Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'A zsidók nácik', 13 éves zsidó kislányt oktatott ki egy palesztinpárti kutató

KultúraÓ be szép, ó, be jó, marha nem tudod legyőzni, térdepelj a zélére! A zsido.com számolt be róla, hogy egy amerikai, zsidó származású archezoológiával foglalkozó kutató megdöbbentő választ adott egy 13 éves zsidó kislány segítségkérésére.
"A zsidók nácik", 13 éves zsidó kislányt oktatott ki egy palesztinpárti kutató
Dr. Marsha Levine, az amerikai, zsidó származású kutató

Dr. Marsha Levine, az amerikai, zsidó származású kutató archezoológiával foglalkozik, azaz az állatfajok változásával, fejlődésével. Fő kutatási területe a lovak háziasítása. Nemrég vonult nyugdíjba a Cambridge Egyetem Archeológiai Intézetéből - írja a portál.

Shahar Rabinovits tizenhárom éves Izraelben élő kislány nagyon szeret lovagolni, és az egyik iskolai dolgozatához kért segítséget a neves kutatótól. Erre a válaszra azonban nem számított:

“Majd akkor fogok válaszolni a kérdésedre, amikor béke és igazság lesz Palesztinában a palesztinoknak. Tagja vagyok a ‘Zsidók a palesztinok jogaiért’ szervezetnek és támogatom a BDS mozgalmat (Boycott, Divestment, Sanctions). Te még csak egy gyermek lehetsz, de ha elég idős vagy ahhoz, hogy írjál nekem, akkor ahhoz is elég idős vagy, hogy Izrael történetéről tanulj, és arról, hogy ez hogyan érintette a palesztinokat. Lehet, hogy a családodnak hasonló a felfogása mint az enyém, bár erősen kétlem”

- fogalmazta meg ideológiai kifogásait a tudós.

a 13 éves zsidó kislányA 13 éves zsidó kislány

A londoni Jewish Chroniclenek szintén hasonlóan nyilatkozott az ügyben:

“Elhatároztam, hogy nem pazarolom az időmet olyanokra, akik eltiporják mások jogait. … A Gázában élők nem jutnak vízhez, egészségügyi ellátáshoz vagy oktatáshoz. Mit jelent ez azokra a zsidókra nézve, akik ezt támogatják? A zsidók szörnyetegekké váltak. … A zsidók nácik lettek. A zsidók pontosan úgy viselkednek, mint ahogy velük viselkedtek.”

A kislány édesapja szerint a gyerekeket nem kellene belekeverni a zsidó-palesztin konfliktusba.

"Addig amíg egy gyerek nem támad késsel vagy kövekkel, addig csak egy gyerek, függetlenül attól, hogy a szülei mit csinálnak vagy gondolnak. Ezért is nagyon felháborító az a válasz, amit a lányom kapott. Sohasem voltam a szélsőségek híve és a lányomat se neveltem erre. A politikai vitákat hagyjuk a felnőttekre. Egy tizenhárom éves kislányt bojkottálni egy politikai vélemény kedvéért nem jobb, mintha egy gyereket nem kezelnénk egy izraeli kórházban, csak azért, mert az apja terrorista. Nem szabad ebbe a gyerekeket bevonni”

- fogalmazott Samir Rabinovits, a kislány édesapja.
Link

Hozzászólások

12 #1 spartakusz
- 2015. december 04. 17:06:19
szevasztok!
Egyszer láttam egy videót, amelyik egy izraeli óvodában játszódik és egy majom bábut szegel rá fel az óvónő - és egy kimondottan Isten káromló - népeket gyűlölő szöveget énekeltetett velük - Samir Rabinovits ők nem 13 évesek óvodáskorúak - bevonva - tanítva a gyűlölködésre - ha valós a videó és miért ne lenne az: Ha valaki emlékszik-rá és betudná tenni tegye be ide - én most nem találom..
spari...
128 #2 bogyo
- 2015. december 04. 17:16:15
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JA6vRC1xW_c&feature=player_detailpage[/movie]
51 #3 Skorpio58
- 2015. december 04. 18:23:30
Spari

0:45-től, ha erre gondoltál
https://www.youtu...k3m2E39AXg
12 #4 spartakusz
- 2015. december 04. 20:21:07
Köszönöm kedves Skorpió58!
Igen erre gondoltam!

spari...
12 #5 spartakusz
- 2015. december 05. 06:15:31
szevasztok!

Folytatva - az óvódáskort elhagyva izraeli iskolás gyerekek rakétákra - bombákra írják cinikus üzeneteiket - beérve óvodai gyűlölet nevelésük gyümölcseként - ezt is láttam valahol - ha valaki tud róla tegye be azt is - és felnőve ezek a gyerekek katonák lettek - láttam, hogy bánnak a palesztin lakossággal - - soha nem feledem azt a videót ahol egy palesztin - kislány oktassa őket és egy másikat ahol a gyerek bevizelt félelmében - keressétek meg mind ezeket, hogy egy helyen legyen a bizonyosság - ha együtt lesz - akkor közlöm majdan az üzenetet amit kaptam - Fohászként imaként az éterbe küldve!
tisztelettel:
id. Kiss László
ui: és ha másnak eszébe jut hasonló videó - ne kíméljen tegye ide...
56 #6 Galagonya
- 2015. december 06. 10:13:19
Itt egy kis összefoglaló:
https://kuruc.info/r/1/25798/
60 #7 csaba
- 2015. december 06. 11:48:22
Galagonya linkje:
https://kuruc.inf...
12 #8 spartakusz
- 2015. december 06. 13:16:13
Köszönöm Galagonyának és csaba nick nevű általam ismeretleneknek - véletlenek és csodák már pedig nincsenek!
és amit ígértem:

Oh Jézusom okítottál, felruháztál szellemi és lelki erővel és tudással, majd útra küldtél, meg hagyva, hogy kardod is vigyek az úti haramiák ellen - te aki ostorral hajtottad ki a kufárokat a templomból - tisztelem végtelen türelmed a mába - kérdezem tőled meddig tart türelmed a fenti összegyűjtött bizonyosság révén - hisz Isten ménköves ménkűt bocsátott Szodoma és Gomorára, megelégelve az istentelességet - ma látod az istentelesség hova fajult - kérlek Mivel vízözön után sem és Szodoma - Gomora után sem okultak - mivel nem vagyok vérgőzös gyilkos és gyűlölő - a szeretet jegyében arra kérlek tégy csodát - adjál nekik elemet - értelmet - hogy megváltozzanak!
Állítsd vissza az Isteni rendet - hogy ne rettegésben - félelemben - gyűlöletben éljen az emberiség - erre csak te vagy képes - senki más e földi világban!
Köszönöm, hogy meghallgatásra találok -
oh istenem - segíts - segíts, mert erőnk fogytán, és tesszük folyamatosan amit megtehetünk ÉRTE - ÉRTÜNK - MINDANNYIUNKÉRT!
úgy LEGYEN : iD. Kiss László

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
2,488,501 egyedi látogató