsós-olstein) rezsimje között a demagógiában, goebbelsi retorikában. Értelme is van! A zsidók által 'felvásárolt' Magyarország lassan, de biztosan pár stróman neve alatt lesz vagyonösszevonva. Mészáros lőrinc a debil 'magyar' prototípusa, a zsíros bunkó döbrögieket idézi, de csányi kicsit más tészta. Magyar Királyságot kell grundolni és ahhoz, hogy ez az 'államosítási' projekt zavartalanul működhessen, le kell építeni, megszüntetni az 'ellenzéket', melyet ugyanazon titkosszolgálatok üzemeltetnek, mint a 'kormánypártot' és értelmetlenné kell tenni a 'demokortatikus választásokat', miközben az 'ország', mely valójában multinacionális (értsd: zsidó) érdekeltségek és valójában se magyar gazdaság, se magyar 'üzleti modell' nem létezik, ahogy 'magyar bank' sem. A csőcseléket a ceu-s zsidókkal az élen kivezényelték a placcokra, forradalmi hangulatot tartani!

De, hogy visszatérjek a 'rendőrséghez', új információk szerint a 'túlóra' (magyarul csak TÓRA) törvény arról szól, hogy rengeteg rendőrnek tartozik az 'állam' túlórapénzekkel és nem is akarnak fizetni, sőt a már kifizetett pénzeket is követelik vissza! Közigazgatási Bíróságok jövőre? Mit is jelent? Az 'államnak' van igaza mindig is mindenkor, nincs kecmec! Rögtönítélő Bíróságok krízishelyzetben? Nincs olyan benyomásotok, hogy 'puccsot', 'nép-nemzeti forradalmat” készítenek mesterségesen elő és ebben mindenkinek szerepet szánnak? Orbán megkapta Putyin Oroszországának receptjét. Ráhel uralja az 'éjszakát'; az 'alvilágot' és a 'zsidó betelepítést' és lényegében a teljes 'ország' Orbán neve alá lesz íratva. Királyság? Szent Korona Alkotmánya? Putyin ugyanezt cselekedte és lényegében a Kínai Kommunista Párt is így kell, hogy működjön.

Akkor most mi lesz a 'rendőrökkel'? Egy irányított polgárháborúban a már központosított 'hatalmat' olyanok kezére kell átjátszani, akik, de ezt hagyjuk most. Az EU-t is szétszedik és Orbán neve alatt rakják össze újra, immár a keleti szeleknek megfelelő módon. Az EU-t tehát átveszi jövőre az orbánista (valójában Moszkva és Peking, no meg Telaviv által támogatott és a Trump által is egyengetett) rezsim. Keleten készítik az 'új magyar hadvezetést' és meg ennek a 'csürhe agyatlan' magyar népnek is az ébresztése, terelése, programozása. A rendőrökből lesznek katonák és ők tisztában vannak, hogy a 'megmaradt rendőrök' milyen rezsimet is szolgálnak és az éppen most a semmiből feltuningolandó' honvédségnek és a tábori rabbiknak antiszemitizmus látszata nélkül kell majd hatástalanná tenni ezt a zsidó-cigány maffia bandát. Még eltart egy darabig, mert az EU-s választásokat Moszkva nem engedheti ki a kezéből. Magyarország meg ahhoz, jogilag egyáltalán lehessen, Magyar Királysággá kell visszaorganizálódjon, amit éppen intéz ez a zsidó szabadkőműves banda.

Már párszor a figyelmeTEKbe ajánlottam :

Néhány gondolat, ami a rendőriskolák tananyagában valószínűleg nem, vagy nem így szerepel.
Link

· postaimre - 2010 12 21 ¦ 17:44:30 · 21 hozzászólás · 399917 megnyitás

Úgy tűnik az írás sokkal fontosabbnak van tulajdonítva, mint az átlag azt gondolhatná.

Orbán pár éve még a "dezertáló" rendőröktől intett, de mintha maga idéztetné elő ezt, ahogy a "közigazgatásból" kiszervezetteket is a "honvédség" felé tolná...és van még számos jel. Pár napja írtam, hogy az álpintér is köztudottan fogott, zsarolt figura, illetve ezt tolják a csatornáikon a tudatba, hogy a "népnek" legyen kedve "lázadni". Társadalmi mérnökök tervezik ezt a jövőt, nincs ebben semmi kihívás már "megfejteni".

Szépen alakul minden! A zsidók ideterelve, cigányok elszabadítva...izraelnek lényegében demokratikusan lőttek, a dollártól az oroszok már lassan megszabadultak és a világpiac nem omlott össze. Most olvastam, hogy az EU-van is Euróban számolnának inkább el az energiatőzsdén, nem dollárban. Ha jól megy, nagyjából békésen megyen majd az átrendeződés, de ne számítsatok semmi jóra, mert az idiótákat nem lehet meggyőzni, a gyávák meg hitványak maradnak, bármi is történjen. Mindkettőtől meg kell szabadulni és ők a tetemes többség. A 'honvédség' nem a külső határokat védi, hanem a készen kell álljon a belső ellenséggel való leszámolásra. Ennyi. Megyek is hegeszteni, aztán meditálok egyet, vagy kettőt.

Ez a kép a szerzőt ábrázolja, 1999-ben, mikor a Köztársasági Őrezredhez került pszichológus státusba. A többi meg már történelem.

Hozzászólások

83 #58 Sbert
- 2019. január 03. 20:22:17
IMRE!
megkaptuk ma A VÁLASZt, ugye?
1313 #49 zoli
- 2019. január 03. 16:25:55
nO COMMENT.
Plíz.
De, gondolom, leesett.
1323 #59 Laplage2
- 2019. január 04. 08:28:07
Jő ami már úton van, érkezik és megteszi amit kell és amit lehet! Pünkösd már nincs messze és itt a nyár újból!
Lehet nyaralni, agyalni, minden más "lesz" még a maradás iss_durrs_ratatas_kukk
Nagyon sok barátnak hívom fel a figyelmét a mai világra, internetes oldalakra, mint ez is
Hála érte nektek!!!
1313 #60 zoli
- 2019. január 06. 07:04:45
Imre!
Ugye?
Legalább helyeseljél már! s_reggel
4 #61 Posta Imre
- 2019. január 06. 08:01:59
Zoli, helyes, helyes, helyes! s_hihi

Sbert én vagyok a kődökzsinór köztetek.
1313 #62 zoli
- 2019. január 06. 10:39:35
:D Ne nekem!! :D
4 #63 Posta Imre
- 2019. január 06. 10:42:40
Néccsak, kik vannak itten?

http://magyarnemz...c_start=20
magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/pilistura11.jpg
1313 #64 zoli
- 2019. január 06. 10:58:32
Kik ezek a jó képű partizánok!Régi idők tanúi, telve ambícióval tenni akarással,tervekkel,akik az évek során csupán elfáradtak,de másként élni nem tudnak,mint akkor,abban az időben!
Sokkal több minden sikerült,mint nem,és ezt ne feledd Barátom!
Most sincs ez másként!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
2,487,328 egyedi látogató