Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre: Az igazság megáll a lábán!

GondolatokNem is volt olyan rég, csak lassan tekernek a majmok.
Ha nagyot akarsz ugrani, akkor lépj hátrább két lépést, tartja a mondás. Az ugráshoz szabadnak kell lenned. Próbálj csak úgy ugrálni, hogy a lábad ujját markolászod! Nem fog sikerülni, de zsebre vágott kézzel sem tudsz lendületet venni. Marci fiam kész csoda, mert ő úgy pattog a térdén, mint egy kaucsuk-gömb. Mindez arról villant belém, hogy újabb sms-t kaptam. Egy közismert személy írta, aki most jelentette be, hogy rengeteg munkavégzés után kilépett a Jobbikból. Írtam, hogy sajnálom, és miben tudok segíteni, ha tudok? Ígérte, hogy hív és beszéljünk személyesen. Ez két nappal ezelőtt dezsavű-szerűen lejátszódott már egyszer egy másik prominens személy vonatkozásában. Nem vagyok megdöbbenve, mert a tegnapi napon is helyeslő és megértő módon jött hozzám több megerősítés azzal kapcsolatban, hogy kritikai megjegyzésem nagyon is ült és remélik, hogy a vezetés végül kezdi komolyan venni, mert baj lesz. Nem gyerekek, baj már van! Balhé lesz! Nem is kicsi és csak most érik az elmulasztott lépések, esetleg szándékosan félrevitt ügyek rohasztott gyümölcse. Kritikus jelzésnek szántam a harangkongatást és van akinek van rá füle és érti is. A birkák persze nem, de ez nem baj, mert az igazság pillanata érik. Vonát nem tudom megmenteni saját vakságától, de remélem, az utolsó pillanatban felrémlik előtte mindaz, amiről korábban írtam, beszéltem neki. Nem szövegelek a levegőbe. Nézzük, miről is kezdtem korábban beszélni:


- a rendőrségi korrupcióról, alkalmatlan vezetőkről (ügyészség, bíróság detto)
- In-Kal security zsidó hátteréről, a rendőrségi jogkörök átjátszásáról
- Politikai mutyiról, panamáról
- Pintér Sándor maffiózó ügyeiről, amiben benne van a teljes politikai jelenlegi „elit” (Pintér eltűnt pár hónapja)
- Zsidó betelepülésről (Kibucok, laktanyák, stratégiai pontok megkaparintása…)
- Mossad által szított cigány-magyar polgárháborús előkészületekről (Drazsé-val a háttérben)
- Mossad aktív jelenlétéről a rendőrségnél, és mindenhová beszivárogtatva
- Zsidó harcosok jelenléte 2006 őszén, és aztán is „rejtve” (Táborfalva…)
- Cigányok felfegyverzéséről, kiképzéséről (Erre itt egy még nyári felvétel az éppen Táborfalván gyakorlatozó Cigány Gárádról)
- Izrael megszűnése okán kierőszakolt zsidó-magyar „lakosságcsere” programról
- Klímaváltozás okozta kényszerű „népvándorlásról”
- Szándékosan mérgezett élelmiszerekről
- H1N1 vírus mesterséges voltáról és biokémiai (géntech.) fegyverként való bevetéséről
- A pártokat, mint látszatdemokráciát biztosító bábokat a háttérből mozgató Bilderberg-csoport és egyéb zsidó érdekszövetségekről.
- A mesterségesen előidézett csődhelyzetről, amit folyamatosan lebegtetnek az év márciusa óta.
- A parlament zsidók (világpolgárok) általi megszállásáról.
- A média teljes zsidókontrolljáról.
- A bankok bűnözőket segítő népnyúzásáról.
- …
Nem folytatom a sort, pedig még lehetne! Kérdezem csak, mi a kérdés? Melyik kérdéskörben amelyet felvetettem-, nem sikerült eddig bizonyítékokat exhumálni? Ahogy előrejeleztem a Jobbiknak a Gárdaszakadás lehetőségét, úgy jósoltam meg az EP –be való 15 %-os nyerést is. Talán nem olyan rossz találati arány mindez, ha már a cigánygyilkosokat leleplezve sikerült eddig is valami csoda folytán egyensúlyban tartani a rendszert és paradox, de kicselezve Drazséékat a Gárdát és a Jobbikot is átmenetileg „megmenteni” attól, hogy emiatt rájuk húzzák a vizes lepedőt. A tények makacs dolgok, de nekem nem kell hinni. Alig van a nemzeti oldalon (meg a másikon is hála Istennek), akik tudják, mi és miért is van. Nem politizálok de azt látom, hogy a hitetlenség a Jobbik vezérkar részéről végzetes lesz számukra. Hatalmas csalódás éri majd azokat, akik nem voltak képesek tovább látni az orruknál. A tagság is csalódhat, de nem kell elveszíteni a reményt, mert a nemzeti egységet meg kell teremteni és azt nem a politikai korrektkedés mentén tehetjük meg. Nem kell és nem is szabad a zsidókkal egyezkedni! Nem beszélek a levegőbe, és tudom, hogy a meggyőzéshez idő kell. A valóságot, vagy ahhoz leginkább közelítő verziót úgy is csak kevesen hinnék elsőre. Ne higgyétek, hogy ezen a szinten még lehetnek véletlenek és hagyja a Mossad, hogy egy társadalmi szerveződés valóban beváltsa a szabadság ösztönös vágyából fakadó küldetését. Ha nem vagy sziklaszilárd, akkor elvesztél azon a magaslaton, amelyhez kulcsa van a vén zsidónak. Brüsszel maga a fertő. Akik ott tanyáznak és nem tüzet visznek oda, azokat szépen beavatják és később zsarolhatóvá teszik a saját kedvük és kényük számára. Csodálkoznék azon, ha Csanád még mindig „érintetlen” lenne, Morvairól már nem is beszélve. Apropó! Mikor értesültem arról, hogy Krisztina szeptemberben bekéretőzött Viktorhoz, én sem hittem addig, amíg nem szereztem erről legalább olyan bizonyítékot, amivel legalább azt támaszthatom alá, hogy márpedig nem a fantázia-szüleményem a történet. Aki ezt látta, hallotta (nem sok személynek mutattam meg), azok azt mondták, hogy Vonát készülnek megpuncsolni. Gábor, te tudod! Amikor értesültem a hírről (egy jobbikostól), akkor még arról volt szó, hogy egy bizonyos napon történt ez, de később kiderült –mikor eljutottam a forráshoz-, hogy a nap nem biztos, csak a tény. Budaházy Gyuri esete nagyon-nagyon kényes. Mivel a nemzeti termékek, ruházat kereskedelmében Szegedi Csanád is érdekelt, ezért nem feltétlenül csak és kizárólag politikát kell sejteni Gyuri „kiemelése” mögött. Tény az, hogy azóta kicsit átrajzolódott kicsit a nemzeti radikális térkép. Egyszer leírom azt, amit ezzel kapcsolatban is sikerült megértenem, de nem bánnám, ha azok kezdenének már végre beszélni, akik direktben ott voltak és tudnak arról, amit nekem is elmondtak. Amit meg nem mondtak, azt ki lehet következtetni.

De ha már a logikánál tartunk, akkor adok egy kis lehetőséget a nagyban való gondolkodásra is, mert mindaz amit eddig leírtam, csak vihar a biliben ahhoz képest, amilyen erők mozgásának ki vagyunk téve.
Nem sokat reagáltatok Putyin fegyverkezést szorgalmazó felhívására, sem a béke-díjas Obama (vicc, hogy a zsidók mire képesek!) háborús készülődésére. Nos, tudjátok, hogy létrejött az ÁU (Ázsiai Unio). A pozíciójuk egyre erősödik. Amerika akkora adósággal bír Kína felé, hogy ezt nem is tudják (nem is akarja a zsidó) visszafizetni. Ilyenkor szoktak jönni a verőlegények, mert a gazdaság Kínában is alagútba jutott, aminek a végén csak akkor lehet fény, ha a jelenlegi rendszert felül tudják írni. Begyűrűzött a válság. Vélhetően az oroszok adják majd (ha igaz) az ÁU csendőrségét, hogy beavatkozhassanak egy másik tagállam területén akkor, ha erre felhatalmazást kapnak (no nem kell mindig az sem). Megköttetett az ukránokkal és a kazahokkal (gáz, olaj) is a fegyveres segítségnyújtási egyezmény. A türkmének még kérdéses, de alakul az a dolog is. A törökök már nagyjából készen állnak és Irán is egyre inkább aktivizálja magát. Mindez mit is jelenthet? Nem véletlen Obama 30 ezres afganisztáni kontingense, és megértem, hogy a lengyelek is erőn felül küldenek oda újabb katonákat. Mi lehet a gond? Afganisztán az ÁU kelős közepén van és nagy baj lenne akkor is, ha kiesne az ottani drogtermelésből származó maffiapénz a zsidó-kasszából. Ez újabb gyomros lehetne a már nem is működő euro-atlani gazdaság számára. Amerika pozíciójának folyamatos gyengülése mellett azt az összeomlást akarják elkerülni, amely elkerülhetetlen lesz. Afganisztánból előbb-utóbb ki kell vonulniuk és otthon kell rendet tenniük, mert lassan polgárháborús állapotok uralkodnak náluk is. Az EU is gyengül és versenyképtelen lesz, mert elgaloppíroztatta őket a zsidó-befolyás. Beáldozták saját érdekeiket a holokamu oltárán. Persze minden változik, de a nagybani helyzet ez. A nagyobb balhék elkerülése érdekében sokat kell tennünk, de elég egyértelmű, hogy a zsidókkal való bárminemű egyezkedés nem jó irány, de nem azért mert biztos vesztesek abban a háborúban, amiben az egész emberiség csak biztosan veszíthet, hanem azért, mert rosszul vannak összerakva!
Ezt a írást a Jobbik értelmesebb vezetőinek is szánom, hogy ha esetleg néha kitekintenek a fejükből, akkor talán beleláthatnak a „szebb jövőbe”. Tekintsék ezt most egy politikai gyorstalpaló tanfolyamnak, grátisz. Miközben azt se felejtsék el, hogy az EU-s és Amerikai zsidó összeesküvők (Bilderberg) elég egyértelműen a kiirtásunkra hajaznak, miközben már többször elárulták azt is, hogy terveik szerint 500 millió embert szeretnének életben tartani a bolygón, a klímaváltozás (amit mesterségesen is befolyásolhatnak immár) sem kedvez a politikai ostobaságnak. Javaslom, olvasgassanak csak többet ezen az oldalon és nyugodtan higgyék el, hogy fogalmuk sincs, mibe másztak bele akkor, amikor a nemzetmentés ügyébe keveredtek. Gyerekek, ez már nem a dedó és javaslataimat erős indokkal kínálom. Semmi nem az aminek látszik! Én ebben a rendetlenségben próbálok rendet tenni és az összefüggések közt kapcsolatot keresve kihámozni a lényeget a redundáns elemek halmazából. Lehet, hogy néha tévedek. Még nem voltak előrehozott választások, ez tény. Viszont a postaimre.com olyan paradoxonokkal dolgozik (hála a sok értelmes hozzászólásnak), amelyek információtartalmuk hatásával képesek beavatkozni a már kész, vagy félig kész galád tervekbe és leleplezve azokat még időben, megakadályozzuk annak eredeti módon való megvalósulását. Van, aki érti ezt, és van akinek túl magas. Remélem, hogy a nemzeti oldalon is egyre többen felfogják ezt és nem a megosztástól kezdenek el rettegni, hanem attól, hogy olyanok próbálnak valamit tenni, akik alapvetően nincsenek tisztában a szükséges tényekkel és nincs elég fantáziájuk ahhoz, amit nem tudhatnak, de kikövetkeztethető. Nemzeti egységet szeretnék, ahhoz viszont nemzeti vezetők kellenek! Ilyeneket keresek és olyanok keressenek, akiknek van rálátásuk mindarra, amit most is leírtam. A Jobbik céljai nemesek, tagságának túlnyomó része becsületes, igaz magyar jó ember. Az MSZ-re szintén ez vonatkozik és sok nemzeti szervezetre, akik csendben teszik a dolgukat. Ha most nem lesz képes egy pártszerveződés szembe nézni saját vezetői hibáival, akkor később már erre még ekkora lehetőség sem lesz. Igenis gondok vannak, rég óta megoldatlan kérdések halmozódtak fel, amelyeket rendbe kell tenni és akár a személyi konzekvenciák levonásáig is el kell menni! Ez a szakmám, ehhez (is) értek! Tudom miről és miért kell beszélnem, és akinek nem tetszik, az bújjon vissza a csigaházába és várja a megoldást, miközben csak abban látja a reményét, hogy majd egy X elhelyezésével valakik megoldják az ő problémáit is. Én bízok az értelemben és a tisztánlátás képességében bármelyik szervezeti egységről legyen is szó. Magánvéleményem az, hogy ha nem tisztázódnak az általam is felvetett kérdések, akkor ez mind a Jobbikra, mind pedig a nemzetre (ami magasabb prioritás ugyi) nézve végzetes következményekkel jár. Én nem szeretném kivárni, hogy bebizonyosodjék az, ami már most is több, mint sejtelem bizonyos személyekkel kapcsolatban, akik stratégiai helyet foglalnak el azon a szerveződésen belül, amely arra kap majd felhatalmazást a nemzettől, hogy a nevében és az érdekében a végsőkig elmenve képviselje a magyarság érdekeit. Bízom a bölcsességetekben, mint ahogy rajtam kívül és velem együtt még sokan így tesszük. Mindezt nem lenne túl bölcs dolog félvállról venni, azt hiszem.

2009, december 13. vasárnap-14:54'35" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 154
Link

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2019. január 20. 07:50:43
Bivaly, ki látott már lábatlan igazságot? Igaz, lábasat is alig, de elehet asseavvót!

Egy valamiben, vagy inkább valakiben lehetnénk bizonyosak, ha..., mégpedig az "igazsághoz való viszonyulásunkban". Vagyis, bármilyen is legyen, áhítozzuk. Persze nem elképzelhetetlen, hogy annyira riasztó, hogy a rövidtávfutó inkább lemond róla, vagy szembesülve véle a legtöbben azon sóhajtoznak: bár ne tudták volna meg!
146 #21 satu
- 2019. január 20. 08:08:42
A gazság meg mankóval rohangál köztünk. A mankónak meg a megvett, megvezetett honfitársaink tartják a mindkét lábát.
75 #22 talpi
- 2019. január 20. 13:09:08
atacama!
Ne csaholj, ne vonyíts, mert a "hold" nem sajtból van. :)
Légy türelemmel, hiszen, magad is láttad amit látnod kellett. Nyugi.
Nem mások mondják meg Neked a "tutit" magyarázkodnak, mert benyalták a " ricinust". Most pedig igyekeznek igazolni, saját nagyságukat. Ami nincs.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,804 egyedi látogató