Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ledobták minden bombák anyja kínai verzióját

TechnikaBarátság, szeretet, áldás és béke, ommmmm! Kína kipróbálta a legerõsebb nem nukleáris bombáját, amelyet a helyi sajtó a minden bombák anyja kínai verziójának nevezett - jelentették hírügynökségek pénteken.

A Norinco kínai hadiipari vállalat honlapján megjelent videón egy bomba ledobását, majd a becsapódást követõen egy hatalmas tûzgolyót és füstfelleget lehetett látni. Azt egyelõre nem lehet tudni, hogy hol, és mikor történt a teszt, és mekkora volt a robbanás ereje.

A Hszinhua kínai hírügynökség a közösségi hálózatokon számolt be szerdán elsõként a bombáról, amelyet

minden bombák anyja kínai verziójának nevezett.

Vej Tunghszü katonai elemzõ a Global Times angol nyelvû kínai napilapnak elmondta: a bombatest 5-6 méter hosszú, viszont amerikai megfelelõjéhez képest kisebb súlyú. Hozzátette, a hatalmas robbanás könnyûszerrel eltörli az erõdítéseket.

A minden bombák anyja a katonai szóhasználatban egy nem nukleáris bomba az Egyesült Államok arzenáljában. Az amerikai hadsereg 2017 áprilisában vetette be Afganisztánban a GBU-43 típusú MOAB-ot az Iszlám Állam terrorszervezet célpontjai ellen. A 10,3 tonna súlyú, GPS-irányítású bombát több mint 8 tonna robbanóanyaggal szerelték fel, pusztító ereje 11 tonna TNT-nek felel meg.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-01-04 20:15
809 #2 megmondhatom-e
- 2019-01-05 09:14
-I would prefer rather - even today- the famous band - "The mothers of invention " - for listening - i'm sure -you know what I mean!
That 'll make you happy! Just have a try !
819 #3 rozsola
- 2019-01-05 22:05
Megmondhatom-e !
" Ya ne ponimayu . Mozhet li eto byt' na chelovecheskom yazyke ? Yazyk novogo mira ? "
99 #4 MORMOTA1968
- 2019-01-05 22:30
Én mindig is hangoztattam, az ember egy nem normális faj! Állandóan azon agyalnak egyesek, hogy hogyan lehetne minél pusztítóbb fegyvereket elõállítani. Hát sajnos az ilyen nem emberekre egyetlen magányos mesterlövész sincs rá állva, pedig nagy szolgálatot tehetne az egész emberiségnek és mindennek ami élõ, legfõképp Föld Anyácskánknak, ha ezeket a kísérletezgetõs kedvû szörnyetegeket idõben likvidálnák! Pusztítania csak a természetnek szabadna, embernek nem. Hol van már a becsületes szemtõl szembe csata, mikor még nem lõfegyverekkel, bombákkal, aknákkal, rakétákkal, vegyi, biológiai és atomfegyverekkel irtotta egymást a világegyetem legostobább faja? Mennyi beleölt idõ, energia, nyersanyag, csak azért, hogy elpusztítsanak vele valamit és valakiket. s_ratata s_franc

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,743,186 egyedi látogató