Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Iga­zuk lesz a chem­trail-hí­vők­nek? Már tu­dó­sok­nak is gya­nú­sak egyes fel­hők...

TechnikaMér­gek­ből ké­szül­nek a mes­ter­sé­ges fel­hők! - ál­lít­ják az úgy­ne­ve­zett "chem­trail-hívők", aki­ket le­néz­tek a két­ke­dők. Egé­szen mos­ta­náig...?

Egyre több cikk jelenik meg a nemzetközi sajtóban, melyekben kutatók mesélnek a "geoengineering" (kb. a Földet kutató mérnöki tudomány) elméleteiről és kísérleteiről.

Utóbbiak nagyban hasonlítanak a "chemtrail-hívők" által terjesztett jelenségekre...
Ez is érdekelhet:
Élő adásban égette le magát Pataky Attila - Videó

A chemtrail-elmélet szerint "valakik" repülőgépekről vegyi anyagokkal permetezik a Földet és ezzel mérgezik az emberiséget. Az okok homályosak és vad találgatásokra épülnek, a jelenséget pedig a hívők a furcsa felhők formájából és a repülőgépek sokáig megmaradó kondenzcsíkjából vélik felismerni. Az elmélet tagadói szerint a hívek egyszerűen tájékozatlanok és buták, alapvető fizikai jelenségeket magyaráznak félre.
chemtrail_profimedia2.jpg
forrás: Profimedia
A kísérletek

A geoengineering-kutatások a globális felmelegedés problémájára szeretnének megoldást találni, méghozzá fizikai eszközökkel, nem pedig a káros anyagok kibocsájtásának mérséklésével vagy a folyamatok lehetséges visszafordításával.

A legtöbb nyilvánosságot kapott elméletek közé tartozik például az, hogy a levegő felesleges és káros szén-dioxid tartalmát a Föld felszíne alá kell valahogy pumpálni, vagy az, hogy telepítsünk óriási tükröket az űrbe, amelyek visszaverik majd a káros sugarakat.
chemtrail_profimedia1.jpg
forrás: Profimedia

Ugyanerre a logikára épül az a lehetséges megoldás is, hogy különböző anyagokat permeteznek szét a sztratoszférában, és így a légkörben keringő részecskék apró diszkógömbökként viselkedve szintén szétszórják, eloszlatják a Nap sugarait. A Föld ettől árnyékba borul és hűlni fog - így gyorsan megfékezhető a globális felmelegedés.
Eközben a címlapon
Mi benne az ijesztő?

Bizonyos kísérletek valóban elindultak: kis méretekben ugyan, de már vizsgálnák, hogy milyen hatással lehetnek például a kén-dioxidot tartalmazó felhők az éghajlatra.Ez pedig máris kínosan egybecseng a chemtrail-hívők állításaival, miszerint a levegőből mérgekkel permetezik az emberiséget.

Az amerikai Nemzeti Tudományos Akadémia, az NAS (National Academies of Sciences, Engineerin, and Medicine) először adott ki nyilvános jelentést ezeknek a koncepcióknak a vizsgálatáról. Azt állítják: még túlságosan kockázatos lenne ezek bevezetése, de kicsiben el lehetne kezdeni az ezekkel kapcsolatos kísérleteket, hogy vizsgálhassák az eredményeket.

A tudóstársadalom másik része azonnal felháborodottan reagált a hírre: azt állítják, hogy 1000 évre visszamenőleg kellene először vizsgálni a légkör változásainak hatásait, és az egész kérdéskörnek túlságosan veszélyes vonatkozásai lehetnek.

A sajtó nyilvánossága előtt folyó tudományos vitába beszállt a Science folyóirat szerkesztője, Marcia McNutt, aki korábban a US Geological Survey igazgatója volt, megszólalt Waleed Abdalati, a University of Colorado tudósa és a NASA egykori vezető kutatója, az akadémia elnöke, Ralph J. Ciccerone pedig jelentést kért az amerikai titkosszolgálatoktól.

A kontár kísérletek ugyanis felmérhetetlen erkölcsi és természeti károkat okozhatnak.

forrás: Scinece News, CBC News, The Guardian
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2015. december 07. 18:17:13
36.media.tumblr.com/dc5c53a3662a9e45982146a13eb2e043/tumblr_nsbeivI9JP1s4ew3vo1_1280.jpg
4 #2 Posta Imre
- 2015. december 07. 18:20:55
Kakas, illlen kell! Ki gyárcsa? A TEVA forgalmazza?
128 #3 bogyo
- 2015. december 07. 18:38:29
2 #4 gerry
- 2015. december 07. 19:03:15
bogyóka.... nem tudok spanyolul ses_f-ang
Egyszer (sok éve!) volt ugyan egy spanyol barátkozósnõm három hétig, de nem sokat beszélgettem vele... azóta meg csak felejteks_ohno
128 #5 bogyo
- 2015. december 07. 19:09:49
gerry! tudtam, hogy nem tudsz! :D

így annak aki tud!
128 #6 bogyo
- 2015. december 07. 19:11:00
bocs a megszólításért! így aribb: gerryke s_vigyori
2 #7 gerry
- 2015. december 07. 19:37:43
- Viszont kivételesen Pataki mellett állok ki - a két riporter szövegén tisztán látszik, hogy betanult és az egész "riport" arra játszik, hogy belekeverjék mocskos hazugságaikat a 2müsort" hallgató nézõk fejébe.
Pataki kérdését még véletlenül se hallják meg... a szokásos megoldásuk: nincs válasz...mint az angolnák csusznak ki ha szorul vahol a hurok.
Az volt a "legjobb"; de hát fentrõl már megmondták, hogy az csak vizgõz...s_ezt-ni az hát, anyád azzal fözött ki belöled minden értelmes gondolatot még megszületésedkor.

bogyó - nincs harag értem én a tréfát! (a sarok után a sikátorban várlak szürkületkor, csak még kiélezem a bugylibicskámat)s_box
8 #8 miskolcilaci
- 2015. december 07. 20:08:21
Vajon ez a két kemtrélszóró mennyire veszélyes anyagot bocsájt ki?

img13.deviantart.net/e8a4/i/2015/152/c/c/hot_summer_by_art0fck-d8vlncf.jpg
2 #9 gerry
- 2015. december 07. 20:12:03
laci - szippants beléjük és megtudod!!!s_hihi:D:P
8 #10 miskolcilaci
- 2015. december 07. 22:25:08
No most komojjan..

Coronita Classics
december 4., 10:33 · szerkesztve ·
Az ionoszféra és az ózonkamu egy külön misét megérne, hiszen az emberek majd teljes egésze félre van vezetve azzal kapcsolatosan, hogy hogyan alkul és formálódik az ózon vagy hogy mi az ózon egyáltalán. Mindez teljesen egybevág. Tehát nem lenne ionoszféra+ózon+légköri szennyeződés félrevezetés mindezen tudások hiányában. Egy alap példa. Minden elektromos motor termel ózont elenyésző mennyiségben. Az ózongenerátort már Tesla előtt felfedezték és munkába is állították sikeresen. Azt persze Tesla tovább fejlesztette és nem értette miért kell továbbra is kemikáliákkal fertőtleníteni a csapvizet, amikor azt nagyteljesítményű ózongenerátorokkal is el lehet érni ráadásul úgy hogy annak még gyógyító hatásai is vannak. {ózonátorral gyógyított rákos bőrdaganatok=TÉNY}
A találmányok kisiskolásoknak való be nem mutatása elementáris szerepet játszik a hétköznapokban. Mire felnőnek elsodorja őket az élet a kutatásvágytól és elfogadják azokat a kész tényeket vagy tudást, melyet a hazug közoktatás nyújt számukra vagy von meg tőlük. Mire felnőttek lesznek csupa szkepticizmussal fogadnak minden attól eltérőt ezzel is biztosítva az anti tudományos vallás alapjait. Így a valós tudomány biztos kezekben marad, melyek egyik gyermeke a sokak által észlelet azonosítatlan repülő tárgy fenoména.
A hazugságok a félreoktatott tömegek nélkül életképteleneket lennének.
A mostani Klimacsúcs egyik nem hivatalos napirendi pontja a szulfúr atmoszférába való jutattása kis mennyiségben. De hogyan is? A dologhoz két elem szükséges. Repülőgépek raja és a kémiai összetevő. Ez bizony most már nyílt kártyás üzenet arról, hogy az eddig is ezrével röpködő permetet szóró repülőgépek hamarosan hivatalosan is okádhatják a chemtrail-t mint azt teszik, már évek óta Velence felett, hogy "megütközzenek a globális felmelegedéssel". (Aki nem ismeri a TANKER ENEMY youtube oldalt az azonnal ragadjon rá). Korábbi írásaimban fellelhettek egy két önmagáért beszélő szabadalmat, amik már a hetvenes években is léteztek a "We own the sky" USAF katonai prezentációval egyetemben. A cél 2025-ig katonailag behálózni, lefedni az eget megfigyelés/védelem és más emberellenes tettek céljából. A chemtrail-nek bizonyos esetekben annyi köze van a globális felmelegedéshez, mint Kati mamának a ballisztikus rakétaröppálya számításhoz mert a chemtrailnek inkább köze van az időjárás befolyásolással egybekötött sakkban tartáshoz, mint a direkt generált felmelegedés elleni harcban.
Ez pont olyan mint a "védjük meg az őserdőket a kivágástól" politika. De ha az emberek tisztában lennének azzal, hogy a SHELL azért fizet, hogy direkt pusztítsák őket akkor sok kérdés merülne fel. Ki ez a SHELL valójában? Milyen kapcsolatok fűzik az államok kormányaihoz? Kik az államfők? Miért kapcsolódik egy "ellenséges" államfő egy másik "ellenséges" államfőhőz bizonyos rendeken keresztül, mint a Málta lovagrend a jezsuiták a Kolombusz lovagrend, vagy a kifejezetten itthoni rendek esetében a jobb és a bal oldal? És ha már erdőírtás? Miért hoznak létre olyan nemzetközi egyezményeket, melyek kristály tisztán rombolják a népszuverenitást? Miért kell kivonulnia mindenkinek a lepusztított területekről? Miért NEM LEHET betelepedni a még le nem vágott erdőkbe, mezőkre? Miért tiltják ki onnan az embereket és "kötelezik" őket urbanizációra? Miért építkezhetnek a rend tagok a környezetvédelmi területekre később?!?!?! Erre is van példa itthon is szépszerivel.
Vissza a kiindulóponthoz. Igenis spréznek már több évtizede. Sokan közületek pont annyira fiatal, hogy ne emlékezzen arra, hogyan is nézett ki az ég 30 évvel ezelőtt és benyeli az új szabvány válaszokat mint.: megváltozott az üzemanyag összetétele ezért van olyan sok hosszú felhőket készítő csík (ami igaz is csak elfogadhatóan tálalják lásd NASA hivatalos baromsága, mely oldalukon olvasható). De akkor miért nem állnak vissza arra az üzemanyagra, amikből később nem lesz skótkockás fátyolfelhő, ahogy ők nevezik? Sokan azt mondják ez egy felesleges tárgy és nem ezzel kellene fogalakozni. Én azért foglalkozom vele, hogy felébresszem a szkeptikusokat, hogy kutassanak, hogy jöjjenek rá: hazudnak nekik. A "nagy tervet" megváltoztatni nem tudom de racionalitást még plántálhatok a tudatokba, vissza-kimosva a belöntött sok szemetet, amit az "oktatás" nyújtott és mindezt addig kell tenni, amíg a következő nagy digitális könyvégetés meg nem teszi a hatását mert utána tényleg odavész minden. Addig mentsetek el dokumentumokat amíg lehet és biztonságosan tároljátok azokat, mint azt teszem én is. Amúgy ajánlott film a Hülyék paradicsoma c. film és egy könyv a The Fourth Turning (Casey Report), amit ha képes vagy összekötni a fejedben láthatóvá válik hogy a mostani agymosott X generációbol hogyan válik Y generáció. Egy minden, állam által oktatott és elfogadtatott gamma robot és konzum idióta.
http://www.bloomberg.com/…/how-to-slow-climate-change-with-…
http://www.teslauniverse.com/…/1900-tesla-ozone-company-est…
https://www.google.hu/…

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l5kvGZXrANw[/movie]
199 #11 cico
- 2015. december 08. 09:27:38
Nagyon jól működik ebben a témában is a néphülyítős- altatásos módszer (lásd az egyik "legnagyobb" időjárás-előrejelzéses hsz-kat: https://www.idokep.hu/tarsalgó/meteosarok ---> mama46 és a többiek között 2015.11.16-án)...
2 #12 gerry
- 2015. december 08. 10:13:05
cico egy linket, légyszi!
33 #13 vizilo
- 2015. december 08. 11:07:09
Sajnos nagy penzek vannak a "Klima -Kamu " -ban es ezt Kosherek tudjak epp ezert vezetik a birkat mert vezethetö ...)
199 #14 cico
- 2015. december 09. 13:17:17
gerry, próbáltam, de nem adja ki. Ha belemégy az említett "meteosarokba", dátum szerint vissza lehet keresni. 2016.11.16-i hozzászólások....ne haragudj, sajnos, csak így tudom küldeni.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
2,487,458 egyedi látogató