Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Blümchen Izsák: A felsőbbrendű faj joga

Kultúra“1914. májusában az egyik krakkói zsidó nyomdában jiddis (lengyel-zsidó zsargon) nyelven egy füzet jelent meg. A füzet szerzője a gójok előtt ismeretlen jiddis nyelv védelme alatt olyan vakmerően őszinte kijelentéseket enged meg magának, amelyek írását izgalmasan érdekfeszítővé teszik.

Szenzációs őszinteségű röpiratából látjuk azt, hogy Franciaországot mennyire megmérgezte, leigázta, tönkretette és kisajátította Európa söpredéke. Az azonban, hogy a falánk zsidó polip ennyire hatalmába keríthette ezt a szerencsétlen országot, nemcsak a zsidók ördögi ravaszságú ügyes taktikájának, de a francia nép hihetetlenül könnyelmű felületességének és pipogyaságának köszönhető.

A zsidók a szabadkőműves páholyok segítségével, körülbelül 30—40 esztendő alatt végeztek a gloár nemzetével. Eleinte csak csendben, feltűnést kerülve, de utóbb már vakmerő nyíltsággal, sőt határozott faji szemtelenséggel teperték le ezt a jobb sorsra érdemes népet.

Elszörnyedve döbben meg azolvasó, ha Blümchen Izsák e füzetét olvassa, amelyben állításait nevekkel, tényekkel, számokkal, adatokkal igazolja.

A zsidók nálunk is megpróbáltak azokkal az eszközökkel győzni, amelyekkel Franciaországban oly tökéletes győzelmet arattak, t. i. az egyházi vagyon elrablásával és a felekezettelen oktatással. Hiszen az utolsó évtizedekben a magyarországi páholyokban és azokon kívül is a zsidók és dúsan pénzelt lakájaik a szabadkőmívesek, tisztán francia receptre, folyton a szekularizáció és a felekezettelen oktatás követelését üvöltözték világgá. Nos hát a Blümchen füzetét olvasva, nyilvánvaló, hogy közönséges gonosztevő és nemzetének halálosan esküdt ellensége az, aki még ezután is ezekkel a jelszavakkal mer izgatni.

Ha a bolsevizmus erőszakosan őszinte borzalmai fel nem nyitották volna álmos és apatikus szemeinket, talán tíz év múlva már nálunk is a jiddis lett volna a hivatalos nyelv, így azonban még beszélhetjük a magyar-zsargont is!

*

Az alábbiakban magyar fordításban közöljük a jiddisből franciára fordított füzetet, amely a »Felsőbbrendű faj joga« címen 1914-ben hagyta el a krakkói ghettó egy faji nyomdáját, melyből azonban egy példány igaz francia kezébe kerülvén, az lefordította francia nyelvre. E francia nyelvű füzet hamar eltűnt a könyvpiacról. A zsidók gyorsan eltüntették e nekik kellemetlen nyomtatványt. Egy példánya valahogy mégis Magyarországra kerülvén, alkalmunk volt azt magyarra lefordítani.

Íme tehát a jeles mű:”
Link

Hozzászólások

80 #1 monguzking
- 2019. január 30. 09:22:03
addig oké hogy mindez igy igaz de továbbra is azt gondolom hogy nem ez a lényeg mert tagadom hogy a zsidok lennének a világ urai--én szerintem csak kiszolgáloi valodi uraknak s ha most egy gombnyomással megtudnám semmisiteni zsidokat akkor semmisem változna mert szerepüket átveszik a kinaiak..
75 #2 talpi
- 2019. január 30. 09:52:56
monguz
Ebben azért ne legyél annyira biztos :)
809 #3 megmondhatom-e
- 2019. január 30. 10:43:02
-a zsidók számtalan 'trükkel"próbálkoznak népeket , nemzeteket ,családokat , gyerekeket tönkre tenni , hogy ezúton 'uralkodjanak' felettünk.
A normális és becsületes embertől - aki nem zsidó - ez a becstelenség annyira idegen (amit pontosan tudnak a tetves polipok) , hogy még elhinni sem akarjuk , mire képes egy rohadt zsidó !
Ezért gyanútlanok maradunk mindvégig , amíg a zsidó gyilkos prédájává nem válnak szeretteink , gyermekeink is. Ekkor azonban már késő , mert a zsidó végzetes csapása megtörtént !

Ha nyitva tartjuk szemünket ezt a pusztítást látjuk - láthatjuk magunk körül 24/7. - folyamatosan !

Miért megengedett pl , hogy a mocskos zsidó - magyar -ál néven- "szerepelhessen" közöttünk , ezzel a legtöbb gyanútlan ember közülünk azt hiszi , hogy a kálmán olga magyar , hogy a deutsch tomkat német , a demszkij gábor szerb -vagy mi a franc - és csak akkor jövünk rá , hogy ezek mind valójában mocskos zsidó rabló-gyilkosok , amikor már elkövette sátáni tettét !

Vajon szavazna-e valaha egyetlen magyar egy zsidóra , ha felvilágosítanánk mindenkit , hogy VIGYÁZZ EMBER !

Ne szavazz a gyilkosodra !
80 #4 monguzking
- 2019. január 30. 12:56:19
Talpi valamikkor regen nem voltak zsidok..peldaul sumeriaban vagy gorog varos allamokban....de a lenyeg minden korban ugyanaz volt...
1119 #5 Csorba Tibor
- 2019. január 30. 14:41:54
Tóra-sztori

Bologna szent bolondja
rámutat egy ajtóra:
ott tekercsel mögötte -
ha a szú meg nem ette -
egy több száz éves Tóra.
Ez a legősibb talán -
a tekercsek asztalán...
Ha mégis lenne régibb,
akkor is ez legégibb!
Tekerjük jobbra, balra,
felragasztjuk a falra:
ez írások írása,
a sírásók sírása...

2013. 05.30. Csorba Tibor
809 #6 megmondhatom-e
- 2019. január 30. 14:43:59
- monguz - miért akarod talpit átverni ?

A rossz hír az , hogy a mocskok már akkor is ott voltak!

Akkoriban legfeljebb az amazon esőerdőkbe még nem mentek , ill nem értek oda , mert a dzsaguár ' félúton megzabálta - és biztos bele is halt szegény , de legalább egy zsidó megdöglött .

Higgy nekem ! (ott voltam - sétabotommal még fejbe is kólintottam a piócát !)
267 #7 Perle
- 2019. január 30. 14:57:14
A venezuelai ellenzék egyik vezetője kéri zsidókat, hogy térjenek vissza abba az új demokráciába, ami most majd Don Juannal kialakul,és vegyék fel a harcot Madúró ellen.:o
https://www.times...to-return/

Lesz most a káoszban akkora üzleti lehetőség, amelyet az " ügyesen" majd ki is használnak
1313 #8 zoli
- 2019. január 30. 15:22:39
Valószínűleg a Cion-bölcsei jkv.-hoz hasonló duma van benne,nem szükséges megvenni.A lényeget abban látom,hogy teljesen biztosak a dolgukban,mert a közvélemény -nyilván a kornak megfelelően- el van látva egyéb ballaszt információval,gumi csontal,amin rágódni lehet.
Ha dolog fonákját vizsgáljuk,akár lehetnének felsőbbrendűek is,mert képesek megetetni sok mindent sok mindenkivel.Képesek az emberi gyarlóságot kihasználni,és a javukra fordítani.
Most ez vagy azt jelenti,hogy okosabbak mindenkinél,vagy azt,hogy a sötétség birodalmának katonái,jobban fel vannak fegyverkezve.

Egyébként Sumeriában is voltak zsidók állítólag,mert hogy ábrahám onnan jött ki,-Ur városából-megalapítani nemzettségét.
267 #9 Perle
- 2019. január 30. 17:08:36
Ahol legnagyobb a szükség, ott legközelebb a segítség:s_nezem

Jujdejó katonai segítség érkezett Braziliába:
https://www.youtu...-q5xDkbriY
75 #10 talpi
- 2019. január 30. 17:49:51
monguz
Vannak már oly rég, szinte egyidősek az emberiaséggel. Igaz, akkor nem így nevezték őket, mert még ez a név, nem forgott közszájon.
Bizony mondom, akkor is voltak, akik "nyerészkedni " próbáltak, viszont volt egy törvény, s ha túl léptek egy határt, minimum, elüldözték őket, ha brekegett, akkor hamar jött Ariadne a "fonalműves". Szóval, akkor még "rend "volt.
Igaz, sokkal kevesebb név kezdődött, keresztnévvel, vagy helyiség nevekkel, milyen érdekes.
Perzsiában viszont, már kinyílt a csipájuk"női" oldalról, hiszen, ismert mit művelt a király felesége, a számára nem "kellemes" gondolkodásúakkal. No a baj, valahol onnan kezdve kezdődött elharapózni, nálunk, ha részlegesen is, de István korától már kezdődtek a bajok.
Szomorú, hogy nem vette észre senki, érdekes mód, mindíg a kamarások voltak, vagy a gazdaság környezetében mozogtak, kereskedtek mindennel, főleg az emberi élettel.
Nem egy hadjárat sikertelensége múlik a lelkükön/?/, vagyis, szinte minden "vesztett" ütközetben benne van a kezük. Azóta is.
99 #11 MORMOTA1968
- 2019. január 30. 20:14:31
Kedves Talpi! Tök mindegy minek nevezzük a parazitát, zsidónak, vagy akármi másnak, ha csak 3000 éve léteznek is, állítólag héber vagy Judea népe néven, egy a lényeg! A vallások, amik egyidősek az emberiséggel, nem mindig szóltak a hitről. Különösen nem a dogmatikus, megkérdőjelezhetetlen tanítású vallások! Mert mire is használják a legfőbb vallásokat a kiagyalóik? Hatalom gyakorlásra a tömegek felett! A pénz használata, előállításának és terítésének monopóliuma is erről szól, pedig nem erről kellene szólnia! A politika szintén a hatalom gyakorlás egyik eszköze! De visszatérve a vallásokra, ahogy állítják egyesek, ez az egész kamat szedés, uzsorázás 6000 éve kezdődött el a Babilóniai papok jóvoltából, akik nagyon értettek a matematikához, míg az egyszerű pórnép nem! Ez jelen korunkra semmit sem változott. Én sem értettem eleinte, hogyan is működik ez az egész uzsorára, kamatra épülő pénzrendszer, de utána jártam, többször is átrágtam magam rajta és most már tökéletesen átlátom az egész rendszer felépítését! A beavatott zsidók, akik még tartják a vallásukat és olvassák a Talmud köteteit, tökéletesen elsajátíthatják a gójok átverésének, kifosztásának technikáit. A parazita feltűnése az emberi történelemben a múlt homályába vész! Csak sacc-per kb lehet tudni, hogy mikor is kezdődött el mindez! A normálisabb zsidók képesek önkritikát gyakorolni saját rasszuk gonosz tanításai, módszerei felett. De ők vannak kevesebben. Jó lenne, ha minden zsidó képes volna kívülről szemlélni önmagát és meglátni, amit nem akarnak látni valahogy, hogy ők maguk az irántuk táplált utálat fő okai és okozói. A viselkedésükkel, azzal, ahogy elkülönítik magukat ezzel a kiba@ott állandó antiszemitázással, rassziztázással és az állítólagos holokausztjuk ráerőltetésével minden más rasszra, ember fajra. Számtalan tömeges népirtásról tudunk jelen korunkban is, vagy az elmúlt évtizedekből és régebbi korokból, még sem nyavalyog minden nép, rassz az ellenük elkövetett borzalmak miatt, egyedül csak a zsidók! Nem akarják észre venni magukat, mennyire elege van már mindenkinek az állandó sirámaikból! A parazitizmus életmód és akik ezt gyakorolják, azok nem minden esetben zsidók. Sokan, más népek, rasszok, ember fajok is gyakorolták, gyakorolják mindezt, méghozzá saját népük tagjain. De eléggé egyértelmű, hogy kik gyakorolják leginkább világszinten. Beteg lélekkel kell csak ehhez születni, mert becsületes ember nem lenne képes kihasználni embertársait. A világ legnagyobb bűnözői sohasem végzik rács mögött, mert ők működtetik ezt az egész rendszert, a mi közreműködésünkkel! Erről ennyit! s_Laptop
99 #12 MORMOTA1968
- 2019. január 30. 20:43:47
Kedves Talpi! Tökéletesen fel lehetne számolni mindenfajta bűnözési formát, csak akarat és törvények kérdése az egész. Nem kellene pátyolgatni a bűnözőket, olyan életkörülmények között tartani őket, ahogy most élnek, meg emberi jogokra hivatkozva életben tartani azokat, akik elveszik mások életét vagy örökre tönkreteszik azt! Vlad Depes korában miért is volt 0%-ék a bűnözési ráta? Mert nem volt kibújási lehetőség a törvények alól senki számára, nem voltak kiskapuk, egyértelműek és közérthetőek voltak a törvények bárki számára! Nem ilyen kacifántosan megfogalmazva, mint most, hogy csak akkor tudsz elmenni rajtuk, ha a földre rakva gyalogolsz végig rajta. Sajnos, most már késő bármit is tenni, a zsidók a történelmünk részévé váltak, legyenek ők bárkiik is valójában! Sok generáció óta élnek közöttünk, teljesen kisajátítva mára egykori hazánkat és eszük ágában se lesz soha önként visszaadni a kormányzás jogát saját népünk, fajtánk sorsa és országa felett! Nagyon csúnya dolgoknak kellene ahhoz történnie ebben az országban, ahol minimális eséllyel szállhatnánk szembe velük, kivéve, ha valamiféle módon minél több embert sikerülne ráébreszteni a valóságra. De ehhez szükségünk lenne minél több független sajtó termékre és média felületre, ami nincs semmiféle módon zsidó ellenőrzés alatt. És akkor még ott van a mára már cion oktatással igen csak lebutított új generációk felébresztésének kérdése és esélye is! Minimális a mozgási lehetőségünk ebben a játék térben. Sokszor játszottam gyerekkoromban malom játékot, csiki-csukit és kétségtelen, hogy a zsidók ennek a játéknak kivételes mesterei! Szépen, fokozatosan haladva szorítottak ki minket minden stratégiai pozícióból, posztról. Egyes egyedül azért volt fontos uzsorás bankáraiknak a zsidók világszerte való egyenjogúsításának elérése, hogy ők kerülhessenek vezető pozíciókba minden ország élén. Így már minden akadály elhárult az útjukból, hogy minden néptől elvegyék országuk és saját rasszuk sorsának alakulását befolyásoló események irányítási jogát. A végeredmény mindenki számára, aki gondolkozni képes még ebben a világban, szemmel látható, érezhető, húsba vágóan. Az összes gané, aki most lelkesen támogatja Európa fehér népeinek kipusztítását, idegen rasszok, ember fajok betelepítésével, egyértelműen látszik a fejformájukon hová, melyik fajhoz is tartoznak! Csak a vakok és rövidlátók képtelenek meglátni ami majd a szemüket veri ki! A parazita irányít minden népet belülről! s_ezt-ni
75 #13 talpi
- 2019. január 30. 20:48:37
Semmi gond Mormi, majd alakul, csak nyugodtan lélegezz, ennél fontosabb nincs :)
80 #14 monguzking
- 2019. február 01. 10:36:33
talpi--kevesen tudják de mohácsi vész elött egy spanyolbol kiüldözött zsido volt a pénzügyi miniszter magyarországon---biztos hogy benne volt kezük abban hogy mohácsi csatárol két magyar sereg is elkésett s hogy a királyt a testörség külföldi zsoldos tagjai megölték amiben török bálintnak is szerepe kellett lennie hisz ö volt a testörség parancsnoka...
75 #15 talpi
- 2019. február 01. 14:03:06
monguz
Török Bálintnak nem volt benne szerepe, viszont a zsidráknak és egy Cseh gyilkosnak igen
Hiszen a király nem simán a patakba fulladt, hiszen előtte egy négy élű cseh tőrrel sebezték meg.
Vagyis nem csak a hunyadiak idején és II Lajos idején volt már itt az ármány, hanem István óta folyamatosan.
Igaz Atilla is külhonból kapott feleséget, az is becsületes volt a végletekig.
Jutalomból, mind a négy megbízójának küldtek belőle egy részletet, csak a mihez tartás végett.
Minderről egy nagyon szép emlékmű van felállítva, ma Ausztria területén, érdekes ugye, ott, nem itthon?!
Hiszen a mi igazi kultúrális örökségünk nem lényeg, csak a zsidó és cigány vonalé.
Hányinger keltő az egész.
No, ezért is írtam "ostobák" hiszen ezekkel a dolgokkal is oly kevesen vannak tisztában.
Akkor miért várják a megváltást, mástól, ha önmaguk nem képesek megváltódni?
Mételyezett agyú szinte az egész ország és ezt rendesen ki is használja ábrahám és társai.
238 #16 bivaly
- 2019. február 03. 19:21:57
A választott nép kijelenti, hogy ők a választott nép ! Punktum ! Törvényre emelve !
Bár, ahogy a dolgok állását elnézem, közutálatra választott. Nem hivatalosan, de tényszerűen.
267 #17 Perle
- 2019. február 04. 10:24:40
Brazilia zsidó elnöke után - hogy, hogy nem- a szenátus vezetője is fajtárs lett. Ezek szerint ott is van " választék" a képviselőkből.
https://www.times...an-senate/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
2,488,367 egyedi látogató