Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Iga­zuk lesz a chem­trail-hí­võk­nek? Már tu­dó­sok­nak is gya­nú­sak egyes fel­hõk...

TechnikaMér­gek­bõl ké­szül­nek a mes­ter­sé­ges fel­hõk! - ál­lít­ják az úgy­ne­ve­zett "chem­trail-hívõk", aki­ket le­néz­tek a két­ke­dõk. Egé­szen mos­ta­náig...?

Egyre több cikk jelenik meg a nemzetközi sajtóban, melyekben kutatók mesélnek a "geoengineering" (kb. a Földet kutató mérnöki tudomány) elméleteirõl és kísérleteirõl.

Utóbbiak nagyban hasonlítanak a "chemtrail-hívõk" által terjesztett jelenségekre...
Ez is érdekelhet:
Élõ adásban égette le magát Pataky Attila - Videó

A chemtrail-elmélet szerint "valakik" repülõgépekrõl vegyi anyagokkal permetezik a Földet és ezzel mérgezik az emberiséget. Az okok homályosak és vad találgatásokra épülnek, a jelenséget pedig a hívõk a furcsa felhõk formájából és a repülõgépek sokáig megmaradó kondenzcsíkjából vélik felismerni. Az elmélet tagadói szerint a hívek egyszerûen tájékozatlanok és buták, alapvetõ fizikai jelenségeket magyaráznak félre.
chemtrail_profimedia2.jpg
forrás: Profimedia
A kísérletek

A geoengineering-kutatások a globális felmelegedés problémájára szeretnének megoldást találni, méghozzá fizikai eszközökkel, nem pedig a káros anyagok kibocsájtásának mérséklésével vagy a folyamatok lehetséges visszafordításával.

A legtöbb nyilvánosságot kapott elméletek közé tartozik például az, hogy a levegõ felesleges és káros szén-dioxid tartalmát a Föld felszíne alá kell valahogy pumpálni, vagy az, hogy telepítsünk óriási tükröket az ûrbe, amelyek visszaverik majd a káros sugarakat.
chemtrail_profimedia1.jpg
forrás: Profimedia

Ugyanerre a logikára épül az a lehetséges megoldás is, hogy különbözõ anyagokat permeteznek szét a sztratoszférában, és így a légkörben keringõ részecskék apró diszkógömbökként viselkedve szintén szétszórják, eloszlatják a Nap sugarait. A Föld ettõl árnyékba borul és hûlni fog - így gyorsan megfékezhetõ a globális felmelegedés.
Eközben a címlapon
Mi benne az ijesztõ?

Bizonyos kísérletek valóban elindultak: kis méretekben ugyan, de már vizsgálnák, hogy milyen hatással lehetnek például a kén-dioxidot tartalmazó felhõk az éghajlatra.Ez pedig máris kínosan egybecseng a chemtrail-hívõk állításaival, miszerint a levegõbõl mérgekkel permetezik az emberiséget.

Az amerikai Nemzeti Tudományos Akadémia, az NAS (National Academies of Sciences, Engineerin, and Medicine) elõször adott ki nyilvános jelentést ezeknek a koncepcióknak a vizsgálatáról. Azt állítják: még túlságosan kockázatos lenne ezek bevezetése, de kicsiben el lehetne kezdeni az ezekkel kapcsolatos kísérleteket, hogy vizsgálhassák az eredményeket.

A tudóstársadalom másik része azonnal felháborodottan reagált a hírre: azt állítják, hogy 1000 évre visszamenõleg kellene elõször vizsgálni a légkör változásainak hatásait, és az egész kérdéskörnek túlságosan veszélyes vonatkozásai lehetnek.

A sajtó nyilvánossága elõtt folyó tudományos vitába beszállt a Science folyóirat szerkesztõje, Marcia McNutt, aki korábban a US Geological Survey igazgatója volt, megszólalt Waleed Abdalati, a University of Colorado tudósa és a NASA egykori vezetõ kutatója, az akadémia elnöke, Ralph J. Ciccerone pedig jelentést kért az amerikai titkosszolgálatoktól.

A kontár kísérletek ugyanis felmérhetetlen erkölcsi és természeti károkat okozhatnak.

forrás: Scinece News, CBC News, The Guardian
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2015-12-07 18:17
36.media.tumblr.com/dc5c53a3662a9e45982146a13eb2e043/tumblr_nsbeivI9JP1s4ew3vo1_1280.jpg
4 #2 Posta Imre
- 2015-12-07 18:20
Kakas, illlen kell! Ki gyárcsa? A TEVA forgalmazza?
128 #3 bogyo
- 2015-12-07 18:38
2 #4 gerry
- 2015-12-07 19:03
bogyóka.... nem tudok spanyolul ses_f-ang
Egyszer (sok éve!) volt ugyan egy spanyol barátkozósnõm három hétig, de nem sokat beszélgettem vele... azóta meg csak felejteks_ohno
128 #5 bogyo
- 2015-12-07 19:09
gerry! tudtam, hogy nem tudsz! :D

így annak aki tud!
128 #6 bogyo
- 2015-12-07 19:11
bocs a megszólításért! így aribb: gerryke s_vigyori
2 #7 gerry
- 2015-12-07 19:37
- Viszont kivételesen Pataki mellett állok ki - a két riporter szövegén tisztán látszik, hogy betanult és az egész "riport" arra játszik, hogy belekeverjék mocskos hazugságaikat a 2müsort" hallgató nézõk fejébe.
Pataki kérdését még véletlenül se hallják meg... a szokásos megoldásuk: nincs válasz...mint az angolnák csusznak ki ha szorul vahol a hurok.
Az volt a "legjobb"; de hát fentrõl már megmondták, hogy az csak vizgõz...s_ezt-ni az hát, anyád azzal fözött ki belöled minden értelmes gondolatot még megszületésedkor.

bogyó - nincs harag értem én a tréfát! (a sarok után a sikátorban várlak szürkületkor, csak még kiélezem a bugylibicskámat)s_box
8 #8 miskolcilaci
- 2015-12-07 20:08
Vajon ez a két kemtrélszóró mennyire veszélyes anyagot bocsájt ki?

img13.deviantart.net/e8a4/i/2015/152/c/c/hot_summer_by_art0fck-d8vlncf.jpg
2 #9 gerry
- 2015-12-07 20:12
laci - szippants beléjük és megtudod!!!s_hihi:D:P
8 #10 miskolcilaci
- 2015-12-07 22:25
No most komojjan..

Coronita Classics
december 4., 10:33 · szerkesztve ·
Az ionoszféra és az ózonkamu egy külön misét megérne, hiszen az emberek majd teljes egésze félre van vezetve azzal kapcsolatosan, hogy hogyan alkul és formálódik az ózon vagy hogy mi az ózon egyáltalán. Mindez teljesen egybevág. Tehát nem lenne ionoszféra+ózon+légköri szennyezõdés félrevezetés mindezen tudások hiányában. Egy alap példa. Minden elektromos motor termel ózont elenyészõ mennyiségben. Az ózongenerátort már Tesla elõtt felfedezték és munkába is állították sikeresen. Azt persze Tesla tovább fejlesztette és nem értette miért kell továbbra is kemikáliákkal fertõtleníteni a csapvizet, amikor azt nagyteljesítményû ózongenerátorokkal is el lehet érni ráadásul úgy hogy annak még gyógyító hatásai is vannak. {ózonátorral gyógyított rákos bõrdaganatok=TÉNY}
A találmányok kisiskolásoknak való be nem mutatása elementáris szerepet játszik a hétköznapokban. Mire felnõnek elsodorja õket az élet a kutatásvágytól és elfogadják azokat a kész tényeket vagy tudást, melyet a hazug közoktatás nyújt számukra vagy von meg tõlük. Mire felnõttek lesznek csupa szkepticizmussal fogadnak minden attól eltérõt ezzel is biztosítva az anti tudományos vallás alapjait. Így a valós tudomány biztos kezekben marad, melyek egyik gyermeke a sokak által észlelet azonosítatlan repülõ tárgy fenoména.
A hazugságok a félreoktatott tömegek nélkül életképteleneket lennének.
A mostani Klimacsúcs egyik nem hivatalos napirendi pontja a szulfúr atmoszférába való jutattása kis mennyiségben. De hogyan is? A dologhoz két elem szükséges. Repülõgépek raja és a kémiai összetevõ. Ez bizony most már nyílt kártyás üzenet arról, hogy az eddig is ezrével röpködõ permetet szóró repülõgépek hamarosan hivatalosan is okádhatják a chemtrail-t mint azt teszik, már évek óta Velence felett, hogy "megütközzenek a globális felmelegedéssel". (Aki nem ismeri a TANKER ENEMY youtube oldalt az azonnal ragadjon rá). Korábbi írásaimban fellelhettek egy két önmagáért beszélõ szabadalmat, amik már a hetvenes években is léteztek a "We own the sky" USAF katonai prezentációval egyetemben. A cél 2025-ig katonailag behálózni, lefedni az eget megfigyelés/védelem és más emberellenes tettek céljából. A chemtrail-nek bizonyos esetekben annyi köze van a globális felmelegedéshez, mint Kati mamának a ballisztikus rakétaröppálya számításhoz mert a chemtrailnek inkább köze van az idõjárás befolyásolással egybekötött sakkban tartáshoz, mint a direkt generált felmelegedés elleni harcban.
Ez pont olyan mint a "védjük meg az õserdõket a kivágástól" politika. De ha az emberek tisztában lennének azzal, hogy a SHELL azért fizet, hogy direkt pusztítsák õket akkor sok kérdés merülne fel. Ki ez a SHELL valójában? Milyen kapcsolatok fûzik az államok kormányaihoz? Kik az államfõk? Miért kapcsolódik egy "ellenséges" államfõ egy másik "ellenséges" államfõhõz bizonyos rendeken keresztül, mint a Málta lovagrend a jezsuiták a Kolombusz lovagrend, vagy a kifejezetten itthoni rendek esetében a jobb és a bal oldal? És ha már erdõírtás? Miért hoznak létre olyan nemzetközi egyezményeket, melyek kristály tisztán rombolják a népszuverenitást? Miért kell kivonulnia mindenkinek a lepusztított területekrõl? Miért NEM LEHET betelepedni a még le nem vágott erdõkbe, mezõkre? Miért tiltják ki onnan az embereket és "kötelezik" õket urbanizációra? Miért építkezhetnek a rend tagok a környezetvédelmi területekre késõbb?!?!?! Erre is van példa itthon is szépszerivel.
Vissza a kiindulóponthoz. Igenis spréznek már több évtizede. Sokan közületek pont annyira fiatal, hogy ne emlékezzen arra, hogyan is nézett ki az ég 30 évvel ezelõtt és benyeli az új szabvány válaszokat mint.: megváltozott az üzemanyag összetétele ezért van olyan sok hosszú felhõket készítõ csík (ami igaz is csak elfogadhatóan tálalják lásd NASA hivatalos baromsága, mely oldalukon olvasható). De akkor miért nem állnak vissza arra az üzemanyagra, amikbõl késõbb nem lesz skótkockás fátyolfelhõ, ahogy õk nevezik? Sokan azt mondják ez egy felesleges tárgy és nem ezzel kellene fogalakozni. Én azért foglalkozom vele, hogy felébresszem a szkeptikusokat, hogy kutassanak, hogy jöjjenek rá: hazudnak nekik. A "nagy tervet" megváltoztatni nem tudom de racionalitást még plántálhatok a tudatokba, vissza-kimosva a belöntött sok szemetet, amit az "oktatás" nyújtott és mindezt addig kell tenni, amíg a következõ nagy digitális könyvégetés meg nem teszi a hatását mert utána tényleg odavész minden. Addig mentsetek el dokumentumokat amíg lehet és biztonságosan tároljátok azokat, mint azt teszem én is. Amúgy ajánlott film a Hülyék paradicsoma c. film és egy könyv a The Fourth Turning (Casey Report), amit ha képes vagy összekötni a fejedben láthatóvá válik hogy a mostani agymosott X generációbol hogyan válik Y generáció. Egy minden, állam által oktatott és elfogadtatott gamma robot és konzum idióta.
http://www.bloomberg.com/…/how-to-slow-climate-change-with-…
http://www.teslauniverse.com/…/1900-tesla-ozone-company-est…
https://www.google.hu/…

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l5kvGZXrANw[/movie]
199 #11 cico
- 2015-12-08 09:27
Nagyon jól mûködik ebben a témában is a néphülyítõs- altatásos módszer (lásd az egyik "legnagyobb" idõjárás-elõrejelzéses hsz-kat: https://www.idokep.hu/tarsalgó/meteosarok ---> mama46 és a többiek között 2015.11.16-án)...
2 #12 gerry
- 2015-12-08 10:13
cico egy linket, légyszi!
33 #13 vizilo
- 2015-12-08 11:07
Sajnos nagy penzek vannak a "Klima -Kamu " -ban es ezt Kosherek tudjak epp ezert vezetik a birkat mert vezethetö ...)
199 #14 cico
- 2015-12-09 13:17
gerry, próbáltam, de nem adja ki. Ha belemégy az említett "meteosarokba", dátum szerint vissza lehet keresni. 2016.11.16-i hozzászólások....ne haragudj, sajnos, csak így tudom küldeni.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
2,744,863 egyedi látogató