Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Javaslatok a zusa szappanopera-producerének

KultúraHa már viccelünk, miért ne! Verseny:Osszák meg ötleteiket Bell nagykövettel! címzett: PublicAffairsB.
Beszállok!
Link
Ételnek javaslom a maceszt! Ősi magyar recept. Kósher is!
Látványosság :a Dohány-utcai zsinagóga, mint ősi magyar nevezetesség, de Juda-pest bármely kerülete kiköpött zsidó-cigány élménycentrum, ősi magyar szokás szerint. De a parlament is megteszi: tele van zsidóval, összeesküvővel, szóval usa-angol-izraeli ügynökkel...
Rendezvény: bármelyik fesztivál, ahol zsidó-cigány részt vesz, mert valóban magyar zenekar és együttes itt labdába sem rúghat. Teljes illumináti-cionista kontoll a "zenében", "művészetben"....mindenben, ami "magyar". Klezmer ma a legmenőbb, még magyaros ritmusban is!

Szóval, csak bátran kedves CIA-Mossad "amerikai" ügynökök!

De komolyra fordítva a szót! Tényleg kíváncsiak vagytok a valódi magyarokra, Magyarországra (megy az usa-ban bejegyzett vállalt....)? Nos, akkor előbb el kell takarítsuk azt a sok mocskot, amit itt összehordatok közösben a sok szabadkőműves B'naiB'irth-ös, judaista, jezsuita....név alatt futó ügynökseregeteket, aztán majd lehet nézelődni, de alaphangon is legalább 300 ezer hullát kell előbb utánatok ((közületek) eltakarítani és kármentesíteni! Igen, igazatok van. Az átlag magyar pont olyan hülye, mint nálatok az átlag "amerikai". Nos, ők nem is számítanak. Aki számít, az pontosan tudja mit tettetek, mik vagytok és mit érdemeltek azért, amit tettetek és tesztek! A halál enyhe kifejezés. Persze demokratikusan!

További tanácsokért, forduljatok föl! Jó, csak vicceltem! Nem áll jól nekem a "cukiság", még ha most marhára megegyeztetek és a világ kereke holnap nem a háborúról, meg összeomlásról, a dollár csődjéről fog szólni, hanem a "hű de nagyon szeretjük egymást az ellenségeinkkel" a hibridekkel és nememberekkel ...és úgy kell tenni, mintha semmi nem történt volna. Nos, történt! El akartatok pusztítani bennünket! Ezért minimum el kell, hogy pusztuljatok és erről gondoskodik az Univerzum legnagyobb PR-osa. Persze csak szépen sorjában lesztek leszedve, kiszedve a sorból, de égül el lesztek takarítva a Földről, mert ennek így kell lennie! Ami történt nem megbocsájtható!

Nos, jó szórakozást kívánok a performanszhoz!

Posta Imre

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015. október 01. 20:30:52
"Magyarország" egy vicc! Egy szappanopera, amihez egy producerre van szükség, ha már a zendi vajda is be lett vezetve a mézesbödönybe! Ez egy rohadt nagy színház, tele bohóccal!
[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5OrfV95JT5Q[/movie]
75 #2 talpi
- 2015. október 01. 20:37:00
Ehhez sok hozzáfűzni való nem igen van, viszont, nem volna hátrány, ha volna egy kis kátrány. Mert ugye, "sötétben minden tehén fekete, vagyis Shwarz no a fenébe, vagyis ha Svissben, lila, akkor itt nehogy már ne. Miutzán, az egy "kó-sher állat akkor legyen már olyan a szine, mint a nagybani fogyasztóknak a lelke. Bizony, lehet az a szám kevéés Imre, ugyanis kifelejtetted a "kiollaboráns" háttér támögatókat. Igaz. MAGyarnak látszó, valójában magyar, de akkor zsidó mint a hegy.
Tudod, a keresztnévvel kezdődő nevek, gyanúsak, fölöttéb gyanúsak. Ettől, már csak a hyelyiség nevekkel kezdődők, amik űbereleik emezeket. Szóval, legyen dupla, vagy semmi.
75 #3 talpi
- 2015. október 01. 20:51:46
Na de Imre azt a szegény Endi Wajna-t most miért ? MIÉRT NEM KORÁBBAN!
106 #4 Proxi
- 2015. október 03. 18:03:09
Colleen Bell nagykövet asszony szemmel láthatólag zavarba jött a miskolci túrája során, amikor észrevette, hogy veszi a kamera miközben épp azt mondja a mellett sétáló kollégájának, hogy van egy oldala ami meghozhatná a döntést, bár nem tudja mi történik otthon. Az már sajnos ne derül ki, hogy mit akar tartani, vagy visszatartani, mert ahogy észrevette magát elnémult és csak zavarodottan vigyorgott... Vajon milyen döntést akar hozni?

Script: Well and then there is a part of me that is like I can make that executive decision but I don't know what is happening back home (guy 'right';) so I don't want to hold a".... (Notices camera and stops speaking)

Az alábbi videón ugyan nem helyes a felirat-fordítás, de a lényeg attól ott van:https://www.youtu...94B5-YJfF0

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.33 másodperc
2,488,510 egyedi látogató