Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eltűnnek a keresztek Norvégiában a migránsok miatt

KülföldA vikingek amúgy is mind zsidók, nem "keresztények", agymosott ökrök. Vallási okokból a szüzeiket szolgáltassák be a közösbe, oszt a "migráns", had baxakodjon! Ha erre sem tör ki a parasztgyalázat (nem fog), akkor tényleg csak az atom segíthet rajtuk. A Norvég Bevándorlási Igazgatóság azt kérte az egyházaktól, hogy a migránsok vallási meggyőződésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, valamint a Jézust ábrázoló festményeket.
Eltűnnek a keresztek Norvégiában a migránsok miatt

A Norvég Bevándorlási Igazgatóság 30 ezer menekült elszállásolásán dolgozik. Ehhez pedig segítségül hívta a civil szervezeteket és az egyházakat - írja a norvég The Local. Az egyházi befogadóktól azt is kérte az igazgatóság, hogy a migránsok vallási meggyőződésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, a Jézust ábrázoló festményeket és minden egyéb vallási szimbólumot.

A hírportál szerint a "vallásilag semleges" helyek kialakítására vonatkozó felhívásnak szinte minden keresztény felekezet eleget tesz, egyetlen egyház kivételével.

Az Evidence of Faith gyülekezet vezetője, Rune Edvardsen azt nyilatkozta a norvég TV2 riporterének, hogy a központi nagykereszt a helyén marad. Facebook posztjában is megerősítette döntését: mivel a javaslatnak nincs semmi értelme, minden a helyén marad, de a legnagyobb szeretettel várják a menekülteket.

Más keresztény közösségek ugyanakkor üdvözölték a döntést, és helyeslik a keresztény jelképek eltüntetését a migránsokra való tekintettel. A Norvég Missziós Közösség vezetője, Jelte Smith szerint a bevándorlók nem foglalkoznak azzal, milyen jelképek veszik körül őket, mégis eltávolítják a központjukról a szimbólumokat.

A bevándorlási igazgatóság szóvivője szerint ez nem a kereszténység ellen irányul, mivel az összes vallás szimbólumának elrejtését kérik a befogadóktól, egyszerűen csak nem kszeretnék megbántani a bevándorlókat.

atv.hu
Link

Hozzászólások

75 #20 talpi
- 2015. december 02. 21:54:50
Imrém!
Való igaz,de ki az ki "fel is ébred? s ki az ki csak a "csipás szemeit meresztgeti" bambulva a Világba?
Tudod, Makarenkó, kár, hogy korábban született, viszont, talán, el kellene kezdeni az "elveit" használni. :D
6 #21 anzsi a macska hala
- 2015. december 03. 07:01:31
Talpi!
Tudod mi volt Makarenko utolsó mondata?Ne lőj fiam!
75 #22 talpi
- 2015. december 03. 08:36:01
Anzsi
:D :D :D
6 #23 anzsi a macska hala
- 2015. december 03. 09:44:37
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Makarenko.jpg
"Makarenko egyenesen az írógépet vágta egyik zsidózó tanulója fejéhez, majd a székével támadt rá, szerencsére lefogták, mielõtt nagyobb baj lett volna a dologból."
75 #24 talpi
- 2015. december 03. 16:23:09
Milyen meglepő megállapítás,
"
Dezső, talán meglepő dolgot fogok mondani, de ez az igazság. Semmit nem rontottál el, soha nem hibáztál, nincs mit jóvá tenned. Az előtted álló évben meg fogod érteni, hogy minden ami az eddigi életedben veled történt a fejlődésedet szolgálta

Bármilyen fájdalmas nehézséggel néztél is szembe bölcsebbé és erősebbé tett téged. Talán azt gondolod, hogy sok hibát követtél el, amit jóvá akarsz tenni, de az igazság az, hogy NEM HIBÁZTÁL, csak tanultál és fejlődtél.

Az az erő, amit 2016-ban felfedezel magadban abból a hosszú és nehéz útból táplálkozik, amit idáig megtettél. Meg fogod érteni, hogy semmi nem volt hiábavaló. Minden akkor történt, amikor történnie kellett, semmit nem mulasztottál el. Bölcsebbé és erősebbé váltál minden nap. Minden, ami történt most új értelmet nyer."
75 #25 talpi
- 2015. december 03. 17:10:26
"Levél a nagy MAGYAR Nemzeti Anyának"
ismeretlen szerző műve,de igaz!

Szervusz

Először: a törvény szerint a törvény megfogalmazásában:

"A TAJ‐t igazoló okmányra (hatósági igazolvány, az ún. TAJ kártya) a társadalombiztosítási ellátások igénybevételéhez van szükség. A biztosított az egészségügyi szolgáltatás igénybevételéhez a TAJ‐t igazoló hatósági igazolványát, és ‐ amennyiben a biztosított a 14. életévét betöltötte ‐ érvényes, a személyazonosság megállapítására alkalmas igazolványát is köteles bemutatni.+

Mivel a gyerek okmányával te rendelkezel, azt köteles vagy átadni a másik szülőnek arra az időre, amíg a gyerek nála tartózkodik, mert bármilyen egészségügyi ellátás esetén az okmányt fel kell mutatni. Ez részedről nem kegygyakorlás hanem a kötelességed. Vagy a számát kell megadnod.
De nem probléma, írásban ki fogom kérni a Gyámhivatalon keresztül.

Kettő: A bírósági megegyezés nem rögzítette hogy hétközben skype-on nem láthatom a gyereket.

Abszolút visszaélsz azzal hogy a gyerek nálad lett elhelyezve.

Három: Én miattad jóval áron alul eladtam a dunakeszi házamat és miattad felrúgtam mindent, életteret változtattam, munkahelyet és barátokat hagytam el miattad.
Te pedig úgy teszel, mint amikor valaki egy zsíros pörkölt után megtörli a száját és azt mondja: " nem csináltam semmit.
Vigyázz mert az élet vissza fog ütni. Az olyan lelkiismeretlen emberek mint te is vagy, egyszer olyan szituációval fogtok találkozni az életben, ami rá fog kényszeríteni hogy átgondold hogy mit művelsz.

Elhagytál ahogy elhagytál, de a külön költözés után rég le kellett volna ülnünk megbeszélni a dolgainkat. Normálisan.

Ha Te 3o körül nem tudtál családot és normális kapcsolatot előttem kialakítani, majd én feladtam érted mindent , te pedig egy gyerekszülés és élettársi kapcsolat során a kapcsolatodat nem megmenteni akartad, és anyámmal is csak üvöltözni tudtál, majd gyalázatosan megszöktél - ez azt mutatja hogy egy öntörvényű éretlen nőcske vagy csak, a nemzeti dolgokhoz és értékekhez semmi rálátásod, mindent érzelmi-indulati szögből vagy csak képes érzékelni, aztán ha megunod, félredobod mint egy taknyos zsebkendőt.Nem vagy érett családi életre, felelőtlen vagy most is .
Ezért tart itt az ország, de egész Európa. Hiába olvasod a Posta oldalt, nem érted a lényeget. Bomlasztó vagy, mert az éretlenséged miatt nincs benned kitartás az élet igazán fontos dolgai és lényege iránt. Bomlasztó vagy.

Vissza fog ez ütni rád, mert az éretlen emberből csak éretlen cselekedetek és gondolatok jönnek elő, nincs áldozatvállalás, tehervállalás, mindig a könnyebb utat választod, ahogy mondják, a könnyebb ellenállás irányába mész.
Ezért nem fog sikerülni az életed sem. Mert nem a nehezebb de becsületes utat választod, hanem könnyebb becstelent.

Hidd el, szívesen visszaforgatnám az időt, ha visszaadnád a lakásom árát és a régi életem. De ezt nem tudod. Így mementónak itt leszek a szemed láttára, hogy emlékeztesselek bűnödre, könnyelműségedre, mert tudom hogy igazán szívedből sosem szerettél. Csak elfogadtál egy időre, aztán mikor meguntad a családi élettel járó problémákat, kötöttségeket, rúgtál egy jó nagyot.

De vigyázz, mert az Isten malmai lassan, de őrölnek. A te életedet is fel fogja őrölni, nem fiatalabb leszel már hanem öregebb, és megeshet hogy meg fogod majd te is tapasztalni azt a félrerúgást hogy megrokkansz bele. Emlékezz majd erre. És az Isten emlékezni fog majd akkor arra is, hogy öreg édesanyámmal hogyan üvöltöztél és hogyan hordtad el mindennek. Egyszer kénytelen voltál ezért bocsánatot is kérni. Emlékezz csak.

Gonosz szívű, gátlástalan kegyetlen nő vagy.

A másik a gyerekünk: ennyi idős korodra és ahhoz képest hogy tanyára akartál menni meg gazdaságot vezetni, - még egy gyermeket sem tudsz tisztességesen nevelni. Ez a szerencsétlen kicsi ahogy erőszakkal kiragadtad a közös otthonból, már bölcsődébe is adtad. Ez lenne a te híres szereteted meg nemzeti tudatod? Ez? Hogy félrelököd a gyereked pici korában akkor amikor még az állat sem löki ki kölykét? Vedd tudomásul hogy a gyereknek csak egyszer van gyerekkora.
Soha nem fogod tudni visszaadni neki az elmulasztott időt, amit szülők nélkül kell töltenie, és Te sem fogod ezt a korát visszakapni, pedig most a legaranyosabb.
A gyerek ráadásul 2 hónapja,folyamatosan hurutos, mégis hurcolod a bölcsibe, mert neked "halaszthatatlan dolgaid vannak és a Kicsink utadban van."
Általában ez a sorsa a bölcsődés gyerekeknek. Mindig betegek, alighogy meggyógyulnának már esnek bele a másik betegsége.
több alkalommal, magam kértelek sms-ben, hogy a Kicsinket vidd orvoshoz, de ezt is elodázgattad. A pici gyerek az anyjától kapja az immunrendszerét, és ilyen kis korban nem véletlenül hogy a normális társadalmakban végig az anya mellett van a gyerek.
Na de hát fontosabb a szemöldöktetoválás meg a hajszőkítés és a "barátokkal" ? való csavargás, igaz? Erre kapják az anyák a gyerektartást, a családi pótlékot meg a gyedet, gyest, ugye?

Hát nem tagadod meg a múltadat, az szent. És anyának is kegyetlen, rossza anya vagy.

És még te kurváztad le öreg édesanyámat..... Te. A skype-on szexelő, exdrogos...... No comment.

No ez az igazi zsidó mentalitás gyümölcse, és ezek nevezik magukat magyarnak, mikor még fél zsidónak is kevesek. Akkor hogyan akarunk ezekkel Világot váltani? Hiszen ezeket kell először eltakarítani az útból, mert másként folyamatosan akadályozva leszünk.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
2,486,244 egyedi látogató