Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Másfélmillió zsidó Magyarországon

GondolatokMintha beteljesülni tűnne!
Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha van sportértéke. A valódi áttörést azzal érte el a szerző (akinek sztárolásával egyébként már a Kuruc is felhagyott, igaz, nem zsidózása, hanem Jobbik-kritikája miatt), hogy mindehhez a nevét is arcát is adja:

Magyarország helyzete különleges, mert betelepítési célpontként finomabb módszerekkel kell kikényszeríteniük az öngyilkosságunkat. Miért? Azért is, mert már nemzetközi érdeklődés központjába került a zsidó-invázió terve ugyanúgy, mint a zsidó háborús előkészület a Közel-keleten.

Tudjuk, hogy a zsidók betelepítése Magyarországra (is) folyamatos. Számuk egy mostani becslés alapján olyan másfél millióra tehető.

Mi a konklúzió? Az iszlám államoknak nem szabad engedni, hogy Magyarországon ténylegesen is zsidó állam jöjjön létre, mert abban a pillanatban már készek feláldozni „szeretett” Izraeljüket és kirobbantanak egy tömegpusztító fegyverekkel is vívott háborút a Közel-Keleten. Mi a közös érdekünk? Nagytakarítást kell tartani Magyarországon és az összes zsidót visszapaterolni Izraelbe és karantént hirdetni rájuk!

Posta Imre fejtegetése egészen 1942-ig repít vissza bennünket az időben és a nagy szellemi előd, Bosnyák Zoltán alakját idézi elénk. A „zsidókutató intézet” kutatási igazgatóját ugyan 1952-ben fellógatták, talán ezért is a Posta-féle óvatoskodás, de az irány (Út és cél) egyértelmű. Ezen akar végigmenni, a kérdés, hogy a közszereplő pajtásai merik-e követni.

Nincs okunk kétségbe vonni, hogy Posta Imre szorong a zsidók miatt. Mások a pókoktól félnek. Kellene neki egy jó pszichológus.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019. január 22. 16:24:26
En is szorongok Posta Imre pszichologus eddigi irt es mondott szavaitol!!!
MERT SAJNOS MIND NAPROL NAPRA ELOBB VAGY UTOBB OT IGAZOLJA,mind azt amit mondott.vagy irt.
4 #2 Posta Imre
- 2019. január 22. 16:34:40
Ez csak erről villant most beeee! Józsi, dehogy is!

Februárban csúcstalálkozót tartanak az Európai Unió és az Arab Liga vezetői Egyiptomban
MTI2018.10.18. 16:22
Ez a cikk 96 napja frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kétnapos csúcsértekezletet rendeznek az Európai Unió és az Arab Liga állam- és kormányfőinek részvételével február 24-25-én Egyiptomban - jelentették be a brüsszeli EU-csúcson.

Az uniós vezetők délutáni ülésén elfogadott zárónyilatkozatban üdvözölték a februári végi találkozót, amely az első lesz a két nemzetközi szervezet történetében.
http://www.origo....zetoi.html
8 #3 miskolcilaci
- 2019. január 22. 16:57:21
Már csak a nénike édesanyjának a nevére, vagy a cikkíró rangjelzésére lennék kíváncsi. Tudom, hogy a vagy a biztos!
139 #4 jozsef toth
- 2019. január 22. 17:05:34
Normalis embernek kell,hogy tudja ebbol semmi jot az ARAB lakosok nem fognak elvezni.
Esetleg az olaj sejkek es az ottani mocskok.
Itt megint csak $ errol fog szolni a tortenet!
Ott se fog gyorsabban se iskola ,se korhaz vagy normalis munkahely elobb epulni az ottani lakosok szamara.
89 #5 tooki
- 2019. január 22. 17:26:22
Mit nem írnak magukról..
https://tldr.444....pviseletet

.
1349 #6 Nagy Levente
- 2019. január 24. 23:06:05
Nekünk magyarként ebben a kapitalista-liberális "kultúrálatlanság" káoszában ebbe nincs beleszólásunk. A tevét nyergelő Ábrahám két fia Izrael és Ismail (Izsák) esett egymásnak ismét. Mind a kettő - az egyházak megrendelésére - a "Szent" biblia ószövetség részében Mindenható Úr-nak fordított El-Shadai vagyis a pusztító démon kultúrálatlanságának alappillérei. Nekünk az újtestamentum (ami nem azonos a cenzúra miatt a "Szent" biblia újszövetségével) vagyis hagyomány szerinti kultúrát kellene képviselni és élni. Ez a zenélő sivatag tigrisének vagyis Jézusnak a kultúrája is volt. Amiből sajnos mára teljesen kirángatták a magyart.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
2,486,700 egyedi látogató