Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Benkő Tibor szerint Székesfehérvár lesz a magyar katonák fővárosa

BelföldJudapest egy kicsit meg lesz cincálva! Székesfehérvár a magyar katonák fővárosa lesz, miután a Magyar Honvédség Parancsnoksága, vagyis a honvédség szakmai irányítása odaköltözik – hangsúlyozta a honvédelmi miniszter csütörtökön a település polgármesterével közös sajtótájékoztatóján.

Benkő Tibor részt vett a város közgyűlésének zárt ülésén. A miniszter szerint keveset érnek a jól képzett katonák és a modern felszerelések, ha a vezetési módszerek elavultak. Ezért változott a honvédelmi törvény, és január elsejétől korszerű, a kihívásoknak megfelelő, felsőszintű stratégiai vezetést hoztak létre – mondta. A miniszter emlékeztetett arra is, hogy korábban a miniszter irányította és vezette a Magyar Honvédséget, ám a katonai szervezetek szakmai vezetését nem politikai vezetőnek kell ellátnia, hanem az új szervezet parancsnokának, Korom Ferenc altábornagynak.

Benkő Tibor szerint azért esett a választás Székesfehérvárra, mert komoly katonamúlttal rendelkezik és “mindig is katonaváros volt”.

A miniszter azt is bejelentette, hogy a NATO-struktúra keretében – magyar kezdeményezésre – létrehoznak egy több nemzetiségű hadosztályt, amely 2020 végére alakulhat meg. Az egység állandó felelősséggel tartozik majd a közép-európai térség biztonságáért, a székhelye szintén Fehérvár lesz.

Korom Ferenc a Magyar Honvédség Parancsnokságának vezetője közölte, jelenleg 1400 katona szolgál a városban, és a fehérvári katonák létszáma jelentősen megnő, és a következő években – családtagokkal együtt – mintegy kilencezren költöznek a városba.

Cser-Palkovics András (Fidesz) polgármester szerint a parancsnokság költözése alapvetően meghatározza a város következő évtizedeit. Székesfehérvár ma erős gazdasági centrum, de lesz “egy másik erős lába”, ez pedig a honvédelem – összegzett. Megjegyezte, hogy katonai jelenlét erősödésével bizonyos jövőbeli fejlesztéseket át kell gondolni. Példaként említett közlekedési fejlesztéseket, a középiskolai campust, ahol nemzetközi iskolát indíthatnak, valamint a Fekete Sas Szállót, amely akár a parancsnokságnak adhat helyt a jövőben.

(MTI)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019. február 07. 20:31:18
69 #2 Szalonna
- 2019. február 08. 02:39:14
s_vigyori ez nevetségesebb mint a széllel szembe hugyozni.
1313 #3 zoli
- 2019. február 08. 06:24:58
Hohohó!!!
Figyelj csak!Elhangzott két fontos dolog,amiből lehet spekulálni!
Az első a 2020-as dátum,ezt már a múltkor tárgyaltuk,ugyanis a "Magyar Honvédség" Territóriális,és Múveleti Tartalékos egységei ezen időre lesznek feltöltve.
A másik a több nemzetiségű hadosztály létrehozása.Ez NATO a NATO-ba,éspedig a Visegrádi négyek ma is összeverődni látszó hadserege lesz.Nyilván a cél nemcsak a trianoni ország létrehozása lesz,de nagyobb kiterjedésű zsidó tanya készül,lehet nem megy a várt ütemű kitelepüls.Azt is megkockáztatom,hogy cion,cion ellen harcol,nem egyeznek az új világrend kialakításán.
1323 #4 Laplage2
- 2019. február 09. 16:13:15
Lehet úgy is értelmezni, ne legyen magyar katona Budapesten?
89 #5 tooki
- 2019. február 09. 19:39:10
Őrült fegyverkezés, leválás a minisztériumról..
Valójában mi fokozódik itt?
Az új állampolgárok tömeges beköltözésének biztosítására való felkészülés, amiről zoli is ír?
Vagy ha máshogy nem menne, akkor
katonai puccsal döntik meg a kolbászkirályt a tudta nélkül?
1349 #6 Nagy Levente
- 2019. február 09. 20:20:57
Valamikor több mint ezer éve még a magyar harcos a nemzetségeket, családokat szolgálta, a rendet. (Ami többek között a zsidó "rendetlenségen" alapuló rabszolgatartás ellen szerveződött.) Az önvédelemre ha szükség volt rá a nőket is kiképezték. Aztán különböző manipulációk következtében a világháborúk következménye már az volt hogy mindegy ki a győztes (azért ha lehet a kapitalizmus) a vesztes fél és a győztes is ugyanoda forduljon a házaik újjáépítése stb. miatt hitelért, uzsorakölcsönért. A kommunizmus sorkatonasága már elsősorban az agymosást szolgálta. Ma a katonaság a NATO az illuminati zsidók zsoldja. A tőkét szolgálja, és védi ha kell erőszakkal terjeszkedik. Cionista imperializmus az egész "magyarnak" mondott "honvédség".
83 #7 Sbert
- 2019. február 09. 20:54:46
Uraim!
Mit konteoztok, megint!?
Ez egy zsidókézivezérlés-mentes külön hadsereg lesz. Kik is a Támogatói? Milyen fegyverzetet is kapnak?
A Műveleti (nem)Tartalékos Dandárok, a Gúnyhatáron belül (!) bevethető, mig a Territóriális Műveleti alegységek (Ez is két Dandár, ezen agyaljatok csak kicsit, mennyi embernél is tartunk.....) a kihirdetett No-Tri-A-Non miatt szükséges, a határvisszacsatolások után intézkedni MAG-yar Földön!Figyeld csak, már mondták is, de, nem figyeltél, ugye: Minek a többnyelvűség? Baromság. Tolmácsokat keresnek, katonaruhába.
Nah, ha ez megvan, jöjjön a következő lecke, amit csak kevesen ismernek.
Amennyiben a román lép először, elesik, azonnal. Nincs hátvédje. Elmondom.
Orosz sehol. Miért is? Kik is "bútoroztak" be oda?
Nem konteos ismeretség alapján, egy gyerekkori Cimborám, picit magsabb rangban mint én, ErdélyOrszág Lányszülöttét vette el, már 10 éve.
Elsőre is furcsállottuk, ezt hogy lehet, de lehetett.
Egy komoly beépített ember lett egy (egyelőre) nem nagyon publikus kártyajátszmában, ami most élesedik. Szemeink láttára.
Az erdélyi zsidó hadsereg is megtorpant, sőt, nemhogy a nyílt, a fedett helyőrségeiket is felszámolják......
Ott most olyan dolgok zajlanak, amik nem kerülnek nagy nyílvánosságra, itt is lehet, nem kellene megosztani. Egyelőre.
Szlovákia: itt egy hadosztályni Cahal pucolt el egy hét alatt, infók nem véglegesek, még zajlanak csapatmozgások.
Szlovénia üres, ott nem is volt betelepülés.
Szerbia: orosz terület, személyesen jártam frontot, muzulmánnak magukat kiadott zsidókat a konyaktól diadalittas szerbek örömmel mészárolták le, két próbálkozásuk alatt. Mint ahogy Navy Seal-eseket is, százszámra. Orosz segítség nélkül. Magyar-szerb között, egyelőre csak Orosz Tehet Igazat, maradjunk ennyiben!
100-szorosan magyarellenesnek hangolták Őket, sajnos, a Románokhoz képest is.
Többszörös Személyes Tapasztalat, maradjunk ennyiben!
Habsburgok? Ugyan már, Szabadkőműves Páholykirályság, OTAN-védelemmel. 40 perc alatt Bécs tele zöldruhás egységekkel., Nincs ott dolog, majd asztal mögött. Mint Versailles-ben, anno.
Ki is maradt ki?
Csehek? Bundeswehr terület volt van, lesz.
Kárpátalja-Ukrajna?
Pogromok abbamaradtak, nem jönnek ezerrel, csak gyárakba az ottani Magyarok?
No, itt volt néhány diverzáns beavatkozás, nem magyarok részéről. Kicsit odapiszkáltak, még a Dicsőséges Azovnak is, nem csak a két fronton.
Ezért lett ott nyugi. Így (is) üzentek Kijevnek. Attól, hogy nem mutogatják, megtörténtek dolgok.
Ennyi a Környezet.
Engem, jobban érdekel, továbbra is a belső helyzete a Kárpát-medencének.
A gombamód szaporodó zöldmezős ipartelepeknek, "állami" támogatás, ide vagy oda. Iparosítanak, ujra?
Mi lesz a tanyasi emberekkel, akik még kitartottak, eddig? Minden Elismerésem Irányukba, én is Tanyára tartok! Megváltozik a vidéki rendszer?
Mi lesz az Ápolónőkkel, akikre a plafon szakad? Kapnak Kórházakat?
Mi lesz a sok Bírkával, mikor helyreáll a REND? Kit érdekel....
Nem bevándorlás lesz itt, szerintem, hanem kivándorlás.
De, egyelőre csitt, sokat írtam, tessék emészteni.
Nem azonnal válaszolni, aludni rája.
Reája, eme információs buboréknak.
A holnap, elhozza a Válaszokat, Igazat!
Nem istenem Imre, de Ő tudni fogja, mit regéltem.
Legjobbakat!
Sánta Róbert
267 #8 Perle
- 2019. február 09. 21:34:08
Semmit sem ér ez a magyar felajánlás, a nemzetközi dandár itt állomásoztatása azután, hogy az amerikaik felmondták a rövid és közép hatótávolságú nukleáris rakéták szabályozásáról szóló egyezményt, sőt ők telepítenek be Európába ilyeneket.
Ez ellen kellene Európa teljes lakosságának erőteljesen tiltakozni, mert válaszcsapás lesz ezekre.
https://444.hu/20...gtorlassal
Az impotens uniós vezetés ezt az amerikai döntést támogatta.
Kész öngyilkosság ez.
https://www.volta...05061.html

Az a tragikus, hogy Európa népe meg sem mozdul a saját és gyermekei túléléséért. Hagyja ismét, hogy belehajszolják egy újabb világégésbe. Bambán elhiszi, hogy a nagyhatalmak harcából egy kis önvédelemmel élve kikerülhet.:o
684 #9 atacama
- 2019. február 09. 21:53:54
szerintem meg annyira reménytelen ez az egész történet hogy kár ragozni.. europa lakossága.. sokakat az sem érdekli mi van a szomszédjával hogy a hazai helyzetet ecseteljem, sajnos itt már csak a túlélésre lehet játszani ha lesz néhány olyan szerencsés"
lehet hogy nagyon borúsan látom.. de a sakkfigurákat nem mi tologatjuk.
238 #10 bivaly
- 2019. február 10. 17:21:30
Sbert !

Mi nem járunk abba a kantinba inni, ahová Te szoktál. Sajnáljam ? Mi mindent hallanánk ott pár feles után !?
Így meg maradunk outsider tudatlanok, bizonyos szempontból. Ennek is vannak előnyei.
684 #11 atacama
- 2019. február 10. 17:29:36
meg kell kérdezni imrét miről szól a REGE!:)
75 #12 talpi
- 2019. február 10. 18:58:55
Sbert
- 2019. február 09. 21:54:46
Jó a füved, nem adnál? :)
Kézivezérlésű zsidó mentes beavatkozó dandár, s ráadásul, kettő is ? :D
Kik lesznek a tagja, pohos és Garcia űrmester? Mert aminjt látom, dögivel vonulnak befelé a katonák.
Igaz nem magyarok, igaz, nem mind ide, amúgy meg a románoknál van baj bőven, mitől is esnének el azonnal/?/ hiszen egy halom idegen hadtestet kellene kivonni onnan, csak elesést elősegítendő:
4 #13 Posta Imre
- 2019. február 10. 19:26:07
Sbert, ez olyan rozsolás összeállítás, tömör, érthető és nem gyalázkodó! Köszönöm a hangnemet és az összeszedettséget is!

Gyerekek, az alapelv, hogy a xart vissza kell lapátolni a tehénbe, a szent tehénbe. Lassan meg lesz a látszatcsapat is a látszatpuculáshoz. Még pár hónap és az EU-választáson elesik brüxel és a "migráncsellens" zorbán a viktor átveszi a kézi irányítást. Persze nem a személye fontos, hanem a bábmester lényeges. Semmi új. Alakul szépen.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.43 másodperc
2,486,774 egyedi látogató