Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ahogyan én gondolom!

KultúraKedves, Imre akkor ide írom az én "olvasatomat" persze a idő engem is befolyásol és mindent ezért leírni nem tudok. Ezt majd ha akarod kiteszed, ha akarod változtasz, ez a te oldalad én ezt tiszteletben tartom. Persze nem minden tudás és tapasztalat ismeretében, de egy pár szkíta (szittya) magyar és keleti "bölcseletet" elolvasva "kirajzolódott" előttem egy olyan kultúra vagy rendszer amit először is, azért lehet úgy is nevezni, hogy - Szent korona értékrendje - mert egy olyan útmutatásnak a központi eszköze a Szent fokossal együtt amire ezek a hagyományok utalnak. Ilyen pl. Wass Albert Hagyaték c. műve amiben Apó a nemzet táltosa elmondja, hogy honnan van idézve a rovásos botján az írás. Ur városában mai Irak területén ezeket a kőtábláknak egy részét 1954-ben megtalálja egy régész és Philadelphiában őrzik. Amikor az épp aktuális pápa aki ezekszerint nem volt teljesen agymosott elolvassa úgy fogalmaz egy enciklikában - aminek egy részét már törölték - hogy ez az újszövetség alapja és nem a Szent Bibliában lévő ószövetség (amit más forrásokbál tudunk, hogy java része és "istensége" teljesen az ellentétje még a javarészt megcenzúrázott újszövetség (testamentum) szerinti Jézushoz köthető tanításokhoz is. Ezen kívül a nem sokkal utána "valószínüleg" meggyilkolt pápa úgy fogalmaz: "Miért élünk még mindig ebben az ózsdi júdaizmusban, miért nem elég nekünk Krisztus"
Ezt a Sumer-magyar bibliának Badiny Jós Ferenc által nevezett és hát elmondása szerint nem lefordított, hanem XX. századosított írást arámi nyelven írták ami Jézus anyanyelve is volt és a Kr. e. 4000 körül keletkezett. A nyelvész elmondása alapján az arámi nyelv szótöveinek 60%-ban megegyeznek a mai magyar nyelvel. Ezen kívül egyéb rábaközi hagyományon utalnak olyan szokásokra, hagyományokra ami egászen legalább - saját tapasztalatból mondom - nagyapám és nagyanyám falusi szokásaival öszhangban volt és itt nem a templomba járásra gondolok. Ez egy mesterségesen kimanipulált, kiírtott szokásjog volt mint az egymás iránti tisztelet, a becsület,- vagyis pl. nagyapáink egymás kezébe csaptak és az nem történhetett másként - szeretet hogymondjam szokáshogon alapuló kultúra rendszer volt. Ennek több ismérvét fel lehet sorolni, ami persze sokáig nagyából a kommunista-szocialista mesterségesen rájuk erőltetett "rendszerekkel" párhuzamosan fennmaradt. Apám még a negyedik unokatestvérét is számon tartotta például. Ezt azért írom, mert azt is tudjuk, hogy teljes egészében még meglévő magyar kultúra kb. a Kr. u. 907-es pozsonyi csata időpontjában is lehetett megfogalmazni a magyar nemzetet, hogy kiscsalád-nagycsalád-bős-nemzettség-nemzet. Azután lehet különböző írásokban fellelni egy kultúrális, morális, egyre süllyedő lejtőt. Ezt legutóbb látott videon Dr. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató előadása is alátámasztja a 2018. októberében tartott Sarokpontok konferencián. Ezen kultúrális rendszer - megfogalmazhatom így - olyan ismérveket hordoz mint pl. a nevelés "szelídítés', ami nagy-apáink, anyáink vagy egynémelyik mai székelyföldi idős is felidéz, ha megkérdezzük a mai kor problémályáról. Azt mondják, hogy: " A gyermeknek hét éves koráig otthon van a helye" vagyis nem úgy folyt a nevelés mint manapság, hogy kiszakítjuk gyökerétől (családjától és mint manapság már fél évesen bedobjuk bölcsődébe) és "beoltják" a zsidók szelid olajfájába. Hát ezért szinte a lehetetlennek egyenlő ettől a mai káosz mátrixától megszabadulni például. A pozsonyi csatában ezek megtanulták, hogy fegyverrel a magyart legyőzni lehetetlen, - ennek a szer-etet kultúrának a jóvoltából - ami miatt teljesen ki akarták fizikailag írtani a magyart IV. (gyermek) Lajos Frank kirly ma is élő egyértelmű parancsa ezt jól mutatja. Ez volt a parancs oka is! Mivel a magyar a legnagyobb értéknek tartotta a szabadságot, de ügye nem a mai liberális vagyis a gazdagnak mindent szabad szerint, hanem ezen a sajátos módon. Ettől kezdve elkeszték manipulálni főleg pénzel, ami viszont mára már teljesen jól bevált - mára se tisztelet, se becsület - a egyre kevesebb tiszteletre méltó kevesektől eltekintve. De a mai "korszellem" a "sötétséget" ösztönzi mint látható. Pl. a kommunizmusból jól ismert: " oldjuk meg okosba, stb. "
Jézusról is tudok még ezen ismeretek birtokában írni, hogy miért illetem az Urunk kifejezéssel, mert hogy ő nem hiszem hanem tudom a káldeus-pártus-hun-szkíta (vagyis szittya magyar) táltos, vagy mágus beavatási szertartást tanulmányozva kicsit, hogy Ő egy kende (bölcs - a rend őrzője) herceg volt és a zsidók szomszédságában mai szóhasználat szerint diplomáciai tárgyalásokat folytatott, majd mivel hogy akkor a szkíta pártusok vagyis magyar testvéri népek ez idő tájt két római hadvezérrel is végeztek csatában, Pilátus bosszúból ítéli kereszthalálra, de hogy miért nem hal meg az ezekből a szkíta-magyar hagyományokból lehet sejteni akár aki képes rá érteni. Tehát ezek a testvéri magyar népek se egymás se más nép rabszolgái nem kívántak lenni úgy alakították rendszerüket ez egyértelmű ezekből az írásokból. Ebből kiindulva lehet szerintem, ha hatékony ellensúját akarjuk képezni ennek a ma is ránkerőltetett sötét rendszernek. Ez lehet a magyar radikalizmus alapja.
Urunk, Jézus persze nem a magyar Szent-nek nevezett bibliában azt is tanítja: " Nincs rossz csak tudatlan, akit meg kell tanítani, és nincs bűnös csak beteg akit a szeretet fog tudni meggyógyítani". Persze ez csak emberre vonatkozik. - Ugye a régi öregek tettek fel bizonyos esetekben olyan " kérdéseket " hogy " lássam ember vagy-e fiam! Ez is elgondolkodtató! Erre a válasz az lehet, hogy ezek az első körben a zsidó népet valószínüleg az Exodus során manipuláló vagy genetizáló entitások lények nem is teljesen földi emberek. Azért is mondom, hogy több mint zsidók. Maga Jézus is utal rá, hogy ....nem anya szült bennetek, hüllő-gyík-sárkány lakik bennetek, aztán van a Szent György legenda a sárkánnyal, és egyéb hindu irások is amelyek Földön kívüli más dimenziókban " élő " lényekről szolnak. Tehát a zsidók egy része és nem csak zsidók - ezek lehetnek illuminatu családok - hibridek lehetnek a sötét júdaista démon - amit a szent- nek nevezett biblia direkt nem jól fordít - Ábrahámnak El-Shadai- ként - vagyis helyes fordításba pusztító démon - de Jahve ként meg egyéb neveken bemutatkozó " alkotásai". Ezek hozzák el nekünk pl. főként a mai megalkuvó politikusokon keresztül ezeket a sötét "rendszereket". A "világos" oldal misztériumában még további alapvetéseket lehet helyrerakni mint pl. szent- korona egyenlő emberi agy, Ez úgy hangzik: "A Szent koronát a Trremtő az Em-Bar fejére rakta, hogy a lélek fényén keresztül uralja és formálja az anyagot. " Itt az Em a nő, Bar a férfi. Kirajzolódik s jin-jang. A valódi szembenállás ebből is látszik, hogy nem a mesterségesen kreált jobb és baloldal, hanem ahogy a sakkjáték is szemlélteti a világos és sötét oldal, csak persze az etrk kezéven lévő egyházi tanításohoz képest jóval másabb szemléletben. Ha ezek ellen (Rothsild-ház, Habsburg-ház, és további illuminati és szabadkőművesek)hatékonyan lehet tenni valamit azt szerintem csak ezek figyelembevételével lehet! Tudnék még ezekről mit írni, most ennyi jutott eszembe, remélem nem volt felesleges.
Tisztelettel és üdvözlettel: Levente

Hozzászólások

1349 #20 Nagy Levente
- 2019. február 06. 21:14:51
Gerry, igazad van! Az Imrének elküldött írás, már korábban "megfogalmazódott" bennem, a Wass Albert-et, rábaközi hagyományt és ezekel kapcsolatos írásokat olvasva. Most legutóbb, amit olvastam erre az "illuminátira" vonatkozólag eléggé felkavart. Tényleg át kell ezeket gondolni. Lehet pont az ellenoldal csinálta. Szükség lessz tényleg egy kis pihenőre. Foglalkozom családdal. Köszi a tanácsot!
2 #21 gerry
- 2019. február 06. 21:17:08
Örülök, hogy nem ment fel a cukrod... csak nehéz úgy fogalmazni, hogy érthetõ is legyen a dühöngésem háttere és akinek címzem az se rágjon be rám...

A világ meg szép, akkor is ha randa!s_V
1119 #22 Csorba Tibor
- 2019. február 08. 08:37:08
Valamikor ilyeneket olvastam:
mariaorszaga.hu (Varga Szibilla);
Lajdi Péter és Lajdi Tamás írásai a kereszténységről;
Bunyevácz Zsuzsa írásai (pl. Lehull a titok leple? - a Torinói lepel);
Grandpierre K. Endre: Királygyilkosságok...

Azóta csak csend és hó és halál...
238 #23 bivaly
- 2019. február 08. 20:39:07
A Torinói Lepelről igen nagy a kussolás !

Egyszer vitatkoztam róla egy igen képzett teológussal, és az volt a véleménye, hogy neki a Torinói Lepel hazugság !?
Nekem meg az a véleményem, hogy a Szentszék ha lehetne, letagadná az egészet. Ebben persze nincs egyedül !!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.35 másodperc
2,488,361 egyedi látogató